Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Wolę temu kto mnie chce mordować, albo wynająć mordercę.

Ale jak chcesz to zajmij się Top-kiem, akcja zajmuje pare sekund ?

Może sama świadomość istnienia bata zrobi niektórych trochę bardziej milszymi.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

nikogo nie podkablowałem. Tym razem.

To co się tutaj niekiedy wypisuje normalnemu człowiekowi nie mieści się w głowie.

A teraz do wszystkich od mokrej roboty.

Zamieściłem link i teraz każdy może zgłosić takie gówno jak to

3 godziny temu, Pasqual napisał:

Każdy mógłby bezkarnie zabić banitę, a nie chcący brudzić sobie rąk obywatele  mogliby się złożyć na wynajęcie łowców, którzy by eliminowali owych nieprzyjaciół rodzaju ludzkiego.   Nikt nie byłby zobowiązany do udzielenia pomocy banicie, włączając w to przedstawicieli zawodów zaufania społecznego ( lekarze, pielęgniarki, nauczyciele, prawnicy etc. etc) - z nich prawo powinno zdjąć ten obowiązek. Na przykład obywatel widzący infamisa  płonącego żywcem  w samochodzie po wypadku mógłby się tylko uśmiechnąć i pojechać dalej, podobnie mógłby postąpić np. patrząc jak taki zwija się z bólu na chodniku - musiałby tylko uważać, żeby mimowolnie nie nadepnąć na to paskudztwo i nie zhańbić  się kontaktem

Matka nie wychowała, edukacja zawiodła to kurator pomoże.

3 godziny temu, Pasqual napisał:

Po zakończeniu rządów pisowcom i członkom współpracujących z pisem partii należy wymierzyć karę będącą odpowiednikiem skrzyżowania staropolskiej banicji i infamii połączonej z traktowaniem ich jak oprawców w dawnej Polsce. Każdy mógłby bezkarnie zabić banitę, a nie chcący brudzić sobie rąk obywatele  mogliby się złożyć na wynajęcie łowców, którzy by eliminowali owych nieprzyjaciół rodzaju ludzkiego. 

Kilku z nich powinno zawisnąć.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

1 minutę temu, d-t-x napisał:

Kilku z nich powinno zawisnąć.

Mam to zgłosić, czy sam to zrobisz?

2 godziny temu, Meloman napisał:

O tym też pisałem.

Przypominam, że podczas takiego sporu podmioty, którego spór dotyczy zawieszają wszelkie czynności z nim związane. 

no właśnie. Tutaj jest wielki problem decyzji kucharki. Nie zauważyłem, żeby chciała wstrzymać prace sejmu czy działalność prezydenta (uznała, że SN wszedł w spór kompetencyjny z urzędem prezydenta). Drugi, a w zasadzie pierwszy błąd pani kucharki to ustalenie sporu dwóch podmiotów niezależnych względem siebie. SN najwyższy rozstrzygał dwa orzeczenie sądów, które w swojej wymowie były sprzeczne. Dlatego posiedzenie odbyło się jako połączone wszystkich izb, za wyjątkiem nowych izb, których sprawa dotyczyła. Oczywiście państwo PiS, co nieraz dało dowód, uważa, że sędzia może orzekać we własnej sprawie. Dopóki władza PiS nie sięga SN, reguła ta jest uważana za sprzeczną z podstawami praworządności i prawa rzymskiego.

Nie wierzę, żeby ani kucharka ani PJK o tym nie wiedzieli. Podejrzewam, że doskonale zdawali sobie sprawę z tego, że prawnie ich decyzja, jako błędna i wydana z naruszeniem prawa niczego nie powstrzyma. Chodziło im tylko i wyłącznie o wydźwięk propagandowy. Kto z wyborców PiS znajdzie w sobie tyle woli i zaangażowania, żeby to sprawdzić? Nikt, albo pojedyncze jednostki. Tym ruchem TVPiS-owi i proreżimówkom otwarto drogę do grillowania sędziów. Wydaje mi się, że tylko o to chodziło. Znowu zrobiono wodę z mózgów wyborcom i "Alleluja i do przodu".

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

36 minut temu, Jacchusia napisał:

Polecam wszystkim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Można tam zgłaszać wszelki objawy mowy nienawiści, wszystkim się zajmuje organizacja

Babie bez szyi, czyli Kempie poleć.

Ukryta Zawartość

11 minut temu, skynyrd napisał:

Daj spokój, chciał zaistnieć. A, że potrafi tylko w ten sposób?

Potraktuje to w ten sposób,  że pewnie jeszcze nie doszedł do mojego postu

8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Babie bez szyi, czyli Kempie poleć.

Ona swoje projekcje prezentuje w cywilizowany sposób, nie to co miszcze tego forum.

Wzywanie do mordowania i patrzenia na czyjeś cierpienie powinny prowokować do potępienia, nie głupich odzywek.

Ona swoje projekcje prezentuje w cywilizowany sposób, nie to co miszcze tego forum.
Wzywanie do mordowania i patrzenia na czyjeś cierpienie powinny prowokować do potępienia, nie głupich odzywek.
No, w kwestii cywilizowania bezszyjnej beaty (BB) bym ostro i zawzięcie polemizował

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Picunie?

Tak na przemyślenia . Przed snem choć sprubójci pojąć/

.

Ukryta Zawartość

Jakby nie czytał ,  jaki -to bylejaki.

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, dulon184 napisał:

Ukryta Zawartość

Moim zdaniem Unia powinna - o ile prawnie może - wstrzymac natychmiast wszelkie dopłaty...

Natychmiast.

I społczeństwa od razu rozliczy rządzących I raczej zrobiło by to  skutcznie.

Na razie potwierdza się scenariusz który przedstawiłem już dobrą chwilę temu. Unijni politycy już rozpracowali PiSowskie metody i świetnie wiedzą, że rząd kłamie i oszukuje, a jego obietnice można między bajki włożyć. Przekonali się też, że na żadną zmianę nie ma co liczyć. Ale z drugiej strony stwierdzili, że z debilami nie ma się co szarpać.

Przykładem tego wizyta Jourowej która na PiS nie krzyczała, nie groziła, grzecznie wysłuchała i grzecznie powiedziała swoje. PiSowskie matołko poczuły się uspokojone letnią temperaturą wizyty, ale to, że Jourowa nie krzyczała nie oznacza, że Unia z czegoś zrezygnowała, czy też coś odpuściła. Dlatego myślę że ze strony PiS sporo jeszcze będzie płaczu i zgrzytania zębami.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Dla nich najważniejsze jest  koryto i bycie przy władzy. Są gotowi zamknąć Polskę i odgrodzić się od Europy. Polska i jej obywatele nie mają znaczenia. Władza się wyżywi i  kościół też . Tak było i pod zaborami.

6 godzin temu, jar1 napisał:

Są gotowi zamknąć Polskę i odgrodzić się od Europy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, Jacchusia napisał:

Potraktuje to w ten sposób,  że pewnie jeszcze nie doszedł do mojego postu

Jacchusia - nie żartuj tak przebojowo, bo wisz - przepuklina mi wyskoczy, czycuś.

Obok cywilizacji to ta baba nigdy nawet nie stała, i nie mówię tu o jakimś zapyziałym Cycowie bynajmniej. Do Brukseli chamica pojechała i też nic. Zero rozwoju, prócz utycia.

Ale - i teraz usiądź, bo cię zaskoczę - macie tam w tym waszym wyPiSdowie jedną kobitę (jedną, podkreślam), której można słuchać bez natychmiastowo ogarniającej człowieka qrwicy nerek.

Tą osobą jest... tadaaaammm!!! - Anna Sobecka.

No? I jak?  Skoroś nie usiadł, jako ostrzegałem, toś sam sobie winien ?.

Pani Sobecka - abstrahując od tego, CO mówi - słucha się jej wręcz z przyjemnością. Mówi składnie, zrozumiale, bez zadęcia, wrzasków, zbędnych ozdobników i obrażania.

A przy okazji, jak słychać - tytan pracy.

Gdyby nie fakt, że wywodzi się z absolutnego gnojowiska, znanego jako Radio Maryja - autentycznie życzyłbym każdej partii tak oddanego temu, do czego jest powołany, posła.

To beło moje słowo na niedzielę.

Łostańta z Pambukiem.

46 minut temu, dulon184 napisał:

picunie?

Biegiem oglądać tvpis..

Woronicza 17.

Wasi daja czadu .

Chyba przpustki dostali.

Pracujesz na premię za oglądalność dla Kurskiego.

38 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jacchusia - nie żartuj tak przebojowo, bo wisz - przepuklina mi wyskoczy, czycuś.

Obok cywilizacji to ta baba nigdy nawet nie stała, i nie mówię tu o jakimś zapyziałym Cycowie bynajmniej. Do Brukseli chamica pojechała i też nic. Zero rozwoju, prócz utycia.

(...)

Mówimy o Kępie? To w ogóle cała historia. Podawała się za "prawnika" ale okazało się, że prawnikiem jest jedynie z zamiłowania. Odpowiedzialność za wstrzymanie publikacji TK ciągle nad nią wisi. I mam nadzieję że kiedyś spadnie na jej durny łeb.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ale - i teraz usiądź, bo cię zaskoczę - macie tam w tym waszym wyPiSdowie jedną kobitę (jedną, podkreślam), której można słuchać bez natychmiastowo ogarniającej człowieka qrwicy nerek.

Tą osobą jest... tadaaaammm!!! - Anna Sobecka.

No? I jak?  Skoroś nie usiadł, jako ostrzegałem, toś sam sobie winien ?.

Pani Sobecka - abstrahując od tego, CO mówi - słucha się jej wręcz z przyjemnością. Mówi składnie, zrozumiale, bez zadęcia, wrzasków, zbędnych ozdobników i obrażania.

A przy okazji, jak słychać - tytan pracy.

Gdyby nie fakt, że wywodzi się z absolutnego gnojowiska, znanego jako Radio Maryja - autentycznie życzyłbym każdej partii tak oddanego temu, do czego jest powołany, posła.

To beło moje słowo na niedzielę.

Łostańta z Pambukiem.

Miło wysłuchać ?

A na poważnie, każdy ma prawo wyrażać swoje odczucia, jeśli są negatywne, to maja takie być. Nazwanie kogos głupkiem, gnojkiem itp. może nie ładne, ale mieści się w granicach uznanych za dopuszczalne, natomiast odczłowieczanie kogoś, nawoływanie do mordu, to myślę, że nie tylko moim zdaniem, zasługuje na potępienie.

Oczywiście możemy się nie zgadzać. Są tacy co to rozstrzygnął w ramach prawa za nas.

Podtrzymuje co napisałem wczoraj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

Jeśli o odczłowieczaniu prawisz, Jacchusia - to zajrzyj z łaski swojej do sąsiedniego wątku. O antysemityzmie.

Poczytaj, co tam zidiociała, zdegenerowana, faszystowska banda wypisuje i jak fachowo pluje i poniewiera Żydów, dehumanizując ich kompletnie.

Tylko przed czytaniem napuść sobie wodę do wanny i przygotuj sobie jakiegoś szmergla i sporo mydła, bo po tej polskokatolickiej prawdziwych patriotów lekturze - jest spora szansa, że się poczujesz, jakbyś się w gównie wytarzał.

Tak się przynajmniej czują przyzwoici, prawi ludzie...

24 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Poczytaj, co tam zidiociała, zdegenerowana, faszystowska banda wypisuje i jak fachowo pluje i poniewiera Żydów, dehumanizując ich kompletnie.

...polskokatolickiej prawdziwych patriotów lekturze...

Nic tylko zgłaszać "orientacja" wyznaniowa nie ma znaczenia.

A sugerowanie, przypisywanie cech idioty całej grupie, to nie mowa nienawiści, a zwykła głupota - nie karalne, ale też ciężkie w leczeniu.

A usprawiedliwianie tym innego łajdactwa to...no sam nie wiem, masz pomysł?

Jem przecież!?

Prezes ma podobno łeb jak sklep - niech myśli.

Ps - u mnie piździ wiotyr, jak cholera. Przed chwilą w sąsiedztwie upiździło na szóstym piętrze balkon. Cały - z balustradą i podestem. Jest fajowo!

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Prezes ma podobno łeb jak sklep -

To powiedzonko ma jeszcze drugą część, "a jaja jak berety". 

Całość więc zupełnie nie pasuje do prezesa

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.