Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

We francuskiej telewizji w filmie o Uzbekistanie taka oto perełka się pojawiła ? .

I od wtedy Cię pokochałem!???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
17 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

??

To pozwolę sobie jeszcze przypomnieć polski film

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

uwielbam to , i nie przeszkadza mi to słuchac muzy klasycznej ,to nie kłuci sie w niczym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na koniec królowie zabaw lat 90tych  ..... absolutnie najlepszy zespół do tanca jaki był od lat 80tych do współczesnych 

------

Zgłaszam formalny protest z zastrzeżeniem podjęcia kroków prawnych. Dlaczego kolega atmeg lansując w tym wątku Mozarta, Pachelbela, Paganiniego, Skaner, Milano, pomija (mam nadzieję, że przypadkowo/nieświadomie i z powodu niewiedzy lub zaniedbania) dokonania artystyczne naszej narodowej chluby - Zenona Martyniuka. Mam nadzieję., że nie jest to świadoma dyskeredytacja Jego dokonań i Jego wkładu w kanon naszej narodowej muzyki. Jako drobne zadośćuczynienie zamieszczam co następuje :

https://youtu.be/305zzlXmk1Y

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:
Bo sam jesteś menel .

Może bym się przejął gdyby to powiedział Andrzejek albo Jarus ale Ty nic nieznaczacy, malutki ,prymitywny ,niewiele rozumiejący z otaczającej go rzeczywistości robak ,którego można niechcący rozdeptac i nie znający się na muzyce i mający słaby system audio też a i tankujacy na stacji za dwie dychy,wolnosciowiec i liberal za dyche,nie majacy pojecia o demokracji.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez caleb66
Może bym się przejął gdyby to powiedział Andrzejek albo Jarus ale Ty nic nieznaczacy, malutki ,prymitywny ,niewiele rozumiejący z otaczającej go rzeczywistości robak ,którego można niechcący rozdeptac i nie znający się na muzyce i mający słaby system audio też a i tankujacy na stacji za dwie dychy,wolnosciowiec i liberal za dyche,nie majacy pojecia o demokracji.

oʞqʎzs oʇ ᴉ ɐʍʇsɹɐʞǝl ́uǝᴉɯZ
50 minut temu, jezz napisał:

To pozwolę sobie jeszcze przypomnieć polski film

Ukryta Zawartość

Cóż Ty wiesz o polskich filmach...

?

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

We francuskiej telewizji w filmie o Uzbekistanie taka oto perełka się pojawiła ? .

Budzi się człowiek w środku nocy, patrzy, co tam Ciaputko wyszukał, i już wie, że do rana nie zaśnie....??

Ukryta Zawartość

Kaczyński wygląda jak fleja i mieszka jak fleja, żadne zaskoczenie.
Pewnie kąpie się raz na tydzień, może rzadziej.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

5 godzin temu, d-t-x napisał:

Kaczyński wygląda jak fleja i mieszka jak fleja, żadne zaskoczenie.

Rządzi też jak fleja.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

11 godzin temu, Sine Metu napisał:
W dniu 3.05.2020 o 16:38, caleb66 napisał:
fb681928f2d7246c437e356f907e2782.jpg

Teraz wiadomo dlaczego PiS tak zaciekle grabi pod siebie. Jeden dom/pałac (ten w pierwszym wierszu po lewej) z tego górnego zestawienia wskazuje kto ma największe potrzeby grabienia. Do rządzenia wybiera się bogatych a nie takich co mają potrzebę szybkiego wzbogacenia się bo wtedy zaczyna się grabienie. Sęk w tym że "ciemny lud" nie cierpi bogatych. Dlatego będzie ciągle grabiony.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie przesadzajmy... Kaczyński raczej budować i przeprowadzać się już nie będzie.
Jemu bardziej zależy by ukarać na długie lata ( może i kilka pokoleń ) jak najwięcej Polaków za śmieć brata.

Teraz wiadomo dlaczego PiS tak zaciekle grabi pod siebie. Jeden dom/pałac (ten w pierwszym wierszu po lewej) z tego górnego zestawienia wskazuje kto ma największe potrzeby grabienia. Do rządzenia wybiera się bogatych a nie takich co mają potrzebę szybkiego wzbogacenia się bo wtedy zaczyna się grabienie. Sęk w tym że "ciemny lud" nie cierpi bogatych. Dlatego będzie ciągle grabiony.
Lewactwo zrobi wszystko żeby utrzymać swoje milionowe nieuczciwie zdobyte majątki, Kaczyński chce jedynie ukrucic ten bandycki proceder dlatego jest tak znienawidzony przez opozycję. Nie da się z pensji posła sędziego czy innej kanali zgromadzić milionowych majątków.

18 minut temu, caleb66 napisał:

Lewactwo zrobi wszystko żeby utrzymać swoje milionowe nieuczciwie zdobyte majątki, Kaczyński chce jedynie ukrucic ten bandycki proceder dlatego jest tak znienawidzony przez opozycję. Nie da się z pensji posła sędziego czy innej kanali zgromadzić milionowych majątków.

Riczi75 nie dalej jak wczoraj pokazał jak PiSowcy zarabiają uczciwie i ciężko pracując...

18 minut temu, caleb66 napisał:

Ale co Ty możesz wiedzieć o uczciwej ciężkiej pracy ...

Uważaj żebyś od tej pały se nadgarstka nie nadwyrężył.

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko
Gość

(Konto usunięte)
20 minut temu, caleb66 napisał:

To zerknij na ostatnie doniesienia o ministrze zdrowia , o Ziobrze jak się chłopaki wzbogacają za państwowe . Tak sie robi biznesy w państwie prawa . Kaczyński i cała jego ekipa mogli nie robić grubej kreski i rozliczyć kogo trzeba w latach 90tych . A tak to cała pisowska wierchuszka patrzy z zazdrościa . Zastanawia fakt dlaczego teraz nie sprawdzają  nurtujących cie majątków . Pewnie sami zagmatwani w lewe majątki .

28 minut temu, caleb66 napisał:

Kaczyński chce jedynie ukrucic ten bandycki proceder dlatego jest tak znienawidzony przez opozycję.

Niech Kaczyński zamknie chociaż kogoś jednego uprawiającego ten propagandowy proceder ze strony opozycji. Na razie to bandycki proceder do granic absurdu uprawia Kaczyński ze swoimi wiernymi żołnierzami.

Niech Kaczyński zamknie chociaż kogoś jednego uprawiającego ten propagandowy proceder ze strony opozycji. Na razie to bandycki proceder do granic absurdu uprawia Kaczyński ze swoimi wiernymi żołnierzami.
Nie jeden obrońca demokracji ma zarzuty a i nie jeden siedzi.

8 minut temu, caleb66 napisał:

Na przykład kto?

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, caleb66 napisał:

Jakieś płotki jedynie trafiają za kratki . A teraz widzimy na najwyższych szczeblach  pis bez żenady niemal w blasku telewizyjnych jupiterów jak grabią . Czyli co , następni w kolejce do ciupy ?

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Jakieś płotki jedynie trafiają za kratki . A teraz widzimy na najwyższych szczeblach  pis bez żenady niemal w blasku telewizyjnych jupiterów jak grabią . Czyli co , następni w kolejce do ciupy ?

Nie, do puki "ciemny lud" w nich wierzy.

Nazbierało się. Karmią go, wożą, ochraniają itd. Wszystko za "państwowe". Nawet policja ma uroczystą zmianę warty pod prezesową skrzynką na listy.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

21 godzin temu, remak123 napisał:

Sorki ,"zmeczony byłem"  Już nadrabiam zaległości ,akcent musi być .co tu dać ?

Mała Małgorzata , stary klasyczny numer Zenka .inna nazwa "Mała Figlarka".

EE ,na  Fostekxach pod laptopem za cicho ide po chinole .

te chinole serio rozbujały sie ,nie sa idealne ale już sie ich nie pozbęde ....

Edytowane przez atmeg

=====================================================

Ciekawa sprawa jak bliski depresji i osamotniony Jarosław zgrabnie załatwia konkurencje polityczną :)

Co jest grane że niby ten "glupi PIS " robi z przeciwnikami co chce bez "tajemniczych samobojców "

????

To nie Jarosław jest taki przebiegły i inteligentny to reszta jest taka głupia ,zachlanna i bezmyślna.:)

Prawda o Polskiej polityce jest taka iż wymordowali Niemcy i Ruscy elity Polskie .

elity Polskie tworzą sie wolno ale sukcesywnie odnawiają sie i teraz dopiero widać pierwsze starcia .

Za sukcesami PISu ida młodzi ludzie ........

cały projekt Odbudowy PISU i jego sukcesu został zrobiony przez nowych ,mlodych w PISie .

53 minuty temu, Tadeiro napisał:

Nazbierało się. Karmią go, wożą, ochraniają itd. Wszystko za "państwowe". Nawet policja ma uroczystą zmianę warty pod prezesową skrzynką na listy.

Święta skrzynka?

Jestem Europejczykiem.

co prawda stare ekipy odsuneły ich ale sam proces ruszył ......

PIS ma zaplecze które niszczy intelektualnie oraz politycznie przeciwników ,

PO tak sie pogubiło ze niewie gdzie ma nogi a gdzie głowe .......

Prawda o Polskiej polityce jest taka iż wymordowali Niemcy i Ruscy elity Polskie .

elity Polskie tworzą sie wolno ale sukcesywnie odnawiają sie i teraz dopiero widać pierwsze starcia .

Za sukcesami PISu ida młodzi ludzie ........

Na ta prawde o Polskiej polityce mozna tez inaczej spojrzec

Niemcy wymordowali ta Polska elite 75 lat temu. Od tego czasu inne kraje stworzyly kilka generacji elity

Gdzie sa te wolno ale sukcesywnie odnawiane elity?

Gdzie sa te sukcesy PiSu, za ktorymi ida mlodzi ludzie?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.