Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

54 minuty temu, caleb66 napisał:

Prawda PiS mnie okrada a potem oddaje a tamci tylko kradli,więc wybór jest oczywisty.

Tylko ktoś z Twoimi możliwościami postrzegania świata mógł to napisać.
Równie dobrze można być wdzięczny mafii, zabierają mi kasę ale za to dają ochronę.
Jaki ten PiS jest wspaniały... oddaje ludziom to co im ukradł.

Napisz proszę ile zabrał tym oto beneficjentom wszelkiego socjalu i ile im oddał?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
47 minut temu, caleb66 napisał:
55 minut temu, Riczi75 napisał:
Brawo tylko się cieszyć . 

Chyba jebne ci ignora bo głupota też ma swoje granice .

Ty już swoją głupota granice i zdrowy rozsadek dawno przekroczyłeś . Lata mi to co ty mi tam jebniesz . Poza propaganda nic nie jestes w stanie wykszesać z siebie . Zwykły PiSowski klakier jesteś .

Na ra 

Który to caleb?

1 minutę temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Tylko ktoś z Twoimi możliwościami postrzegania świata mógł to napisać.
Równie dobrze można być wdzięczny mafii, zabierają mi kasę ale za to dają ochronę.
Jaki ten PiS jest wspaniały... oddaje ludziom to co im ukradł.

Napisz proszę ile zabrał tym oto beneficjentom wszelkiego socjalu i ile im oddał?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, sly30 napisał:

To na co ty jeszcze czekasz? Załóż firmę i zostań takim przedsiębiorcą. Będziesz miał lepiej.

No, ale aby prowadzić firmę, to jednak coś cza umić i mieć przynajmniej ze trzy klepki odpowiednio w głowie ułożone.

Pisanie pierdół, wyssanych z Kurwizji (w dodatku nieporadne) - nie wystarczy.

.....

Caleb - na tym zdjęciu obstawiam, że ty, to ten co się drapie po karku.

Zgadłem? Czy może ten w ciąży?

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ukryta Zawartość

Pewnie patrzy na to:

z25091453V.jpg

PiSowce rozyebały terminal na lotnisku w Radomiu na które nikt nie chciał latać po to, żeby postawić nowy. Na tym samym lotnisku na które dalej nikt nie chce latać. Kto za to zapłaci? Ja zapłacę, Pan zapłaci. Ile? Dokładnie nie pamiętam, coś koło 300mln. złotych. W sumie gówniane pieniądze, co to dla nas. Za to jakie piekne przecinanie wstęgi się urządzi! No i Suski poleci do Egiptu :-).

Radom na siłe i za wszelka cena ma zdominowac polączenia lotnicze na które bardzo liczyło lotnisko w Łodzi , aby wykonczyc Łódź nagle  przesuneli przebieg torów kolei duzych prędkosci byle dalej od łódzkiego lotniska i puscili tory z drugiej strony miasta  przez osiedla domów .

Tak sie robi polityke lokalną

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

9 godzin temu, cir napisał:

PiS kradnie dużo mniej niż tamci i dzieli się łupem.

caleb to jest naprawde genialne hasło      << PiS kradnie dużo mniej niż tamci i dzieli się łupem.

caleb to jest naprawde genialne hasło      PiS kradnie dużo mniej niż tamci i dzieli się łupem.
Jak Chcesz użyć w kampanii musisz odpalić mi działkę inaczej to kradzież własności intelektualnej .
3 godziny temu, cir napisał:

Radom na siłe i za wszelka cena ma zdominowac polączenia lotnicze na które bardzo liczyło lotnisko w Łodzi , aby wykonczyc Łódź nagle  przesuneli przebieg torów kolei duzych prędkosci byle dalej od łódzkiego lotniska i puscili tory z drugiej strony miasta  przez osiedla domów .

Tak sie robi polityke lokalną

Za styl! ?

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No, ale aby prowadzić firmę, to jednak coś cza umić i mieć przynajmniej ze trzy klepki odpowiednio w głowie ułożone.

Pisanie pierdół, wyssanych z Kurwizji (w dodatku nieporadne) - nie wystarczy.

.....

Caleb - na tym zdjęciu obstawiam, że ty, to ten co się drapie po karku.

Zgadłem? Czy może ten w ciąży?

czy wszyscy kociarze tak mają ? , chyba wiem skąd się jest wyraz '' kocopoły '' , były koty przy nich stał ''pała '' coś bełkotał niezrozumiale ktoś przechodził o ''kocopała ''

Mateuszek podniecił sie i pieprzy niczym Cyrankiewicz i Gierek razem wzięci.

Warcholstwo i awanturnictwo opozycji. Co za palant.

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Masz racje opozycja to przecież świętość. Mądra, pragmatyczna i w nic nie umoczona. I nie wolno o niej pisać źle. Przecież o trupach  mówi się dobrze albo wcale. Za ostro? No to niech będzie, że prawdziwa cnota krytyki się nie boi.

2 minuty temu, KALIBER napisał:

Wykłada kawę na ławę .

Kompletnym debilom i sklerotycznym staruszkom może uda mu się coś wmówić. Ale normalnym?

3 minuty temu, Zyzol napisał:

Masz racje opozycja to przecież świętość. Mądra, pragmatyczna i w nic nie umoczona. I nie wolno o niej pisać źle. Przecież o trupach  mówi się dobrze albo wcale. Za ostro? No to niech będzie, że prawdziwa cnota krytyki się nie boi.

No tak. Zyzol walkę z opozycja ma we krwi. Zwalczał ją za komuny, zwalcza i teraz.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny "owoc" pisdrackiego szczucia:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kompletnym debilom i sklerotycznym staruszkom może uda mu się coś wmówić. Ale normalnym?

Kocham opozycję ich zwolenników - zaliczasz się do nich , za debilizm  umysłowy - obrażanie i próby odwoływania ministrów czy obecnie rządu .

Strzelacie sobie  w łeb , chcecie w ten sposób coś wygrać ? ?

KALIBER vel rydz .

55 minut temu, KALIBER napisał:

Kocham opozycję ich zwolenników - zaliczasz się do nich , za debilizm  umysłowy - obrażanie i próby odwoływania ministrów czy obecnie rządu .

Strzelacie sobie  w łeb , chcecie w ten sposób coś wygrać ? ?

A ty swoi debilnymi wpisami?

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Bardzo przepraszam - proszę nie obrażać Zmarłych, to naprawdę nie uchodzi

3 minuty temu, Pasqual napisał:

Bardzo przepraszam - proszę nie obrażać Zmarłych, to naprawdę nie uchodzi

No fakt, oni obywali się bez tych głupkowatych uśmieszków.

Jestem Europejczykiem.

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

No fakt, oni obywali się bez tych głupkowatych uśmieszków.

i mieli przede wszystkim nieco ROZUMU, a morawiecki i ziobro - drogi Kolego, jeśli Kolega znajdzie choć odrobinę racjonalnego postępowania nie umotywowanego podłością bardzo proszę o kontakt na prv; proszę jednak łaskawie nie ujawniać tej informacji publicznie z powodów oczywistych dla kogoś tak mądrego jak Kolega

7 godzin temu, cir napisał:

caleb to jest naprawde genialne hasło      << PiS kradnie dużo mniej niż tamci i dzieli się łupem.

Pytanie tylko czy, poza "ciemnym ludem", ktoś w nie uwierzy?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Pytanie tylko czy, poza "ciemnym ludem", ktoś w nie uwierzy?

mnie fascynuje cos innego

jak mozna to wymyślec i uszanowac głosując na nich

37 minut temu, cir napisał:

mnie fascynuje cos innego

jak mozna to wymyślec i uszanowac głosując na nich

To temat na badanie dla naukowców, niestety jakiś czas jeszcze nikt się tym nie zajmie. Mnie ten fenomen PiS-owskich wyborców też zastanawiał, ale ze względu na sekciarskie podstawy tej partii już mnie to mniej dziwi. Dziwi mnie teraz że duża część wyborców tej ślepej wiary w sektę nie widzi i nie uaktywni się (ci co nie chodzą na wybory) żeby to zatrzymać, wolą siedzieć w domu i nie głosować. To może Polskę doprowadzić do tragedii .

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A jakie niby ma to znaczenie - rozważamy jedynie - utrzymując się w poetyce mojego poprzedniego wpisu - obecnie rozważamy jedynie, kto i jak grzecznie zaprowadzi nas do komory gazowej. PiS niestety wzoruje się na pewnej zaangażowanej w proces eksterminacji organizacji, której przedstawiciele z racjonalnych powodów bili kandydatów do zagazowania - chodziło o przyspieszenie procesu. Całemu zamieszaniu winne są użycie niewłaściwego gazu do uśmiercania ofiar oraz nieprawidłowy transport zwłok do krematorium - zastosowanie rozwiązania oczywistego dla każdego kretyna z SS pozwoliłoby na uzyskanie wydajności ok 2500 osób na 1/2 h zamiast 2500/h (dane na podstawie filmu "Conspiracy"). NB obrazuje on błąd popełniony przez drugiego po Himmlerze głównego potwora decydującego o powodzeniu przedsięwzięcia - chętnych do dyskusji zagadnienia zapraszam na prv

Gość glazior

(Konto usunięte)
31 minut temu, Pasqual napisał:

jakie niby ma to znaczenie - rozważamy jedynie - utrzymując się w poetyce mojego poprzedniego wpisu - obecnie rozważamy jedynie, kto i jak grzecznie zaprowadzi nas do komory gazowej. PiS niestety wzoruje się na pewnej zaangażowanej w proces eksterminacji organizacji, której przedstawiciele z racjonalnych powodów bili kandydatów do zagazowania - chodziło o przyspieszenie procesu. Całemu zamieszaniu winne są użycie niewłaściwego gazu do uśmiercania ofiar oraz nieprawidłowy transport zwłok do krematorium - zastosowanie rozwiązania oczywistego dla każdego kretyna z SS pozwoliłoby na uzyskanie wydajności ok 2500 osób na 1/2 h zamiast 2500/h (dane na podstawie filmu "Conspiracy"). NB obrazuje on błąd popełniony przez drugiego po Himmlerze głównego potwora decydującego o powodzeniu przedsięwzięcia - chętnych do dyskusji zagadnienia zapraszam na prv

Takie teksty to chyba dla....cofniętych w rozwoju.

Wszyscy głupcy świata chowają się ze wstydu .

Edytowane przez glazior

O czym będziecie pisać.O czym, o kim, gdy już Duda poleci w „kosmos”, PiS pójdzie w odstawkę. Martwię się ?

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

2 minuty temu, notoryczny napisał:

O czym, o kim, gdy już Duda poleci w „kosmos”, PiS pójdzie w odstawkę.

Kraj w którym jest spokój zdecydowanie szybciej się rozwija, ale tu nie chodzi o taki spokój jak np. na Białorusi który musi być utrzymywany siłą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.