Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

pisowcy twojego pokroju

Pisałem Ci sto razy: nie jestem pisowcem - jeszcze raz choćby tonzasugerujesz, to świadomie pisanie nieprawdy jako atak personalny zgłoszę.

Ps "Twojego" należy pisać z wielkiej litery.

nie będzie tego (...) złodziejstwa, syfu, przekrętów i buractwa w stylu Czarnka.

Być może nie będzie buractwa - oszuści będą wyższej klasy i na większą skalę.

będziecie musieli za to wszystko podziękować Panu Przewodniczącemu Tuskowi.

Już mu raz dziękowałem za Polskę, z której uciekłem do UK - drugi raz podziękuję w Twoim imieniu gdy spotkamy się na zmywaku.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

22 minuty temu, szymon1977 napisał:

Już mu raz dziękowałem za Polskę, z której uciekłem do UK

Miałeś 8 lat na powrót. 

Btw. Zapewne, jako ktoś kto jest na miejscu, wiesz lepiej, ale moim zdaniem klasa polityczna w UK, w porównaniu do naszej to niebo a ziemia. Patrząc chociażby z jakich powodów tam bywały dymisje.

System gra dobrze, albo nie....

9 godzin temu, (nie)przecietniak napisał:

Że też chce Ci się Kolego tyle, prawie non-stop, nadawać na demokratyczną opozycję w Polsce, pomimo tego, że prawdopodobnie zdecydowana mniejszość zaglądających do tego tego wątku (i nie tylko) czyta Twoje elaboraty. Podziwiam samozaparcie, choć nieefektywne.

Bo to jest praca na pełen etat, a nie dorabianie do emerytury.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

2 minuty temu, barmanekm napisał:

Miałeś 8 lat na powrót. 

Btw. Zapewne, jako ktoś kto jest na miejscu, wiesz lepiej, ale moim zdaniem klasa polityczna w UK, w porównaniu do naszej to niebo a ziemia. Patrząc chociażby z jakich powodów tam bywały dymisje.

Dokładnie.

Ale szymon1977 pewne rzeczy widzi, ale albo ich nie rozumie, albo nie kojarzy związków.

Taka Liz Truss podała się do dymisji po 45 dniach w zasadzie z powodu braku kompetencji. Mateuszek trzyma się stołka przez 6 lat.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, YunnanTEA napisał:

Raczej nie.

Jestem na tak,skoro znaczna czesć młodocianych tumanów głosując na zasadzie ***** ***chce zaxxxxć w niedzielę w niemieckich czy francuskich marketach to niech śię spełni ich wola.

Kosiniak Kamysz twierdzi że praca minimalna jest bardzo wysoka

PSL potrzebuje jak najtańszej siły roboczej w rolnictwie co by janusze byznesu byli zadowoleni…

Mnie to tak ten PSL zaczyna coraz bardziej kojarzyć z cechami rzemiosł za komuny

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No proszę, nagle bycie pisowcem to wstyd.

Nie to tylko wybór, do którego każdy ma prawo. Za to świadome pisanie nieprawdy to kłamstwo, a jeśli o kimś - oszczerstwo.

1 godzinę temu, barmanekm napisał:

moim zdaniem klasa polityczna w UK, w porównaniu do naszej to niebo a ziemia.

PO a PiS także, tylko jedni pokazali, że kraść można z klasą.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

15 minut temu, fan64 napisał:

Jestem na tak,skoro znaczna czesć młodocianych tumanów głosując na zasadzie ***** ***chce zaxxxxć w niedzielę w niemieckich czy francuskich marketach to niech śię spełni ich wola.

Biedni ci pisowcy, oj biedni.

Sfrustrowani Tuskiem, Niemcami, wyborami, w zasadzie wszystkim.

12 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie to tylko wybór, do którego każdy ma prawo. Za to świadome pisanie nieprawdy to kłamstwo, a jeśli o kimś - oszczerstwo.

Zabawna uwaga.

Przecież robisz to na okrągło.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No proszę, nagle bycie pisowcem to wstyd.

Wstyd to kraść i głosować drugi raz na tego samego oszusta który na dzień dobry was wydymał a wy mu klaszczecie.

Jak w filmach Hickoka na początek trzęsienie ziemi a potem napięcie tylko rośnie, tyle że Tusk to nie reżyser a patologiczny kłamca.

7 minut temu, caleb66 napisał:

Wstyd to kraść i głosować drugi raz na tego samego oszusta który na dzień dobry was wydymał a wy mu klaszczecie.

Jak w filmach Hickoka na początek trzęsienie ziemi a potem napięcie tylko rośnie, tyle że Tusk to nie reżyser a patologiczny kłamca.

Żałosne.

Czaisz się na następnego bana?

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Ps "Twojego" należy pisać z wielkiej litery

Nie ma takiego wymogu.  

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

25 minut temu, Jaro_747 napisał:

Biedni ci pisowcy, oj biedni.

Sfrustrowani Tuskiem, Niemcami, wyborami, w zasadzie wszystkim.

Mi to już naprawdę lottttoooo, interesuje mnie tylko to aby przyszła władza nie majstrowała przy wieku emerytalnym.

Nie mam ochoty zapixxxxć do śmierci.

A możliwe jest to że Prezes Kaczyński i jego klika znowu wszystkich oszukał i ograł ? Pchanie sie do władzy w obecnej sytuacji finansowo-politycznej to może byc tzw.seppuku. Już raz zrobil cos podobnego . A kto ich tam wie ... Pewnie sie dogadali juz z Przewodniczącym Tuskiem co i jak i kogo na kozła ofiarnego wyznaczyc. Oni albo ich doradcy wiedzą jak robic polityke. 30 ponad lat to robią i mają w małym palcu takie akcje jak wybory.Jak kto wierzy w nienawisc osobistą tych obu panów polityków to pewnie wierzył a jakże też w miłość dozgonną prezydenta z Ukrainy I naszego Prezydenta Pana Dudy. Przeciez w telewizji było.....

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

25 minut temu, fan64 napisał:

Mi to już naprawdę lottttoooo, interesuje mnie tylko to aby przyszła władza nie majstrowała przy wieku emerytalnym.

Pomajstruje bo będzie euro-norma. Te dziewczyny ze słuchawkami i i ifonami potyraja spoko tyle co chłopaki . Musza to zrobić politycy w Polsce i zrobią. Jak PO podniosło wiek emerytom to było larum i nastroje u kobiet zmarniały i było nie teges bo glosy i takie tam wyborcze  to PiS powrócił do starych zasad na jakis czas . A teraz po podłym pisie dobre po podniesie im wiek emerytalny aby sie czuły równouprawnione  i w żaden sposób nie dyskryminowane.

Grundig High Fidelity

29 minut temu, fan64 napisał:

To sobie odłóż przed śmiercią.

1 minutę temu, mzawek napisał:

Pomajstruje bo będzie euro-norma. Te dziewczyny ze słuchawkami i i ifonami potyraja spoko tyle co chłopaki . Musza to zrobić politycy w Polsce i zrobią. Jak PO podniosło wiek emerytom to było larum i nastroje u kobiet zmarniały i było nie teges bo glosy i takie tam wyborcze  to PiS powrócił do starych zasad na jakis czas . A teraz po podłym pisie dobre po podniesie im wiek emerytalny aby sie czuły równouprawnione  i w żaden sposób nie dyskryminowane.

Tak się zastanawiam czy ty w ogóle kumasz o czym piszesz. Z tego, co czytam to nie bardzo.

Ale zaskocz mnie i przypomnij co tam Morawiecki podpisał w sprawie wieku emerytalnego. Śmiało, nie krępuj się.

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, cocacol napisał:

No i proszę 🙂

Jak pisałem zaczynają się tworzyć kolejki na świadków koronnych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zaraz będzie długa kolejka tych co palili ale się nie zaciągali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
14 minut temu, Jaro_747 napisał:

To sobie odłóż przed śmiercią.

Tak się zastanawiam czy ty w ogóle kumasz o czym piszesz. Z tego, co czytam to nie bardzo.

Ale zaskocz mnie i przypomnij co tam Morawiecki podpisał w sprawie wieku emerytalnego. Śmiało, nie krępuj się.

Co Morawiecki mnie interesuje ?  Był u Pana Tuska na posadzie potem dostał posadę u Pana Kaczynskiego i sie chłop rozwija finansowo. Przecież wiek emerytalny musi być zrownany dla obu plci albo  kilku w przyszłosci . I podniesiony .  Ma być druga Irlandia to spoko mozna podniesc równo wszystkim do 68 lat. A tam . Do 70 lat aby sie nie nudzili na emeryturach za długo. Takie cackanie sie z kobietami to tylko w Albani , Białorusi i w Polsce że moga sobie odpoczywac a chłopy tyraja. Jak równosc europejska to dla wszystkich .Same zagłosowały....

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

No widzisz. Ty nie chcesz niczego wiedzieć, chcesz sobie ponarzekać i pomarudzić bez zwracania uwagi na fakty.

W takim razie nie będę przeszkadzał.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Żałosne.

Czaisz się na następnego bana?

Stwierdzam fakty jedynie, nie mam czasu na głupoty 

Jakie fakty ? Sprawdz sobie gdzie wiek emerytalny jest równy dla obu płci a gdzie nie jest w europie. Jakie narzekanie ? Ja jestem za zrównaniem wieku emerytalnego . I bardzo dobrze bedzie. Gorzej dla tzw julek i starych bab po 40 -stce co darły sie na pisorów a teraz potyraja do 67-68 lat. Dla mnie ok . Były dobrze traktowane pod wzgledem emerytalnym i wiekszosci z nich pasowało to. A teraz sobie popracują do smierci prawie jak faceci to sie ockną może. PiS musiałby sam ten wiek zrównac a tak to kto inny zrówna.

Grundig High Fidelity

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

i dlatego nigdy na kaczora nie zagłosuję 😄 

Przewiduje chaos i anarchię w Polsce. Opozycja składa się chyba z 12 partii, jeszcze nie zaczeli rządzić a już się kłócą o stołki. Taki rząd nie ma żadnej przyszłości bo się nie dogada i rozleci. Na wiosnę będą zapewne nowe wybory 🤣

3 minuty temu, Adam Sikora napisał:

Na wiosnę będą zapewne nowe wybory 🤣

I wtedy PiS będzie walczył o przekroczenie progu wyborczego. Bo właśnie satelitarne partyjki się od nich odwróciły. I nagle się okazało, że król jest nagi.🤣

...there is no spoon...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.