Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jakim trzeba być kutasem, by coś takiego napisać...

Niepojęte.

Ja go mam w ignorowanych od dawna, bo bardzo szybko po jego debiucie na forum zorientowałem się, że nigdy jednego mądrego słowa w żadnym temacie nie napisze i chyba trafnie oceniłem, no ale, żeby o rozjeżdżaniu zwierząt pisał...... do tego w wątku o "Kochanych zwierzakach..." to takiej głupoty bym się nie spodziewał.

Mój kot tak zareagował:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

33 minuty temu, juro napisał:

Mój kot tak zareagował

😘

Kocham Twego kocika i zaraz Ci go ukradnę.🤪😘

38 minut temu, juro napisał:

napisze i chyba trafnie oceniłem, no ale, żeby o rozjeżdżaniu zwierząt pisał...... do tego w wątku o "Kochanych zwierzakach..." to takiej głupoty bym się nie spodziewał.

Aż lekka łza mi się potoczyła po policzku...

Bardzo dziękuję za wzruszenie.

Jacek.

18 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Kocham Twego kocika i zaraz Ci go ukradnę.🤪😘

Masz oko do Kocików, bo to świetny egzemplarz 😉

Chorował i ma usunięte wszystkie zęby poza kłami i dlatego czasami język zostaje na zewnątrz.

Był potwornie przestraszoną fundacyjną sierotą. Nie dotykać, nie zachowywać się głośno, nie zwracać uwagi, nie oddychać...

A teraz kot na koty 🙂 Pozostał bojaźliwy i bardzo czujny, ale to być może u niego instynkt przetrwania.

Poza tym kot kompletny! Miziak i kolega  i do szabli i do szklanki 🙂

Myszy i ludzie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie wiem czy wy ,tu ogólnie pisze kochacie zwierzaki . No tak  bo.....

Jakoś  nikt tu nie pisze o masowych eksterminacjach bezpanskich psów i kotów .Śmiem twierdzić że jedynie kłamiecie że kochacie zwierzęta . Sorki ja jestem taki bezpośredni .Nie oczekuje od was zrozumienia bo Ja wiem Jacy jesteście ,Ci w większości . Macie gdzieś w dupie te masowo zabijane bezbronnych  psów  i kotów  i staracie sie tego nie widziec  .

Napiszecie że teraz już tego niema ,dosłownie bo już wszystkie zostały zamordowane  przez ten neo Niemiecki system .

ale uwaga i na was czycha coś ......

Dosłownie ten sam system traktuje was jak te bezpańskie psy i już to czujecie  ....Prawda że to już czujecie ?

Jestem bardzo zadowolony że nie myśle Waszymi kategoriami . 

Edytowane przez atmeg
31 minut temu, atmeg napisał:

Jakoś  nikt tu nie pisze o masowych eksterminacjach bezpanskich psów i kotów .Śmiem twierdzić że jedynie kłamiecie że kochacie zwierzęta . Sorki ja jestem taki bezpośredni .Nie oczekuje od was zrozumienia bo Ja wiem Jacy jesteście ,Ci w większości . Macie gdzieś w dupie te masowo zabijane bezbronnych  psów  i kotów  i staracie sie tego nie widziec  .

Napiszecie że teraz już tego niema ,dosłownie bo już wszystkie zostały zamordowane  przez ten neo Niemiecki system .

Dosłownie ten sam system traktuje was jak te bezpańskie psy i już to czujecie  ....Prawda że to już czujecie ?

Odezwał się maniak wyższości co wszystkich ocenia  z góry. Najpierw trzeba dbać o włąsne zwierzęta a potem myśleć o reszcie. Zreszta jak tu myślec o masowo zabijanych kotach czy psach jak masowo trują i zbaijają ludzi. Unia europejska powinna zostać wysadzona i zniszczona to komuinistyczny system, zresztą nie tlyko ona. Ale zasałniają nam oczy wojenkami na ukrainie i covidami. I znó wjechała polityka. Dajcie mi bana znowu 

Godzinę temu, Szkice napisał:

Odezwał się maniak wyższości co wszystkich ocenia  z góry. Najpierw trzeba dbać o włąsne zwierzęta a potem myśleć o reszcie. Zreszta jak tu myślec o masowo zabijanych kotach czy psach jak masowo trują i zbaijają ludzi. Unia europejska powinna zostać wysadzona i zniszczona to komuinistyczny system, zresztą nie tlyko ona. Ale zasałniają nam oczy wojenkami na ukrainie i covidami. I znó wjechała polityka. Dajcie mi bana znowu 

Niestety bredzisz .i unikasz tematu .Poza tym jak bedziesz miał 8 lat na forum to potraktuje Ciebie poważniej .Koleżko. Możesz sie poskarżyć że nie doceniam nowicjuszy 

Edytowane przez atmeg
Godzinę temu, Szkice napisał:

Nie unikam, są wazniejsze rzeczy

Jakie są ważniejsze w tym temacie od bezsensownego mordowania psów i kotów . Chyba nieco przedobrzyłes z tymi swoimi wypowiedziami ponieważ nawet nieznasz tu ludzi .

Ja i tak delikatnie tobie odpowiedziałem.

W tym przebrzydłym świecie są zbrodnie od któych włos się jezy. Nie wymagaj od innych że nagle będą jeździć po świecie i zbierać zwierzęta i będą je trzymać w swoim ogódku niczym, Wioletta Willas ŚP

53 minuty temu, atmeg napisał:

Ja kocham tylko swojego, a resztę i Ciebie mam w poważaniu. Trafiasz do ignorowanych, więc jak chcesz, pisz pod publikę, bo ja tego nie przeczytam. xD

Edytowane przez J4Z
Przecinek

.

Hodujcie jamniki! Polecam ten styl życia! 🙂 

pexels-pixabay-257519-jpg.webp

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

5 godzin temu, il Dottore napisał:

Hodujcie jamniki! Polecam ten styl życia! 🙂 

Ukryta Zawartość

pyskate, jak cholera 😄 

mojego się owczarki niemieckie bały 😄 

Ukryta Zawartość

W dniu 10.05.2024 o 19:17, atmeg napisał:

Jakie są ważniejsze w tym temacie od bezsensownego mordowania psów i kotów .

Każdy miłośnik zwierząt robi co może by zwierzaki nie cierpiały. Ale miłośników zwierząt jest mniej niż miłośników schabowego lub czystych trawników. 😒

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

W dniu 19.04.2024 o 15:26, Stream napisał:

Zwyrol idzie siedzieć!

"Były senator PiS usłyszał wyrok. Bezwględne więzienie

Sąd Okręgowy w Gdańsku wydał wyrok w sprawie Waldemara Bonkowskiego. Były senator PiS został skazany na trzy miesiące bezwzględnego więzienia i rok ograniczenia wolności w postaci prac społecznych. Były polityk znęcał się ze szczególnym okrucieństwem nad zwierzęciem. Wyrok jest prawomocny."

Ukryta Zawartość

Dzisiaj jest info w mediach, że ten przestępca z prawomocnym wyrokiem jeszcze nie odbywa kary we więźniu, ale za to złożył wniosek o zmianę kary bezwzględnego więzienia na dozór elektroniczny. Jeżeli Sąd się do tego przychyli, to już naprawdę nie ma w tym kraju na co liczyć w kwestiach karania za takie przestępstwa i obrony praw zwierząt 😞

Ukryta Zawartość

W dniu 21.05.2024 o 15:44, porlick napisał:

Boi się menda, bo wie, że w kryminale miałby przesrane.

Posadzili by z alimenciażami i damskimi bokserami i byłby wśród swoich.

Bez czytania opisu wiedziałem, że o wiewiórkę chodzi, ale pod koniec filmu poległem. 😊

Edytowane przez Mrok
  • 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.