Skocz do zawartości
IGNORED

Ciekawe w jaki sposób Tusk zamierza pokonać pisflację.

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, szymon1977 napisał:

No cóż, niektórzy tak mają, że nad rzeczywistość stawiają własne wyobrażenie o niej. BTW w to wierzyć nie musisz, uwierz za to, że skoro Ci o tym napisałem, to każde następne próby zastępowania nieudolności argumentacyjnej choćby sugestią, że głosowałem na PiS zgłoszę moderacji jako atak personalny.

Po pierwsze to co napisałeś jest zabawne. Pod drugie nie napisałem ,że głosowałeś na PiS .

18 minut temu, jar1 napisał:

Prezes tyle  na raz nie wytrzyma i pęknie. 🙂

Jak by nie patrzeć odwłok Wodza jest dość wiekowy.

Jestem Europejczykiem.

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

Z tym patrzeniem to już przesadziłeś :)

32 minuty temu, Jaro_747 napisał:

"Jak by" piszemy razem.
Odwłok Kaczyńskiego Cię rozproszył? 😉

W dniu 7.07.2022 o 14:53, ałopos napisał:

jesli dalej bedzie 500+, czternastki, wysoka minimalna inflacja dalej bedzie

Rosła? Oczywiście że będzie, a czego się spodziewałeś?

Obecne doświadczenia Polaków są wynikiem zderzenia fikcyjnego świata w którym żyje Prezes z zwykłym realizmem.

Jeśli szklanka jest pusta, to woda w niej się w magiczny sposób niestety nie pojawi. 😉

W dniu 13.07.2022 o 19:16, ałopos napisał:

Trzeba ograniczyć konsumpcję o 200 miliradów rocznie.

Powinieneś kandydować. haha 😉

W dniu 13.07.2022 o 18:53, ałopos napisał:

1. Podatki należy podnosić aby ściągnąć pieniądze z rynku.

2. To mówiłem ja - ałopos.

1. Nadmierne podatki gówno dają. Pieniądze przynosi "uczciwy rozwój gospodarczy", ale to określenie w Polsce zawsze było, jest i najprawdopodobniej zawsze będzie fikcją.

2. Wiem. hihi 😉

Edytowane przez Mrok
Godzinę temu, soundchaser napisał:

"Jak by" piszemy razem.

Nie w tym zdaniu nieuku.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

"Jak by" piszemy razem.

Autokotekta mu na czerwono nie wyszlaczkowała.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, soundchaser napisał:

"Jak by" piszemy razem.

Nie.

Bezdenna głupota co poniektórych.

Jestem Europejczykiem.

13 godzin temu, szymon1977 napisał:

Każdy sądzi po sobie, więc tak to pewnie z Wami jest: ciepłe kluchy odstawiające na Bocznicy rewolucjonistów.

Od lat chciałem zapytać, ale mi jakieś zawsze na drodze problemy stawały... Praca na budowie i takie tam...

Co robisz w Wielkiej Brytanii, że pozwalasz sobie kpić i wyzywać ludzi, pracujących w innych krajach?

......

Bo, że caluteńki dzień siedzisz przy telefonie - rozumiem.

Co tam robisz zasadniczo? I od kiedy?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
8 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Co robisz w Wielkiej Brytanii...?

OT, odpowiedzi nie otrzymasz.

8 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

...pozwalasz sobie kpić i wyzywać ludzi, pracujących w innych krajach?

NIE KŁAM! Po pierwsze dostosowałem się do standardów tu funkcjonujących, a po drugie jeszcze tak nisko jak niektórzy z kultura dyskusji nie upadłem i jeśli z czegoś kpię, to z treści postów tu zamieszczanych, a nie z ludzi je piszących.

A z tymi "ciepłymi kluchami" to tylko ścina, odbiłem piłeczkę, która sam zaserwowałeś z przekonaniem o asie serwisowym, więc nie marudź.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 2.10.2022 o 01:27, jar1 napisał:

Jak się ma takie elity..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cieniutkie jak zawsze...

Ukryta Zawartość

W dniu 2.10.2022 o 02:50, Bezlitosna Niusia napisał:

Od lat chciałem zapytać, ale mi jakieś zawsze na drodze problemy stawały... Praca na budowie i takie tam...

Co robisz w Wielkiej Brytanii, że pozwalasz sobie kpić i wyzywać ludzi, pracujących w innych krajach?

......

Bo, że caluteńki dzień siedzisz przy telefonie - rozumiem.

Co tam robisz zasadniczo? I od kiedy?

HiHiHi...

Szymon głównie ma pretensje do rzeczywistości i pretensje do bycia forumowym arbitrem.

Treści merytorycznych jakoś specjalnie nie zauważono ale chłopak zarobiony, nie ma czasu na pierdoły.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

6 godzin temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

i to tu widać...

za mało ironii, za dużo pogardy :) 

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, YunnanTEA napisał:

Ukryta Zawartość

Cieniutkie jak zawsze... 

Ukryta Zawartość

6 godzin temu, endriuw napisał:

Cieniutkie jak zawsze... 

Subtelne, dla znawców tematu. Przytoczyć oryginał?

• 2 tygodnie później...

Członkini RPP, Joanna Tyrowicz(PO): Stopy trzeba podnieść powyżej oczekiwanej inflacji

Dotychczasowa polityka pieniężna była dla Polaków całkowicie niewiarygodna, o czym świadczą wysokie oczekiwania inflacyjne – ocenia prof. Joanna Tyrowicz, członkini Rady Polityki Pieniężnej.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Moderatorzy
11 godzin temu, marek-1969 napisał:

Członkini RPP, Joanna Tyrowicz(PO): Stopy trzeba podnieść powyżej oczekiwanej inflacji

Szalony pomysł PO. Inflacja koło 18 %, zrobią stopy na 20 czyli kredyty na 23-25%. Wszystko rypnie, bezrobocie wzrośnie , leasingi i kredyty się wyłożą. I po takim pomyśle będzie z 10 lat żeby dojść do stanu z 2019 r.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Ojej... A jaszczopm mówił, że inflacja spadnie, że żadnego kryzysu nie ma, że o braku węgla to tylko idioci... I takie inne bzdury... Podobno wg. Jaszczembia, woodza, Mateusza i całej innej świty Najwyższego- radzimy sobie najlepiej nawet nie w całej Europie, nawet nie na świecie... 

Jako jedyni w GALAKTYCE!!! Taki to wielki cud, jak Najwyższy Blondyn... I jak Go nie uwielbiać🤗??? 

• 4 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 7.07.2022 o 15:14, kostropaty napisał:

to po co piss rozdawał socjal?

skoro wiedział, że nas na to nie stać?

A kto powiedział że wiedział, przecież to populista, a oni tak działają. Normalnie ludzie tego nie chcą, emeryci wola wyższą emeryturę zamiast 14-ki, a rodzice wola wyższy dodatek na dzieci zamiast 500+, tylko że takie lotne hasła dobrze się sprzedają. 

Na tym polega populizm.

W Polsce potrzeba od zaraz kilka milionów ludzi do pracy, ale jakże patriotycznie brzmi Polska dla Polaków i przerzucanie imigrantów przez siatkę.

Przecież to podstawy na pierwszym roku...

W dniu 25.10.2022 o 22:48, stench napisał:

Szalony pomysł PO. Inflacja koło 18 %, zrobią stopy na 20 czyli kredyty na 23-25%. Wszystko rypnie, bezrobocie wzrośnie , leasingi i kredyty się wyłożą. I po takim pomyśle będzie z 10 lat żeby dojść do stanu z 2019 r.

Po to wybiera się partie fachowców, żeby sprawy poszły w dobrym kierunku. Żadna pani o której piszesz nie będzie ruszała żadnych stop nawet procentowych, od tego są ministerstwa, banki itd. a nie jakieś wyłapane przypadkowe wypowiedzi.

Ja będę głosował na PO właśnie dlatego żeby stopy spadły, żeby młody człowiek mógł wziąć kredyt żeby wejść w dorosłe życie. Żeby Polska dostała już ponad bilion z UE co natychmiast zatrzyma inflację. Nawet Orban już to zrozumiał, więc czas na Polaków...

30 minut temu, tomek7776 napisał:

twoja naiwnosc co do PO jest duzo wyzsza niz inflacja.

nic cie nie nauczyly wyczyny tych złodzieji.

Oczywiście że nauczyły. Za PO była jedna domniemana afera z zegarkiem za chyba 17kzł, czyli tyle co przeciętna celebrytka wydaje dziennie na waciki. 

Natomiast obecny rząd ma niezliczone afery w tym największe jak kasa z UE za grube miliardy Euro.

Czegoś nie rozumiesz czy po prostu jesteś botem ?

1 godzinę temu, Audroc napisał:

Przecież to podstawy na pierwszym roku...

...studiów?

Edytowane przez soundchaser

Jedno i drugie .

do Audroc

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jedno i drugie .

To się wykazałeś Panie Doktorze domniemany.
A może Ty też jesteś botem?
Jaki lekarz spędza tyle czasu na forum, zwłaszcza w wątkach o polityce i w dodatku pisze takie bzdury?

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.