Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczęło się.
Co sądzicie?
Jak Wam się podobało otwarcie?

Cytat

Thomas Jolly, „queerowy” dyrektor artystyczny odpowiedzialny za ceremonię otwarcia i zamknięcia igrzysk olimpijskich, powiedział, że chce, aby „wszyscy czuli się reprezentowani”.

Sport zawsze budził emocje-czy tym razem Igrzyska będą pod tym względem wyjątkowe?

Edytowane przez Pseudodrummer

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

https://www.audiostereo.pl/topic/167727-olimpiada-pary%C5%BC-2024/
1 minutę temu, electro napisał:

Otwarcie to nie wiem, ale basen ma 2.15m głębokości, to chyba jakiś żart?

Może chodzi o nowe trendy w ekologi-"niebieski ład"-ograniczenie zużycia wody?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Może chodzi o nowe trendy w ekologi-"niebieski ład"-ograniczenie zużycia wody?

Być może, ale w takiej kałuży nie padną rekordowe wyniki. 

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jest juz kolejny "zgrzyt"?

Babiarz zawieszony za komentarz

Cytat

Przypomnijmy, że podczas otwarcia Igrzysk Olimpijskich w Paryżu dominowały motywy związane z tęczową propagandą, a widzowie TVP mogli usłyszeć m.in. piosenkę „Imagine” Johna Lennona. – Świat bez nieba, narodów, religii i to jest wizja tego pokoju, który wszystkich ma ogarnąć. To jest wizja komunizmu, niestety – celnie zauważył podczas komentarza na żywo.

Sam Lennon nie krył, iż jest to utwór komunistyczny. – To właściwie manifest komunistyczny. (…) „Imagine” zawiera przekaz pokryty lukrem. I niemal wszędzie jest przebojem: ta antyreligijna, antynacjonalistyczna, nonkonformistyczna i antykapitalistyczna piosenka – mówił jeden z „Beatlesów”.

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

Zaczęło się.
Co sądzicie?
Jak Wam się podobało otwarcie?

Sport zawsze budził emocje-czy tym razem Igrzyska będą pod tym względem wyjątkowe?

"Thomas Jolly, „queerowy” dyrektor artystyczny odpowiedzialny za ceremonię otwarcia i zamknięcia igrzysk olimpijskich, powiedział, że chce, aby „wszyscy czuli się reprezentowani”."

Sory, ale LGBT nie reprezentują 98% ludzkości.

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

12 minut temu, electro napisał:

Być może wszelkie wydarzenia światowej rangi  będą już musiały mieć kontekst analny.

Idea ruchu olimpijskiego została gruntownie wydupczona już dawno temu.

25 minut temu, szymon1977 napisał:

"Thomas Jolly, „queerowy” dyrektor artystyczny odpowiedzialny za ceremonię otwarcia i zamknięcia igrzysk olimpijskich, powiedział, że chce, aby „wszyscy czuli się reprezentowani”."

Sory, ale LGBT nie reprezentują 98% ludzkości.

To prawda, badania dowiodły, że 60% księży katolickich w Polsce uprawia tradycyjnie seks z kobietami.

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

Jest juz kolejny "zgrzyt"?

Babiarz zawieszony za komentarz

Najciekawsze, że to gów... daje się wyguglac tylko na stronach jednej pisowskiej gadzinowki. Tam ok, ale musisz tutaj? 

nagrywamy.com

19 minut temu, Zbig napisał:

To prawda, badania dowiodły, że 60% księży katolickich w Polsce uprawia tradycyjnie seks z kobietami.

No właśnie, nawet u posądzanych ostatnio o wszelakie zboczenia Księży Katolickich, artysta LGBT reprezentuje zaledwie 40%, czyli nadal mniejszość a nie wszystkich.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:
23 minuty temu, Zbig napisał:

No właśnie, nawet u posądzanych ostatnio o wszelakie zboczenia Księży Katolickich, artysta LGBT reprezentuje zaledwie 40%, czyli nadal mniejszość a nie wszystkich.

Szymon tradycyjnie nie załapał kontekstu 🙂

43 minuty temu, Zbig napisał:

Tradycyjnie to kontekst tego, co sam napisałeś Cię przerósł.

Edytowane przez szymon1977

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Sorry, ale o czym ten wątek?

Zgłaszam do zamknięcia.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, soundchaser napisał:

Jest wątek o igrzyskach. Proponuję połączyć wątki Panie Moderatorze.

TYLKO NIE TO! 😄

Tam mam ban permanentny bo mi się nie podobało okradanie uczestników i lewacka ceremonia otwarcia.

Drogi modzie, coś mi dał tam permanentnego bana - naprawdę bardzo przepraszam, ale kobieta z brodą mnie nie kręci, dziecko w towarzystwie transów mnie nie kręci, profanacja sztuki religijnej mnie nie kręci, Sodoma i Gomora mnie nie kręci.

Nie kręci mnie także "Imagine" lewaka Lennona i wywalenie Babiarza za powiedzenie o tym utworze tego samego, co powiedział Lennon. Że jest to Manifest Komunistyczny w wersji pop.

Przewidziałem  wywalenie Babiarza w swoim wpisie w tamtym wątku ale mój wpis został usunięty, nie mam pojęcia, dlaczego??? Co jest złego w tym, że napisałem, że Babiarz wyleci? No i wyleciał.

Kilka opinii o tej ohydzie:

"Francja Macrona widowiskowo utwierdziła swą reputację starej, zdegenerowanej syfilityczki, która w pełni sobie zasłużyła na wszystko, co z nią zrobią imigranci" –  Rafał Ziemkiewicz.

"Jeśli igrzyska mają jednoczyć, a nie dzielić to niestety takimi obrazkami zdecydowanie uderzyły w wartości, które dla niektórych są bardzo istotne. Nie jestem «katooszołomem», ale gdyby pojawiło się takie nawiązanie do religii muzułmańskiej to kilka godzin później Paryż płonie" –  Maciej Turski, dziennikarz Kanału Sportowego.

"Allaha mogli zrobić umalowanego jak kobietę. Chętnie bym zobaczył. To co by im się stanęło z całym Paryżem" –  Marcin Dobski.

"Upadek ludzkości. Obrzydliwość. Żyjemy w czasach, gdzie ze spokojem nie można już nawet z dziećmi czy bez obejrzeć otwarcia Igrzysk Olimpijskich, a broń Boże by być tam na miejscu. Zauważam, że w tej wstrętnej inscenizacji – profanacji Ostatniej Wieczerzy chorzy na ciele i umyśle «tancerze» homo i heteroseksualni są w obecności DZIECKA na scenie" – Karolina Pikuła, polityk Konfederacji Korony Polskiej.

"Kolejny świetny pomysł: żarciki ze ścięcia Marii Antoniny. No naprawdę bardzo zabawne – zamordowanie królowej. Powinni się jeszcze pośmiać z tego, jak mały Kapet gnił potem żywcem w więziennej izbie, to również było niezwykle śmieszne" –  Łukasz Warzecha.

"Na otwarciu Igrzysk Olimpijskich, genderowi cyrkowcy udają Ostanią Wieczerzę. To zdeprawowani do szpiku kości, źli ludzie. Świadomie obrażają uczucia tylu wierzących na całym świecie. Na co dzień jednak odmieniają przez wszystkie przypadki „tolerancję”. Jednak to tylko hasło dla naiwnych. Oni nie tolerują niczego poza własną agendą. A katolików chcą upokarzać. Oczywiście w imię «tolerancji». Efekty widać gołym okiem. Oparty na chrześcijaństwie ład społeczny zastąpiły dzielnice muzułmańskie, rekordy gwałtów, rosnące wydatki na policję i wojsko. To kolejna przestroga dla Polaków" – polityk Suwerennej Polski Patryk Jaki.

"Wyrazem tępej pogardy i niezmierzonej pychy była podczas otwarcia igrzysk w Paryżu parodia Ostatniej Wieczerzy. Z monstrum udającym Jezusa i obleśnymi dziwolągami w roli apostołów. Jeden wielki rzyg na to, czym Francja i Zachód były przez wieki. Bezczelne, podłe, ohydne k**estwo" –  Stanisław Janecki.

"Igrzyska Olimpijskie mają łączyć ludzi całego świata w duchu sportowej rywalizacji. Wczorajsze „show” i kpiny z Ostatniej Wieczerzy to policzek dla wszystkich, dla których ważna jest wiara i tradycja. Smutny i przygnębiający dowód na to, że w imię rewolucji kulturowej można wykorzystać każdą okoliczność i podeptać każdą świętość" – napisał polityk PiS Mariusz Błaszczak.

"Mówiłem nie raz. Życzą sobie odpowiednich zaimków, ale do księdza tylko per pan. Śmiejąc się z sutann, kłaniają się arabskim szejkom w galabijach. Ale to ostatecznie nic. SZYDZĄ z Chrystusa, naszej wiary, wszędzie wpychają się ze swoją egoistyczną, niepoukładaną ideologią. Dość" – ksiądz Daniel Wachowiak.

"W Paryżu mnóstwo pozytywnej energii! I to jest super./.../ Trzymamy kciuki za wspaniałe Igrzyska! Vive La France! Vive Paris!" – Maciej Orłoś.

"Otwarcie olimpiady w Paryżu było wielką prezentacją wartości «wolnego świata». Bluźnierstwo z Ostatniej Wieczerzy, baba z brodą, etc. To jest koniec. Zachód upadł. Nie ma go" – prof. Adam Wielomski

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:
3 godziny temu, Zbig napisał:

Tradycyjnie to kontekst tego, co sam napisałeś Cię przerósł.

Ale jak widać, do odpyskowania niczego załapywać nie potrzebuje. 🙂

• Seyv zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.