Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Riczi75 napisał:

Ja też jestem za . Tyle że sukcesów Pis wbrew ich propagandzie nie za wiele . 

Nie troszczę się tak jak ty o sukcesy pisu?

4 godziny temu, atmeg napisał:

Sledze od dawna nowy ruch muzyczny

Jak sledzisz od dawna to on już nie taki nowy;)

Też lubię, chociaż oni juz nagrywają od dobrych 20 lat?

9 minut temu, Riczi75 napisał:

O braki sukcesów szybciej 

Też się nie troszczę.

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, jezz napisał:

Jak sledzisz od dawna to on już nie taki nowy;)

Też lubię, chociaż oni juz nagrywają od dobrych 20 lat?

Też się nie troszczę.

A mnie do wyborów troszkę bedzie interesowało .

Muza fajna ?

=====================
zauwazyliście że ci najtwardzsi nienawistnicy PiSu juz tu nie piszą ? Pochowali sie .......
czują przegraną .....
=============================
a ze są tchurzami to mykneli do nor myslac ze nie zapamieta sie to co pisali :)do niedawna .
Nie pochowali się tylko niektórzy pichcą w "wątku kulinarnym imenia atmega" niektórzy płyną katamaranem po Morzu Andamańskim w stronę Malezji.
Pozdrowienia dla całego qrwidołka z okolic Krabi 0cc84b4812e0b03744622cf24ca62ae1.jpgd1e3375c1fe1b0827fad6dd4445a8cb8.jpge57a7116346de78aa05dbe522a8feda3.jpg

Duda - obrońcą pedofilii... 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

41 minut temu, sly30 napisał:

Duda - obrońcą pedofilii... 

Ukryta Zawartość

Przeczytałeś cały artykuł , czy tylko nagłówek....

Ukryta Zawartość

KALIBER vel rydz .

Gdyby A. Duda bydlaka nie ułaskawił* (A SKAZANY PEDOFIL-GWAŁCICIEL ODBYŁ CAŁĄ KARĘ WIĘZIENIA - UŁASKAWIENIE DOTYCZYŁO WYŁĄCZNIE SKRÓCENIA OKRESU ZAKAZU KONTAKTOWANIA SIĘ Z DOROSŁĄ OBECNIE OFIARĄ - NA JEJ PROŚBĘ), to przeczytałbym w Gwnie i usłyszałbym w Trzaskowski Vision Network że:

Bezwzględny i głuchy na prośby Duda nie pozwolił na połączenie rodziny, zlekceważył błagania biednych ofiar, które przebaczyły już dawno "rodzinnemu" gwałcicielowi (który zresztą tylko chwilowo zbłądził, był pijany, był chory, nie był sobą, albo to nie był jego fiut i szczerze żałował od pierwszej chwili, gdy już wrócił do świadomości).

*Wszystkie instytucje mające głos opiniujący w tej sprawie, zajęły identyczne stanowisko: należy UŁASKAWIĆ.

Ten Duda to zupełnie jak Żyd w Berlinie w 1939: czego by nie zrobił, czego by nie powiedział - zawsze ŹLE ? ? ?

PS: Dużymi i tłustymi bykami, żeby było łatwiej zrozumieć. Ale po prawdzie nie liczę na to - tu problemem nie jest "rozumienie", to zupełnie inny problem. Tak jak i z tym przysłowiowym Żydem - to głównie ślepa nienawiść.

PSII: A link do wywiadu z WDZIĘCZNYMI kobietami (konkubiną i córką gwałciciela) proszę sobie znaleźć samemu.

Edytowane przez pavyan

Nie spodziewałem się niczego innego jako reakcji wielce światłych, bywałych i tolerancyjnych Kolegów (przekręcanie nicka, jakieś patelnie i pierdy, imputowanie popierania pedofilii itd. - a to tylko dwa zdania, dwa posty). Ta metoda autoprezentacji ma wielką moc przekonywania przeciwników ? , proszę tak dalej - następnym krokiem powinno być obłapianie fizyczne, krępowanie by nie mogli pisać na forach, albo nawet chodzić i ruszać się. "Poseł" Nitras dał przykład, bierzcie go! Aha, także niedawno kopnął kobietę, posłankę - ooo, to też ma dużą przyszłość.

Mimo to dziękuję Panom bardzo za te dwie bardzo obszerne, rzeczowe i merytoryczne odpowiedzi, a szczególnie za  potwierdzenie mojej diagnozy - to ślepa sekciarska nienawiść.

Chociaż jednak zaczynam dopuszczać że dochodzi tu również niezrozumienie. Ale "niezrozumienie" u platformersów?! Dziwne, bo można to wszystko sprawdzić i w dodatku po polsku piszę... a może to jest przyczyna?

Przecież Wy Polski, Polaków, pojęcia Ojczyzna nie rozumiecie, a wręcz nienawidzicie - więc pewnie i języka polskiego.

PS: Jestem niezmiernie ciekawy, co uczyniłby w identycznej sytuacji dr. Rafałek (jako - nie daj Boże - Prezydent RP). A co jeszcze bardziej interesujące, jak zostałoby to wtedy ocenione przez GWno, TVN, i oczywiście przez Was ? ? ?

Edytowane przez pavyan
10 minut temu, atmeg napisał:

dokładnie ,starym dobrym śledziem jedzie tu ,bardzo dobrze to ujołes ...

Mozna to tez inaczej zinterpretowac: "starym smierdzacym sledziem jedzie tu" 

A kto jest ekspertem od sledzi, to wiemy 

Edytowane przez xajas
13 godzin temu, pavyan napisał:

Ten Duda to zupełnie jak Żyd w Berlinie w 1939: czego by nie zrobił, czego by nie powiedział - zawsze ŹLE

No bo on niczego jeszcze dobrze nie zrobił, podpisuje tylko to co mu każe Prezes bez zastanowienia czy dobrze robi. Taki "misiewicz" bis tylko po szkole w której prawdopodobnie nie uważał lub opuszczał zajęcia, dlatego jest mocno niedouczony i podpisuje wszystko co mu podsunie Prezes.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

15 minut temu, xajas napisał:

Mozna to tez inaczej zinterpretowac: "starym smierdzacym sledziem jedzie tu" 

A kto jest ekspertem od sledzi, to wiemy 

jasne To Ja .......specjalista od ledzi , i od tego dlaczego PiS wygra .....

Nie wspominając o muzyce ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez atmeg

Takie melodie dzisiaj mi towarzyszą :

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, atmeg napisał:

? bardzo milusinska muza ,cieplutka ......

A to znasz :

?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

doceniam ale na codzien nie słucham ,bo jak zaczynam słuchać takiej muzy to sie roztapiam .....

Wole bardziej zwartą w przekazie i mniej tkliwą !! to dopisek moj do tej muzy co wczesniej dałeś .

Edytowane przez atmeg
3 minuty temu, Fashi napisał:

A to znasz :

?

A to bardziej w moim typie ...ale tamto tez było super tylko ze słuchając tamtego jakbym roztapiał siem a tu wrecz przeciwnie ...

1 minutę temu, atmeg napisał:

A to bardziej w moim typie ...ale tamto tez było super tylko ze słuchając tamtego jakbym roztapiał siem a tu wrecz przeciwnie ...

W tej drugiej nóżka sama chodzi i człowiek chce tańczyć. Lubie czasami włączyć takie rytmy ?

3 minuty temu, Fashi napisał:

W tej drugiej nóżka sama chodzi i człowiek chce tańczyć. Lubie czasami włączyć takie rytmy ?

dokladnie .

Chce coś dla ciebie zapodać fajnego ,nie jest to łatwe zadanie ,musze troche poszperać .......nie wiem czy mi siem uda ale ...zobaczymy...

Sorry , że  tak skacze po gatunkach , ale tak mam . Teraz to za chwile coś innego ?

Ten duet szczególnie przypadł do gustu i słuchając tego utworu mam ciary..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.