Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, gałąż napisał:

podałem pierwszy lepszy przykład z Rydzykiem na uruchomienie szarych komórek ale jak widać nie Twoich

Moimi szarymi się nie martw....   :)
Twoje się uruchomiły?
Czy nadal tkwisz w przeświadczeniu że:

49 minut temu, gałąż napisał:

Idąc do pracy do Żabki wiesz że będziesz pracował u Rydyka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten link ci nie wystarczył.....szkoda to zamykam kolejny temat z tobą skoro na twoje refleksje nie ma szans.

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dobrze ze Mentzen nie wszedł do drugiej tury, bo wybory byłyby już przegrane. Jak ja się cieszę że na niego nie głosowałem.   

Edytowane przez Roman_66094
23 minuty temu, gałąż napisał:
26 minut temu, Maju napisał:

zapętlił się....   🙂

Nie 😁 to Wy ciągle o paliwie po 5.19 aż do porzygania, ja pokazuje że jest a jak u kogoś kilka groszy wiecej bo właściel stacji na wsi nie ma konkurencji to dramat robicie.

Kończąc temat....

"Cóż szkodzi obiecać"

No i Tusk obiecał....tylko dlatego o tym się w kółko mówi.....a ty matacząc cenami na stacjach benzynowych (promocjami) chcesz kłamcy bronić.....nie uda ci się.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 godziny temu, iro III napisał:

No, jeszcze nie, bo przeszkadzał pajacyk, udający prezydenta. Teraz właśnie chodzi o to, by nie zastapił go kolejny pajacyk.

Teraz już rozumiesz?

7 godzin temu, 747 napisał:

PO?

PO chciało więcej obostrzeń..

2 godziny temu, iro III napisał:

Nie dziękuj, to było gratis.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

47 minut temu, Roman_66094 napisał:

Hitler brał narkotyki i wiemy jakie decyzje podejmował. 

Powiedz to @il Dottore, który woli głosować na Hitlera, niż na Trzaskowskiego...

Ale udało się ! Skończyliście o paliwie i jak argumentów brak to atak na mnie, co jest typowe w rozmowach z prawoskretami.

A co znalazłeś gdzieś po 5,19? A może 4,99?
49 minut temu, Roman_66094 napisał:

Zwykłe legalne używki nie sobie kandydaci biorą ile tylko chcą, one nie mają wpływu na podejmowane decyzje.

Flaszkę także Nawrocki mógł obalić na debacie... Alkohol nie jest zakazany.🙂

5 minut temu, Maju napisał:

Moimi szarymi się nie martw....   🙂
Twoje się uruchomiły?
Czy nadal tkwisz w przeświadczeniu że:

Ukryta Zawartość

Ten link ci nie wystarczył.....szkoda to zamykam kolejny temat z tobą skoro na twoje refleksje nie ma szans.

Nie czytam Twoich linków !

Moje są nabuzowane w Maju że hej 🤣 

Ale jak wiadomo Maj się kończy i dobrze😉, paskudny taki, wiało czymś ze wschodu, płakało ciągle, ogólnie wrażenie przygnębiające !

Ukryta Zawartość

Wszystko się wyjaśniło....
 @gałąż nie czyta niczego poza tym co uznaje za jedynie słuszne...

12 godzin temu, il Dottore napisał:
12 godzin temu, gałąż napisał:

patrząc na sądaże

Nie wiem, co to są "sądaże".

Gałąż wie...skoro deklaruje

11 godzin temu, gałąż napisał:

mam łeb nie tylko do jedzenia

Ja mu wierzę....   :)

Edytowane przez Maju

5 minut temu, Maju napisał:

Kończąc temat....

"Cóż szkodzi obiecać"

No i Tusk obiecał....tylko dlatego o tym się w kółko mówi.....a ty matacząc cenami na stacjach benzynowych (promocjami) chcesz kłamcy bronić.....nie uda ci się.

Jak widać nawet 100 razy jak podam ceny ze stacji to do niektórych nie dotrze, no nie ma takiej opcji 🤣

U mnie truskawki są po 50zł za kg To napewno w całej Polsce są po 50zl za kg no nie ma innej możliwości 🤣🤣🤣

19 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Cytuję bo zaraz pewnie zniknie. Specjalnie dla @bubusia

Lajki są. Prawactwo popiera.

Bubusia twierdzi, że pisać:

"Z lewakimi jednak nie ma sensu. Pa."

To właśnie pojawił się ktoś do rozmowy. 

ildottore niestety zbanowany, więc nie ma na razie szans żeby włączył sie i również podniósł poziom dyskusji.

Piękna wypowiedź, pełna miłości do bliźniego i niestety znikła...

18 minut temu, jezz napisał:

Ty to akurat w tej sprawie niewiele masz do powiedzenia.

Dokładnie. Większy głos ma drzewo, które zapuściło korzenie na ziemi, tej ziemi.🙂

3 minuty temu, Maju napisał:

Gałąż wie...skoro deklaruje

Ja mu wierzę....   🙂

Standard kolejny brak argumentów i atak na mnie za błąd.

Już pisałem że jak chcesz być moim nauczycielem to możesz mi postawić p... !

7 minut temu, TomekL3 napisał:

Donek dżdżownicą? Tego jeszcze nie było.

Jak zwykle u prawaków - brak umiejętności czytanie ze zrozumieniem.🙂

6 minut temu, gałąż napisał:

Jak widać nawet 100 razy jak podam

Już raz Tusk podał sto "konkretów".....jak dla mnie wystarczy   :)

Edytowane przez Maju

19 minut temu, endriuw napisał:

Wassermann (niemieckie nazwisko)

Semickie….

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 minuty temu, gałąż napisał:

atak na mnie za błąd

Każdemu się błędy przytrafiają.....tobie już ten sam błąd tu wytykano - czyżbyś tego nie zauważył????

14 minut temu, endriuw napisał:

Piękna wypowiedź, pełna miłości do bliźniego i niestety znikła...

Już? Tak szybko? Dlaczego? Przecież to głos ludu, głos prawdziwych Polaków tęskniących za Hitlerem jednocześnie namawiających do głosowania na Nawrockiego.

Edytowane przez Piękny Stefan

Ktoś tu na forun,  zadeklarował, że jakby miał do wyboru Trzaskowskiego albo Putina, to by zagłosował na tego drugiego?

Czy to tak bez żadnego echa przechodzi na polskim forum? Niepojęte.

Czy jest tu więcej takich przypadków?  Więcej ofiar putinowskiej propagandy?

Warto sobie zdawać sprawę o co idzie ta gra.  

Dla przypomnienia, że jest tego w Polsce trochę...

1647477490_gwto3u_600.jpg

11 godzin temu, gałąż napisał:

Czuma nie wiem kto to.

Znowu pokazujesz że masz poważne braki.....ale kto to Cyba to pewnie wiesz.

Edytowane przez Maju

10 minut temu, jar1 napisał:

Ktoś tu na forun,  zadeklarował, że jakby miał do wyboru Trzaskowskiego albo Putina, to by zagłosował na tego drugiego?

Bardzo prosimy o wklejenie traktora z banerem o Putinie. Przyrzekam, że nie doniosę do moderacji, że to spam wklejany co drugą stronę, jak ta fota Pana europosła Brauna. Naprawdę! Nie zasygnalizuję! 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

30 minut temu, Maju napisał:

a ty matacząc cenami na stacjach benzynowych

Nie wiedziałem, że kolega gałąź ma takie możliwości.  Musi mieć lepsze wejścia w Orlenie niż miał sam Obajtek 🤪

7 minut temu, jar1 napisał:

Czy to tak bez żadnego echa przechodzi na polskim forum? Niepojęte.

Czy jest tu więcej takich przypadków?  Więcej ofiar putinowskiej propagandy?

Jeden napisze, pięciu zalajkuje, parudziesięciu czy nie wiem ilu przeczyta. Iluś z tych co przeczyta pomyśli, że ten Putin już chyba nie jest taki zły skoro w internetach tylu ludzi tak twierdzi. Potem idzie z nowiną do sąsiada, a tamten do innego. I bach Braun ma 6%.

Wstrętne pomówienia globalistów…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

7 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Jeden napisze, pięciu zalajkuje, parudziesięciu czy nie wiem ilu przeczyta. Iluś z tych co przeczyta pomyśli, że ten Putin już chyba nie jest taki zły skoro w internetach tylu ludzi tak twierdzi. Potem idzie z nowiną do sąsiada, a tamten do innego. I bach Braun ma 6%.

Tak bywa 

Jak widać "takich" nie brakuje

5ee548177efee3af98a0fb732549d1ba.jpg

A Puti nzadowolony

4f3483d8-f6ea-40b9-9577-8b8470a7b6c2_f14

Edytowane przez jar1
2 minuty temu, Tajitsu napisał:

Wstrętne pomówienia globalistów…

Złodziej zawsze krzyczy "łapać złodzieja"... 😄 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

10 minut temu, Tadeiro napisał:

Złodziej zawsze krzyczy "łapać złodzieja"... 😄 

Ukryta Zawartość

Tadeuszu, piękny „kolaż”!

Ukryta Zawartość

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.