Skocz do zawartości
IGNORED

kto rządzi tymi którzy nami rządzą?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem kto rządzi "naszymi" umysłami youtube, facebook itp. gdzie najbardziej zaawansowane problemy/ zagadnienia są "wyjaśniane"  przez "ekspertów" posiadających "elitarną wiedzę na dowolny temat" w kilka / kilkanaście minut ...

Smutne, ale to przyspieszyło... Po pandemii zarzucili już taktykę powolnego gotowania żaby. Myślę, że ratunku już nie ma. Chyba, że Wołodia rozwali to wszystko - co też posłuży za reset

"Tynk pożera dźwięk" 747

2 godziny temu, EmilioE napisał:

Smutne, ale to przyspieszyło... Po pandemii zarzucili już taktykę powolnego gotowania żaby. Myślę, że ratunku już nie ma. Chyba, że Wołodia rozwali to wszystko - co też posłuży za reset

Socjalizm albo Reptilniane

socjalizm-albo-reptilianie.jpg

1 minutę temu, Espectro napisał:

A nie było juz przypadkiem takiego samego tematu na Bocznicy ?

Był i dlatego zgłaszałem żeby ten połączyć z tamtym.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Był i dlatego zgłaszałem żeby ten połączyć z tamtym.

Ja tylko pytam. Może ten porusza inną tematykę.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Skoro pytasz to na mój gust 2x to samo będą pisać.

-----

4 godziny temu, Koolo napisał:

Wiem kto rządzi "naszymi" umysłami youtube, facebook itp. gdzie najbardziej zaawansowane problemy/ zagadnienia są "wyjaśniane"  przez "ekspertów" posiadających "elitarną wiedzę na dowolny temat" w kilka / kilkanaście minut ...

Łatwiej żyć nie będąc świadomym istnienia tych problemów.

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
5 minut temu, szymon1977 napisał:

Skoro pytasz to na mój gust 2x to samo będą pisać.

Poczekamy poczytamy. Najwyżej się scali wpisy z tamtym.

🙂 

Miłego 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

38 minut temu, szymon1977 napisał:

Łatwiej żyć nie będąc świadomym istnienia tych problemów.

Niektórym chyba łatwiej się żyje z wymyślonymi problemami.

Dzisiaj artykuł na GW o tym jak potwornie szkodliwe są... kuchenki gazowe 😕

Wczoraj, wywiad z prezesem GPW o wprowadzeniu cyfrowej waluty.

Przed trzema tygodniami, inicjatywa KO o częstych badaniach pojazdów z przebiegiem większym niż 170 tyś. km.

Niedawno, artykuł jak ważna ekologicznie jest używana odzież i w ogóle prasowanie zużywa prąd, a chodzenie w pomiętych ubraniach jest bardzo ok.

"Tynk pożera dźwięk" 747

na bocznicy jest sporo tematów tych samych uzytkowników yuotuba jako głownego zródła informcji o świecie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

3 godziny temu, Espectro napisał:

Ja tylko pytam. Może ten porusza inną tematykę.

Film z YouTube to temat ?

Autor nic nie napisał od siebie.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

1 godzinę temu, cir napisał:

na bocznicy jest sporo tematów tych samych uzytkowników yuotuba jako głownego zródła informcji o świecie

Udawanie, że sprawy nie ma nie jest bliższe prawdy niż posądzanie o nią spółki Bill Gatesa - Reptilianie.

Ps

Dzięki cenzurze YT jest raczej Twoim źródłem.

Wiadomo kto. 🙂

Screen+Shot+2019-06-04+at+10.09.13+AM.pn

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie martwcie się, nie będzie tak źle: nie będziecie mieli niczego, ale będziecie szczęśliwi!  😄

"Tynk pożera dźwięk" 747

?jwtsig=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 godziny temu, EmilioE napisał:

Nie martwcie się, nie będzie tak źle: nie będziecie mieli niczego, ale będziecie szczęśliwi!  😄

Tak będzie, cyfrowe waluty banku centralnego z datą ważności i bezwarunkowy dochód podstawowy. Nie będziesz w stanie skumulować kapitału, ale też nie umrzesz z głodu i nie będziesz bezdomny. Co można robić w takim świecie? Żyć wirtualnie, stąd taki boom na rozwój metaversów. Ludzie zostaną zredukowani do avatarów na fejsie. Już żyjemy w dystopii, tylko nie wszyscy sobie z tego zdają sprawę.

Edytowane przez il Dottore

3 minuty temu, il Dottore napisał:

Tak będzie, cyfrowe waluty banku centralnego z datą ważności i bezwarunkowy dochód podstawowy. Nie będziesz w stanie skumulować kapitału, ale też nie umrzesz z głodu i nie będziesz bezdomny. Co można robić w takim świecie?

Szacuję, że dla 80% ludzkości niewiele to zmieni a dla 50% wyjdzie na plus.

Nie wiem czy tak będzie czy nie ale życie w tym wariatkowie za powiedzmy 30 lat będzie nie do zniesienia.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Obawiam się że  znacznie  szybciej 

Twórcy bardzo chcą  zobaczyć swoje "dzieło",  po to jest plandemia aby nadać  tempa zmianom 

34 minuty temu, Amator 2b napisał:

Nie wiem czy tak będzie czy nie ale życie w tym wariatkowie za powiedzmy 30 lat będzie nie do zniesienia.

Za 10 lat 1/3 ludzi pracujących zastąpiona zostanie pokoleniem covidian, które nawet nie będzie wiedzieć, że kiedyś było inaczej. Jak na Sexmisji żyć będą szczęśliwie jakby w bunkrze, aż jakiś Maxio jeb.nie głową w dekorację i okaże się, że poza Matrixem jest wspaniały świat. Ale większość jego wspaniałości nie będzie już w stanie pojąć.

Już dziś wzbudza niemałe kontrowersje, gdy zamiast w samolot i all inclusive w modnym kurorcie, pakuję auto po dach i jedziemy w dzicz pod namioty. Jekiś czas temu kumpel wpadł na świetny pomysł: plecaki, namioty, śpiwory, woda mineralna, chleb, konserwy... 30km marszu przez las i kilka dni na polanie. Dzieciaki myślały, że jesteśmy w głębi dziczy, choć cywilizacja wymusiła, że szliśmy cały czas jakiś 1km od drogi. Syn mówi "najlepsze wspomnienie z dzieciństwa", a covidianie w tym czasie w strachu czekali na szprycę. Medialny bełkot covido-eco-lgbt tworzy nową klasę społeczną: superrobotnika, który bez cenia refleksji wykonuje powierzone mu zadania.

Ps.

Z tą "dziczą" koloryzuję, ale nadchodzące pokolenie cividian by nocy bez uszczerbku na zdrowiu nie przetrwało.

Edytowane przez szymon1977

26 minut temu, jar1 napisał:

Nie ma plandemii, to ściema. 

Wiadomka.

Czy jest choć jedna teoria spiskowa kolportowana przez szurów i foliarzy w trakcie plandemii, która nie stała się rzeczywistością?

Gość

(Konto usunięte)

Dzieci już wiedzą, że im większa sraczka w mediach o czymś, tym większa jest z tego kiszka i że chodzi o coś zgoła innego.

Być może, że teraz, celem jest nasz kraj i my.

A wracając do tematu;

Dwukrotny premier kraju brytyjskiego, Benjamin Disraeli powiedział kiedyś:

Świat jest rządzony przez całkiem inne osoby, niż się to wydaje i tylko ci, którzy potrafią zajrzeć za kulisy wiedzą kto to jest“.

Aha, czy ktoś z was pamięta, jak w zeszłym roku na którymś z kolei sejmowym spotkaniu, premier z trybuny ogłaszał, że "oto na naszych oczach wykuwa się nowy porządek świata" a wiosną 2020 zapowiedział, że odtąd wszystko będzie inne od tego co było do tej pory...taki njus na początek zarazy, czemu nawet narodowy jasnowidz się dziwił i zachodził w głowę, co autor miał na myśli.

22 minuty temu, kazik-t napisał:

Dwukrotny premier kraju brytyjskiego, Benjamin Disraeli powiedział kiedyś:

Świat jest rządzony przez całkiem inne osoby, niż się to wydaje i tylko ci, którzy potrafią zajrzeć za kulisy wiedzą kto to jest“.

Ale wystarczy o wszystko obwinić PiS a sprawa się prostuje, np o to, że mamy za mało pedałów, że mówimy po polsku a nie angielsku, że w święta lubimy spotkać się z rodziną przy kielichu, że zajadamy przy tym schabowy, że na wakacjach do sandałów skarpety zakładamy... ***** ***

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.