Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Banaś też bardzo kocha 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, atmeg napisał:

Tak .Nie wszystkich kochających Polske wymordowali .

Co ,nienawidzisz Polski ?Co w tobie siedzi ?

A ty kochasz "Polske"? Co to w ogóle jest za kraj? Można kochać nienawidząc jednocześnie czegoś, co o polskości od wieków decydowało? Dasz radę jakoś to wytłumaczyć? Dysleksja, nieuctwo, patriotyzm? 

nagrywamy.com

4 minuty temu, jar1 napisał:

Banaś też bardzo kocha 

Ukryta Zawartość

Właśnie śpiewa Prezesowi "love will tear us apart".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Banaś to nowa polska pozytywna siłą ! 

Banas na prezydenta ! 

55 minut temu, Jaro_747 napisał:

Właśnie śpiewa Prezesowi "love will tear us apart".

A może:

"Would you know my name
If I saw you in heaven? "

Ta pozytywna siła zaczęła właśnie ustami Krzywoustego Matołuszka wmawiać Polakom, że nadchodzi ogólno-europejskie spowolnienie gospodarcze. Pisałem jakiś czas temu, że efekt 500+ będzie widoczny w podwyżkach wszystkiego i inflacji, a później hiperinflacji, ale nie sądziłem, że tak szybko to nastąpi. Czekają nas trudne czasy, ale bynajmniej nie z powodu europejskiego spowolnienia, tylko rozdawnictwa PiS i dodrukowywania pieniądza. To musi się wymknąć spod kontroli. Oni o tym wiedzą, ale przecież też wiadomo, że chodzi im jedynie o to, by koryto wyczyścić maksymalnie jak to możliwe. Później niech martwią się następcy...przecież u nas politycy są bezkarni, nawet tacy zbrodniarze, którzy doprowadzają nasz kraj do ruiny.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Ta pozytywna siła zaczęła właśnie ustami Krzywoustego Matołuszka wmawiać Polakom, że nadchodzi ogólno-europejskie spowolnienie gospodarcze. Pisałem jakiś czas temu, że efekt 500+ będzie widoczny w podwyżkach wszystkiego i inflacji, a później hiperinflacji, ale nie sądziłem, że tak szybko to nastąpi. Czekają nas trudne czasy, ale bynajmniej nie z powodu europejskiego spowolnienia, tylko rozdawnictwa PiS i dodrukowywania pieniądza. To musi się wymknąć spod kontroli. Oni o tym wiedzą, ale przecież też wiadomo, że chodzi im jedynie o to, by koryto wyczyścić maksymalnie jak to możliwe. Później niech martwią się następcy...przecież u nas politycy są bezkarni, nawet tacy zbrodniarze, którzy doprowadzają nasz kraj do ruiny.

Dodrukowali znowu?

Sami?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

7 minut temu, Amator 2b napisał:

Dodrukowali znowu?

Sami?

Państwowa mennica im pomogła.
Zauważyłeś, że do obiegu został wprowadzony nowy banknot 500 PLN?
To chyba jakaś ironia.. ? Po co komu taki nominał? Kto nie będzie miał problemu z wydawaniem reszty?

9 godzin temu, atmeg napisał:

co do moich życzeń ....aby Polska stała sie jednym z stanow USA ....Bo jest to jeden z nielicznych wolnych wielkich panstw .Oczywiscie to jedynie życzenie.

W Stanach obowiązuje trójpodział władzy. Polska i jej nowe elity nie pasują tam. Ale jesteśmy dobrzy jako "mięso armatnie" i Ameryka o tym pamięta. Jak będzie chciała sprowokować jakąś zawieruchę w Europie to PiS i jego fani najlepiej się do tego nadają, trzeba ich tylko podpuścić. 

9 godzin temu, atmeg napisał:

jest druga kadencja PiSu ,bedzie i trzecia

"Banasie" i "misiewicze" będą dalej przy korycie? To już chyba 22 wiek się powoli w Polsce zaczyna.

7 godzin temu, soundchaser napisał:

Zauważyłeś, że do obiegu został wprowadzony nowy banknot 500 PLN?
To chyba jakaś ironia.. ? Po co komu taki nominał? Kto nie będzie miał problemu z wydawaniem reszty?

W PiS jest wielu takich którym się przyda ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

PIS przejdzie przez to wzmocniony , a zwolennicy PO czy nowej lewicy przegraja .

Tak .Wsciekajcie sie . PiS wygral obecne wybory i wygra nastepne .

A wam pozostanie wscieklosc i zlozeczenie .

A dlaczego tak sie stanie ? niech dla zwolennikow PO i NLewicy pozostanie to zagadka !

Niezamiezam tlumaczyc tym typom dlaczego przegrywaja kolejne wybory .

2 minuty temu, atmeg napisał:

A dlaczego tak sie stanie ?

Liczysz na to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, atmeg napisał:

sie wsciekaja

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mozecie  tu pisac co chcecie ,atakowac mnie jak chcecie ale to nie zmieni przebiegu historii :)

Jestescie w dupie . PiS zwyciezy kolejny raz .....i co najwaznejsze ,nie umiecie tego opanowac .bo.......jestescie za glupi .

tak w PO i w Lewicy brakuje osob inteligentnych z harakterem .Przesracie wszystko :) i super .

jedzcie do MERKEL ALBO pUTINA PO WYTYCZNE CO ROBIC !!!!!

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Zażyj aspirynę, dziecko.

Ukryta Zawartość

JA NIE MUSZE .TO Ty jestes w opalach :) To ty przegrywasz nie Ja .

Ukryta Zawartość

Ci od PO moga tu zaklinac zeczywistosc ale :) sa na przegranej ,klamstwa ich nie uratuja

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

chocbys co tysiac wpisow wlejal te foty jestes przegrany .

Ukryta Zawartość

toptwenty-- chocbys niewiem jak sie staral nie przywrocisz do wladzy zlodziei z PO .

Teraz, boomaga napisał:

Tak atmeg, tak.

Lekarz kazał potakiwać.

tobie lekarz kazal sprzedawac Polske :)

OK?

Ja napisze iz mam pewna satyswakcje gadac tu z tymi przegranymi .serio .co moga ?naublizac mi co najwyzej .I tyle .sa w dupie glebokiej i sa wsciekli na to .

Teraz, porlick napisał:

Jesli w PO byli zlodzieje, to czemu "bohaterami" afer i skandali są same pisiory???

Bo masz krutka pamiec POwcu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.