Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, caleb66 napisał:

zagłosowało po 21

Państwowa Komisja Wyborcza nie widzi w tym problemu. A do niej należy słowo wiążące. Nie do Ciebie.

Teraz, caleb66 napisał:

00 tyś głosów zabrakło PiSowi do kontynuowania dobrej zmiany, to tyle ile ludzi zagłosowało po 21 czyli po zamknięciu lokali wyborczych

Zauważ, że nie da się głosować po zamknięciu lokali wyborczych. To po prostu niemożliwe. Zgadzasz się?

Zabakło 700 tys.?

Zabraklo 4 000 000 

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Państwowa Komisja Wyborcza nie widzi w tym problemu. A do niej należy słowo wiążące. Nie do Ciebie.

To się wkrótce okaże, skargi poszły

4 minuty temu, cocacol napisał:

auważ, że nie da się głosować po zamknięciu lokali wyborczych.

Zróbcie jedną rzecz uczciwie żeby nikt nie miał wątpliwości,

dużo lokali było otwartych do rana są filmiki na you tube, były też lokale w których głosowało więcej turystów wyborczych niż było mieszkańców.

4 minuty temu, caleb66 napisał:

dużo lokali było otwartych do rana są filmiki na you tube, były też lokale w których głosowało więcej turystów wyborczych niż było mieszkańców.

No było otwartych. No i co z tego? To nielegalne głosować poza miejscem zamieszkania?

Edytowane przez cocacol

Ciekawe, czy to będzie w dziennikach

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) TVP/Republika/Trwam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
15 minut temu, cocacol napisał:

Zauważ, że nie da się głosować po zamknięciu lokali wyborczych. To po prostu niemożliwe. Zgadzasz się?

Zabakło 700 tys.?

Zabraklo 4 000 000 

To nie ma znaczenia ile.  Żarło ale zdechło. I koniec. Teraz czas rozliczeń.

1 minutę temu, caleb66 napisał:
4 minuty temu, cocacol napisał:

No było otwartych. No i co z tego? To nielegalne?

Jprld, na Białorusi mieszkasz?

Jeszcze raz. Caleb. Jeśli były jakieś protesty, to nie dotyczyły one przedłużenia działania Komisji Wyborczych, bo po godz 21 mogli głosować tyklo ci, którzy zgłosili się wcześniej. I jest to legalne.

Jeśli przy okazji następnych wyborów będziesz chciał zagłosować poza miejscem zamieszkania (np. w Tworkach), to też będziesz mógł.

To legalne.

1 godzinę temu, cocacol napisał:

Ale my nie o tym kto co słuchał w Trójce. 

Oczywiście i a jakże, jakby mogło być inaczej, a wiesz dobrze o co mi chodziło...mimo tego uniku powyżej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

23 minuty temu, toptwenty napisał:

Ciekawe, czy to będzie w dziennikac

Szczególnie to "sędziegowypożycza".

32 minuty temu, caleb66 napisał:

były też lokale w których głosowało więcej turystów wyborczych niż było mieszkańców.

Możliwość wzięcia zaświadczenia z komisji wyborczej w miejscu zamieszkania i głosowania w dowolnymi innym miejscu na terenie kraju jest przewidziana obowiązującym prawem. Więc skąd te pretensje?

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Po ogłoszeniu wstępnych wyników jest to nielegalne.

Nie Ty o tym decydujesz.

53 minuty temu, Bobcat napisał:

Państwowa Komisja Wyborcza nie widzi w tym problemu. A do niej należy słowo wiążące.

A może jednak...

Na podstawie wszystkich protestów wyborczych wydawana jest uchwała Sądu Najwyższego, która stwierdza o nieważności lub ważności wyborów.
- referendum - wydano uchwałę 7 grudnia 2023,
- wybory do parlamentu i senatu - uchwała nie wydana, SN ma 90 dni na jej wydanie.

...to jest wiążące i ostateczne.

Edytowane przez xniwax

12 minut temu, Bobcat napisał:

Nie Ty o tym decydujesz.

No to sobie teraz wyobraź że wynik wyborów jest jeszcze bardziej niekorzystny dla was niż ten obecny a PiS wygrywa z bezwzględną większością i co wtedy robicie.

Krzyk na całe forum że PiS wybory sfałszował a może nie ?

28 minut temu, caleb66 napisał:

teraz wyobraź że wynik wyborów jest jeszcze bardziej niekorzystny dla was

Twój problem polega na tym, że wynik wyborów jest dla nas korzystny. Najwyższy czas się z tym pogodzić.

59 minut temu, xniwax napisał:
2 godziny temu, cocacol napisał:

Ale my nie o tym kto co słuchał w Trójce. 

Oczywiście i a jakże, jakby mogło być inaczej, a wiesz dobrze o co mi chodziło...mimo tego uniku powyżej.

Oczywiście, że wiem.

I Ty wiesz, że waszym problemem jest to, że nikt wam po dupie całować się nie da. Ani Lewica, ani PSL, nawet Konfa.

Pomimo widocznego absmaku, musicie całować po dupie Mejzę i "Republikanów".

Edytowane przez cocacol
8 minut temu, Bobcat napisał:

Twój problem polega na tym, że wynik wyborów jest dla nas korzystny. Najwyższy czas się z tym pogodzić.

Byłbym nawet w stanie ale zgodnie z prawem a ten pucz pułkownika UB to wstęp do wojny domowej

Magdalena Ogórek :

>>Moja praca była oceniana cały czas, ja tego robić nie będę. Nie będę komentowała tego, co się wydarzyło w czwartek o 19:30, ponieważ chciałabym zachować kulturę i klasę - tłumaczyła.<<

Canadian Lol GIF

...there is no spoon...

30 minut temu, cocacol napisał:

wam

Gadasz na wyrost i przerost.
Ja mówię i piszę za siebie i od siebie (chyba, że kogoś cytuję - wówczas tak albo nie) i  nic nie mam przeciwko "wam" cocacol.

W TVPinfo jedyne co oglądałem to Klarenbacha "Minęła 20" i od czasu do czasu Ogórek czy Janeckiego w "W tyle wizji".
Będzie mi ich brakowało.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 2.thumb.jpg.21f8e72a4e4849fc3ae36473cde94c36.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

6 godzin temu, Bobcat napisał:

Tęskno za 8 latami szczucia i szamba?

To przypomnij sobie czasy w których wszystkie telewizje mówiły jednym głosem, tat, tak, to były czasy PO-PSL.

I czasem przestań mi udowadniać że było inaczej.

8 lat chłopie to nie było żadne szczucie tylko "obraz" patriotów.

Edytowane przez witek_z
27 minut temu, arturp napisał:

kulturę i klasę

Pułkownik znany z tego, że jest prawnukiem i podpalaczem pokazał neokulturę i neoklasę rodem z ery wróbli Mao.

Edytowane przez xniwax

7 minut temu, xniwax napisał:

Gadasz na wyrost i przerost.
Ja mówię i piszę za siebie i od siebie (chyba, że kogoś cytuję - wówczas tak albo nie) i  nic nie mam przeciwko "wam" cocacol.

Toteż napisałem od siebie do Ciebie .

Ja również nie mam nic przeciwko "wam' xniwax.

Nas jest jeden, widzisz mnogo, piszesz mnogo.
W ilości "nas" jednego to nic nie zmienia.
Zatem powinieneś się teraz sam policzyć...na palcach, możesz w neowiadomościach pełnych świeżej wody, lanej wody.

Oczywiście, jak rozumiem, żartujemy sobie z siebie nawzajem w ramach obecnej niepowtarzalnej sytuacji.

Edytowane przez xniwax

7 minut temu, xniwax napisał:

Pułkownik znany z tego, że jest prawnukiem i podpalaczem pokazał neokulturę i neoklasę rodem z ery wróbli Mao.

Pan minister Bartłomiej Sienkiewicz jest niezwykle łagodny wobec pisowskich funkcjonariuszy. Na razie.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.