Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski
      3
    • Karol Nawrocki
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Ilość idiotyzmów wypisywanych przez pisowskich propagandzistów rośnie lawinowo a ich histeria rośnie.

Wniosek z tego taki, że z Karolem jest naprawdę kiepsko.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Roman_66094 napisał:

No tak na czele z Hołownia wgniatającym Putina w ziemie. 

Nie rozumiemy się....

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ilość idiotyzmów wypisywanych przez pisowskich propagandzistów rośnie lawinowo a ich histeria rośnie.

Wniosek z tego taki, że z Karolem jest naprawdę kiepsko.

Ilość idiotyzmów wypisywanych przez powskich propagandzistów rośnie lawinowo a ich histeria rośnie.

Wniosek z tego taki, że z Rafałem jest naprawdę kiepsko.

różnica dwóch liter
dwóch narodów
dwóch światów
bieli i czerni
życia i śmierci

Przegraliście,
To co się zaczęło-jest nie do zatrzymania.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Nie rozumiemy się....

Ilość idiotyzmów wypisywanych przez powskich propagandzistów rośnie lawinowo a ich histeria rośnie.

Wniosek z tego taki, że z Rafałem jest naprawdę kiepsko.

różnica dwóch liter
dwóch narodów
dwóch światów
bieli i czerni
życia i śmierci

Przegraliście,
To co się zaczęło-jest nie do zatrzymania.

Rozwalasz mnie swoimi dziecinnymi tekstami.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

I personalka,i ośmieszanie,mizoginia wiekowa,

Chłopie,
to ma być rozmowa?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Teraz, Pseudodrummer napisał:

Nie rozumiemy się....

Przed wojną sojuszu z USA nie mieliśmy, mieliśmy z Anglią i Francją w przypadku ataku mieli ruszyć z pomocą. Wiemy jak się historia potoczyła. W Polsce przed winą nastroje były takie że jak Niemcy zaatakują to dostaną baty. Wydawało się że jesteśmy więksi i mocniejsi niż Niemcy, ale czasy dawnej wielkie rzeczypospolitej minęły. 

Trzeba patrzeć realnie w przypadku wojny tylko na NATO i USA możemy liczyć, sami nie damy rady. Musielibyśmy mieć milionową armię i nowoczesne uzbrojenie żeby móc skutecznie się bronić. Nasze relacje z USA są bardzo ważne, bo jak Niemcy pozbędą się amerykanów z Europy to będziemy mieć prawdziwe zagrożenie ze w schodu i z zachodu.      

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Obecna ekipa rządząca może tylko staczać się w dół. Ludzie dali im jakiś mandat zaufania, ale zmarnowaliście to. Teraz tylko zagorzali fanatycy lewackiej ideologii popierają PO. Wody odpływają wasze jeziorko wysycha, pozostanie wam tylko babrać się w błocie które pozostanie.    

15 minut temu, Roman_66094 napisał:

Przed wojną sojuszu z USA nie mieliśmy, mieliśmy z Anglią i Francją w przypadku ataku mieli ruszyć z pomocą. Wiemy jak się historia potoczyła

i wiemy,że w jałcie był prezydent usa.

57 minut temu, Roman_66094 napisał:

No jakoś w czasie wojny przyjaciele z Europy nam nie pomogli a potem ruskim sprzedali. 

Posłuchaj Millera co myśli o USA i Europie. On chyba gra w waszej drużynie. 

To jaką masz alternatywę na dzień dzisiejszy jak nie NATO i USA to kto? 

No jakoś Amerykanie też Nas olali 

44 minuty temu, dekRe napisał:

To zacznij się przyzwyczajać do języka niemieckiego na co dzień!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolego od hajlowania to jest konfederacja ! Bosak, Berkowicz i inni  ! 

Ukryta Zawartość

7 minut temu, gałąż napisał:

Kolego od hajlowania to jest konfederacja ! Bosak, Berkowicz i inni  ! 

Już udowadniałem że Żydzi, kłamco! Bejtar - przypomnę, a dzisiaj faszystowski Izrael! 

Edytowane przez dekRe
33 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Chłopie,
to ma być rozmowa?

Jaka niby rozmowa?

Z tobą???

Zapomnij.

Kabli nie słyszę😁.

Jestem Europejczykiem.

15 godzin temu, Roman_66094 napisał:

Nie mieliśmy sojusz z USA w przeciwieństwie do Anglii i Francji.  

Tak Roman masz racje, ale jeszcze niedawno USA  uważało że trzeba pomagać np Ukrainie, a odkąd prezydentem jest osioł to wiadomo jak jest, to Ukraina napadła na Rosję i ma oddać swój kraj i zaprzestać wojny w której dobry jest Putin a Ukraina zła. Wiec jak można liczyć na Osła z USA ? 

15 godzin temu, dekRe napisał:

Już udowadniałem że Żydzi, kłamco! Bejtar - przypomnę, a dzisiaj faszystowski Izrael! 

Kompletnie nie mam pojęcia co próbujesz udowodnić ? Druga sprawa ten nikt w tym filmiku to Twoje źródło informacji ?

Najważniejsze kolego piszący do mnie kłamco, w jakiej  sprawie skłamałem i czekam na konkrety  !!!

Edytowane przez Marcinus
6 minut temu, gałąż napisał:

Kompletnie nie mam pojęcia co próbujesz udowodnić ?

Próbujesz bawić się w manipulacje, więc powielasz tu brednie i kłamstwa zasłyszane, bo wdrukowałeś sobie, że redaktorzy o często żydowskim rodowodzie z GW, pracownicy niemieckiego Onetu czy żydowskiego TVNu - to twoje autorytety którym wierzysz, więc ich popierasz, popełniając błąd.

Żydom stamtąd nie wolno wierzyć, ani im płacić, lecz gonić precz, bo idzie o Polskę i o nasze pieniądze:

33 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Obecna ekipa rządząca może tylko staczać się w dół. Ludzie dali im jakiś mandat zaufania, ale zmarnowaliście to. Teraz tylko zagorzali fanatycy lewackiej ideologii popierają PO. Wody odpływają wasze jeziorko wysycha, pozostanie wam tylko babrać się w błocie które pozostanie.    

Jacy ludzie dali im mandat zaufania???

Pisowski beton który reprezentujesz?

Jaja sobie chyba robisz takimi tekstami.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Pseudodrummer napisał:

A czym sie róznia programy pis i po?

Przede wszystkim tym, że PO go nie ma.

20 minut temu, gałąż napisał:

Najważniejsze kolego piszący do mnie kłamco, w jakiej qurwa sprawie skłamałem i czekam na konkrety  !!!

Wystarczy, że ,,bezinteresownie" bronisz patologicznych kłamczuchów.

Edytowane przez wlodek71
4 minuty temu, dekRe napisał:

Próbujesz bawić się w manipulacje, więc powielasz tu brednie i kłamstwa zasłyszane, bo wdrukowałeś sobie, że redaktorzy o często żydowskim rodowodzie z GW, pracownicy niemieckiego Onetu czy żydowskiego TVNu - to twoje autorytety którym wierzysz, więc ich popierasz, popełniając błąd.

Żydom stamtąd nie wolno wierzyć, ani im płacić, lecz gonić precz, bo idzie o Polskę i o nasze pieniądze:

Czy Ty rozumiesz co do Ciebie pisze ? 

Konkretnie w jakiej sprawie skłamałem i czekam na konkrety a nie brednie ! 

56 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Chłopie,
to ma być rozmowa?

Jaro i tak łagodnie opisał nie wiem już które idiotyczne przedrzeźnianie w Twoim wykonaniu.  I skąd pomysł, że ktoś chce z Tobą rozmawiać?

6 minut temu, wlodek71 napisał:

Przede wszystkim tym, że PO go nie ma.

Wystarczy, że ,,bezinteresownie" bronisz patologicznych kłamczuchów.

Nastepny konkretny 🤣

Jak przeciwnik LGBT 🌈🤣 z Żoliborza, Oni, sprzedawali, oszukiwali, kłamali itd, ale kto i co konkretnie nigdy nie powiedzą bo bredzą ! 🤣

Cóż w tej sytuacji mogę powiedzieć 😁 z całego serca wyrazy współczucia dla Waszych rodzin i otoczenia  ! To forum też musi to znosić.

3 minuty temu, gałąż napisał:

Nastepny konkretny 🤣

Jak przeciwnik LGBT 🌈🤣 z Żoliborza, Oni, sprzedawali, oszukiwali, kłamali itd, ale kto i co konkretnie nigdy nie powiedzą bo bredzą ! 🤣

Cóż w tej sytuacji mogę powiedzieć 😁 z całego serca wyrazy współczucia dla Waszych rodzin i otoczenia  ! To forum też musi to znosić.

Empatię też masz po linii partyjnej...

14 minut temu, gałąż napisał:

Konkretnie w jakiej sprawie skłamałem i czekam na konkrety a nie brednie ! 

Kto by chciał te brednie jeszcze raz analizować/przypominać, nie wierzę, że nie wiesz kiedy łżesz.

6 minut temu, gałąż napisał:

Konkretnie w jakiej sprawie skłamałem i czekam na konkrety

Kłamiesz jak notoryczny kłamca albo propagandzista z GW. Kłamiesz o Nawrockim używając niegodnych epitetów, że alfons itd.... Polskich narodowców, patriotów z Marszu Niepodległości nazywasz faszystami, a na dowód wklejasz fotkę z żydowskim pozdrowieniem - salutem rzymskim. 

Tymczasem nigdy nie odnosisz się do realnych zagrożeń, jakim jest oddanie głosu na Trzaskowskiego, człowieka Tuska, co miał wiadomej prominencji matkę współpracującą z komunistycznymi służbami, co udowadnia, że to żaden wzór wychowawczy, a jabłko niedaleko pada od jabłoni, a jego żona bierze pensję z fundacji, której właściciel ma drugą do szkalowania ludzi w sposób propagandowy, niegodny, fałszywy. Wstyd!
Omijasz wijąc się, realne polskie problemy i zagrożenia, jakim może stać się utrata suwerenności:

10 minut temu, wlodek71 napisał:

Empatię też masz po linii partyjnej...

Kto by chciał te brednie jeszcze raz analizować/przypominać, nie wierzę, że nie wiesz kiedy łżesz.

Ale dno !

8 minut temu, gałąż napisał:

Ale dno !

Ale za to autentyczna histeria że Karol nie wygra i pisowskiej złodziejskiej szajki nikt już nie uratuje przed więzieniem.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

28 minut temu, dekRe napisał:

Kłamiesz jak notoryczny kłamca albo propagandzista z GW. Kłamiesz o Nawrockim używając niegodnych epitetów, że alfons itd.... Polskich narodowców, patriotów z Marszu Niepodległości nazywasz faszystami, a na dowód wklejasz fotkę z żydowskim pozdrowieniem - salutem rzymskim. 

Tymczasem nigdy nie odnosisz się do realnych zagrożeń, jakim jest oddanie głosu na Trzaskowskiego, człowieka Tuska, co miał wiadomej prominencji matkę współpracującą z komunistycznymi służbami, co udowadnia, że to żaden wzór wychowawczy, a jabłko niedaleko pada od jabłoni, a jego żona bierze pensję z fundacji, której właściciel ma drugą do szkalowania ludzi w sposób propagandowy, niegodny, fałszywy. Wstyd!
Omijasz wijąc się, realne polskie problemy i zagrożenia, jakim może stać się utrata suwerenności:

Nawrocki to alfons z Grand Hotelu w Sopcie czego sam się nie wyparł jak miał do tego okazję, gangus i przyjaciel z faszystami człowieczku żyjący w jakieś innej rzeczywistości ! 

Faszystów z konfy zapraszający faszystów z Włoch i Węgier na marsz Niepodległości do Polski zniszczonej przez faszyzm nazywasz patriotami  ? chyba Niemieckimi ! 

Czekam na te kłamstwa a nie Twoje ograniczenia umysłowe ! 

Ukryta Zawartość

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale za to autentyczna histeria że Karol nie wygra i pisowskiej złodziejskiej szajki nikt już nie uratuje przed więzieniem.

Rozumiem tą histerie w pis, ale wśród elektoratu 🤣

17 minut temu, wlodek71 napisał:

Poczytaj siebie...

Z całego serca wyrazy współczucia dla otoczenia !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
1 minutę temu, wlodek71 napisał:

Nie dziękuję, bo szczere/prawdziwe jak cała reszta wypocin...

Nawet tego nie zrozumiałeś !  Wyrazy współczucia są dla Twojego otoczenia nie Ciebie ! Wiec nie dziekuj 🤣

20 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale za to autentyczna histeria że Karol nie wygra i pisowskiej złodziejskiej szajki nikt już nie uratuje przed więzienie

Rafał już wygrał, zwłaszcza po piątkowej debacie... ; olejmy wszystkich - my (max 15%) jesteśmy ponad to.🤣

Na jutrzejszą debatę cudownie wylosował 3x pozycję ostatniego mówcy. Cóż za szczęście... 

Znaczy to tyle, że w wewnętrznych prawdziwych sondażach bardzo się pali. 

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.