Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Powrót atmosfery PRL-u? KE przygląda się działaniom polskich władz, prezydenci zachodnich państw spotykają się z opozycją na prywatnych spotkaniach, ONZ broni sędziego, który działa zgodnie z prawem. Do świetnego miejsca doszliśmy, a mieliśmy tylko wstać z kolan.

Edytowane przez osimar

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

34 minuty temu, arturp napisał:

wioskowy głuptasek i jego teorie spiskowe ?

tak to kto teraz robi z nami coraz większy biznes? 

38 milionów to dużo konsumentów.

uważasz że jakaś praworządność kogoś na zachodzie interesuje? naiwny jesteś. 

Czyżby część kakała nie rozumiała słowa mówionego?Co by mnie nie dziwiło.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak łatwo było przewidzieć PiSowska banda idzie w zaparte w sprawie KRS.

Moja żona jest pełna podziwu dla Millera, rzecznika rządu. Zastanawia się jak taki młody człowiek może być takim kłamliwym ch*jem któremu nawet powieka nie drgnie gdy łże jak bura suka.

Jestem Europejczykiem.

Musi być bat nad idiotami ,jak nie pasuje robota to won kopać rowy ,8 lutego o 12 zbiórka pod trybunałem konstytucyjnym ,protest w obronie reformy sądownictwa i przeciw kascie sędziowskiej, kasta basta ,szkodnikom mówimy nie . Wstępnie ma być 100 tyś ludzi ,ciekawe czy pokaza w TVN ie.

44 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Moja żona jest pełna podziwu dla Millera, rzecznika rządu. Zastanawia się jak taki młody człowiek może być takim kłamliwym ch*jem któremu nawet powieka nie drgnie gdy łże jak bura suka.

To nic trudnego, gdy się tak mocno wierzy w kłamstwa, które się mówi.

Oto czym się kasta zajmuje 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mogliście postawić Ziobrę przed TS już wcześniej, tylko kilkoro się nie chciało to teraz macie.

Dla mnie niepojęte jest, że jakikolwiek polityk wychodzi na scenę i jawnie oficjalnie komentuje, że jakaś uchwała SN jest nieważne. To nawet nie KRLD, to Pizlandia...

Z drugiej strony tak sobie myślę, że wszyscy podniecamy się, żeby Adrian przegrał majowe wybory. No i fajnie. Tylko myślicie, że jeżeli tak się stanie, to PiS nie zmieni przepisów, zmniejszać kompetencje prezydenta? Że się nie zawaha to jestem dziś pewny.

I jak myślicie - w nawiązaniu do komentarza Ziobry odnośnie uchwały SN - dlaczego rządzący z prezydentem na czele chcieli niekonstytucyjnie wy***rdolić prof. Gersdorf już wcześniej? 

Proszę bardzo , nie starcza mu do 1 

"Olsztyński portal „Debata” opublikował szokujące informacje na temat sędziego Pawła Juszczyszyna. Olsztyński sędzia miał domagać się od olsztyńskiego MOPS-u odebrania połowy świadczenia 500+ jego byłej żonie. "

Musi być bat nad idiotami ,jak nie pasuje robota to won kopać rowy ,8 lutego o 12 zbiórka pod trybunałem konstytucyjnym ,protest w obronie reformy sądownictwa i przeciw kascie sędziowskiej, kasta basta ,szkodnikom mówimy nie . Wstępnie ma być 100 tyś ludzi ,ciekawe czy pokaza w TVN ie.
Przypominam o dzisiejszej herbatce. Sala nr. 6. Dwóch cesarzy, Xiąże, Gang Olsena i kilku forumowiczów wyklętych z dożywotnim banem potwierdzili obecność

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Reżim zwołuje tępaków? Pewnie będziesz.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Dominic2509 napisał:

uważasz że jakaś praworządność kogoś na zachodzie interesuje?

Na pewno na wschodzie obowiązuje prawożądność ? kolejny miłośnik sowietów albo troll psujący ludziom krew .

Tu jest Polska ! Wynocha z brudnymi , lepkimi łapami z naszego domu . Nic tu nie ukręcisz .

PS

Nie gniewaj się , serdecznie cię pozdrawiam . Nie mam złych intencji . Po prostu nie lubię parobków i sowieckich trolli . ?

...there is no spoon...

38 minut temu, caleb66 napisał:

Oto czym się kasta zajmuje 

Ukryta Zawartość

Masz na myśli debili z policji czy kretyna prokuratora?

Ukryta Zawartość

34 minuty temu, Meloman napisał:

Tylko myślicie, że jeżeli tak się stanie, to PiS nie zmieni przepisów, zmniejszać kompetencje prezydenta? Że się nie zawaha to jestem dziś pewny.

Dopóki nie zbiorą 3/5 głosów w Sejmie, mogą prezydentowi skoczyć.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

to inicjatywa oddolna

Zdecydowanie oddolna, a nawet odtylna, żeby nie powiedzieć, z d... wzięta...

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
Godzinę temu, caleb66 napisał:

Kasta wydała wyrok logiczny i adekwatny do czynu. Zjedzony cukierek , czy wypita małpka to znikoma szkodliwość , ale jednak kradzież..

Edytowane przez Mysza 13
2 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Kasta wydała wyrok logiczny i adekwatny do czynu. Zjedzony cukierek , czy wypita małpka to znikoma szkodliwość , ale jednak kradzież.

No chyba nie bo juszczyszyn uniknął odpowiedzialności za wykroczenia drogowe . Drugi też za kradzież 50zl na stacji benzynowej.Dziadek powinien być zdecydowanie uniewinniony . To bezprawie kasty .

A kaczorek za 50 tysi nawet zeznań nie złożył .

Ty to masz problem ..

Ni przszkadza?

kaczorek to nie kasta?Inna.

Edytowane przez dulon184
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.