Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIO VIDEO SHOW 17-19 listopad 2017

Stasiop

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję zadać to pytanie w wydarzeniu na FB które utworzył Harbeth:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Prezentacja Piotra Metza jest o określonej godzinie. Nie ma pojęcia kiedy będzie Alan Shaw - na wystawie jest 170 wystawców, pewnie z 70 gości zagranicznych, nie jestem w stanie (i nie chcę) znać dokładnego kalendarza wszystkich osób. Wybacz.

Podałem łatwy sposób aby to sprawdzić. Alternatywnie można napisać maila do Audio Systemu jak komuś z FB nie po drodze.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Za duzo niemieckiej telewizji (TVN24) dla Polakow i za duzo zydowskiej gazety (Wyborczej) rowniez dla Polakow. Gospodarka ma sie wysmienicie, wskazniki matematyczne nie klamia i na rozdawnictwo znalazly sie pieniadze...bo wystarczy tylko NIE KRASC

Tvn24 jest amerykański, panie Stasiop. Pomylił pan pisowskie przekazy dnia.

Powracając do tematu, czy jest planowana jakaś oficjalna playlista audio show ?

Czy ew. Będzie gdzieś miejsce dla dzieci (miejsce zabaw ) gdzie można będzie malucha zostawić i w spokoju posłuchać i obejrzeć poszczególne prezentacje ?:)

P.s powyższe zakładam jak dziecku już sie znudzi chodzenie, a zacznie marudzić ;)

Pozdrawiam !

• Moderatorzy

Panowie dajcie spokój nie przenoście syfu z Wiejskiej tu. Na bocznicy są tematy do politykowania.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Koledzy,

czy na Audio Show będzie się wystawiał jakiś polski producent kolumn?

Nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji.

AvCon, Zeta Zero, Pylon Audio to napewno...swoją drogą można by dodać mini flagi przy liście wystawców :)) chociaż z drugiej strony jest dużo dystrybutorów, którzy zbierają sprzęt z różnych miejsc.

Koledzy,

czy na Audio Show będzie się wystawiał jakiś polski producent kolumn?

Nie mogę nigdzie znaleźć żadnych informacji.

ESA

Akkus

Zeta Zero

Pylon

Tonsil

Bodnar

hORNS

Sveda Audio

JAG

Eryk S Concept

Megalith Audio

Closer Acoustics

Ancient Audio

Audio Art technology

i pewnie jeszcze kilku o których zapomniałem.

• Redaktorzy

Teraz 11 listopada maszerują prawdziwi wolacy i co roku robią burdy pod stadionem - coś o tym wiem, bo mieszkam na Saskiej Kępie. Dlatego musieliśmy imprezę przesunąć na kolejny weekend.

To teraz już wiem, kogo powinienem zabić. Właśnie dziś się dowiedziałem, że mam także spotkanie na trzydziesto- czy też czterdziestolecie matury, 17-go listopada, 400 kilometrów stąd :-) To już trzy imprezy w jeden weekend.

Stasiop, Elb wyraził dezaprobatę dla osób regularnie wszczynających burdy dnia 11 listopada. Dodatkowo w tym roku fakt ten miał wpływ na jego przedsięwzięcie biznesowe. Osobiście również wolałbym, aby ktokolwiek ma potrzebę zamanifestowania swojej osobistej postawy czynił to z poszanowaniem innych osób, miejsc, własności. Być może i Ty również tak byś wolał i zgaduję, gdyby Elb wyraził swoje zdanie w sposób podobny do mojego, wtedy nie byłoby zbędnych domysłów.

SoTM SMS-200 / Lampizator DHT DAC / NAF 845+Amati / Cessaro Chopin  

Pan Elberoth wyrazil ironiczna publiczna pogarde dla tych osob.

Ciekawi mnie tylko czy odwazylby sie na taka sama pogarde w stosunku do innej nacji, Niemcow, Rosjan czy Zydow? Nie sadze.

Ciekawi mnie tylko czy odwazylby sie na taka sama pogarde w stosunku do innej nacji, Niemcow, Rosjan czy Zydow? Nie sadze.

Pogardę to Ty prezentujesz człowieku szukając jakiś spisków,układów , zdradzieckich mord wśród „swoich”

Proponuje zamknąć ten offtopic i skupić sie na temacie wątku. Schodzimy na rejony, które nie są w interesie kogokolwiek na tym forum.

Pozdrawiam i miłego dnia

Mocno jesteście przewrażliwieni na swoim punkcie, tak ślepo zmanipulowani przez grupę oszołomów że ta chorą , obecnie rzeczywistość postrzegacie jako jedyną słuszną drogę . Tylko ku czemu ? Mi bardziej chce się płakać niż śmiać jak napotykam się na takich ludzi jak ty

Czy na AVS w Warszawie będą takie setup'y jak w Hà Nội? :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...z Luxman'ami M-900u w BTL Mono (600W at 8Ω) i topowymi Nordost'ami.

hi-end-show-ha-noi-minh-duc-genk-45-1506876376735.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
  • Redaktorzy

Ciekawi mnie tylko czy odwazylby sie na taka sama pogarde w stosunku do innej nacji,

Wyraził nie pogardę dla nacji, tylko dla specyficznej grupy osób o specyficznych zachowaniach i swoistych poglądach, której nie lubi. Ja też nie lubię, drogi Stasiu.

Elb wyraził dezaprobatę dla osób regularnie wszczynających burdy dnia 11 listopada.

Organizator imprezy wypisuje jakieś bzdury, podobnie jak mainstreamowe media trzymane za pysk przez zagraniczny kapitał i taki jest fakt, niestety. Nie ma co siać fałszywej paniki. W zeszłym roku na pochodach było bardzo spokojnie, wystarczyło pójść i się przekonać. Burdy były kilka lat temu, kiedy pozwalano na kontrmanifestacje przy sobie i pochody były atakowane przez bojówki lewackie. Słowo "Wolacy" jest obraźliwe w stosunku do zwykłych i większości osób (bardzo dużo rodzin z dziećmi), które biorą udział w uroczystościach - chociaż przecież teraz nie można czuć przynależności do narodu, gdyż zaraz staje się faszystą lub właśnie wg Elberotha "Wolakiem". Gratulacje swoją drogą dla oceny tak ważnego święta narodowego. W każdym razie ja się wybieram jutro, z rodziną :).

Lepiej naturalnie, że AVS będzie po tym weekendzie, ale ze względów komunikacyjnych, a nie siania wyssanych z palca zagrożeń.

P.s. Proponuję skupić się na temacie wątku i pominięcie politycznych zaczepek.

Gość Krzysztoff

(Konto usunięte)

Teraz 11 listopada maszerują prawdziwi wolacy i co roku robią burdy pod stadionem

Organizator imprezy wypisuje jakieś bzdury, podobnie jak mainstreamowe media trzymane za pysk przez zagraniczny kapitał i taki jest fakt, niestety

+1

A wy tu dalej o Audio Voodoo Show?

Ileż można, w końcu to tylko zwykła wystawa, jakich są tysiace ;)

Aha, zapomniałem....

Wesołego Maciarewicza dla wszystkich ;)

Wyraził nie pogardę dla nacji, tylko dla specyficznej grupy osób o specyficznych zachowaniach i swoistych poglądach, której nie lubi.

Drogi JM, najwyraźniej nie czytasz ze zrozumieniem, a raczej jesteś spryciarzem i próbujesz odkręcić to co zostało wyraźnie napisane. Chociaż, kulawe wybielanie kolegi z branży mnie nie dziwi. Nie wszyscy jednak na podobne cwaniackie zagrywki się nabiorą.

Teraz 11 listopada maszerują prawdziwi wolacy i co roku robią burdy pod stadionem

Organizator targow i pisze ze w Swieto Narodowe ida wolacy toz to nadaje sie do gazet.

Niech tylko kupują bilety, przecież żadna złotówka nie śmierdzi, czy to Wolak czy Gorsiejszy Sort lub inna grupa :). Wiedzieli o tym grabiąc nawet Niemcy w czasie WWII, oj, przepraszam naziści a nie Niemcy :). Przy okazji warto obejrzeć film "Shoah", który ostatnio ponownie oglądałem po latach. Co prawda wiele kwestii jest podanych w dyskusyjny sposób, to i tak jest bardzo ciekawy dokument.

A wy tu dalej o Audio Voodoo Show?

Wesołego Maciarewicza dla wszystkich ;)

Wudu to będzie za 2 tygodnie :). Wesołego! :).

Właśnie z tego powodu nie chodzę na wystawę. Toż to jest żenująca wypowiedź organizatora i pogardliwe traktowanie dużej części społeczeństwa.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.