Skocz do zawartości
IGNORED

Ten straszny gender

Genesis

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

To może zacytuj wpisy tego uciśnionego biedaka, może sami przekonamy się o co chodziło?

Podejrzewam, że ktoś dyskryminację na tle orientacji seksualnej nazwał obroną katolickich/tradycyjnych/moralnych/obyczajowych wartości, i stąd całe zamieszanie.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

9 godzin temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co wspólnego z gender ma kilt - tradycyjny szkocki strój męski?

Tu akurat w wydaniu letnim.

Ukryta Zawartość

Podobno w EU chca wprowadzic ustawe o nauce tolerancji w szkole podczas wychowania seksualnego.

Kolega bedzie musial calowac kolege, dziewczyna dziewczyne. Tylko w taki sposob bedzie mozna zaliczyc ten przedmiot  pokazujac to w praktyce.

sorry to byl zart.....ale podejrzewam ze niedlugo nadejda takie czasy.

W dniu 28.06.2019 o 00:25, Jaro_747 napisał:

Trzecia czy piąta płeć też jest wyborem.

Oczywiście, ale jest to wybór, tylko i wyłącznie, schizofrenicznego umysłu. Jak ktoś ma problem z głową to powinien iść do lekarza , a nie wszystkim głosić swoje chore projekcje.

Tak wiec Jaro, jak czujesz się konio-babą to jest to tylko i wyłącznie twoja sprawa i nie zajmuj nas swoimi problemami.

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

W dniu 28.06.2019 o 22:04, Adam Sikora napisał:

Podobno w EU chca wprowadzic ustawe o nauce tolerancji w szkole podczas wychowania seksualnego.

Kolega bedzie musial calowac kolege, dziewczyna dziewczyne. Tylko w taki sposob bedzie mozna zaliczyc ten przedmiot  pokazujac to w praktyce.

sorry to byl zart.....ale podejrzewam ze niedlugo nadejda takie czasy.

No popłakałem się ze śmiechu.

Soją drogą - podziwiam potęgę intelektu.

Jeżeli chodzi o gender, LGBT i podobne tematy, co cały czas mamy straszliwe, mrożące krew w żyłach wiadomości w których po uważnym wczytaniu się gdzieś drobnym druczkiem znajdujemy "podobno", "ponoć", "planowane jest", "mówi się" i tego rodzaju zastrzeżenia.

Podsumowując tak po chłopsku, czyli na łeb suwerena - są to  fejki z dupy reżimowego propagandzisty wzięte.

Jestem Europejczykiem.

"W ramach festiwalu LGBT w Poznaniu w jednej z tamtejszych kawiarni zorganizowano czytanie bajek dzieciom przez drag queen – mężczyznę przebranego za kobietę.

Spotkanie odbyło się w niedzielę w kawiarni „Pora Dnia”. Dzieci zostały przyprowadzone na nie przez rodziców. Jak twierdzi Głos Wielkopolski, było ich „sporo”. Bajkę „Nietypowy Adaś” Toma Percivala czytał im drag queen o pseudonimie „Lola”.

„To książka o chłopcu, któremu wyrosły skrzydła. Na początku wstydzi się tego. Później odkrywa, że takich dzieci jak on jest dużo” – tymi słowami „Lola” przybliżał dzieciom treść książki. Według niego jest to historia ucząca akceptacji inności. „Każdy z nas jest nietypowy i nie ma w tym nic złego” – słyszały dzieci. „Lola” twierdził, że ma córkę, która „bardzo lubi bajki”.

Najwyraźniej nie wszystkim dzieciom widok drag queen przypadł do gustu, ponieważ, Głos Wielkopolski napisał, że jedno ze starszych dzieci o imieniu Leon, powiedziało mu, że „wygląda strasznie” i mógłby grać w horrorach. Na pytanie, czy nie lubi bajek, Leon odpowiedział, że nie chciał przyjść na to spotkanie, lecz mama go zmusiła. Później dziecko miało z uwagą słuchać czytanki.

Organizatorem spotkania była organizacja LGBT z Poznania Grupa Stonewall oraz sama kawiarnia, w ramach piątej edycji festiwalu Poznań Pride Week. Ze spotkania wyproszono ekipę telewizji publicznej.

Ukryta Zawartość

I co, klaps narusza prawa i godność dziecka. A zmuszanie go przez rodzica do udziału w propagandówce LGBTQ już nie? 

Ukryta Zawartość

A co napiszesz o zmuszaniu dziecka do chodzenia na lekcje religii?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

6 godzin temu, Zyzol napisał:

Najwyraźniej nie wszystkim dzieciom widok drag queen przypadł do gustu, ponieważ, Głos Wielkopolski napisał, że jedno ze starszych dzieci o imieniu Leon, powiedziało mu, że „wygląda strasznie” i mógłby grać w horrorach. Na pytanie, czy nie lubi bajek, Leon odpowiedział, że nie chciał przyjść na to spotkanie, lecz mama go zmusiła. Później dziecko miało z uwagą słuchać czytanki.

Dziecko powiedziało Głosowi Wielkopolskiemu, gdzie napisano, że Leon, jakiś Leon, jakaś matka ze starszym dzieckiem...

Tereferedudki, zwykły fejk. By zwiększyć ilość kliknięć.

17 minut temu, Zyzol napisał:

Jasne. Jakby napisali, że dzieciak był zachwycony babo-chłopem, to nie byłby to fejk.

Byłby tak samo. Fejk to fejk. I żadne upodobania osobiste tego nie zmienią.

Ludzie nie są takimi idiotami, jak to wynika z mediów i dyskusji polityczno-ideologicznych. Zwykłe bicie piany.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Były tak samo. Fejk to fejk. I żadne upodobania osobiste tego nie zmienią.

Ludzie nie są takimi idiotami, jak to wynika z mediów i dyskusji polityczno-ideologicznych. Zwykłe bicie piany.

A rodziców idiotów nie ma. Mieszkałem, kiedyś obok samotnej matki - lesbijki i narkomanki. Ze swoim kilkuletnim dzieckiem łaziła na melinę ulicę dalej. Tam zażywała dożylnie makiwarę. Pracowała w redakcji "SM". Uważała się za mądrą osobę, dbającą o dobro dziecka.

Dziecku może też dawała. Na spokojny i długi sen.

4 godziny temu, Przemysław_51508 napisał:

A zgłosiłeś to gdzieś czy jak większość, tylko obserwowałeś?

Nie było potrzeby. Najprawdopodobniej zrobił to dozorca, kontrolował ją dzielnicowy.

4 godziny temu, jar1 napisał:

Sztandar Młodych, to czasy patologii PRLu . Nic dziwnego. Nawet papieru toaletowego nie było. 

Teraz już jest, więc możesz na nim spisywać tego rodzaju swoje mądrości.

5 godzin temu, Zyzol napisał:

A rodziców idiotów nie ma. Mieszkałem, kiedyś obok samotnej matki - lesbijki i narkomanki. Ze swoim kilkuletnim dzieckiem łaziła na melinę ulicę dalej. Tam zażywała dożylnie makiwarę. Pracowała w redakcji "SM". Uważała się za mądrą osobę, dbającą o dobro dziecka.

Dziecku może też dawała. Na spokojny i długi sen.

I czego to ma dowodzić?Bo gdyby to była narkomanka hetero to coś by to zmieniało?

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Teraz już jest, więc możesz na nim spisywać tego rodzaju swoje mądrości.

Ale to nie twoja zasługa. Jako  zbrojne ramię PZPR miałeś do zaoferowania jedynie Żołnierza Wolności, a ten się nawet do d... nie nadawał. 

45 minut temu, jar1 napisał:

Ale to nie twoja zasługa. Jako  zbrojne ramię PZPR miałeś do zaoferowania jedynie Żołnierza Wolności, a ten się nawet do d... nie nadawał. 

Jeszcze mniej "Stolica" - nie dość, że śliska to jeszcze beton. Sądząc po argumentach, jakich używasz i tak tego nie zrozumiesz. 

W dniu 2.07.2019 o 08:29, d-t-x napisał:

A co napiszesz o zmuszaniu dziecka do chodzenia na lekcje religii?

To samo, tylko we właściwym wątku. Natomiast o uciekaniu od tematu za pomocą standardowego anty KK/PiS trolingu napiszę, że jest już po prostu nudne.

Może dla Ciebie. Ja będę to powtarzał tak długo, jak długo religia będzie nauczana w szkołach. Amen.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

I do poczytania:

P.S.

Przepraszam , że nie mogę wkleić linku do artykułu

Ukryta Zawartość

20190705_001457.jpg

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

PiSowskie debile nie łapią, że źródłem dobrobytu jest praca, a nie wizyta w MOPS.

Wygrana  PiS-u , to niestety niechlubne zwycięstwo głupoty i klerykalizmu , które uświadamia nam mizerię  intelektualną oraz chrześcijańską glosujacego nań elektoratu. 

20190705_001825.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

W zasadzie Numerku masz racje. Niestety, ale popieranie gender-bzdur to efekt tej samej glupoty, ale antykletykalnej czesci wyborcow. Jak w sasiednim watku jeden z dyskutantow stwierdzil, ze popiera nowe gender-bzdury, bo aktualne zasady moralne i obyczajowe, sa wymyslem KK sprzed 2000lat (czy jakos tak).

To jak popierac twierdzenie, ze Ziemia jest plaska, bo Kopernik byl katolem. W sumie to nie wiem, co Kopernik ma do plaskiej Ziemi, ale na pewno byl katolem, wiec Ziemia musi byc plaska. Po prost musi!!!

BTW. Juz jeden gender watek na Forum jest - po co drugi?

W dniu 26.06.2019 o 13:22, Genesis napisał:

W ogłoszeniach o pracę publikowanych w Niemczech pojawił się dopisek (m/w/d) "männlich/weiblich/divers"  na określenie płci kandydata do zatrudnienia. Nas, wbrew staraniom prawicy, też to czeka. Są to nieuchronne procesy cywilizacyjne, a uniknąć ich można tylko kosztem izolacji i zapóźnienia. Pojawiają się przy tej okazji inne kwestie, związane z językiem. W jaki sposób różnicować między tymi opcjami? Jest forma Pan i Pani, może trzeba wprowadzić nowe słowo Panio? 

Jakiej prawicy?

Jeśli masz na myśli PiS to pudło.

Ja proponuję to i można sobie wybrać.

Mój faworyt to "gender fluid".Rano możesz być chłopczykiem, po południu dziewczynką a wieczorem trójpłciowcem ( TRI gender ).

Bez ograniczeń.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.