Skocz do zawartości
IGNORED

Cała prawda - wyjaśnienie przykrych oskarżeń.

piorasz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no, ja na twoim miejscu to od razu poszedłbym w pisdu. 
Tia. Jeden taki poszedł w "pisdu" i dostał mandat 500 zł. Chyba sam bym wybrał te 3 pkt. Czasy się zmieniły :)
4 godziny temu, Jacchusia napisał:

prostytutek, kurw i

Za to pierwsze, to można by się chyba obrazić, bo to sugeruje jakieś zyski od obrotu, ale drugie, to chyba nie, bo to chyba oznacza pasje i zamiłowanie, tak wiec sprawa odrobinę jest problematyczna ?

Czegoś tu nie rozumiem . Czy ktoś ma pretensję do Mc Gyvera , że nie udziela darmowych porad w weekendy i nie pozwala się skubać sprzedając sprzęt czy modyfikując bez zarobku ? 

Dobrze ,że od prawników nie chcecie darmowych porad . Albo od lekarzy czy księgowych ... Wam za prace nie płacą ? W weekendy też tyracie ? 

Oni z tego żyją i nie mają powodu do dzielenia się wiedzą i oddawania towaru za darmochę .

A tu jeszcze ktoś dzwoni w weekend i zawraca dupę w czasie kiedy facet chce pobyć z rodziną .

Poj...bało was ? Wy też oddajecie towar za darmo ? 

Miałem wiele ostrych konfliktów z McGyverem i wiem ,że to trudny gość ale żeby go za takie rzeczy piętnować to już naprawdę bezczelne .

Mnie się też zdarza ,że moi inwestorzy wymagają ode mnie żebym im zaprojektował coś ,, dodatkowo" . Bo to przecież wiele czasu nie zajmie i nie muszę przecież inwestować , to tylko prochę projektowania itd itp . No jajca , nachalne wyciąganie mojego czasu i pieniędzy . I czasem robię te ,,dodatki " za darmo bo zależy mi na utrzymaniu klientów ale oni chociaż za resztę projektu zapłacą . Za darmochę to wolę w spokoju z psem na spacer pójść  . 

...there is no spoon...

16 minut temu, arturp napisał:

A tu jeszcze ktoś dzwoni w weekend i zawraca dupę w czasie kiedy facet chce pobyć z rodziną .

Ech, to były inne czasy. Teraz to raczej sztuka od rodziny się uwolnić :-))) O zamkniętych restauracjach i obiadkach nawet już nie wspomnę :-))))

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Czegoś tu nie rozumiem . Czy ktoś ma pretensję do Mc Gyvera , że nie udziela darmowych porad w weekendy i nie pozwala się skubać sprzedając sprzęt czy modyfikując bez zarobku ? 
Dobrze ,że od prawników nie chcecie darmowych porad . Albo od lekarzy czy księgowych ... Wam za prace nie płacą ? W weekendy też tyracie ? 
Oni z tego żyją i nie mają powodu do dzielenia się wiedzą i oddawania towaru za darmochę .
Miałem wiele ostrych konfliktów z McGyverem i wiem ,że to trudny gość ale żeby go za takie rzeczy piętnować to już naprawdę bezczelne .
Mnie się też zdarza ,że moi inwestorzy wymagają ode mnie żebym im zaprojektował coś ,, dodatkowo" . Bo to przecież wiele czasu nie zajmie i nie muszę przecież inwestować , to tylko prochę projektowania itd itp . No jajca , nachalne wyciąganie mojego czasu i pieniędzy . I czasem robię te ,,dodatki " za darmo bo zależy mi na utrzymaniu klientów ale oni chociaż za resztę projektu zapłacą . Za darmochę to wolę w spokoju z psem na spacer pójść  . 
To może wyjdź z tym psem i ochłoń. Potem wróć i poczytaj dokładnie. Normalnie czasem mi ręce opadają :(
4 godziny temu, jar1 napisał:

Nie mam najmniejszej wątpliwości, ze bardzo tego chcesz ? Kolejne marzenie, które się nie spełni.Przykro mi, bo w sumie fajny gość z ciebie.

46 minut temu, piorasz napisał:
Godzinę temu, arturp napisał:

Pokaż więcej  

To może wyjdź z tym psem i ochłoń. Potem wróć i poczytaj dokładnie. Normalnie czasem mi ręce opadają ?

To artrupek, on pieni się z samej przyjemności pienienia się jak IXI ?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Nie mam najmniejszej wątpliwości, ze bardzo tego chcesz ? Kolejne marzenie, które się nie spełni.Przykro mi, bo w sumie fajny gość z ciebie.

No wiesz, … donosić..

wstyd.jpg.eae2762f8b437cac0695fa9f48784177.jpg

39 minut temu, jar1 napisał:

No wiesz, … donosić..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mówisz, że jak widzisz na ulicy złodzieja, który okrada staruszkę to dajesz nogę, przecież nie doniesiesz?

Ukryta Zawartość

48 minut temu, Jacchusia napisał:

Tam twoje miejsce Jacchusia . Niezaspokojony oszołomie prowokujący do awantur w każdym wątku  w myśl zasady - Nie znam się to się wypowiem ? . Tłuczku , wiem ,że do mnie tęsknisz bo kiedy się odezwałem po lekkiej przerwie to już przypełzłeś się wytrząsać ?

...there is no spoon...

3 minuty temu, arturp napisał:

Tam twoje miejsce Jacchusia . Niezaspokojony oszołomie prowokujący do awantur w każdym wątku  w myśl zasady - Nie znam się to się wypowiem ? . Tłuczku , wiem ,że do mnie tęsknisz bo kiedy się odezwałem po lekkiej przerwie to już przypełzłeś się wytrząsać ?

To nie moje słowa.

A poza tym byłem tutaj przed tobą.

Czy tęsknię? Sam pomyśl, kto za tobą tęskni?

Jak czytam ten wątek to myślę , że jednak co po niektórym się wydaje , że świat się kręci tylko wokół nich. Historia się po raz kolejny powtarza. 

Jak czytam ten wątek to myślę , że jednak co po niektórym się wydaje , że świat się kręci tylko wokół nich. Historia się po raz kolejny powtarza. 
Mylisz się. To ciągle ta sama historia o ludziach z tej samej sekty, którzy zarzekają się, że są bez powiązań. Ludzie bez honoru i bez wstydu.

I zawsze te historie spotykają Ciebie ? Więc jeśli wiesz co to za ludzie to czemu się sam pchasz i piszesz kolejne sms  , dzwonisz, napraszasz się itp. Nie poznajesz gdzie Cię nie chcą ? Widzę , że lubisz prowokować jakie sytuacje i potem opisywać na forum. Gdzie tu wspomniany przez ciebie honor ? 

3 godziny temu, arturp napisał:

Nie rozumiesz, bo nie przeczytałeś uważnie za i przeciw.
Dla mnie sprawa jest jasna - Piorasz zachował się normalnie, dokładnie tak samo bym drążył temat, jakby mi zależało na kupnie jakiegoś sprzętu. Natomiast sławny MacGywer zachował się jak dupek i jak ktoś, kto ma w dupie ludzi, a nastawiony jest tylko i wyłącznie na własny interes.

11 minut temu, piorasz napisał:
25 minut temu, Silver_85 napisał:

Mylisz się. To ciągle ta sama historia o ludziach z tej samej sekty, którzy zarzekają się, że są bez powiązań. Ludzie bez honoru i bez wstydu.

Sekta to dobre określenie, ładują ludzi na kasę, aż się w głowie nie mieści.

Chciałem sobie ostatnio kupić pilota Pro-Ject, bo oryginalny wyglada jak taki do chińskiego tunera DVB T za 90zł.

Jest oryginalny, cena zaporowa 890zł (we wszystkich sklepach w Polsce) udało się zbić do 820 bo nie będą dopłacać przecież.

I przez przypadek wygooglałem taki w Niemczech za 39 euro + kurier DHL 30 euro. nie to żeby okazja, bo znalazłem później jeszcze kilka sklepów  z podobną cena. a on biedny chciał do mnie dopłacać...taki nacja cwaniaczków hi-endowych.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Nie rozumiesz, bo nie przeczytałeś uważnie za i przeciw.
Dla mnie sprawa jest jasna - Piorasz zachował się normalnie, dokładnie tak samo bym drążył temat, jakby mi zależało na kupnie jakiegoś sprzętu. Natomiast sławny MacGywer zachował się jak dupek i jak ktoś, kto ma w dupie ludzi, a nastawiony jest tylko i wyłącznie na własny interes.

Wobec tego nie pozostaje nic innego jak życzyć ci żeby różnego rodzaju natręci nagabywali cię żądaniami darmowych porad świątek piątek czy niedziela, i urządzali ci jazdy za każdym razem gdy ośmielisz się nie udzielić natychmiastowej odpowiedzi, niezależnie od tego czy właśnie przerwali ci posiłek, spacer z rodziną czy udział w imprezie urodzinowej twojego dziecka. Bo przecież uważasz to za normalne, a tego kto by zaprotestował przed takimi ingerencjami we własną prywatność uważasz za dupka. Oby ci się spełniło.

I zawsze te historie spotykają Ciebie ? Więc jeśli wiesz co to za ludzie to czemu się sam pchasz i piszesz kolejne sms  , dzwonisz, napraszasz się itp. Nie poznajesz gdzie Cię nie chcą ? Widzę , że lubisz prowokować jakie sytuacje i potem opisywać na forum. Gdzie tu wspomniany przez ciebie honor ? 
Następny, który nie przeczytał uważnie wątku. Odrób lekcje bo bystrością to nie zabłysnąłeś.
Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Mówisz, że jak widzisz na ulicy złodzieja, który okrada staruszkę to dajesz nogę, przecież nie doniesiesz?

Mylisz pojęcia. Jak wchodzisz z własnej woli na ring, by się napierdzielać, to twój wybór i twoja odpowiedzialność za to, ze dostajesz po pysku czasem. To nie przedszkole, i do Panie na skargę się nie chodzi. 

8 minut temu, soundchaser napisał:

nastawiony jest tylko i wyłącznie na własny interes.

To jest jego praca , gdyby w tym widział interes to by sprawę załatwił a na pogawędki pewnie szkoda mu było czasu . proste 

...there is no spoon...

Wobec tego nie pozostaje nic innego jak życzyć ci żeby różnego rodzaju natręci nagabywali cię żądaniami darmowych porad świątek piątek czy niedziela, i urządzali ci jazdy za każdym razem gdy ośmielisz się nie udzielić natychmiastowej odpowiedzi, niezależnie od tego czy właśnie przerwali ci posiłek, spacer z rodziną czy udział w imprezie urodzinowej twojego dziecka. Bo przecież uważasz to za normalne, a tego kto by zaprotestował przed takimi ingerencjami we własną prywatność uważasz za dupka. Oby ci się spełniło.

Chłopie jakich porad. Przetrzymywałeś nie Twój sprzęt. Robisz ze mnie idiotę? Twoja hipokryzja nie ma granic. Uratowało cię tylko to, że właściciel tego sprzętu był bardzo wyrozumiały. Gdyby to był ktoś inny byłbyś już skończony i ten wątek byłby zbędny.

O tym, że wpłynąłes po kilku dniach na właściciela sprzętu, że wycofał się z transakcji to nawet nie wspomnę...

9 minut temu, McGyver napisał:

Ty k**wa jesteś głupszy niż ustawa przewiduje...z tej całej sytuacji wniosek jest jasny - dla Ciebie zysk był ważniejszy i dlatego zbywanie Piorasza. A na forum chcesz wciskać kit, że broniłeś tylko swojej prywatności?
Ogarnij się, bo to co piszesz to kupy się nie trzyma.
Nie jestem adwokatem Piorasza, ale jestem uczulony na matactwa i krętactwa, a takowe są jak na dłoni widoczne.
Nie było czasu, by odpowiedzieć RZECZOWO na sms? Prozaiczna sprawa, a kto stworzył problem? Ty czy Piorasz?

12 minut temu, arturp napisał:

To jest jego praca , gdyby w tym widział interes to by sprawę załatwił a na pogawędki pewnie szkoda mu było czasu . proste 

Nie...zachował się ja zwykły ch*j.
Takie jest moje zdanie.

2 minuty temu, arturp napisał:

Też nie tak. Odpisałem przecież pioraszowi żeby zadzwonił w poniedziałek, a on na to przystał. W poniedziałek, dzień roboczy udzieliłbym mu tej darmowej porady. Tyle że on nie potrafił tego uszanować i w sobotę wieczorem już mi wyjechał z pretensjami że robię coś innego. Więc go wtedy zablokowałem za namolność i nachalność, za to że uparcie zakłócał mi mój dzień wolny od pracy. Tyle. Dla przypomnienia treść SMSów które piorasz wkleił: 

Cytat

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sobota, 26 października 2019 · 10:46

Ukryta Zawartość

Warto to to? Zastanawiam się nad kupnem. Jakby co to się zdzwonimy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sobota, 26 października 2019 · 17:34

Adam ja sobie nie przypominam abyśmy byli w "separacji". Chyba, że (sorry) jak jeden mąż z R... Czekam nadal na odp. Nie zachowuj się jak dziecko.

Jeśli wolisz spytam publicznie o te monosy na forum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok. Miłego weekendu i przepraszam za zakłócenie weekendu. Pozdrawiam."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cytat

sobota, 26 października 2019 · 20:46

Adasiu nie marnuj weekendu na odpowiedzi na forum lub przysłuż się trochę mnie o co cię prosiłem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wcześniej jak sam napisał umówiłem się z nim na telefon w poniedziałek. Nie uszanował tego tylko jeszcze tego samego sobotniego wieczoru znów mnie nagabywał. 
A to czy w tym czasie pisałem na forum, piłem wódkę z kolegą czy grałem w karty jest kwestią trzeciorzędną.

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
19 minut temu, McGyver napisał:

mnie tam opisywana sytuacja ani ziebi ani parzy, ale znając Cie z wpisow na forum  widzę ,ze manierę pisania nie wprost , supłania prostych dla Ciebie spraw masz jednak we krwi, starasz sie robic wrażenie oblatanego ale nie przeklada sie to na jasne odpowiedzi na pytania mniej zorientowanych kolegów

oczywiscie nie musisz dzielic się  własnym doświadczeniem, ale Twoja postawa może niemilosiernie wkurzyć i co ciekawe masz tego swiadomość ?

9 minut temu, piorasz napisał:

Chłopie jakich porad.

A takich mianowicie:

Cytat

sobota, 26 października 2019 · 10:46

Ukryta Zawartość

Warto to to? Zastanawiam się nad kupnem. Jakby co to się zdzwonimy

10 minut temu, piorasz napisał:

Przetrzymywałeś nie Twój sprzęt.

Nie przeczę że on był cudzy. Tyle że go nie przetrzymywałem, a został mi oddany do serwisu. Do wymiany były potencjometry, o czym doskonale wiesz bo cię sprzedawca informował. Ponadto, a raczej nade wszystko, to nie był twój sprzęt, więc i nie twoja sprawa gdzie on się znajdował. To sprawa wyłącznie właściciela owego sprzętu. 

13 minut temu, piorasz napisał:

O tym, że wpłynąłes po kilku dniach na właściciela sprzętu, że wycofał się z transakcji to nawet nie wspomnę...

???

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, McGyver napisał:

Wcześniej jak sam napisał umówiłem się z nim na telefon w poniedziałek. Nie uszanował tego tylko jeszcze tego samego sobotniego wieczoru znów mnie nagabywał.

Moim zdaniem zależało mu na sfinalizowaniu transakcji, a Tobie wręcz przeciwnie...więc nie pisz farmazonów jak to zakłócał Ci weekend.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

mnie tam opisywana sytuacja ani ziebi ani parzy, ale znając Cie z wpisow na forum  widzę ,ze manierę pisania nie wprost , supłania prostych dla Ciebie spraw masz jednak we krwi, starasz sie robic wrażenie oblatanego ale nie przeklada sie to na jasne odpowiedzi na pytania mniej zorientowanych kolegów

oczywiscie nie musisz dzielic się  własnym doświadczeniem, ale Twoja postawa może niemilosiernie wkurzyć i co ciekawe masz tego swiadomość ?

To że mnie tak odbierasz nie znaczy bynajmniej jakobym miał jakikolwiek obowiązek udzielania darmowych porad różnego rodzaju natrętom świątek piątek i niediziela o każdej porze i na każde zawołanie.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, McGyver napisał:

To że mnie tak odbierasz nie znaczy bynajmniej jakobym miał jakikolwiek obowiązek udzielania darmowych porad różnego rodzaju natrętom świątek piątek i niediziela o każdej porze i na każde zawołanie.

oczywiście teoretycznie masz racje ale odrobina dobrej woli nikomu jeszcze nie zaszkodziła

przynajmniej nie musialbys czytac takich dość mało uprzejmych wątków

A to czy w tym czasie pisałem na forum, piłem wódkę z kolegą czy grałem w karty jest kwestią trzeciorzędną.

Widzę, że nie jarzysz. To ci rozjaśnię. Od początku wiedziałem, że ten sprzęt o który pytałem przez SMS jest u Ciebie. Chciałem zobaczyć jak w ogóle zareagujesz. Od samego początku grałeś nie fair. Zdemaskowałem Cię pierwszego dnia. Łudziłem się, że przespisz temat i zachowasz się jak człowiek. Dlatego próbowałem pisać następnego dnia smsy, wierząc, że po przespanej nocy obudzą się w Tobie instynkty uczciwego człowieka. Jak bardzo się pomyliłem to już wiadomo...
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

odrobina dobrej woli nikomu jeszcze nie zaszkodziła

przynajmniej nie musialbys czytac takich dość mało uprzejmych wątków

Wyraziłem dobrą wolę, umówiłem się z pioraszem na telefon w poniedziałek. Zgodził się na to, ale nie uszanował tego i już jakieś dwie godziny później znów mnie nagabywał. Takie są fakty. 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.