Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, KALIBER napisał:

Ma się dobrze , rozgrywa kandydatów z opozycji .

Tak ,rzeczywiście  w czasie epidemii PAD prowadzi kampanię wyborczą .

6 minut temu, skynyrd napisał:

Ciekawi mnie, w jaki sposób PIS wybrnie z sytuacji, w którą się zapędził. I po co się zapędził?

Nie martw się... zbierze się rada gabinetowa i Prezydent, albo Matołuszek w ekskluzywnym wystąpieniu telewizyjnym ogłosi wspaniałomyślnie, że zastosują się do ogólnoświatowych procedur i wychodzą naprzeciw celom wyższym, czyli trosce o zdrowie społeczeństwa, czym zjednają sobie serca wyborców.
Niejednemu łza się w oku zakręci i będzie miał orgazm podczas oglądania i słuchania, a miłość do partii rządzącej wzrośnie jeszcze bardziej.

244 art konstytucji RP. : Wybory prezydenckie winny odbyć się gdy kandydat opozycji ma co najmniej 51 % poparcia sondażowego. 

Amen. 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Borys Budka:

"Każdy, kto przedkłada własny interes polityczny nad bezpieczeństwo rodaków pokazuje, że nie dojrzał do sprawowania władzy w okresie próby. Kaczyński kolejny raz okazuje się być cynicznym graczem, który kosztem zdrowia i życia Polaków za wszelką cenę chce utrzymać władzę."

Przecież każdy wie, że Kaczor jest opętany manią władzy absolutnej i od 2015 r, spełnia się marzenie jego życia.

7 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bojkot bojkotem, ale ciężko się będzie przedostać do komisji wyborczych, przedzierając się i omijając zwały i stosy nieusuniętych i gnijących trupów na ulicach...

Naturalna liczba zgonów w Polsce to ok. 1100 osób dziennie. Liczba zgonów od początku epidemia : 5 ( słownie pięć). 

Miłośnicy totalsów są w stanie wydusić z siebie każdą bzdurę. 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

12 minut temu, marek-1969 napisał:

244 art konstytucji RP. : Wybory prezydenckie winny odbyć się gdy kandydat opozycji ma co najmniej 51 % poparcia sondażowego. 

Amen. 

Żaden amen.
Nie ma takiego zapisu w Konstytucji, którego natychmiast nie można zmienić.
Ten rząd już to udowodnił, więc w obliczu obecnej sytuacji "wystarczy pół godziny, by to zrobić"...jak mówił dziś pewien ksiądz profesor w "Kropce nad I".

Edytowane przez soundchaser
2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Sytuacja gdy zabronione są zgromadzenia powyżej 50 osób, a do wyborów idą miliony jakoś słabo daje się wytłumaczyć.

A to się daje wytłumaczyć? 

banas.png.9920c598ff0e7988a2867c7afdf0b417.png

A to? 

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Wierzysz w takie zafiksowanie? 

To nie kwestia wiary...wszyscy to wiedzą (oprócz najbardziej zacofanego elektoratu).

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Ja nie znam takich ludzi

A Hitler? A Stalin? A wielu innych im podobnych przywódców?

10 minut temu, marek-1969 napisał:

Naturalna liczba zgonów w Polsce to ok. 1100 osób dziennie. Liczba zgonów od początku epidemia : 5 ( słownie pięć). 

Miłośnicy totalsów są w stanie wydusić z siebie każdą bzdurę. 

Nie wiem, kim są niejacy "totalsi" i czy jestem akurat ich miłośnikiem. Ty też tego nie wiesz...

Ale skoro taki pisiacki geniusz intelektu i logiki mnie cytuje, chciałbym zwrócić uwagę, że ja nie mówiłem o chwili obecnej i stanie na dziś.

A ilu ludzi umrze za tydzień, lub miesiąc - pewnie wiesz, bo w Kurwizji już to uradzili i uknuli. Zapewne tylko trzech.

Ja przyjmuję wariant pesymistyczny, by nie rzec - apokaliptyczny.

.....

Tfu, tfu, tfu!!!! odpukać.

Nie trzeba szukać aż tak daleko .Jest mnóstwo takich małych hitlerków o stalinków .Na każdym stanowisku i w każdym środowisku .Tylko nie mogą się zrealizować .

4 godziny temu, skynyrd napisał:

Wierzysz w takie zafiksowanie? 

Ja nie znam takich ludzi. Masz takich wokół siebie?

Ludzi chorych na władzę nie ma aż tak dużo.  Większość woli aby ktoś im pokazał kierunek.  Wśród pozostałych przeważają tacy jak Ty, co tylko chcą aby im się nikt nie wpier...

Dziś w kilkudziesięciu miejscach w Polsce wybory uzupełniające. Jaro i jego klony własne i mentalne jakoś nie protestują. 

Gdy kilkunastu po tych hucpiarskich wyborach zachoruje i może umrze - też się będziesz zapluwał z radości?

Zapewne tak.

No, ale przecież - tacy jak ty nie siedzą w komisji...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

"- Potrzebujemy dzisiaj politycznej stabilizacji, to też przyczyna, aby wybory odbyły się 10 maja - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla RMF FM. Rozmowa odbiła się szerokim echem w mediach społecznościowych i spowodowała lawinę komentarzy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

0009Y4G1DN851SUW-C123-F4.jpg

Najbardziej podobały mi się fragmenty jego wywiadu, w których Kaczyński mówił o wożeniu trumny, przepraszam, urny wyborczej do zrażonych korona wirusem i upolitycznionych lekarzach specjalistach.

Kaczyński wspomniał też o godnym upamiętnieniu rocznicy Smoleńskiej i na pewno nie chodziło mu o wspomnienie przy herbatce ziołowej przed kominkiem. 

Belka nazwał wyrażającego takie myśli zbrodniarzem. Myślę, że zbyt skromnie.

Ukryta Zawartość

Leworęczna kostucha. :-)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, janunio napisał:

Znajomy ma zlecenie od "Kaczunia" na import 20 mln długopisów. Jednorazowych. Także wybory muszą być w maju.

Powinny być takie z zapalnikiem samolikwidującym. Po postawieniu krzyżyka rozsypują się.

Jestem Europejczykiem.

A nie prościej wydrukować gotowe karty wyborcze z zaznaczonym krzyżykiem ( w odpowiedniej ramce ) ? Wtedy długopisy będą zbędne .

Ostatni zgasi światło.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

14 godzin temu, marek-1969 napisał:

Liczba zgonów od początku epidemia : 5 ( słownie pięć). 

Z całą pewnością przynajmniej x3, bo się nie robi testów, a ludzie umierają w wyniku "niewydolności układu krążenia", "Zapalenia płuc", "sepsy". Trupom testów się już nie robi, bo po co.

Oglądam Kawe na ławe...pisdzielce przechodzą wszelkie granice głupoty... wiją sie jak węże jak  zadaje im sie pytanie związane z datami wyborów dzisiejszych i majowych ...to kulson mac zostać czy iść dziś na wybory ...którego pisowskiego idioty sie słuchać...pytanie do pis-dzielców tutaj piszących?

3 godziny temu, Zyzol napisał:

"- Potrzebujemy dzisiaj politycznej stabilizacji, to też przyczyna, aby wybory odbyły się 10 maja - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla RMF FM. Rozmowa odbiła się szerokim echem w mediach społecznościowych i spowodowała lawinę komentarzy.

Ukryta Zawartość

0009Y4G1DN851SUW-C123-F4.jpg

Najbardziej podobały mi się fragmenty jego wywiadu, w których Kaczyński mówił o wożeniu trumny, przepraszam, urny wyborczej do zrażonych korona wirusem i upolitycznionych lekarzach specjalistach.

Kaczyński wspomniał też o godnym upamiętnieniu rocznicy Smoleńskiej i na pewno nie chodziło mu o wspomnienie przy herbatce ziołowej przed kominkiem. 

Belka nazwał wyrażającego takie myśli zbrodniarzem. Myślę, że zbyt skromnie.

Jak się nazywa to miasto, w którym dziś odbywają się wybory?

JAROSŁAW

To chyba jakiś chichot losu...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.