Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa wersja silnika forum - zapraszamy!

audiostereo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

To dwa oddzielne rodzaje powiadomien. Mailowe to mailowe, a na stronie to na stronie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

W dniu 14.03.2019 o 08:30, szymon1977 napisał:

Po raz trzeci: nadal nie wyświetla się info o ukaraniu punktami karnymi. 

.

W dniu 14.03.2019 o 11:03, audiostereo.pl napisał:

Nie wyświetla się, bo zostało wyłączone. Było widać tam jaki moderator dawał ostrzeżenie. Jest za to opcja w powiadomieniach odnośnie e-maila. Ustaw sobie proszę, to będzie dostawał mailowe lub powiadomienie na stronie po otrzymaniu punktów.

Czy występuje również w trybie incognito w tych samych warunkach? Oraz w trybie incognito na skórce Classic?

Czy czas u mnie na zmianę okularów, czy czytać zapomniałem (jak Józef Szwejk pewnego dnia), czy mi tylko po 'wczorajszym' we łbie trzeszczy?

Nie powiem, że lubię być obdarowywany punktami, ale ZAWSZE chciałbym wiedzieć, kto mnie po D4 bije.

Bo 'za co' - to sam sobie potrafię dośpiewać.

Pozdrawiam ślicznie. Jacek.

• Administratorzy
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

.

Czy czas u mnie na zmianę okularów, czy czytać zapomniałem (jak Józef Szwejk pewnego dnia), czy mi tylko po 'wczorajszym' we łbie trzeszczy?

Nie powiem, że lubię być obdarowywany punktami, ale ZAWSZE chciałbym wiedzieć, kto mnie po D4 bije.

Bo 'za co' - to sam sobie potrafię dośpiewać.

Pozdrawiam ślicznie. Jacek.

Moderacja jest od dobrych kilku lat anonimowa. Nic w tym względzie się nie zmienia. W profilu nadal widoczne są punkty i powody ostrzeżeń. Jeśli ktoś chce mieć powiadomienia, to powinien ustawić sobie to w opcjach powiadomień forum.

24 minuty temu, Bartosz_70659 napisał:

Ten nowy silnik i wygląd działa? Bo u mnie na androidzie ciągle po staremu

Tak, jesteś na najnowszej wersji. Domyślna skórka jest dość mocno zbliżona do tej, która była, bo prosiło o to wiele osób. Jest jednak sporo nowych opcji. Możesz też zmienić sobie skórkę na inną na dole strony wybierając Styl.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

3 godziny temu, audiostereo.pl napisał:

W profilu nadal widoczne są punkty i powody ostrzeżeń. Jeśli ktoś chce mieć powiadomienia, to powinien ustawić sobie to w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Która to opcja, bo jest ich mnóstwo, a żadna jakoś mi się z punktami i ostrzeżeniami nie kojarzy. Może na Androidowej skórce jej nie ma?

BTW jeśli taka funkcja jest, to proponuję ją domyślnie włączyć. Bo jest to istotne z punktu widzenia uczestniczenia w Forum. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy

Dzis doszly poprawki na skorce Red w widoku mobile. Widac teraz po prawej stronie kto dodal ostatniego posta w temacie. Mozna tez przejsc do niego klikajac w date dodania.

nie mam pewności czy  ktoś zapytał,  ale nie zaszkodzi ponownie....

jest możliwe by pod Kluby podpiąć inne tematy jak było wcześniej ?

chodzi mi o klub Harbeth...było kilka ciekawych wątków...między innymi

o standach, o wersji jubileuszowej, o m40.1....

Czy można coś zrobić, aby nie znikały napisy na szarym pasku?
Po zniknięciu napisów, trzeba najechać kursorem myszy na napis "Forum" powyżej i dopiero wtedy znowu są widoczne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Przechwytywanie1.thumb.PNG.0810ffb01c5cc522a43e7202593e93be.PNG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam pytanie do admina. 

Wchodząc w przykładowego bloga. 

Klikam w ikonkę komentarze i zawsze przenosi mnie na pierwszą stronę. Czy da się tak zrobić , żeby przenosiło do ostatniego nowego nieprzerzynanego komentarza ? 

9 godzin temu, Silver_85 napisał:

Klikam w ikonkę komentarze i zawsze przenosi mnie na pierwszą stronę. Czy da się tak zrobić , żeby przenosiło do ostatniego nowego nieprzerzynanego komentarza ? 

Kilkaj w gwiazdkę. 

Jak dodasz sobie bloga do o

13 godzin temu, Silver_85 napisał:

W blogu gwiazdki nie wiedzę. Poszukam ? 

Jak dodasz sobie bloga do obserwowanych i wejdziesz w aktywnosc/twoja aktywnosc/zawartosc w której brałeś udzial to jak ktoś coś nowego napisze to jest gwiazdka obok tematu.

• Administratorzy
W dniu 22.03.2019 o 23:30, Silver_85 napisał:

Mam pytanie do admina. 

Wchodząc w przykładowego bloga. 

Faktycznie link tam jest do #comments a nie lastcomment. Po prawej stronie masz jednak boks z ostatnimi komentarzami na blogu. Możesz użyć linków z niego. Te prowadzą już do konkretnego postu.

9 godzin temu, venom200 napisał:

Dlaczego blog Szymona nie jest widoczny w Tapatalk?

A pozostałe blogi są widoczne? Być może tapatalk nie obsługuje blogów. Mamy najnowszą wersję ich wtyczki, więc to raczej ich wina.

Gość

(Konto usunięte)
48 minut temu, szymon1977 napisał:

Jak znaleźć Regulamin? 

Przeglądaj -> Regulamin https://www.audiostereo.pl/guidelines/

Swoją drogą już zgłaszałem że Regulamin w nowej wersji Forum jest nieprawidłowo sformatowany - brak numeracji podpunktów.

• Administratorzy
51 minut temu, JuG napisał:

W FF na stylu Red (domyślny) w blogach nie są widoczne pierwsza i ostatnia strona w nawigacji:

obraz.thumb.png.1db0341120406666ea7ca5c11651fa1f.png

obraz.thumb.png.a38e044814f76f02c706302eaea5b134.png

Dzięki, też wczoraj to zauważyłem. W kilku miejscach poprawialiśmy, ale tam się widać zachowało ?

• Administratorzy

Rusza nasze nowe dziecko:

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

22 godziny temu, JuG napisał:

Przeglądaj -> Regulamin

Po rozwinięciu opcji "Przeglądaj" jedną z opcji jest "Przeglądaj". Po jej kliknięciu wczytuje się strona głowna Forum. Dziwne. No i "przeglądaj" to raczej dziwna nazwa na zakładkę, w której są same ważne informacje. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Po rozwinięciu opcji "Przeglądaj" jedną z opcji jest "Przeglądaj".

Jest jakiś problem z drugim poziomem menu: musisz najpierw kliknąć w Przeglądaj a potem na niego najechać myszką.

Wyszukiwarka nie umywa się do poprzedniej, tak już pozostanie?   
Niektóre tematy po zmianie silnika stały się nieczytelne, np. brakuje zdjęć, w niektórych wpisach nie ma cytatów które wcześniej były, tak już pozostanie?
Można by tak dłużej.....   ?

Było dobrze a nawet lepiej (z mojej perspektywy) komu to przeszkadzało?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy

Proszę podać konkretne przykłady. Jakieś linki najlepiej. Gdzie coś było i zniknęło. Baza została zmigrowana z taką samą zawartością, jak poprzednio. Wyszukiwarka również powinna działać lepiej - teraz szuka nie tylko z 2 ostatnich lat, ale z całego okresu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.