Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, costa brava napisał:

Wystawić gościa na którego jest cała teczka haków... to trzeba naprawdę chcieć tak zrobic,  to nie przypadek 

rzuć coś, nie jestem na czasie

4 godziny temu, costa brava napisał:

Co do Nawrockiego , ten co go nominowal musi nieźle sabotować PiS

Wystawić gościa na którego jest cała teczka haków... to trzeba naprawdę chcieć tak zrobic,  to nie przypadek 

Prezes Jarosław jest w spisku?

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, fetek napisał:

rzuć coś, nie jestem na czasie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Panowie, dajcie spokój.

Teraz to już bez znaczenia. Teraz w tym bantustanie może rządzić nawet Myszka Miki. Nieważne.

Już pozamiatane.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

1 minutę temu, il Dottore napisał:

Panowie, dajcie spokój.

Teraz to już bez znaczenia. Teraz w tym bantustanie może rządzić nawet Myszka Miki. Nieważne.

Już pozamiatane.

Bądź mężczyzną, nie płacz!!!

Poza tym - plujesz na swoja ojczyznę za granicy, czyli robisz dokładnie to, o co oskarżasz innych.

A za chwile Dudy nie będzie i lizanie Trumpowego zadka się skończy. I będzie to, co obiecał pis, czyli wstaniemy z kolan🤪.

Jestem Europejczykiem.

Hołownia odleciał, zresztą jak większość z KO, jak nie wszyscy. 

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

A za chwile Dudy nie będzie i lizanie Trumpowego zadka się skończy.

Zacznie się Putinowego. 

?👈

8 minut temu, rafal735r napisał:

Zacznie się Putinowego. 

To konfiarze robią już od dawna, dopiero teraz się zorientowałeś?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Mantzen wygra, o ile dostanie sie do 2 tury 

Cały nieusmiechniety elektorat sie zjednoczy

Ale jeszcze nie ma wytycznych kto ma wygrać,  nowy ambasador chyba jeszcze nie urzęduje 

A i bundesambasador będzie inszy po bundeswyborach 

Edytowane przez costa brava

Tylko Grzegorz Braun!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 18.02.2025 o 20:08, costa brava napisał:

Co do Nawrockiego , ten co go nominowal musi nieźle sabotować PiS

Najgorsze jest to, że i tak może wygrać. Bo elektorat pisowski to bezmózgowcy i oglądają tylko TV Republika.

7 godzin temu, soundchaser napisał:

Najgorsze jest to, że i tak może wygrać.

Miejmy nadzieję że wygra! Bo alternatywa to bążur. A bążur to prosta droga do Generalnej Guberni.

Najlepszy kandydat na prezydenta gościł  w Koszalinie.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Tymi "inteligentnymi" wpisami sam siebie zgrillowałeś tak, że tylko węgiel został.

Zapomniałeś o ruskiej onucy. PILNEEEEEEEEEEE. 

?👈

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pajacowaniem przykrywasz intelektualną pustkę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

25 minut temu, TomekL3 napisał:

Kabaretu cd..

Se powołali zespół... 🤣 Doradcy dla mediów, żeby wiedzieli jak wychwalać Pana Kandydata Trzaskowskiego vel "Mam wszystkie poglądy"? Mam nadzieję, że robią to społecznie? 😂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Pajacowaniem przykrywasz intelektualną pustkę.

Twojego pustoslowia, odszczeknąć aby odszczeknąć nikt na tym forum nie przebije. 

3 godziny temu, TomekL3 napisał:

Kabaretu cd..

Przecież on już sam zapominial jaki ma program o ile jakis ma. Bo z tego co widać to co kilka dni dorzucanych jest kilka nowych rzeczy dla inteligentnych inaczej. Np dla tego wyżej. 

?👈

No cóż nie trzeba być wybitnie inteligentnym żeby rozumieć że wartości którymi kieruje się EU to są wartości Marksistowskie czyli imbecyla który udawał filozofa. Tak samo EU udaje demokrację, praworządność, sprawiedliwość. 

Wartości którymi kieruje się EU to zagrożenie dla świata, tak jak wartości Marksa. Amerykanie maja rację to co się dzieje w EU to wprowadzanie totalitaryzmu, ale w taki sposób żeby się ludzie nie połapali. 

Unieważnienie demokratycznych wyborów w Rumiani, prześladowanie opozycji w Polsce, łamanie prawa, nie uznawanie Konstytucyjnych instytucji państwa.

Europa grzęźnie coraz bardziej nieczystościach swojego zakłamania, siedzą w tym szambie po same pachy.  

Lewaki tego nie widzą, tylko klaszczą jak im zaraz internet ocenzuruja. Nawet się nie zorientują jak pewnego dnia do drzwi zapukaja smutni panowie z prośbą o oddanie telefonu i komputera. 

?👈

Godzinę temu, rafal735r napisał:

Lewaki tego nie widzą, tylko klaszczą jak im zaraz internet ocenzuruja. Nawet się nie zorientują jak pewnego dnia do drzwi zapukaja smutni panowie z prośbą o oddanie telefonu i komputera. 

Wszyscy się zorientują nawet bystrzejsze lewactwo jak dostaną nowe lepsze podatki na ETS2,KPO , na ślad węglowy, za to że żyją. UE za kilka lat będzie bankrutem  to stwierdzenie europejskiego biura obrachunkowego. Szykujcie się na nowe lepsze podatki a nierobów Niemieckich będzie trzeba utrzymać ,wikt opierunek, mieszkanie  i na waciki 500Euro co miesiąc. Ciekawe kiedy ludzie się wku.... Nie zapomnijcie o kamizelkach w Czechach dwie kobiety nie żyją zadźgane przez młodego muslima w sklepie. Żona ,córka pójdzie na zakupy i może nie wrócić zabita przez jakieś islamistyczne bydle .

W dniu 19.02.2025 o 08:56, Jaro_747 napisał:

To konfiarze robią już od dawna, dopiero teraz się zorientowałeś?

Problem jest taki, że dzisiaj już można mówić otwarcie o geopolityce jaką ona jest i o tym, co się komu opłaci.

Wystarczy neomarksistów pogonić w diabły, odsunąć unijne lewactwo od władzy - i można będzie przywrócić normalność. Zero zielonego ładu i ich głupoty! To będzie proces, bo jak nie, to ci neomarksisci już się namawiają przeciwko Trumpowi w Paryżu, oraz chcą wznowienia wojny z Rosją, by się poddać i oddać mu władzę nad czerwoną już Europą.

A taka "ruska onuca" według Ciebie, Orban, ma zupełnie pragmatyczne podejście do Rosji, tak jak konfiarze.

Ale to obywatele Węgier mogą czuć się dzisiaj bardziej bezpiecznie, niż my mając idiotów prounijnych u władzy i przestępców demokracji walcząco-warczącej. Dlatego nigdy więcej takich Trzaskowskich u władzy!
Warto posłuchać:

Dla mnie fascynujące jest to, że ludziom przepisującym propagandowy stek bzdur wypichcony przez jakichś zawodowców od propagandy wydaje się, że odkrywają jakieś prawdy.

Zawsze powtarzałem, że robienie propagandy dla prawaków to bułka z masłem, bo oni łykną każdą głupotę i jeszcze będą z tego dumni.

Jestem Europejczykiem.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.