Skocz do zawartości
IGNORED

Wstydu brak ręce opadają

franc.m

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, soundchaser napisał:

A to pamiętasz?
Zadzwonił kiedyś słuchacz do Radio Maryja:

- szczęść Boże
- szczęść Boże
- dwa słowa do Ojca Rydzyka
- mów Synu
- TY CHUJU!!!
- pięknie pan się zaprezentował milionom radiosłuchaczy.

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0012.gif

i od tamtego czasu,,,,,,nie leca w rzeczywistym czasie,,,

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Telefonów z takim tekstem było więcej. 

Później chyba wprowadzili opóźnianie, ale nie jestem radiowcem, więc nie mam o tym pojęcia.

@jezzjest, ale nie wiem czy słuchał regularnie Radio Maryja. ?

5 minut temu, Sine Metu napisał:

2 in 1 Ci wyszło

To jeden z moich ulubionych skeczów...znakomity. ?

5 minut temu, skynyrd napisał:

Telefonów z takim tekstem było więcej. 

Gość ma swoich fanów.

Hahhahahahahaa!

Teraz można komuś powiedzieć...ty batonie ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Godzinę temu, Amator 2b napisał:

I co z tego? Były ale się zbyły.

Słuchałeś kiedykolwiek Radyja?

To taka sama antyrosyjska szczekaczka jak i wszystkie.

Oj naiwny ,naiwny .Nie rozumiesz ,że Rosjanie doskonale wiedzą iż prorosyjskie radio w Polsce nie ma szans .Im nie zależy na propagowaniu Rosji ale na dzieleniu,napuszczaniu Polaków na siebie .I w ten sposób osłabiania nas .I z tego zadania RM wywiązuje się bardzo dobrze .

Ale siedzisz i kombinujesz, co facet odpowie ?

coś ty. Cienki jest. Szybko wpada w niezdrowe wibracje.

Popracuje nad nim to się wyrobi ?

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Oj naiwny ,naiwny .Nie rozumiesz ,że Rosjanie doskonale wiedzą iż prorosyjskie radio w Polsce nie ma szans .Im nie zależy na propagowaniu Rosji ale na dzieleniu,napuszczaniu Polaków na siebie .I w ten sposób osłabiania nas .I z tego zadania RM wywiązuje się bardzo dobrze .

A to bardziej wywrotowa teoria spiskowa niż ta moja o koronawirusie. ?

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie tylko oni. Jachiry i jej podobni skutecznie się do tego przyczyniają.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Jak jechałem na pierwsze wakacje bez mamusi w 1974, PKP, żaden konduktor by się nie zmieścił

E , to Ty młodziak jesteś !

6 minut temu, skynyrd napisał:

Jak jechałem na pierwsze wakacje bez mamusi w 1974, PKP, żaden konduktor by się nie zmieścił

Dwa lata temu też miałem problem jak zwiedzałem Mierzeję Helską rowerem...pociągi były zapchane.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Oj naiwny ,naiwny .Nie rozumiesz ,że Rosjanie doskonale wiedzą iż prorosyjskie radio w Polsce nie ma szans .Im nie zależy na propagowaniu Rosji ale na dzieleniu,napuszczaniu Polaków na siebie .I w ten sposób osłabiania nas .

Do tego nie potrzeba przecież Radyja człowieku!!

A skąd przekonanie, że tylko Rosjanom zależy na osłabianiu Nas?

Od 30 lat Radyjo systematycznie, reprezentuje stanowisko antyrosyjskie, na często żenującym poziomie, godnym niedorozwojów z Onetu.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Godzinę temu, Amator 2b napisał:

Napisz mi w końcu proszę  jakie korzyści czerpie Kreml z działalności rzydofilskiego Radyja? Bo przez 30 lat jakieś już musi.

Długofalowy plan strategiczny Kremla. Rydzyk jest częścią tej układanki.

Przeczytaj książkę "To jest wojna" Magdaleny Suchanow.

1 minutę temu, Amator 2b napisał:

Do tego nie potrzeba przecież Radyja człowieku!!

Od 30 lat Radyjo systematycznie, reprezentuje stanowisko antyrosyjskie, na często żenującym poziomie, godnym niedorozwojów z Onetu.

Trzeba odróżnić retorykę od ukrytych celów . Po owocach ich poznacie - czy jakoś tak .

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Trzeba odróżnić retorykę od ukrytych celów . Po owocach ich poznacie - czy jakoś tak .

A retoryka nie jest sama w sobie celem?

Czyli smarowanie Rosji gównem od 30 lat na antenie Radyja ma na celu?

No właśnie co ma na celu?

Co od 30 lat osiąga Kreml za pomocą Radyja?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

No przecież napisałem we wcześniejszym poście .Nie rozumiesz ?Skłócanie i napuszczanie Polaków na siebie .To fragment większej całości czyli rozbijania UE i NATO.

Przecież u swego zarania RM nadawało z Rosji .Jak myślisz dlaczego i za co ?

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Trzeba odróżnić retorykę od ukrytych celów .

Kiedyś z nudów słuchałem RM przez pół dnia, bo niczego innego nie mogłem złapać.

Dużo mówili o Rosji, Kremlu i Putinie, ale nigdy krytycznie - w odróżnieniu od polskiego rządu, na który psioczyli bez umiaru.

11 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No przecież napisałem we wcześniejszym poście .Nie rozumiesz ?Skłócanie i napuszczanie Polaków na siebie .To fragment większej całości czyli rozbijania UE i NATO.

Przecież u swego zarania RM nadawało z Rosji .Jak myślisz dlaczego i za co ?

Czyli wojenki pro unijnego i pro natowskiego PiSu z pro unijnym i pro natowskim PO to robota Kremla.

Teraz łapię.

37 minut temu, Amator 2b napisał:

Rosji zależy na rozbijaniu jedności Europy i wyłuskiwaniu poszczególnych państw. W Wielkiej Brytanii się udało. Nigel Farage i jego antyeuropejska partia okazały się być na garnuszku Moskwy.

44 minuty temu, Amator 2b napisał:

Uzgodniona z Moskwą ustawka.

12 minut temu, Bobcat napisał:

Nigel Farage i jego antyeuropejska partia okazały się być na garnuszku Moskwy.

Kolejna bzdura.

Czyli londyńskie City jest też na garnuchu Moskwy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.