Skocz do zawartości
IGNORED

Homoseksualizm w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, misiomor napisał:

Nieprawda, na zachodzie postulaty spełniono, a parady nadal są.

Tak, sa parady i to od dawna. Ale widziales jak te parady na zachodzie wygladaja?

Porownaj je z Polska. To sa dwa swiaty!!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

10 lat mieszkalem w Koloni i widzialem to nie tylko z perspektywy "balkonowych mediow"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xajas

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

7 godzin temu, luckyguliver napisał:

Chca slubu. Dajcie im slubu.

No przecież mogą ślub wziąć w każdej chwili. Nikt im nie zabrania. Nie rozumiem o co Ci chodzi.

Mają DOKŁADNIE TAKIE SAME PRAWA JAK JA.

Mogą sobie znaleźć fajną laskę i się ochajtać.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

10 minut temu, il Dottore napisał:

No przecież mogą ślub wziąć w każdej chwili. Nikt im nie zabrania. Nie rozumiem o co Ci chodzi.

Dokladnie, gdyby cie kiedys twoja Halynka porzucila, to mozesz sobie znalezc fajnego faceta i sie ochajtac ?

Edytowane przez xajas
2 minuty temu, xajas napisał:

Dokladnie, gdyby cie kiedys twoja luba porzucila, to mozesz sobie znalezc fajnego faceta i sie ochajtac ?

Nie wolno mi.

Bowiem Konstytucja stanowi, że małżeństwo jest związkiem kobiety i mężczyzny.

Im też nie wolno.

Czyli: mamy TAKIE SAME PRAWA! ?

1 hour ago, xajas said:

Tak, sa parady i to od dawna. Ale widziales jak te parady na zachodzie wygladaja?

Porownaj je z Polska. To sa dwa swiaty!!!!

Ukryta Zawartość

10 lat mieszkalem w Koloni i widzialem to nie tylko z perspektywy "balkonowych mediow

Ja tylko polemizowałem z tezą, że jak postulaty środowisk homoseksualnych zostaną spełnione, to skończą się parady.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez misiomor
2 minuty temu, il Dottore napisał:

Nie wolno mi.

Bowiem Konstytucja stanowi, że małżeństwo jest związkiem kobiety i mężczyzny.

Im też nie wolno.

Czyli: mamy TAKIE SAME PRAWA! ?

To tylko pozostaje ci małżeństwo z istotą o orientacji "fluid gender" - raz czuje się ona mężczyzną a raz kobietą. Jest szansa że w sobotę poczuje się kobietą jak będziesz miał fuksa.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

10 minut temu, misiomor napisał:

Ja tylko polemizowałem z poglądem, że jak postulaty środowisk homoseksualnych zostaną spełnione, to skończą się parady.

A ja tylko polemizowalem z tym, jak roznie moga wygladac parady porownywalnych ugrupowan w zaleznosci od kultury i swiadomosci spoleczenstwa i oczywiscie kultury i zachowania sie czlonkow tych ugrupowan

Edytowane przez xajas
4 minuty temu, xajas napisał:

A w Irlandii?

Irlandia jest stracona dla cywilizacji łacińskiej. My jeszcze mamy szanse.

1 minutę temu, il Dottore napisał:

Irlandia jest stracona dla cywilizacji łacińskiej. My jeszcze mamy szanse.

Największym chyba paradoksem tej całej sytuacji ze zbokami jest fakt, że tylko cywilizacja turańska daje im dobrze do pieca.

Tam ludzie wciąż wiedzą co robić i nie potrzeba do tego policji.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

6 minut temu, Amator 2b napisał:

Największym chyba paradoksem tej całej sytuacji ze zbokami jest fakt, że tylko cywilizacja turańska daje im dobrze do pieca.

Tam ludzie wciąż wiedzą co robić i nie potrzeba do tego policji.

Tak, wiedza co robic:

"...cywilizację turańską najlepiej można rozpoznać po tym, że u Turańców wódz jedzie na koniu, a za nim biegną jego podwładni tam, gdzie on im każe..."

I to nazywamy "cywilizacja" ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cywilizacja jest przecież na wschodzie ?

"

Cywilizacja turańska

Ukształtowana w starożytności na terenach Wielkiego Stepu. Nie rozwinęła trwałych więzi społecznych wyższych niż rodowe, ludność łączy się natomiast w celach wojennych w ordy, które w razie powodzenia mogą przybrać potężne rozmiary, nie są jednak trwałe i rozpadają się wraz ze śmiercią wodza lub jego porażką. Największe ordy utworzyli Hunowie, Turcy i Mongołowie (autor wyróżniał także kultury ojgurską, afgańską i turecką), do tej cywilizacji należą także Rosjanie i Kozacy (turańsko-słowiańskie kultury moskiewska i kozacka). Cała aktywność polityczna w ramach tej cywilizacji ma zdaniem Konecznego charakter wojskowy. Władców nie obowiązuje moralność (stąd Koneczny mówił o indywidualizmie tej cywilizacji). Nie rozwinęła żadnej z nauk, jednak szybko przyswajała sobie wszelkie wynalazki w dziedzinie wojskowości. Uznaje równoprawność monogamii, poligamii i konkubinatu. Pozornie panuje w niej indyferentyzm religijny, jednak często religia była w jej ramach wykorzystywana jako przyczyna wojen, nie miała natomiast nigdy wpływu na moralność publiczną czy stosunki społeczne."

Teraz, xajas napisał:

Tak, wiedza co robic:

"...cywilizację turańską najlepiej można rozpoznać po tym, że u Turańców wódz jedzie na koniu, a za nim biegną jego podwładni tam, gdzie on im każe..."

I to nazywamy "cywilizacja" ?

Ukryta Zawartość

Zawsze to odrobinę lepiej niż cywilizacja talmudyczna,która gości w Europie Zachodniej.

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, jar1 napisał:

Władców nie obowiązuje moralność

Tych w cywilizacji talmudycznej obowiązuje.

6 minut temu, Amator 2b napisał:

Zawsze to odrobinę lepiej niż cywilizacja talmudyczna,która gości w Europie Zachodniej.

jak ktoś woli jeździć na ośle albo koniu, niż samochodem to pewno tak ?

9 minut temu, xajas napisał:

Na jakim osle albo koniu? Na koniu to tylko wodz, a reszta zapiendrala na piechote. I dokladnie na to zasluzyla emoji3.png

Albo inaczej na tym, co im się, po prostu należy, o tym zaś decyduje wódz z szamanem ?

4 godziny temu, misiomor napisał:

Nieprawda, na zachodzie postulaty spełniono, a parady nadal są.

No i co z tego? Parodii procesji z pizdą na krzyżu nie robią, więc granic kultury osobistej ręcznie tłumaczyć im nie potrzeba.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

9 godzin temu, luckyguliver napisał:

Choc jesli chodzi o sama adopcje to mam jeszcze opinie nie wyrobiona.

A ja mam.

Wiadomo czym są rodzice dla dziecka. Wiadomo to od osób, które wychowywały się w niepełnych rodzinach. 

No i wiadomo o co chodzi z tą/tym Margot ?

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 hours ago, szymon1977 said:

No i co z tego? Parodii procesji z pizdą na krzyżu nie robią, więc granic kultury osobistej ręcznie tłumaczyć im nie potrzeba.

To z tego, że teza z którą polemizowałem jest nieprawdziwa.

Godzinę temu, misiomor napisał:

...teza z którą polemizowałem jest nieprawdziwa.

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

No i co z tego?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

6 godzin temu, Amator 2b napisał:

tylko cywilizacja turańska daje im dobrze do pieca.

Tym się różnimy. Turańszczyzna prześladuje mniejszości seksualne zaś my zapewniamy im równe prawa.

Problem w tym, że oni nie chcą równych praw. Oni chcą specjalnych przywilejów a na to nie ma zgody.

1 minutę temu, il Dottore napisał:

Tym się różnimy. Turańszczyzna prześladuje mniejszości seksualne zaś my zapewniamy im równe prawa.

Problem w tym, że oni nie chcą równych praw. Oni chcą specjalnych przywilejów a na to nie ma zgody.

Oj, nie. W cywilizacji talmudycznej nie wszyscy mogą cieszyć się takimi samymi prawami.

7 hours ago, il Dottore said:

A jestes pewien? Nie wiem ale rok czy dwa lata temu bylo glosno w PL na temat tego ze po smierci wspomalzonka gaya jego partner nie mial takich praw np do dziedziczenia majatku itd jakby to bylo w tradycyjnym malzenstwie. Jak cos pomieszalem prosze sprostowac.

No coz moze to prawda moze beda nadal paradowac. Moze chca miec swoja "impreze"? Ale kto nbie chce? Pielgrzymki, modlitwy na rynku, 1 majowe wiece, procesje Bozego Ciala, 1 listopada itd itp maja mniej wiecej ten sam cel.

1 hour ago, il Dottore said:

Wymien te przywileje? W zasadzie jest wiele grup ktore chca i dostaja te przywileje. Co mi przychodzi do glowy to np gornicy, KK.

5 hours ago, szymon1977 said:

Ale w kazdej "populacji" ktos kto pojdzie "o krok dalej lub za daleko" zawsze sie znajdzie.

19 minut temu, luckyguliver napisał:

rok czy dwa lata temu bylo glosno w PL na temat tego ze po smierci wspomalzonka gaya jego partner nie mial takich praw np do dziedziczenia majatku itd jakby to bylo w tradycyjnym malzenstwie.

Myślę, że to dlatego, że to nie jest małżeństwo.

Wszystko jest do załatwienia, tylko musi mieć ręce i nogi. Niech przestaną drzeć się o małżeństwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. I to słowo jest już zajęte. Niech sobie stworzą nowe słowo na ten związek, np. bumpalumpa.

I wówczas nie widzę problemu: parlament głosuje ustawę o bumpalumpa, jeśli przegłosuje, to chłopaki mogą sobie dziedziczyć co chcą i jak chcą na pełnych prawach małżeńskich tylko pod inną nazwą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.