Skocz do zawartości
IGNORED

Homoseksualizm w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Poważne te badania, podobnie jak i artykuł. Jedno na grupie 38 osób z 2016 roku i drugie na grupie 65 osób z 1996 roku. W dodatku artykuł napisany pod z góry postawiona tezę.?

Przecież to Koszerna. Tam jedyna prawdziwa informacja to cena.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Poważne te badania, podobnie jak i artykuł. Jedno na grupie 38 osób z 2016 roku i drugie na grupie 65 osób z 1996 roku.

Członkowie (hehe, członkowie) PiS nie wyrazili zgody na udział w badaniach.
6 minut temu, Sine Metu napisał:

Członkowie (hehe, członkowie) PiS nie wyrazili zgody na udział w badaniach.

Takie sugestie adresuj do członków PiS. Na pewno nie do mnie. Poza tym przebadaj, co nie co u siebie (hehe!).

7 godzin temu, il Dottore napisał:

Demonstracja LGBTRTVAGD w Łodzi.

Ci propagatorzy zboczeń powinni zostać aresztowani za propagowanie symboli komunistycznych. Przypominam, że polskie prawo traktuje sierp i młot na równi ze swastyką - zresztą nader słusznie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mnie to bardziej wkur.wumia, że moja kiluletnia córka z radością postrzega spotykane na każdym kroku tęczr, nie będąc świadoma jakie skur.syństwo się za tym kryje. Ptzy z kazji szczerze mi żal homoseksualistów, że za sprawą medialnego robienia ludziom wody z mózgu, myleni są z jakimiś poje.ami z lgbt.

To na prawdę nie fair, że tak wspaniałe zjawisko jak tęcza, wykorzystane zostało do politycznych gierek i robienia z ludzi idiotów. Sierp i młot mniej irytuje, bo wiadomo co za nim stoi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

nie fair, że tak wspaniałe zjawisko jak tęcza, wykorzystane zostało do politycznych gierek i robienia z ludzi idiotów. Sierp i młot mniej irytuje, bo wiadomo co za nim stoi.

Tak naprawdę to 2 odmiany tej samej flagi symbolizującej światową rewolucję.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Taka różnica, że pewnym aspektom komunizmu i socjalizmu trudno odmówić sensu, za to stawianie  bonobo jako kierunek rozwoju cywilizacji... eee...

Taka różnica, że pewnym aspektom komunizmu i socjalizmu trudno odmówić sensu, za to stawianie  bonobo jako kierunek rozwoju cywilizacji... eee...

Czy tu chodzi o kierunek ROZWOJU czy o to, by zaakceptowac to, ze jest to stan, ktory de facto istnieje w naturze od tysiecy lat, a jedyne co sie rozwija to sposob postrzegania tego stanu
11 minut temu, szymon1977 napisał:

pewnym aspektom komunizmu i socjalizmu trudno odmówić sensu

COOOOOOOOOOOO??? ?

3 minuty temu, xajas napisał:

Czy tu chodzi o kierunek ROZWOJU czy o to, by zaakceptowac to, ze jest to stan, ktory de facto istnieje w naturze od tysiecy lat, a jedyne co sie rozwija to sposob postrzegania tego stanu

Pomyliło Ci się lgbt z homoseksualizmem. 

Edytowane przez szymon1977

Pomyliło Ci się lgbt z homoseksualizmem. 

Niezupelnie.

Czy L to nie Lesbian, a G to Gay?

Czy lesbian i gay to nie homoseksualizm?

Tak to wlasnie wyglada.
Ludzie krytykuja cos, o czym nawet nie maja pojecia co to jest 

W przenosni

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wytłumaczę - nie mam takich uprawnień.

Mogę co najwyżej zapodać wizualizację.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 godziny temu, xajas napisał:

Amator 2B wytlumaczy... 

Śmieszne, doceniam.

1 godzinę temu, Amator 2b napisał:

Mogę co najwyżej zapodać wizualizację.

Pozwolę sobie zacytować:

Ten osobnik niekoniecznie jest homoseksualistą, a nawet powiedziałbym, że raczej nie jest.

Czy L to nie Lesbian, a G to Gay?

Tak, ale LGBT to nie tylko geje i lesbijki, a atrakcyjnie medialnie zjeby często homoseksualistami nie są. Dlatego często homoseksualiści od LGBT się odcinają.

Obawa przed nieznanym rzecz zrozumiała, dużo gorsza turbotolerancja głupot. Bo od akceptacji, że chłop sypia z chłopem, baaardzo daleka droga do przytaknięcia, że to normalne bo tak robią bonobo.

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Taka różnica, że pewnym aspektom komunizmu i socjalizmu trudno odmówić sensu

proszę o rozwinięcie, jakie to aspekty?

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Bo od akceptacji, że chłop sypia z chłopem, baaardzo daleka droga do przytaknięcia, że to normalne bo tak robią bonobo.

nie tylko bonobo ale owszem - to naturalne.

Dla kogo naturalne, dla tego naturalne. Niektórzy uprawianie seksu z gumowymi lalami też uważają za normalne. Podobnie zwolennicy koprofagii. Ich cyrk, ich małpy ... dopóki nie wyjdą z tym cyrkiem na ulicę

Edytowane przez matoole

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

1 godzinę temu, rasputin napisał:

Tak, bo choć jesteśmy gatunkiem u którego ewolucja wykształciła orientację seksualną, to ta sama ewolucja nie jest mechanizmem doskonałym, i w efekcie zdarzają się odchyły od normy.

1 godzinę temu, rasputin napisał:

nie tylko bonobo

Ale my nie jesteśmy ani bonobo, ani pszczołami, ani kalafiorami, ani... i u człowiwka orientacja seksualna inna niż hetero jest anomalią, tak jak anomalią jest utożsamianie się z płcią odmienną niż fizyczna.

4 godziny temu, Sine Metu napisał:

Ukryta Zawartość

Mówisz i masz.

6ed18f63719502f69b3ce44a320c01f4.jpg

Nie rozumiem, co chcesz udowodnić nieudanym testem, który zmanipulowałeś swoimi odpowiedziami. Bo test nie dopasował cię do żadnego z profili Kinseya. Tak przynajmniej wynika z rubryki "F".

Nie muszę rozwiązywać, aż tak "poważnych" testów, aby podbudować swoją pewność, że jestem normalnym heteroseksualistą.

Poza tym, jak można dawać wiarę różnym dr Pasikonikom, mając na uwadze prawdziwą "sztukę kochania" Michaliny Wisłockiej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zyzol
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Nie rozumiem, co chcesz udowodnić nieudanym testem, który zmanipulowałeś swoimi odpowiedziami. Bo test nie dopasował cię do żadnego z profili Kinseya. Tak przynajmniej wynika z rubryki "F".

Zmanipulowany wygląda tak, nieuku.

fe9b0907a28db2e73399269a4fe4347a.jpg

Oparty na takich odpowiedziach.

fd7036dadc88d01e9412437d85ff6a00.jpg

A gdzie Twój, jeszcze nie udało Ci się uzyskać innego wyniku niż homosexual?
7 godzin temu, szymon1977 napisał:

Tak, bo choć jesteśmy gatunkiem u którego ewolucja wykształciła orientację seksualną, to ta sama ewolucja nie jest mechanizmem doskonałym, i w efekcie zdarzają się odchyły od normy.

Ale my nie jesteśmy ani bonobo, ani pszczołami, ani kalafiorami, ani... i u człowiwka orientacja seksualna inna niż hetero jest anomalią, tak jak anomalią jest utożsamianie się z płcią odmienną niż fizyczna.

Ludzie z trzema lub jedną nerką , albo dzieci syjamskie , bądź autystycy, itd. też są genetyczną  "anomalią " , ale chyba nikt przytomny na umyśle nie będzie się upierał,  że to już nie są ludzie  , albo będzie im odmawiał człowieczeństwa,  bądź prawa do godności i miłości ?

A zatem wystarczy wyjść poza schemat i  percepcję   kalafiora , pomidora lub bonobo , aby uznać i zrozumieć,  iż różnorodność w świecie przyrody to naturalny i normalny proces ewolucyjny , ewentualnie (hipotetycznie) dopust Boży. 

Edytowane przez 23031970

Piotr

8 godzin temu, rasputin napisał:

proszę o rozwinięcie, jakie to aspekty?

W ogóle,  cała ta dyskusja jest śmieszna i przypomina mi zmagania europejskich urzędników,  którzy onego czasu chcieli wymóc  na wszystkich ogórkach i bananach normy , które mieściły by się w specyfikacji doskonałego ogórka/ banana.

A przecież  ogórek ,  banan  to produkt naturalny i przeto siłą rzeczy  oraz praw naturalnych obarczony jest niedoskonałością  (różnorodnością).

Podobnie było z komunistami ,  i jest nadal z religią  , którym/której też się wydawało/je ,  co jest dla człowieka dobre , a co złe .

Człowiek to nie bezduszna maszyna i techniczna specyfikacja , na której można wymóc właściwą orientację seksualną,  że o kolorze oczu , czy wzroście nie wspomnę. 

Piotr

30 minut temu, 23031970 napisał:

W ogóle,  cała ta dyskusja jest śmieszna i przypomina mi zmagania europejskich urzędników,  którzy onego czasu chcieli wymóc  na wszystkich ogórkach i bananach normy , które mieściły by się w specyfikacji doskonałego ogórka/ banana.

A przecież  ogórek ,  banan  to produkt naturalny i przeto siłą rzeczy  oraz praw naturalnych obarczony jest niedoskonałością  (różnorodnością).

Podobnie było z komunistami ,  i jest nadal z religią  , którym/której też się wydawało/je ,  co jest dla człowieka dobre , a co złe .

Człowiek to nie bezduszna maszyna i techniczna specyfikacja , na której można wymóc właściwą orientację seksualną,  że o kolorze oczu , czy wzroście nie wspomnę.

Taaa...

Nie odmawiam Szanownemu Koledze dobrej woli, ale niestety ten tekst to w sporej części mieszanka niewiedzy i nabrania się na fejki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Taaa...

Nie odmawiam Szanownemu Koledze dobrej woli, ale niestety ten tekst to w sporej części mieszanka niewiedzy i nabrania się na fejki.

Ukryta Zawartość

Dzięki za sprostowanie , po prostu nie wiedziałem,  że to wydumki?

Ukryta Zawartość

Piotr

1 godzinę temu, 23031970 napisał:

Ludzie z trzema lub jedną nerką , albo dzieci syjamskie , bądź autystycy, itd. też są genetyczną  "anomalią " , ale chyba nikt przytomny na umyśle nie będzie się upierał,  że to już nie są ludzie  , albo będzie im odmawiał człowieczeństwa,  bądź prawa do godności i miłości ?

A zatem wystarczy wyjść poza schemat i  percepcję   kalafiora , pomidora lub bonobo , aby uznać i zrozumieć,  iż różnorodność w świecie przyrody to naturalny i normalny proces ewolucyjny , ewentualnie (hipotetycznie) dopust Boży. 

W zasadzie masz rację, ale:

11 godzin temu, szymon1977 napisał:

...od akceptacji, że chłop sypia z chłopem, baaardzo daleka droga do przytaknięcia, że to normalne bo tak robią bonobo.

Jak pod spódnicą złapiesz za siurka, to zrozumiesz paradoks, że mężczyznę można traktować jak kobietę tylko do momentu, gdy płeć nie ma żadnego znaczenia. Kliknąłem Ci lajka, ale tak na prawdę to wielkimi słowami opisałeś wielkie nic, bo ominąłeś istotę problemu. Tolerancja to świadomość i akceptacja czyjejś odmienności, a nie oszukiwanie, że ten ktoś jest normalny. Nad świadomością i akceptacją samych siebie powinni krzykacze lgbt popracować.

19 minut temu, 23031970 napisał:

Dzięki za sprostowanie , po prostu nie wiedziałem,  że to wydumki?

To właśnie przykład jak tzw. świadomość zbiorowa oparta jest w dużej mierze na kłamstwach celowo powielanych i wzmacnianych.

Tyle, ze człowiek inteligentny i nieuprzedzony po zapoznaniu się z faktami zmienia swój punkt widzenia, sterowany emocjami pożeracz fejków dalej odrzuca fakty bo psuja mu jego prostą wizję świata.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

W zasadzie masz rację, ale:

Jak pod spódnicą złapiesz za siurka, to zrozumiesz paradoks, że mężczyznę można traktować jak kobietę tylko do momentu, gdy płeć nie ma żadnego znaczenia. Kliknąłem Ci lajka, ale tak na prawdę to wielkimi słowami opisałeś wielkie nic, bo ominąłeś istotę problemu. Tolerancja to świadomość i akceptacja czyjejś odmienności, a nie oszukiwanie, że ten ktoś jest normalny.

A zatem poprzestańmy na akceptacji czyjejś odmienności , jeżeli ta nie godzi w nasze zdrowie i życie. 

Poza tym , jak świat światem od zawsze towarzyszył nam homoseksualizm , a jednak cywilizacja ludzka z tego powodu nie upadła. Przeciwnie , dzieła Platona , Wilde, Czajkowskiego , Iwaszkiewicza ,Waldorffa , by wymienić tylko niektórych , ubogaciły naszą kulturę i do dziś są źródłem niewyczerpanej inspiracji i radości. 

Po prostu żyjmy i dajmy żyć innymi,  niezależnie od tego , kto i kim się czuje .

Piotr

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Dzięki za sprostowanie , po prostu nie wiedziałem,  że to wydumki
Boris Johnson miał kolumnę w The Spectator i tam wypisywał tego rodzaju głupoty.

Jak pod spódnicą złapiesz za siurka, to zrozumiesz paradoks, że mężczyznę można traktować jak kobietę tylko do momentu, gdy płeć nie ma żadnego znaczenia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.