Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, bubusia napisał:

Jednak malo tworczy jestes, hehe

Zycze zdrowia.

Dziękuję i wzajemnie. Ale rzecz w mojej ocenie najistotniejsza, polubiłem bowiem Kolegą za samo przeczytanie moich wypocin !  W USA niemal każdy pracujący umysłowo człowiek sukcesu chodzi do psychiatry, którym się chwali  znajomym na domowych imprezach - Goście mają pomyśleć że "k**wa, ale on ma lekarza. Mnie niestety nie stać..." Pragnę Kolegę uspokoić - słyszałem, że rzeczony Pan Doktor wzoruje się co do honorariów na psychiatrach amerykańskich... Ma jednak do tego prawo - KAŻDY ZNAKOMITY PSYCHIATRA POLSKI płaci bardzo wysokie składki na OC lekarzy, zatem MUSI podnieść odpowiednio stawkę za prywatną wizytę. Przypuszczam jednak, że ubezpieczyciel doskonale zdaje sprawę jak świetnie Pan Doktor pacjentów leczy,  bo leczy na zasadzie - daję terapię szpitalną w warunkach ambulatoryjnych bo UMIEM zrobić to bezpiecznie, ale jeżeli podwinie mi się noga wtedy idę na bruk, ponieważ odszkodowanie dla pacjenta zabrało mi WSZYSTKO i obarczyło DŁUGIEM na resztę życia - ergo OC nie płaci lekarz optymista albo idiota... Bardzo jest mi przykro że Kolega myśli że polecam AUDIOFILOWI konowała... Rzecz całkiem na poważnie - kontakt na prv

Edytowane przez Pasqual

Raz, nie interesują mnie amerykańscy psychiatrzy, dwa, nie interesuje mnie ich klientela, trzy, nie pisałem nic na tematem rzekomego konowała. Także, po kiego te wywody?

Znowu coś chcesz udowodnić?

Posluchaj lepiej czegoś, popracuj, pobzykać itd itp. Nie trać czasu na bzdurzenie.

Nara.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

51 minut temu, absinth3 napisał:

W końcu nazwano tzw. opozycję, czym jest

Kolejny PiSowski bezmózg zabłysnął. Ależ błyskotliwy i głęboko przemyślany wpis - tylko pogratulować.

Rozumiem że to już szczyt możliwości.

Jestem Europejczykiem.

16 godzin temu, atmeg napisał:

Dyrektywy z centrali płyną -Zniszczyć PIS

Nie PiS zniszczyć, tylko zniszczyć złodziejską mafię rządzącą Polską.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 godziny temu, bubusia napisał:

Pisowi wiecej szkody niz pozytku. Jak wejdzie tu jakis niezdecydowany i poczyta cie, to uzna, ze cale to pisiarstwo to totalne oszolomy.

Ale co tu ukrywać, jesteście tacy jak wasz prezes...Mali, zadufani, zakompleksieni, zgryźliwi...

Dlaczego Kaczor nie występuje w kontrolowanych przez akolitów warunkach? Tylko w rządowych tubach... Są dziesiątki przykładów jakim prostakiem ten Napoleonik jest. W pewnym momencie, sztabowcy PO wykorzystywali to, że jest prostackim chamem, grillowali go i podpuszczali. Nawet dziennikarze go grillują, bo mają świadomość, że można spodziewać się wszystkiego i będzie mem na kilka tygodni. Dlaczego sam nie wystartował w wyborach, bo wie, że stoi za nim skoro ludzi, ale po debatach zostaną z niego tylko "Kacze łapy"...

Z @atmeg wyszło wzorcowe PICfanbojskie siano, w sumie nie spodziewałem się, tylko lekko zgrillowałem, bardzie humorystycznie, ale wyszło jak zawsze. 

. Nie trać czasu na bzdurzenie.

Właśnie...

2 godziny temu, hi_aro napisał:

Dlaczego Kaczor nie występuje w kontrolowanych przez akolitów warunkach? Tylko w rządowych tubach... Są dziesiątki przykładów jakim prostakiem ten Napoleonik jest. W pewnym momencie, sztabowcy PO wykorzystywali to, że jest prostackim chamem, grillowali go i podpuszczali. Nawet dziennikarze go grillują, bo mają świadomość, że można spodziewać się wszystkiego i będzie mem na kilka tygodni. Dlaczego sam nie wystartował w wyborach, bo wie, że stoi za nim skoro ludzi, ale po debatach zostaną z niego tylko "Kacze łapy"...

hic haeret aqua...

Raz, nie interesują mnie amerykańscy psychiatrzy, dwa, nie interesuje mnie ich klientela, trzy, nie pisałem nic na tematem rzekomego konowała. Także, po kiego te wywody?

Znowu coś chcesz udowodnić?

Posluchaj lepiej czegoś, popracuj, pobzykać itd itp. Nie trać czasu na bzdurzenie.

Nara.

Wywody wynikają ze szczerej troski o równowagę psychiczną Kolegi - proszę mi wierzyć, wizyta u psychiatry nie jest przyjemna, bywa jednak niekiedy konieczna. Znam kogoś ( a żałuję że nie osobiście, jednak ze względu na zajęcie się problemami Kolegi Forumowicza spodziewam się pełnego poznania) kto na pewno nie będzie potrzebował psychiatry - to  Bóg...

Edytowane przez Pasqual
4 godziny temu, absinth3 napisał:

W końcu nazwano tzw. opozycję, czym jest

Ludzie dudy to dopiero chamska hołota.... 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sly30
Gość glazior

(Konto usunięte)

Uwaga ! Uwaga !

"Zaczęło się". Z gryzoniami na całej planecie dzieje się coś dziwnego ulegają zmniejszeniu.

https://menway.interia.pl/obyczaje/nauka/news-gryzonie-sa-coraz-mniejsze-czy-to-dowod-na-globalne-ocieplen,nId,4533602#iwa_source=worthsee

Jak widać po wpisach zmniejszenie mózgu to nie tylko domena  gryzoni.

30 minut temu, sly30 napisał:

Ludzie dudy to dopiero chamska hołota.... 

Ukryta Zawartość

Bzdury, jak większość na tym faszystowskim brukowcu. Z resztą już jest zapowiedź pozwu, więc niedługo gebelsy będą przepraszać. Chyba, że trawią na Łączewskiego albo tulejkę ale na ostateczne zamiecenie pod dywanik przez towarzyszkę Gersdorf liczyć już nie mogą  ?

Ukryta Zawartość

Kłamliwy śmieć

"Rafał Trzaskowski: jestem katolikiem, a nie żadnym antyklerykałem"

"W tekście opublikowanym w "Dużym Formacie" Rafał Trzaskowski zapytany o poglądy religijne odpowiada prosto i precyzyjnie: "Wierzę w Boga Spinozy""

Ze Spinozy garściami czerpali Schelling, Hegel a z nich w końcu Marks i Engels czyli twórcy komunizmu. Chyba osobom w miarę rozgarniętym nie trzeba wyjaśniać dlaczego ten typek tak trzyma z lewakami i komuchami różnej maści... Nie bez wpływu są też chyba chyba nauki płynące od samego miszcza. Warci siebie lawiranci  oszuści polityczni...

Ukryta Zawartość

gf-tSnK-GEr5-fmqQ_tusk-wzial-slub-koscie

3d86d5e360d5dad0051860d591f49557,860,0,0

6bad339dd65dbfa73c5e25a5d9ae2418,860,0,0

261701af387921fd6913069b820a5e3a,860,0,0

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, A3Dzoszu napisał:

Jak zwykle nic nie łapiesz, pustaku...

Czego nie łapię, że jesteś natankowany do pełna PiSowskim gównem?

13 godzin temu, Jaro_747 napisał:
15 godzin temu, glazior napisał:

W dzisiejszych czasach być w Pis-e to brzmi dumnie.

No temu to już całkiem odbiło. A co będzie jak nadejdą upały???

Jak to co, jaja ci się spocą ?
A przy okazji jak lektura raportu
Ernst & Young? ?

5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
7 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Jak zwykle nic nie łapiesz, pustaku...

Czego nie łapię, że jesteś natankowany do pełna PiSowskim gównem?

Problem jest nieco głębszy i polega na tym, że ty w zasadzie nic nie łapiesz ?

Edytowane przez A3Dzoszu
6 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Jak to co, jaja ci się spocą ?
A przy okazji jak lektura? ?

Problem jest nieco głębszy i polega na tym, że ty w zasadzie nic nie łapiesz ?

Najważniejsze, że Ty łapiesz w zasadzie wszystko ?

Tak spytam niedyskretnie... Rozumiem, że jesteś katolikiem?

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko
3 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Nie twój interes zasrańcu ?

To prawda, tak samo jak nie Twój interes czy Tusk się "nawrócił" zasrańcu.

9 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Obawiam się, że Kolega nie zrozumiał apostolskiej misji Świętego Kościoła Rzymskiego. Kolega będąc - załóżmy-  katolikiem powinien własną postawą etyczną, moralną, wielką wiedzą popartą doświadczeniem oraz innymi przymiotami człowieka szlachetnego przywabić i namówić swojego Oponenta by do Kolegi dołączył jako współwyznawca. 

Jestem rozczarowany, bo odpowiedź Kolegi zasadniczo słuszna co do interpretacji ogranicza jednocześnie Kolegę w działaniu nakazanym przez KAŻDĄ etykę i  religię.

Edytowane przez Pasqual
2 godziny temu, A3Dzoszu napisał:

A ty po prostu... pierdolnięty

O proszę, pacynki mają takie samo siano, nie tylko w kaloszach ale i w d....

PICfanboju, już się dokształciłeś, czy epidemia wygasła jak pe...i Twój Pinokio. Niedługo nie zmieści się jego kichawa w rządowej limo. Może busem będzie jeździł? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez hi_aro
5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
10 minut temu, A3Dzoszu napisał:

To prawda, tak samo jak nie Twój interes czy Tusk się "nawrócił" zasrańcu.

Tylko Tusk nawracal się publicznie i intencjonalnie, czego pewnie taki pustak nie zauważył...

4 minuty temu, Pasqual napisał:

Obawiam się, że Kolega nie zrozumiał apostolskiej misji Świętego Kościoła Rzymskiego. Kolega będąc - załóżmy-  katolikiem powinien własną postawą etyczną, moralną, wielką wiedzą popartą doświadczeniem oraz innymi przymiotami człowieka szlachetnego przywabić i namówić swojego Oponenta by do Kolegi dołączył jako współwyznawca. 

Jestem rozczarowany, bo odpowiedź Kolegi zasadniczo słuszna co do interpretacji ogranicza jednocześnie Kolegę w działaniu nakazanym przez KAŻDĄ etykę i  religię.

Przypominasz trochę Trzaskowskiego, wiesz? ? 

Teraz, hi_aro napisał:

O proszę, pacynki mają takie samo siano, nie tylko w kaloszach ale i w d....

PICfanboju, już się dokształciłeś, czy epidemia wygasła jak pe...i Twój Pinokio. Niedługo nie zmieści się jego kichawa w rządowej limo. Może busem będzie jeździł? 

Ogranicznik wzrostu nosa. Ilości hurtowe. Produkt rekomendowany przez Ministerstwo Zdrowia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, A3Dzoszu napisał:

Tylko Tusk nawracal się publicznie i intencjonalnie, czego pewnie taki pustak nie zauważył...

Co za różnica, cel osiągnięty i nadal to nie jest Twój interes...

Tylko jeszcze mi napisz iż PiSowcy dygnitarze klękają przy wszelakiej okazji z umiłowania wiary...
Oczywiście przed kamerami "niezależnej" TVPiS...
I wszyscy są głęboko wierzącymi katolikami...

I wymyśl jakieś inne określenie niż "pustak" bo odnoszę wrażenie że piszę z 10 latkiem. Coś bardziej wyrafinowanego, na pewno Cię stać, głęboko w to wierzę. W końcu jesteś intelektualistą ?

Teraz, Kalasanty Ciaputko napisał:

W końcu jesteś intelektualistą

Poradnik dla intelektualistów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

rozgarniętym nie trzeba wyjaśniać dlaczego ten typek tak trzyma z lewakami i komuchami różnej maści

Przecież on nie trzyma z pisem, a PiS to komuchy najgorszego sortu.

51 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
Godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

Co za różnica, cel osiągnięty i nadal to nie jest Twój interes...

Dla idioty rzeczywiście żadna...

44 minuty temu, sly30 napisał:

W Brukseli twierdzą, ze to faszyści. Ustalcie "zeznania'.

52 minuty temu, sly30 napisał:

Cóż za błyskotliwość ?

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Rozumiem że to już szczyt możliwości.

kodziarskiej szczujni aż nadto

Edytowane przez absinth3

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.