Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

PiS nie ma Większość i konstytucyjnej a lemingoza broni zaciekle kasty sędziowskiej wbrew woli narodu ,szkodzac se przy okazji ale interes własny ważniejszy od społecznego, do poważniejszych zmian trzeba by konstytucję zmienić więc zbigniew robi co może bez tego ,gdyby rzeczywiście "opozycji" zależało na zmianach W wymiarze sprawiedliwości to by się dogadali z pisiorami i zrobili by porządek konkretny ,ale totalnym zależy przede wszystkim na ochronie własnych interesów a do tego potrzebne są odpowiednie wyroki sądów a żeby takie były kasta musi zostać. 

Ty masz Kolego mózg bardziej ukiszony niż kiszone ogórki.

PiRowski reżim miał pięć lat żeby zrobić cokolwiek z sensem w temacie wymiaru sprawiedliwości. Nie usprawnił niczego. Niczego.

Dlaczego? Ano dlatego, że nie chciał. PiS ma obywateli głęboko w dupie, potrzebni mu są wyłącznie jako źródło głosów wyborczych.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Za PO było większe bezprawie chyba nikt nie ma wątpliwości. 

Ja nie mam wątpliwości,że to nieprawda .Tak więc nie wszyscy .

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja nie mam wątpliwości,że to nieprawda .Tak więc nie wszyscy .

Twój kolega po fachu w senacie też twierdzi że branie w łapę to nic złego. 

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Twój kolega po fachu w senacie też twierdzi że branie w łapę to nic złego. 

Kłamiesz jak pies PiSowski oszuście.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, notoryczny napisał:

[...]Tak więc hulaj dusza . Święte krowy są wszędzie, tylko krowa krowie nierówna . Ten który powinien świecić przykładem, świeci legitymacją ?

Parlamentarzyści tym bardziej. Już niejeden pislamski q......   się wykręcił immunitetem.

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ty masz Kolego mózg bardziej ukiszony niż kiszone ogórki.

PiRowski reżim miał pięć lat żeby zrobić cokolwiek z sensem w temacie wymiaru sprawiedliwości. Nie usprawnił niczego. Niczego.

Dlaczego? Ano dlatego, że nie chciał. PiS ma obywateli głęboko w dupie, potrzebni mu są wyłącznie jako źródło głosów wyborczych.

Wycieczki osobiste to też norma w każdym twoim wpisie . 

Teraz należy się zastanowić w jakim kraju chcemy żyć, czy w takim jak to było za PO 8 lat ,czy takim jak za PiS 500 + i inne bonusy . 

W obydwu przypadkach można wyjechać z kraju jak nie pasuje .

Teraz, argus napisał:

Parlamentarzyści tym bardziej. Już niejeden pislamski q......   się wykręcił immunitetem.

Zgoda, ale sędzia nie powinien sobie pozwalać na tego typu przywilej . Ryba psuje się od...

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

28 minut temu, Jaro_747 napisał:

PiS ma obywateli głęboko w dupie, potrzebni mu są wyłącznie jako źródło głosów wyborczych.

Też nie do końca. Bardziej, jako owieczki do strzyżenia na kasie. Reżim sam się nie sfinansuje.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Oczywiście że można. Dlatego to całe PiSowskie pierdolenie to tylko i wyłącznie propagandowa papka dla głupków.

Twoja twierdząca odpowiedź była zbędna. Stwierdzałem, że można, a nie pytałem.

2 godziny temu, notoryczny napisał:

I wypuścić do domu, niech wytrzeźwieje ???‍♂️

Jak większość sprawców przestępstw. Stosowanie środków zapobiegawczych nie jest obowiązkowe w każdym przypadku. Populizm nie jest i nie powinien być źródłem prawa.

6 minut temu, caleb66 napisał:

Wycieczki osobiste to też norma w każdym twoim wpisie . 

Teraz należy się zastanowić w jakim kraju chcemy żyć, czy w takim jak to było za PO 8 lat ,czy takim jak za PiS 500 + i inne bonusy . 

W obydwu przypadkach można wyjechać z kraju jak nie pasuje .

Bo to ty bredzisz osobiście. Chyba, że to jakiś generator bredni napędzany przez oprogramowanie.

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Twoja twierdząca odpowiedź była zbędna. Stwierdzałem, że można, a nie pytałem.

Nawet jak ktoś się z tobą zgadza to masz problem. Typowe dla starego wątrobiarza.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Bo to ty bredzisz osobiście. Chyba, że to jakiś generator bredni napędzany przez oprogramowanie.

Gdzie ci bredze ,przecież napisane w otua że sędzia ma być apolityczny ,co znaczy według Ciebie że może kumac się z opozycja i protestować na manifestacjach przeciwko rządowi, który rząd w Europie czy w świecie cywilizowanym by na coś takiego pozwolił. Błąd PiS chyba tylko taki że nie rozgonil jeszcze tego towarzystwa za pomocą pał jak to zrobili we Francji. 

We Francji pałują tych co palą samochody na ulicach .To nie to samo co pałowanie przeciwników politycznych .Wyjątkowe idiotyzmy wypisujesz .

do caleba

Pierwsze z brzegu,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dla Celeba

I Wasi .

Ukryta Zawartość

Długopisa ciągnie do swoich?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

We Francji pałują tych co palą samochody na ulicach .To nie to samo co pałowanie przeciwników politycznych .Wyjątkowe idiotyzmy wypisujesz .

do caleba

A czy przeciwnikiem politycznym może być sędzia? Już nie pytam o pałowanie bo się calkiem pogubisz chłopaku. 

I nie pisałem nic o żółtych kamizelkach ale dla Ciebie żadna różnica, a ci co palą samochody to wyszli się pewnie trochę rozerwać od tak z nudów.

Wielkimi krokami nadchodzi kolejny sukces PiSowskiego reżimu, tym razem w Radzie Europy.

Szykuje się wynik typu 130:30 albo i lepiej. Znowu będą kwiaty na lotnisku?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Za PO było większe bezprawie chyba nikt nie ma wątpliwości. 

Nie, teraz jest 100x większe chamstwo, bezprawie i nepotyzm. 

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
17 minut temu, Jaro_747 napisał:

zykuje się wynik typu 130:30 albo i lepiej. Znowu będą kwiaty na lotnisku?

Leci na żywo - można się pośmiać , albo popłakać - jak kto woli.

Właśnie się skończyło.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

[mention=25430]Caleb66[/mention], popracuj nad ortografią. Przynosisz wstyd lepszemu Pissortowi i nadprezesowi wychowanemu na intelektualnym Żoliborzu, który nastempnom razą może Ci dać ustnom naganę z wpisaniem do akt.

Prezes też lepszy nie jest.

48b9d4b2db05fab3ebbc42b68c4aa336.jpg
2 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Ale Dominik walczył , jak lef...

To on dostanie kfiaty na lotnisku.

Już wiem dlaczego PiS chce budować CPK Baranów.

W świetle naszej rosnącej siły na forum międzynarodowym takich powitań będzie coraz więcej i w pewnym momencie te zwycięskie delegacje przestaną się mieścić na lotnisku Chopina.

Jestem Europejczykiem.

31 minut temu, Jaro_747 napisał:

W świetle naszej rosnącej siły na forum międzynarodowym takich powitań będzie coraz więcej i w pewnym momencie te zwycięskie delegacje przestaną się mieścić na lotnisku Chopina.

Już niedługo będą organizowane powitania suwerena na drodze z lotniska. Tłumy, tłumy ich, tłumy ich …  wiwatujące z każdej okazji zwycięskiej eskapady naszej władzuchny. I te delegacje robotniczo-chłopskie z transparentami... I koniecznie orszak kościelny... 

Psychopatyczny pieniacz sądowy ministrem sprawiedliwości. Już to jest cudne!

Jeżeli to, co ten krętacz opowiada jest prawdą to Jurowa musiała mieć oczy jak spodki. Takiej debilnej "argumentacji" pewnie się jednak nie spodziewała. Te matoły idą na zderzenie czołowe. Ponieważ mają puste łby ich to nie zaboli, ale to się nie rozejdzie po kościach tak, jak poprzednim razem.

Jestem Europejczykiem.

Picunie?

Kiedy kwiaty będą? 140x 37. Coraz lepiej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

29 minut temu, dulon184 napisał:

Picunie?

Kiedy kwiaty będą? 140x 37. Coraz lepiej.

Ukryta Zawartość

Phi i co to da ,nie będą nam w językach obcych decydować jaki ustrój ma być u nas .

Rada Europy może se głosować co chce ,i tak ustawa kagancowa wejdzie w życie. 

Ukryta Zawartość

PiSowskie szumowiny  pokroju Wójcika, Penthaka czy Sobonia naprawdę chcą nas z tej Europy wyprowadzić. Nie wierzyłem w to jeszcze dwa miesiące temu.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.