Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Jak wynika z badania przeprowadzonego w ubiegłym roku dla Wirtualnej Polski, nawet 750 tys. Polaków może być przekonanych, że pieniądze na 500+ wyciągnął z własnej kieszeni PiS. Kilka milionów rodaków wierzy, że program finansują podatki bogatszych obywateli."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Kilka milionów rodaków wierzy, że program finansują podatki bogatszych obywateli."

No bo żeby zabierać jedną ręką i dawać drugą, to się nikomu w głowie nie mieści.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

9 minut temu, Less napisał:

No bo żeby zabierać jedną ręką i dawać drugą, to się nikomu w głowie nie mieści.

Całkiem niezłej ilości ciemnogrodzian wydaje się że to PiS płaci. Co się dziwić że są popularni.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Picunie?

Czy pomnik gościowi sie nie należy?

Toż bohater.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie - nie chcę wsadzać kija w mrowisko, ale zastanówcie się i sami zadajcie sobie pytanie, które mnie nurtuje od pewnego czasu, widząc co się w naszym kraju dzieje:

czy PiS nie ma już w swoich kaprawych rękach odpowiednich narzędzi i instrumentów podporządkowanych władzy absolutnej, by fałszować wybory? Przecież to żaden problem jeśli już zmiany obejmą segmenty, które PiS chce zmienić. Wtedy podporządkowanie sobie wszystkiego wokół swojej władzy spowoduje możliwość dowolnej manipulacji ludźmi odpowiedzialnymi za wykonywanie ich poleceń.
Nie sądzicie, że wtedy nawet nie będziemy wiedzieli, czy to ten ciemnogród głosował, czy po prostu PiS sfałszował wybory?
Pytanie czy już teraz nie mają odpowiednich narzędzi by sfałszować nadchodzące majowe wybory.

33 minuty temu, dulon184 napisał:

Picunie?

Toż bohater.

Ukryta Zawartość

A film Marzyciel już oglądałeś?

Ukryta Zawartość

14 minut temu, soundchaser napisał:

Panowie - nie chcę wsadzać kija w mrowisko, ale zastanówcie się i sami zadajcie sobie pytanie, które mnie nurtuje od pewnego czasu, widząc co się w naszym kraju dzieje:

czy PiS nie ma już w swoich kaprawych rękach odpowiednich narzędzi i instrumentów podporządkowanych władzy absolutnej, by fałszować wybory? Przecież to żaden problem jeśli już zmiany obejmą segmenty, które PiS chce zmienić. Wtedy podporządkowanie sobie wszystkiego wokół swojej władzy spowoduje możliwość dowolnej manipulacji ludźmi odpowiedzialnymi za wykonywanie ich poleceń.
Nie sądzicie, że wtedy nawet nie będziemy wiedzieli, czy to ten ciemnogród głosował, czy po prostu PiS sfałszował wybory?
Pytanie czy już teraz nie mają odpowiednich narzędzi by sfałszować nadchodzące majowe wybory.

Mają

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Mają

Skoro tak, to po co się podniecać wyborami i czy Duda znów wygra, skoro wszystko jest przesądzone bez względu na prawdziwe wyniki?

12 minut temu, soundchaser napisał:

Wi,,ęc trzeba dłupopisa tak pogonić , aby sfałszować się nie dało.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Skoro tak, to po co się podniecać wyborami i czy Duda znów wygra, skoro wszystko jest przesądzone bez względu na prawdziwe wyniki?

jedyna szansa, że UE doprowadzi do wstrzymania zagarnięcia sądownictwa i cofnie wcześniejsze ustawy. Ale i tak pozostanie problem liczenia głosów. Nieważne jak się głosuje, ważne kto liczy głosy. Jeżeli po drodze nic się nie stanie, będziemy mogli naszym kolegom popierającym działania PiS w demolowaniu naszego kraju serdecznie podziękować. Prawdziwi Patrioci .... nie kończę ale wszyscy wiedzą.

45 minut temu, dulon184 napisał:

Picunie?

Toż bohater.

Ukryta Zawartość

zdecydowana większość takich mitomanów za młodu była dupami wołowymi. Wstyd pcha ich do tworzenia fantazji na swój temat. Nie wiem jak było, ale chyba do tej pory nie znalazł się nikt, kto by te cudowne czyny potwierdził, a przecież często opowiada, że z kolegą, z kolegami ... itp.

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

5 minut temu, osimar napisał:

jedyna szansa, że UE doprowadzi do wstrzymania zagarnięcia sądownictwa i cofnie wcześniejsze ustawy

Wierzysz w to? Przecież to nierealne.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Wierzysz w to? Przecież to nierealne.

O ile sie nie mylę to ustawy wysyłające sędziów wcześniej na emeryturę cofnięto do wcześniejszej wersji.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Mnie się wydaje,że PiS przed objęciem dyktatury powstrzymuje jedynie obawa przed utratą unijnych dotacji .

Raczej tego że rolnicy brakiem tychże dotacji   mogą sie u nich zjawić . Inni również .

11 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Mnie się wydaje,że PiS przed objęciem dyktatury powstrzymuje jedynie obawa przed utratą unijnych dotacji .

Przecież im nie zależy na Unii, tak samo dotacje mają w dupie.
Rosati udowodnił w znakomitym moim zdaniem wystąpieniu na posiedzeniu Sejmu (oprócz miażdżącej krytyki "niedeficytowego" budżetu), że dotacje nie są nawet w połowie wykorzystane w latach 2016-19.
To jest celowe działanie PiS.

Edytowane przez soundchaser
3 minuty temu, skynyrd napisał:

Całe życie na koszt społeczeństwa.

To nic nowego. Wszyscy politycy żyją na koszt społeczeństwa.
Tylko różnica między nimi jest taka, że jedni kradną więcej od drugich.
Nie wspominając o wygłaszanych publicznie kłamstwach.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Zgadzam się w stu procentach

To cieszę się. Tylko Rosati akurat te kłamstwa Pisowców w sposób nie podlegający dyskusji obalił.

8 minut temu, skynyrd napisał:

Prawdziwy bohater

Zwykły urzędnik - profesor przy okazji.
Wcześniej go nie lubiłem (bo całe życie na koszt społeczeństwa...), ale to wystąpienie przywróciło mi wiarę w niektórych polityków.

Edytowane przez soundchaser
3 minuty temu, skynyrd napisał:

Zawsze miałem Cię za rozsądnego faceta...

Po co wypisujesz takie idiotyzmy?

Jak technicznie PIS może sfałszować wybory, przy udziale w komisjach wszystkich przedstawicieli opozycji?

Naprawdę jesteś taki naiwny, czy tylko udajesz?
A co robiono w innych dyktatorskich krajach w przeszłości?
Znasz historię?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.