Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Pytałem z kim niby Mateuszek ma stworzyć koalicję skoro nie ma żadnego koalicjanta?

A ja Ci wyjaśniłem, dlaczego nie musi.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

15 minut temu, Maju napisał:

Rżną to co mają wskazane przez leśników, dęby też się wycina, te nie mające odpowiedniego wieku nie mają wartości handlowej, wszędzie się tak wycina....prosiłem byś pooglądał film i mi głupimi wpisami głowy nie zawracał.

Znowu nie potrafisz udowodnić że te przez ciebie opisane dęby wycięto w takiej ilości i w takim miejscu że są podstawy by z tego aferę robić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oczywiście jest wyjaśnienie dla pisowców dlaczego wycieli. Wycieli tylko około 100 (choć nie wolno nic). Obajtek niedawno zakosił tylko 28 baniek, a Ziober 35. Co to przy budżecie Polski 🙂

Ukryta Zawartość

18 minut temu, szymon1977 napisał:

A ja Ci wyjaśniłem, dlaczego nie musi.

Nie, nie wyjaśniłeś.

Ale wyjaśnij dlaczego pajacuje razem z Dudą i udają, że uda im się coś sklecić?

Żeby zdążyć jeszcze coś ukraść, spalić i rozpieprzyć?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

27 minut temu, Piękny Stefan napisał:
52 minuty temu, Maju napisał:

Rżną to co mają wskazane przez leśników, dęby też się wycina, te nie mające odpowiedniego wieku nie mają wartości handlowej, wszędzie się tak wycina....prosiłem byś pooglądał film i mi głupimi wpisami głowy nie zawracał.

Znowu nie potrafisz udowodnić że te przez ciebie opisane dęby wycięto w takiej ilości i w takim miejscu że są podstawy by z tego aferę robić.

Ukryta Zawartość

Oczywiście jest wyjaśnienie dla pisowców dlaczego wycieli. Wycieli tylko około 100 (choć nie wolno nic)

Oczywiście wyjaśnienie czytasz tak jak ci insynuował "ekolog" tego nie widzisz:

"wycięte drzewa pochodziły z wyłączonego drzewostanu nasiennego, czyli takiego, z którego zbiera się nasiona z najlepszych i najładniejszych drzew."

Ukryta Zawartość

Jeszcze więcej wyjaśnień jest pod linkiem, ale szkoda o tym pisać tym do których nic nie dochodzi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

29 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie, nie wyjaśniłeś.

Ale wyjaśnij dlaczego pajacuje razem z Dudą i udają, że uda im się coś sklecić?

Żeby zdążyć jeszcze coś ukraść, spalić i rozpieprzyć?

Ich pytaj nie mnie, choć podejrzewam pajacują z tą swoją "wygraną" z tych samych powodów co Tusk.

6 godzin temu, .:Gerard:. napisał:

Przypuszczam ze im chodzi o większość w parlamencie, którzy są przyjaźni UE a nie Anty-UE, teraz Polska będzie mogla prowadzić poważne wspólne interesy i w końcu wskoczyć na status zachodni i nie być ciągle cieniem wschodnim

O czym ty piszesz, jaki status zachodni. Przecież to jest motłoch lewakòw, eurokołchoz. Ściągają ludzi "do pracy" to mamy przymusową relokację. Chcą zbawić cały swiat a na razie mamy burdel na połowie terytorium europy. Zrównoważony rozwój? Zakazy i nakazy, energia, żywność, szczepienia. Status zachodni, bogaśta.

6 minut temu, Maju napisał:

"wycięte drzewa pochodziły z wyłączonego drzewostanu nasiennego, czyli takiego, z którego zbiera się nasiona z najlepszych i najładniejszych drzew."

Ukryta Zawartość

Jeszcze więcej wyjaśnień jest pod linkiem, ale szkoda o tym pisać tym do których nic nie dochodzi.

Pisałem, że tłumaczenie dla pisowców. Pisowcy jak pelikany 🙂

Ukryta Zawartość

Ale masakra. Drzew nie ma, to pikuś, ale brak młodych kleryków to już koniec świata:)

Jak ten buk tak mug?

Edytowane przez jar1
39 minut temu, jar1 napisał:

Ale masakra. Drzew nie ma, to pikuś, ale brak młodych kleryków to już koniec świata:)

Jak ten buk tak mug?

natomiast meczety na tzw. zachodzie są pełne,dobrze to wróży tym krajom,bardzo dobrze.

Edytowane przez fan64
32 minuty temu, jar1 napisał:

Jak ten buk tak mug?

Może porozbijali się o przydrożne drzewa?

Jestem Europejczykiem.

59 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Pisałem, że tłumaczenie dla pisowców. Pisowcy jak pelikany 🙂

Chłopie, teraz za słowo pisowiec punkty karne dają! Zaraz to popraw bo ciebie wytną jak te drzewa!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Chłopie, teraz za słowo pisowiec punkty karne dają! Zaraz to popraw bo ciebie wytną jak te drzewa!

Wrócił Tusk i od razu taka jazda 🙂

Taka niemiecka tradycja 😉

43 minuty temu, Jaro_747 napisał:

"Mamy w swoim systemie zwyczaj, że misję tworzenia rządu powierza się zwycięskiej partii, natomiast mamy też do czynienia z nową sytuacją w naszym parlamentaryzmie. Mimo że to my wgraliśmy wybory, mamy najwięcej posłów, to prawdopodobnie nie zbudujemy większości. To będzie decyzja prezydenta, komu powierzy misję tworzenia rządu — zaznaczył.

rowadzący program Robert Mazurek pytał Kaletę, czy Suwerenna Polska dalej będzie zasiadać w klubie parlamentarnym PiS. — Planujemy uczestniczyć od pierwszego posiedzenia nowej kadencji w klubie PiS. Nie mamy w planach tworzenia nowego klubu. Niedawno poznaliśmy wynik wyborów, a wszelkie analizy, plany działania, w zależności od tego, jaka będzie większość w parlamencie, to zdarzenia przyszłe — stwierdził."

Ukryta Zawartość

To ten Kaleta 😉

images?q=tbn:ANd9GcR3p69ZTWoiydn_J1VKTUz

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:
3 godziny temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

Pisałem, że tłumaczenie dla pisowców. Pisowcy jak pelikany

Nie jedną głupotę już tu napisałeś.
Napisali ci że sto dębów wycięto i wmówili że to ("komercyjny") biznes stulecia......po co masz czytać coś więcej.   🙂

To że gdzie indziej rżną na potęgę ci ich media nie napiszą.
Stanem lasów w tym kraju też się zieloni nie zajmują....bo i po co ich media zajmują się naszymi lasami.....a wygląda na to że tamten kraj ma sporą ochotę zająć się lasami konkurencji.

Ukryta Zawartość

Skup się na wklejaniu durnych filmików z jeszcze głupszymi ludźmi tam się produkującymi....a kieruj to tak jak w tym przypadku do tych co podobnymi przekazami się karmią, do swoich, nie do mnie.

Dziękuję.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

44 minuty temu, Maju napisał:

To że gdzie indziej rżną na potęgę ci ich media nie napiszą.

A to to jak z tą Dąbrową? W prawicowych mediach cicho, jak o wszystkich podbojach seksualnych kleru 🙂

Z twojego linku:

"Wg Stowarzyszenia Właścicieli Lasów (AGDW), w zeszłym roku w całych Niemczech spłonęło łącznie 4,5 tys. ha lasu, co spowodowało szkody szacowane na 40-50 mln euro."

Dwóch pisowskich złodziei w ciągu tygodnia wyciągnęło z budżetu 1/3 tej kwoty. Czyli jeżeli podana kwota się przekłada na nie pozyskane drewno to wychodzi że trzeba wyrżnąć mniej więcej 1,5tys ha lasu żeby te pieniądze nadgonić (inny kraj, może się to trochę oczywiście różnić). Alleluja!

Edytowane przez Piękny Stefan
3 godziny temu, YunnanTEA napisał:

O czym ty piszesz, jaki status zachodni. Przecież to jest motłoch lewakòw, eurokołchoz. Ściągają ludzi "do pracy" to mamy przymusową relokację. Chcą zbawić cały swiat a na razie mamy burdel na połowie terytorium europy. Zrównoważony rozwój? Zakazy i nakazy, energia, żywność, szczepienia. Status zachodni, bogaśta.

Narracja prosto z Kremla.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

A to mi się przypomniało...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, YunnanTEA napisał:

A to mi się przypomniało...

Próbowaliście jechać na tym przez całą kampanię wyborczą. Jeszcze nie zauważyłeś, że nieskutecznie? Nie zadziałało.

3 godziny temu, Neon47 napisał:

Koalicja Obywatelska powinna się nazywać kłamliwe obietnice.

Co innego spełnione obietnice PiS:

- milion samochodów elektrycznych;

- sto tysięcy mieszkań;

- flotylla promów;

- skrócenie kolejek do lekarzy;

mam wymieniać dalej?

17 minut temu, Bobcat napisał:

A nord stream 1 i 2 to nie była narracja prosto z Kremla? Korupcja europosłów to nie była narracja prosto z Kremla? Włos z głowy im nie spadł.

A PiS ostrzegał jak się to skończy

Godzinę temu, jar1 napisał:

I rym cim cim...

"Rym cim" a nie "rym cim cim" bo wkleiłeś 2x to samo.

------

3 godziny temu, jar1 napisał:

Wrócił Tusk i od razu taka jazda 🙂

Taka niemiecka tradycja 😉

Pospieszyliście się: Tusk jeszcze nie posadził swojego na stołku Ministra Forów Internetowych, a Wy już zachowujecie się jakby ów minister przywrócił na stołki moderatorów duet V+A. Cierpliwości panowie!

Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
6 godzin temu, szymon1977 napisał:

Nie musi, bo KO ma zaledwie 30% a koalicjanci czasem mocno odmienne poglądy. Dlatego KO żeby wygrać, będzie musiało pójść na kompromis przed głosowaniem.

Ciekawią mnie głosowania wymagające jednomyślności koalicji gdzie w sprawach 500+ , emigrantów bądź federalizowania Europy lewica bądż PSL będą wręcz zakładnikami PiSu.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

4 minuty temu, stench napisał:

Ciekawią mnie głosowania wymagające jednomyślności koalicji gdzie w sprawach 500+ , emigrantów bądź federalizowania Europy lewica bądż PSL będą wręcz zakładnikami PiSu.

Twoja tęsknota za PiS-em staje się coraz bardziej zabawna.

15 minut temu, szymon1977 napisał:

przywrócił na stołki moderatorów duet V+A

A wiesz: to jest kapitalny pomysł.

29 minut temu, caleb66 napisał:

PiS ostrzegał jak się to skończy

I jednocześnie sprowadzał z Rosji nienotowane w historii, rekordowe ilości węgla.

• Moderatorzy
5 minut temu, Bobcat napisał:

I jednocześnie sprowadzał z Rosji nienotowane w historii, rekordowe ilości węgla.

Umówmy się , tu daliśmy ciała bo i tak byliśmy bardziej święci od Papieża czyli byliśmy bardziej restrykcyjni od Ukrainy.

12 minut temu, stench napisał:

Umówmy się ,

Niedoczekanie. Poradź mi, jak ciebie utrącić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
8 minut temu, toptwenty napisał:

Poradź mi, jak ciebie utrącić.

Olej wszystko co piszę. Wystarczy nam komunikacja poprzez system moderatorski.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.