Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli podczas kilku miesięcy  trwania kampanii wyborczej na jednego z kandydatów powychodziło na jaw tak wiele brudnych i niesmacznych rzeczy, to co jeszcze może wyjść przez 5 lat jakby nie daj Bóg został prezydentem ? Jakie haki na potencjalnego prezydenta RP są lub będą w zanadrzu np. Rosjan, Niemców , Amerykanów , Ukrainców , Izraela  ? Co wtedy z niepodległością i niezawisłością ? Nie mogę uwierzyć, że ktokolwiek myślący ze środowisk narodowo-niepodległościowych, lub chociażby zwykłych  patriotów, może oddać w tej sytuacji na niego głos. Z punktu widzenia interesów kraju, potencjalny szantaż głowy państwa to sytuacja nieporównywalna z np. otwartą  dyskusją o kompetencjach EU czego tak się te środowiska obawiają. Nawet się nie dowiemy u jakich służb chodzi na pasku nasz prezydent gdyby tak się stało.

Jeżeli podczas kilku miesięcy  trwania kampanii wyborczej na jednego z kandydatów powychodziło na jaw tak wiele brudnych i niesmacznych rzeczy, to co jeszcze może wyjść przez 5 lat jakby nie daj Bóg został prezydentem ? Jakie haki na potencjalnego prezydenta RP są lub będą w zanadrzu np. Rosjan, Niemców , Amerykanów , Ukrainców , Izraela  ? Co wtedy z niepodległością i niezawisłością ? Nie mogę uwierzyć, że ktokolwiek myślący ze środowisk narodowo-niepodległościowych, lub chociażby zwykłych  patriotów, może oddać w tej sytuacji na niego głos. Z punktu widzenia interesów kraju, potencjalny szantaż głowy państwa to sytuacja nieporównywalna z np. otwartą  dyskusją o kompetencjach EU czego tak się te środowiska obawiają. Nawet się nie dowiemy u jakich służb chodzi na pasku nasz prezydent gdyby tak się stało.

Był sprawdzany przez służby Tuska. Czego nie rozumiesz?

18 minut temu, skali napisał:

Masz na myśli Trzaskowskiego? Rzeczywiście to co się czyta i co mówią w mediach jest bulwersujące. Ten człowiek miałby być zwierzchnikiem sił zbrojnych. Jak nie zrobi testów na obecność narkotyków, nikt rozsądny nie powinien na niego głosować. Za dużo tych oskarżeń żeby można to było przemilczeć. To ze podobno lubił prostytutki mnie mało interesuje, ale narkoman w żadnym przypadku nie powinien zostać prezydentem. Takim testom powinni być poddani wszyscy kandydaci już na początku kampanii. Hiltler brał narkotyki i wiemy jak się to skończyło, Putin tez nie wiadomo czy nie bierze.

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Taka ciekawostka - autor tego fejka został ujęty w raporcie "Rosyjska dezinformacja w Europie Wschodniej – Czerwiec 2022 roku."

Przypadek?

Ależ skąd!

Taka ciekawostka, że jak ktoś tu na Forum zdekonspiruje ruską propagandę, to natychmiast ląduje na banie.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

5 minut temu, TomekL3 napisał:

Był sprawdzany przez służby Tuska. Czego nie rozumiesz?

Nie rozumiem co to ma do tego co napisałem. Widocznie był sprawdzony źle, co to zmienia ? To go tłumaczy i czyni bezpiecznym kandydatem ? Poza tym, nie tylko o przestępstwa w sensie formalno - prawnym tu chodzi. Kompromitujące prezydenta są bowiem czasem rzeczy legalne.

18 minut temu, skali napisał:

Masz na myśli Trzaskowskiego? Rzeczywiście to co się czyta i co mówią w mediach jest bulwersujące. Ten człowiek miałby być zwierzchnikiem sił zbrojnych. Jak nie zrobi testów na obecność narkotyków, nikt rozsądny nie powinien na niego głosować. Za dużo tych oskarżeń żeby można to było przemilczeć. To ze podobno lubił prostytutki mnie mało interesuje, ale narkoman w żadnym przypadku nie powinien zostać prezydentem. Takim testom powinni być poddani wszyscy kandydaci już na początku kampanii. Hiltler brał narkotyki i wiemy jak się to skończyło, Putin tez nie wiadomo czy nie bierze.

Nie rozumiem co to ma do tego co napisałem. Widocznie był sprawdzony źle, co to zmienia ? To go tłumaczy i czyni bezpiecznym kandydatem ? Poza tym, nie tylko o przestępstwa w sensie formalno - prawnym tu chodzi. Kompromitujące prezydenta są bowiem czasem rzeczy legalne.

A nielegalne jak np. ścieżka koksu?

19 godzin temu, TomekL3 napisał:

Czasem i Tuskowi wymsknie się prawda.

On ostatnio nie kłamie tylko wtedy gdy mówi że kłamie.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 godziny temu, rafal735r napisał:

Rymanowski go rozjechał. 

Redaktor Rymanowski jeszcze pracuje w strategicznej telewizji, czy już papiery musiał złożyć do TV Republika? 🤣 Ależ roztrzęsiony ostatnio Pan Premier...😂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

8 minut temu, Roman_66094 napisał:

Ludzie opamiętajcie się, to byłby wstyd na cały świat, wszędzie o tym trąbią że Trzaskowski bierze narkotyki.

No faktycznie, przedstawiłeś w załączeniu bardzo przekonywujące dowody🤣. Żenada.

11 minut temu, Roman_66094 napisał:

wszędzie o tym trąbią że Trzaskowski bierze narkotyki.

Wszędzie, czyli gdzie? TV Republika się nie liczy.

Co powinno się stać w normalnym państwie, w którym jest inny ustrój niż "demokracja warcząca", a telewizje nie są wciągane na listę spółek strategicznych:

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Jeśli chodzi o prostytutki i sprawy moralności to Trzaskowski sam przyznał że mówili na niego "dupiarz" chyba nie bez powodu? 

Zauważ delikatną różnicę. "Dupiarz" to nie to samo co "kurwiarz".

2 minuty temu, skali napisał:

No faktycznie, przedstawiłeś w załączeniu bardzo przekonywujące dowody🤣. Żenada.

Dowody powinien przedstawić Trzaskowski, niech zrobi badanie i będzie po sprawie. To on jest oskarżonym i jemu powinno zależeć żeby wykazać swoją niewinność. Oskarża go naród oskarżają go media a on udaje że nie ma problemu.     

Nic prostrzego, wystarczy przeprowadzić testy. To powinno być obowiązkowe dla kandydatów na prezydenta.

W Konfederacji ponoć wszystko wróciło do normy. 🍺🍺🍺

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Achievement unlocked!

1 minutę temu, Roman_66094 napisał:

Dowody powinien przedstawić Trzaskowski, niech zrobi badanie i będzie po sprawie. To on jest oskarżonym i jemu powinno zależeć żeby wykazać swoją niewinność. Oskarża go naród oskarżają go media a on udaje że nie ma problemu.     

Nie ośmieszaj się.  Możesz również wymagać, żeby Nawrocki pokazał zaświadczenie od proktologa, że nie ma Polski w dupie. Niech się zbada i po sprawie.

3 minuty temu, TomekL3 napisał:

Dupiarz dotował seksworkerkę.

Coś Ci się pomieszało. To seksworkerki dotowały sutenera Karola.

2 minuty temu, Stream napisał:

Nie ośmieszaj się.  Możesz również wymagać, żeby Nawrocki pokazał zaświadczenie od proktologa, że nie ma Polski w dupie. Niech się zbada i po sprawie.

Ja mogę się mylić, ale o tym mówi się powszechnie, wiec coś w tym jest. Nawet na tych debatach jakie miał zamglone oczy, śmiał się nie widomo z czego. Są uzasadnione podejrzenia a fakt że odmawia testów też daje do myślenia.     

12 minut temu, Stream napisał:

Ja Republiki mało oglądam, ogólnie mało oglądam TV ale włącz sobie Internet.  

1 minutę temu, Roman_66094 napisał:

mówi się powszechnie,

Na Nowogrodzkiej i w TV Republika?

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

śmiał się nie widomo z czego

Wiadomo. Z Nawrockiego.

3 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Są uzasadnione podejrzenia

Czym uzasadnione i przez kogo?

3 minuty temu, Roman_66094 napisał:

daje do myślenia.     

Do myślenia? Tobie?

3 minuty temu, TomekL3 napisał:

Zaczynasz gadać jak Tusk.

Ogólnie mam wrażenie że całe PO gada Tuska głosem a wiadomo ile ten głos jest warty.    

42 minuty temu, TomekL3 napisał:

seksworkerki

Widzę że kolega już przeraził się ustawa o mowie nienawiści 😁 

Nazywajmy rzeczy po imieniu zgodnie z rzeczywistością. Po prostu prostytutki. Zgodnie ze stroną GOV. 

?👈

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.