Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak masz jakiś problem, to ściągaj syna do Polski i razem może jakoś dacie radę, jarze 1-wszy - co dwie szyje, to nie jedna.

24 minuty temu, argus napisał:

Znaczy - prawackie lepsze.

Jeden kij - prawactwo też ma za paznokciem, ale w porównaniu z popsutym organizmem lewaków, to na pewno wybiorę myśl praworządną. W sumie, nawet czas idzie w prawo, więc sam widzisz argusie, że wybrałem drogę realną. Oczywiście zdarzają się przyzwoite owieczki z lewej strony, więc te przyzwoite staram się ogarniać i tolerować.

Parker's Mood

15 minut temu, Chicago napisał:

Jak masz jakiś problem, to ściągaj syna do Polski i razem może jakoś dacie radę, jarze 1-wszy - co dwie szyje, to nie jedna.

A po co? Przecież to ty masz problem, A nie ja czy mój syn. 🙂

Coś ci się już calkiem porobiło, a z tym synem wyjeżdżasz już któryś raz zupełnie niewiadomo dlaczego. 

Jakieś dziwne te sierotki po Trumpie.

3 minuty temu, Chicago napisał:

A czy ty siebie widzisz jar1? Masz jakąś refleksję nad tym, co odpierdalasz? Raczej nie masz. I to jest właśnie to co mówię - uprawiasz bezrefleksyjne bicie piany, ba, żeby to była jeszcze piana, ale ty kolego uprawiasz samogwałt i jeszcze tym swoim samogwałtem chcesz częstować innych. Nigdy przedtem nie myślałem, że jesteś aż tak spaskudzony - każdy posiada jakąś chujnię w sobie, ale żeby aż tak się zarazić i przy okazji sp***dolić sobie łeb? 

No i co jeszcze bidaku? 

7 minut temu, jar1 napisał:

No i co jeszcze bidaku? 

Facet nie rozumie, ze my tu w Polsce i ogólnie w Europie mamy całkiem inną perspektywę. Mnie na przykład koło d... lata czy w USA mają drogi krzywe czy proste, ale to, czy nadal zamierzają trzymać w Europie swoje wojska jest dla mnie bardzo ważne.

Przed chwilą słuchałem konferencji prasowej delegacji Komisji Zagranicznej Kongresu która jest w Polsce. Uderzająca była jedność i przywiązanie do wartości demokratycznych. Psychopata Trump chciał to zniszczyć i na szczęście poległ.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Chicago napisał:

Widzę niebidaku, że nic do ciebie nie dociera, więc szkoda moich pocisków - sam sobie szyjkę podgryzasz i sam się zjadasz.

To najlepszego !

A, mój syn też cię pozdrawia, akurat w tej chwili prosto z Harry Potter Studios  w Londynie. 🙂

Godzinę temu, jar1 napisał:

Trzeba emigrować z Ameryki !  Tam teraz, jak widać, najgorszy syf 🙂

Może na Podkarpacie? 

Podkarpacie to teraz najważniejsze miejsce w Polsce.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Podkarpacie to teraz najważniejsze miejsce w Polsce.

Prawie jak Jackowo w USA 🙂

Edytowane przez jar1

Ja uważam, że Sudety są ważniejsze, ale każdy uważa jak chce i robi co chce, więc...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

14 minut temu, jezz napisał:

Ja chyba źle widzę.

Tak jak pisałem - oglądałem właśnie konferencje prasową Komisji Kongresu USA.

WIDE_840

Wczoraj w Medyce był Blinken. Może nawet sam Kaczyński przyjedzie ;-)?

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Facet nie rozumie, ze my tu w Polsce i ogólnie w Europie mamy całkiem inną perspektywę.

Rozumiem, ale się zapominam, i biję się za to w łeb.

Parker's Mood

Chicago - masz do czynienia z plagą trolli, którzy albo nie rozumieją sytuacji, albo rozumieją, tylko jak na trolli przystało wykonują swoją krecią robotę.

Masz 100% racji i jestem po Twojej stronie Przyjacielu.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Przed chwilą słuchałem konferencji prasowej delegacji Komisji Zagranicznej Kongresu która jest w Polsce. Uderzająca była jedność i przywiązanie do wartości demokratycznych. Psychopata Trump chciał to zniszczyć i na szczęście poległ.

A konkretnie co chciał zniszczyć?

A konkretnie to nie mam już zdrowia do tłumaczenia rzeczy podstawowych.

Tak w skrócie - jedność transatlantycką chciał wymienić na kasę.

39 minut temu, Chicago napisał:

Rozumiem, ale się zapominam, i biję się za to w łeb.

Aż tak to niekoniecznie, ale ładnie byłoby to uwzględnić w swoich rozważaniach.

6 godzin temu, jar1 napisał:

Trzeba emigrować z Ameryki !  Tam teraz, jak widać, najgorszy syf 🙂

Może na Podkarpacie? 

Niezły pomysł. Już jest tam całe mnóstwo Amerykanów i Kanadyjczyków.

Znajomy opowiadał, że z jednostki wojskowej w której stacjonują chodzą w klapkach do McDonaldsa.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

W przeszłym tygodniu ma być vice-usa . Pewnie też w Rzeszowie 🤔

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

6 minut temu, marek-1969 napisał:

W przeszłym tygodniu ma być vice-usa . Pewnie też w Rzeszowie 🤔

"Szczegółowy program zostanie ogłoszony w przededniu wizyty."

Jestem Europejczykiem.

Owszem.

Jeszcze ci wiara w ruską armię nie przeszła po tym, co do tej pory pokazali na Ukrainie?

W sytuacji gdy nie maja zdecydowanej przewagi liczebnej są bezradni. A nawet wtedy mają wielkie problemy i sięgają do bandyckich metod typu ostrzeliwanie ludności cywilnej.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Dziś targowica udaje antyputinowców a lemingi oczywiście to łykają . Fakty :

1 XI 2014 PGNiG wystąpił do Gazpromu o renegocjację ceny. Gazprom to olał. Polska wniosła sprawę do arbitrażu 1 II 2016. Tusk się nie procesował z Gazpromem w 2014, bo nikt sie nie procesował. A w XI 2014 Tusk nie był już premierem. Tylko wyrok działa od 1 XI 2014. I tyle.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

TVPiS to Targowica

"

Belka pojawiła się w TVP Info w piątek rano i bardzo szybko została usunięta z wizji. Sprawą informacyjnego paska zajęli się członkowie rady programowej TVP.

"Zarzucamy nadawcy działanie sprzeczne z art. 18 ust. 1 Ustawy o Radiofonii i Telewizji poprzez rozpowszechnianie treści godzących w polską rację stanu oraz z art. 21 ust 1 i 2 poprzez niezachowanie zasad wyważenia, rzetelności i kierowania się odpowiedzialnością za słowo""

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Znajomy opowiadał, że z jednostki wojskowej w której stacjonują chodzą w klapkach do McDonaldsa.

W wojsku stopy są najcenniejsze i trzeba o nie dbać, pamiętam na unitarce poobcierane na wymarszach do mięsa stopy kolegów...

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

"Polska spółka przypomniała, że PGNiG dwukrotnie, w latach 2011 i 2015 roku, korzystało z prawa do rozpoczęcia arbitrażu przewidzianego w kontrakcie jamalskim. W efekcie postępowania zainicjowanego w 2015 r., w marcu 2020 r. Trybunał Arbitrażowy zmienił formułę cenową kontraktu, przychylając się do wniosku PGNiG."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

W dniu 6.03.2022 o 17:23, Chicago napisał:

W sumie, nawet czas idzie w prawo, więc sam widzisz argusie, że wybrałem drogę realną.

Chicago , wróć do Polski . Może przypomni ci się co to znaczy żyć w Polsce i co nas dotyczy , martwi , cieszy , czego potrzebujemy itd . Szanuję emigrantów ale tych , którzy nie zapomnieli jaka jest Polska . Ty już straciłeś kontakt .

...there is no spoon...

W dniu 24.02.2022 o 20:39, Airmike napisał:

nie kupuj ruskich produktów!

Jaki sens ma ten bojkot? Przecież to uderzy w polskich sprzedawców, a nie w Ruskich.

Towar zakupiony przed agresją może być wyprzedany z półek "z czystym" sumieniem, choć już każdy wie że kupując z Rosji przez lata wspieraliśmy świadomie czy nieświadomie finansowo potencjał agresora. Niektóre duże sieci wycofały towary mimo to. Poza tym jeśli coś ma uderzyć w polskiego sprzedawcę to chyba lepiej żeby mniejszy zysk niż kolba karabinu w twarz?

W dniu 6.03.2022 o 16:52, Chicago napisał:

No tak, spoko. Nie wiem co by zrobił Trump, bo Putin za jego kadencji nie najechał na Ukrainę, ale lewackiego pierdolenia nie mam zamiaru słuchać drogie kursanty.

cudowny wątek o jazzie a tutaj rzygowiny: lewackie pierdolenie, drogie kursanty, "niebidaki" (co to w zasadzie znaczy?), wy***rdalać itd.

serio?

człowiek kultury....

W dniu 6.03.2022 o 22:59, soundchaser napisał:

Chicago - masz do czynienia z plagą trolli, którzy albo nie rozumieją sytuacji, albo rozumieją, tylko jak na trolli przystało wykonują swoją krecią robotę.

Masz 100% racji i jestem po Twojej stronie Przyjacielu.

dla mnie z kolegi Chicago wylazło właśnie prostactwo, buractwo i zwykłe chamstwo. Piękne pisać o muzyce to jedno a traktować ludzi którzy mają odmienne zdanie - jak widać już zupełnie inna bajka.

ogólnie jestem rozczarowany i Twoją postawą również. Cóż, życie. nie mam nic więcej do powiedzenia w temacie.

Edytowane przez Peter75
Gość

(Konto usunięte)

cudowny wątek o jazzie a tutaj rzygowiny: lewackie pierdolenie, drogie kursanty, "niebidaki" (co to w zasadzie znaczy?), wy***rdalać itd.
serio?
człowiek kultury....

dla mnie z kolegi Chicago wylazło właśnie prostactwo, buractwo i zwykłe chamstwo. Piękne pisać o muzyce to jedno a traktować ludzi którzy mają odmienne zdanie - jak widać już zupełnie inna bajka.
ogólnie jestem rozczarowany i Twoją postawą również. Cóż, życie. nie mam nic więcej do powiedzenia w temacie.

A może w wątku o jazzie tylko przepisuje, tłumacząc z angielskiego na polski?
Gość

(Konto usunięte)

Proponuję wysadzić PKIN w Warszawie bo to dar Generalisimusa Józia Stalina dla narodu polskiego . Wyrzucić na złom część wagonów Warszawskiego Metra bo były produkcji radzieckiej . Błagam niech walka z Wołodią nie stanie się kolejną aprobatą skrajnej głupoty. Czy nie widzicie tu zależności o której mówi powiedzenie ? Kowal zawinił cygana powiesili.

Edytowane przez Gość
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.