Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Aha... i parafrazując Ciebie - te lajki pod Twoimi postami nie świadczą o tym, że jesteś mądry, tylko że masz swoich oddanych klakierów. ?

Moje obserwacje dotyczą więcej niż jednego postu.

Stawianie lajka pod postem nie oznaczają mądrości piszącego tylko to, że ktoś się zgadza z tym co jest napisane.

Czy twoje wieczne kłótnie z forumowiczami są jakimś sposobem na samorealizację?

Jeszcze raz, wrzuć na luz człowieku.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

22 minuty temu, bubusia napisał:

Tak btw, u nas w Łomiankach właśnie kolejny Lidl, a miał być tam park. Niedaleko Biedronka i ten z Francji. To wsio tylko w Łomiankach.

Na pewnej ulicy w mieście stołecznym, liczącej około dwóch kilometrów, jest kilkanaście Zabek i dwie Biedronki.?

1 minutę temu, jezz napisał:

Na pewnej ulicy w mieście stołecznym, liczącej około dwóch kilometrów, jest kilkanaście Zabek i dwie Biedronki.?

I to jest prawdziwy problem, a nie niedziele.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, bubusia napisał:

I to jest prawdziwy problem, a nie niedziele.

No właśnie, ludzie biorą tę franczyzę i otwierają Żabki jedna obok drugiej a potem maja gigantyczne problemy . Przy czym sama Zabka święta nie jest i też robi ich w przysłowiowego "ch*ja"

Ale mamy tu fachowca od handlu, który pewnie coś o tym skrobnie???

Ja się znam tylko na zamiataniu obejścia u siebie na wsi.?

To się nazywa walka o klienta.?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, jezz napisał:

A to żeś cham to widać.

I vice versa:

Zero, takie zero jak ty

A jeśli chodzi o Tesco, to jak zwykle próbujesz manipulować moim wpisem, którego rzekomo nie zrozumiałeś.

Tesco, o którego kłopotach waidomo od lat, no ty nie wiesz, to odpowiedziałeś mi tak

"Tesco zawsze należało do liderów, a teraz nagle "zbankrutowało".
Mój Boże..."

Napisałem to z ironią, bo Ty wierzysz, że Tesco zbankrutowało z powodów naturalnych,
a ja wiem, że przez te kilka lat to było celowe działanie, które miało do tego bankructwa doprowadzić. Tak się robi z firmami, które mają z jakichś powodów upaść...w białych rękawiczkach, tak żeby to wyglądało naturalnie (powinieneś coś o tym wiedzieć, bo sam piszesz po chamsku w białych rękawiczkach). 
Przez kilka lat generowali milionowe straty mimo ogromnych wielomiliardowych przychodów i jakoś nikt nie potrafił temu zaradzić i odwrócić bieg przeznaczenia.
Tylko że tego w necie nie znajdziesz, więc musisz wierzyć w to, co Ci tam napiszą i chwalić się na forum, że Ty wszystko wiesz, a ja to cienki bolek przy Tobie przecież, taki który udaje ekonomistę.
Idź dalej wyszukiwać fejków w necie, a później chwal się na forum jaki Ty mundry jesteś i wszystko wiesz najlepiej.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Przez kilka lat generowali milionowe straty mimo ogromnych wielomiliardowych przychodów i jakoś nikt nie potrafił temu zaradzić i odwrócić bieg przeznaczenia.

Nie lepiej byłoby ubezpieczyć i podpalić, jak  w "Ziemi obiecanej"?

Coś mi się nie chce wierzyć w te celowe milionowe straty i bankructwo.  Faktycznie słyszało się od lat,  że Tesco w Anglii i gdzie indziej goni w piętkę.

9 minut temu, soundchaser napisał:

Napisałem to z ironią, bo Ty wierzysz, że Tesco zbankrutowało z powodów naturalnych,
a ja wiem, że przez te kilka lat to było celowe działanie, które miało do tego bankructwa doprowadzić. Tak się robi z firmami, które mają z jakichś powodów upaść...w białych rękawiczkach, tak żeby to wyglądało naturalnie (powinieneś coś o tym wiedzieć, bo sam piszesz po chamsku w białych rękawiczkach). 
Tylko że tego w necie nie znajdziesz, więc musisz wierzyć w to, co Ci tam napiszą i chwalić się na forum, że Ty wszystko wiesz, a ja to cienki bolek przy Tobie przecież, taki który udaje ekonomistę.
Idź dalej wyszukiwać fejków w necie, a później chwal się na forum jaki Ty mundry jesteś i wszystko wiesz najlepiej.

Mogłeś wyjść z twarzą ale wolałeś przy wszystkichściągnąć gacie.

Dlatego mam dla ciebie przesłanie

Ukryta Zawartość

10 minut temu, soundchaser napisał:

Ty wierzysz, że Tesco zbankrutowało z powodów naturalnych,

ps. poproszę o fragment gdzie napisałem coś takiego.

11 minut temu, soundchaser napisał:

a ja wiem

Dalej nic nie wiesz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz

Oczywiście, że Tesco padło z przyczyn naturalnych. Przecìętny żywot hipermarketów to odzwierciedlenie życia psa. Im większy tym żywot krótszy. Natura. Nie ekonomia ?

31 minut temu, toptwenty napisał:

Faktycznie słyszało się od lat,  że Tesco w Anglii i gdzie indziej goni w piętkę.

Przez ciebie @soundchaser będzie musiał znowu grzebać w internecie.

A musi się dogrzebać chociaz do roku 2014. O rety. Palca zabraknie.

9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A Wy wiecie, ile na takim bankructwie można zarobić?

Czasem można ale tu to jest poważniejszy problem. 

43 minuty temu, soundchaser napisał:

A jeśli chodzi o Tesco, to jak zwykle próbujesz manipulować moim wpisem, którego rzekomo nie zrozumiałeś.

A co tu jest do zmanipulowania?

"A dlaczego "zbankrutowało"? Poszukaj informacji w necie.
Inne markety mają się jak pączki w maśle, Tesco zawsze należało do liderów, a teraz nagle "zbankrutowało".
Mój Boże...
Dokształć się."

Edytowane przez jezz

Trzeba było gębę trzymać na kłódkę zamiast chorych na raka wykorzystywać do polityki:

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25749219,dwa-mld-zl-na-koronawirusa-zamiast-dla-tvp-w-pis-ie-powaznie.html#s=BoxOpMT

Teraz PiS ma dla gawiedzi mega argument.

A Kurski kasę i tak dostanie, choćby poprzez sponsoring z firm Skarbu Państwa...

Przez ciebie @soundchaser będzie musiał znowu grzebać w internecie.

Nie sądź Chamie po sobie. 
Całe Twoje życie to siedzenie na dupie i grzebanie w internetowych fejkach,
a w przerwach rąbanie drzewa i robienie kupy za stodołą.

(sam się tym chwaliłeś).

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0013.gif

A co tu jest do zmanipulowania?

A to, że na podstawie mojego wpisu wysnułeś wniosek z dupy wzięty, że ja niby nie wiedziałem o tym, że Tesco od 5 lat "upada".
Oczywiście w jakim celu to zrobiłeś to każdy wie.

• Moderatorzy
2 godziny temu, toptwenty napisał:

Nie lepiej byłoby ubezpieczyć i podpalić, jak  w "Ziemi obiecanej"?

Coś mi się nie chce wierzyć w te celowe milionowe straty i bankructwo.  Faktycznie słyszało się od lat,  że Tesco w Anglii i gdzie indziej goni w piętkę.

Nawet hala nie robiąca planu jest dobra bo pomaga robić plan sprzedaży podpisany globalnie np z P&G albo innym Unilewerem i dostać bonus albo retro.

Dokąd więc obowiązuje wieloletnia umowa najmu powierzchni halę się trzyma, zwłaszcza że za wcześniejsze rozwiązanie umowy obowiązują kary. Tu działa ten sam mechanizm jak u osób prywatnych z umowami gsm.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A Wy wiecie, ile na takim bankructwie można zarobić?

Ile się zarobi, to się zarobi. Ja się pytam: ile trzeba mieć, żeby ryzykować w razie, że się straci?

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Nie sądź Chamie po sobie. 
Całe Twoje życie to siedzenie na dupie i grzebanie w internetowych fejkach,
a w przerwach rąbanie drzewa i robienie kupy za stodołą.

Wydaje mi się, że się nie znamy więc chyba jednak nie wiesz co robię.

Ot, kolejny kulturalny wpis i tyle.

A to, że na podstawie mojego wpisu wysnułeś wniosek z dupy wzięty, że ja niby nie wiedziałem o tym, że Tesco od 5 lat "upada".

Nie wiedziałeś. taka prawda.?

Ja nie wiem ale pewnie się od ciebie dowiem bo ty wiesz, jak widać wszystko. Nawet to co robię.?

To już wiesz jak to z tym Tesco było?

Edytowane przez jezz
11 minut temu, jezz napisał:

To już wiesz jak to z tym Tesco było?

Ja wiem, a Ty tylko udajesz, że wiesz.
Od kilku stron powtarzasz, że wiesz, ale na moje prośby, abyś podzielił się tą wiedzą - cisza.
"Wiem, ale nie powiem". ?
Udało Ci się w necie znaleźć wiarygodne na ten temat informacje? Nie soundzę... ale i tak czekam aż w końcu ta Twoja wiedza tajemna ujrzy światło dzienne i nas wszystkich oświeci.

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

15 minut temu, soundchaser napisał:

Ja wiem, a Ty tylko udajesz, że wiesz.
Od kilku stron powtarzasz, że wiesz, ale na moje prośby, abyś podzielił się tą wiedzą - cisza.
"Wiem, ale nie powiem". ?
Udało Ci się w necie znaleźć wiarygodne na ten temat informacje? Nie soundzę... ale i tak czekam aż w końcu ta Twoja wiedza tajemna ujrzy światło dzienne i nas wszystkich oświeci.

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

Już ci napisałem, że w związku z twoim  językiem, jakiego używasz  w dyskusjach, nie tylko tutaj, nie mam ochoty z tobą na ten temat dyskutować

Przeczytałeś swoją odpowiedź na moje pierwsze pytanie skierowane do ciebie? 

"Nie osłabiaj mnie aż taką niewiedzą."

Zatem mam taką "niewiedzę" i czekam aż wyjaśni to "ja jestem ekonomistą" z wiedzą.

I nie jest to żadna wiedza tajemna. też nigdzie o tym nie pisałem.

4 godziny temu, soundchaser napisał:

Ty wierzysz, że Tesco zbankrutowało z powodów naturalnych,

Znalazłeś już ten fragment gdzie coś takiego napisałem?

Edytowane przez jezz
56 minut temu, jezz napisał:

nie mam ochoty z tobą na ten temat dyskutować

Ze mną nie musisz, ale myślę że inni są ciekawi Twojej wersji o upadku Tesco.
Tylko jak będziesz szperał w necie, to mniej na uwadze fakt, że żadne inne dziedziny nie są tak nasycone kłamstwami jak tematy polityczne i właśnie biznesowe.

Panowie - prośba! Nie używajmy w stosunku do siebie inwektyw. Mnie też czasami ponosi. ale trochę chyba jednak przekroczyliście umowną granicę.

To że rządzący sieją politykę pogardy, to nie oznacza, że mamy się do nich zniżać. Zresztą o to właśnie im chodzi. Żebyśmy się poróżnili.

33 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Panowie, załóżcie sobie wątek o Tesco i handlu w wolne niedziele.

Liczę na pojawienie się jakiegoś menadżera z Lidla bądź Biedronki.

25 minut temu, soundchaser napisał:

Ze mną nie musisz, ale myślę że inni są ciekawi Twojej wersji o upadku Tesco.
Tylko jak będziesz szperał w necie, to mniej na uwadze fakt, że żadne inne dziedziny nie są tak nasycone kłamstwami jak tematy polityczne i właśnie biznesowe.

Teraz idę za stodołę, potem narąbię drewna, a wieczorem wpada kolega z piwkiem bo przyszło na konto 500+ i będziemy testować bezpieczniki . Zarobiony jestem

I przesyłam ci jeszcze raz zdjęcie pracy, jaka powstała u mnie na warsztatach.

To ci się po prostu należy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
25 minut temu, soundchaser napisał:

No to przyjemnego srania, a później chlania.
Tylko wieczorem nie pisz już głupot po tych piwach. ? 

Kulturalnego inteligenta z metropolii aż miło poczytać. I ten literacki język...

O, przypomniałem sobie. Ostatnio twoje najbardziej wartościowe wpisy to były te o wypróżnianiu  się po kapuście.

Można powiedzieć, czuć było fachowca.

Edytowane przez jezz
3 godziny temu, toptwenty napisał:

Ile się zarobi, to się zarobi. Ja się pytam: ile trzeba mieć, żeby ryzykować w razie, że się straci?

- Niewiele. Dwa - trzy tysiące masz?

- Mam mieć.?

.....

A z tym bankructwem...

Pamiętam, jak co krok we Francji stały sklepy Mammouth. Zarówno w wielkich miastach, jak i w dziurach dechami zabitych.

Szast - prast! - i na "zgliszczach" Mamuta powstał Auchan. I ma się, z tego co widzę, całkiem nieźle.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.