Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jar1 napisał:

Jeszcze Białoruś.

Tam wygrał Trzaskowski. I w Rosji.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 minuty temu, jar1 napisał:

Ale siem narobiło....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ajajajajaj...
A to niedobra....
😂

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Bielan już straszył Menztena.  

"Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie" - wskazał Sławomir Mentzen.

W ocenie polityka Konfederacji "próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację". "Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS" - dodał."

Ukryta Zawartość

499928191_998012665816590_45982683417277

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Prawica,ta prawdziwa,nie zagłosuje na eurokomunę,ani na zydokomunę.
Ot co.
Tu nie ma wyboru.

Tal chcieliby lewacy żeby prawicowi wyborcy w domu zostali a oni po wygranej, odśpiewają  międzynarodówkę i przystąpią do całkowitego zniszczenia państwa.  

2 minuty temu, jar1 napisał:

Bielan już straszył Menztena.  

"Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie" - wskazał Sławomir Mentzen.

W ocenie polityka Konfederacji "próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację". "Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS" - dodał."

Ukryta Zawartość

499928191_998012665816590_45982683417277

Tak smakuje gorycz porażki Mentzen nie może pogodzić się z tym że przegrał z Nawrockim.   

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 minut temu, Tadeiro napisał:

ale z imamem już tak łatwo nie będzie, oj nie... 😉 

dodam że do meczetu chodzi śię regularnie...zaś do kościoła można okazjonalne lub wcale,jeszcze zatęsknią z dyktaturą KK.

17 minut temu, MV2 napisał:

14 stron na dobę!!!... Masakra!!!

Nie zazdrość!

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

31 minut temu, Tadeiro napisał:

Ależ ta Pani pogrążyła Pana Premiera... 🤣😂😅

Ukryta Zawartość

Radna to może 🤣

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Roman_66094 napisał:

Tak smakuje gorycz porażki Mentzen nie może pogodzić się z tym że przegrał z Nawrockim. 

Mylisz się. Sławek z wyniku jest baaardzo zadowolony.

Poza tym jar1 dopuścił się manipulacji. Sławek nigdzie nie powiedział, że nie poprze Nawrockiego.

Swoją decyzję ogłosi dopiero w środę czyli za dwa dni.

8 minut temu, Roman_66094 napisał:

Tal chcieliby lewacy żeby prawicowi wyborcy w domu zostali a oni po wygranej, odśpiewają  międzynarodówkę i przystąpią do całkowitego zniszczenia państwa.  

Ja, ja, Roman, und bis Ende des Jahres wirst du Deutsch sprechen 😁

Panowie, zorganizujcie sobie w lesie ustawkę z lewakami i walcie się jak Nawrocki.

W Polsce żyje jeszcze sporo ludzi, którzy nie są kibolami.  I mją te wasze napierdzielanki gdzieś

Skrajności się nie wybiera do władzy. I tyle. Nie wszyscy potrzebują alfonsów by żyć i mieć perspektywy.

Ukryta Zawartość

Skrajności zawsze dążą do "ustawek" i wojen.  

Normalni ludzie chcą spokoju, i planowania sobie przyszłości.  

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, jar1 napisał:

Normalni ludzie chcą spokoju, i planowania sobie przyszłości. 

A tu Bruksela włazi z buciorami... i po planach, i po spokoju... 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 minuty temu, Tajitsu napisał:

Nie zazdrość!

Ja tu tylko na max 15 sekund wpadam, bo mi się wkłady do maski p.onuc skończyły. Już uciekam.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

9 minut temu, expert napisał:

Mylisz się. Sławek z wyniku jest baaardzo zadowolony.

Poza tym jar1 dopuścił się manipulacji. Sławek nigdzie nie powiedział, że nie poprze Nawrockiego.

Swoją decyzję ogłosi dopiero w środę czyli za dwa dni.

Dzisiejszym swoim wpisem poparł 🤣

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę, która musi robić to, czego chce PiS. Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia. Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana" — dodał.

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

To że manipulują to oczywiste, Trzaskowski wydawał miliony na prostytutki z pieniędzy podatników i to im nie przeszkadza. 

Masz jakiś dowód Roman na te miliony ?

Edytowane przez gałąż
Korekta
2 minuty temu, gałąż napisał:

Dzisiejszym swoim wpisem poparł 🤣

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę, która musi robić to, czego chce PiS. Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia. Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana" — dodał.

Odniósł się tylko do próby szantażu.

Nigdzie nie jest napisane "nie poprę"

a tu cały oryginalny wpis Sławka.

"Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego. Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie. Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS. Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia. Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana."

1 minutę temu, expert napisał:

Odniósł się tylko do próby szantażu.

Nigdzie nie jest napisane "nie poprę"

a tu cały oryginalny wpis Sławka.

"Adam Bielan próbuje mnie szantażować moralnie, twierdząc, że to ja będę odpowiedzialny za ewentualną wygraną Trzaskowskiego. Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie. Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS. Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia. Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana."

Mam wrażenie że przeoczyłeś cześć tekstu 😁

, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę, która musi robić to, czego chce PiS. Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia

37 minut temu, Roman_66094 napisał:

Myślę ze znalezienie dwóch fałszywych świadków też jest bardzo proste. Powiedzą że widzieli i kto im udowodni że nie. Wszyscy chyba wiedzą ze polskie sądy to patologia. Widziałeś to ja sąd wydał postanowienie o odebraniu koncesji Republice? 

Tu chodzi tylko i wyłącznie o to żeby zdyskredytować kandydata. 

Ty to Roman potrafisz wszystko wytłumaczyć...

Jakbym miał tak łatwowiernego ojca to bym nim rządził juz w wieku 7 lat 🙂

Edytowane przez Piękny Stefan

Wszystko idzie zgodnie z planem 😁

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

26 minut temu, Roman_66094 napisał:

Jakos w filmie Mentzena ta "wygrana "Nawrockiego inaczej wyglądała 😁

16 minut temu, gałąż napisał:

Mam wrażenie że przeoczyłeś cześć tekstu 😁

, jak PiS widzi Konfederację. Jako przystawkę, która musi robić to, czego chce PiS. Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia

I gdzie tu jest napisane "nie poprę Nawrockiego" ?

Widzisz co chcesz widzieć i widocznie nie znasz poglądów Sławka.

Jak będzie dowiesz się w środę.

35 minut temu, gałąż napisał:

Masz jakiś dowód Roman na te miliony ?

Zapewne Holecka mówiła w TVRusspublice.🙂

Podejrzewam, że wszystko, co teraz wiemy o kandydacie Nowogrodzkim dawno było

wiadome na Nowogrodzkiej i miało poskromić zapędy elekta, gdyby próbował coś

kombinować niezgodnie z linią partii. A tu zupa się wylała przed czasem ...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

33 minuty temu, expert napisał:

I gdzie tu jest napisane "nie poprę Nawrockiego" ?

Widzisz co chcesz widzieć i widocznie nie znasz poglądów Sławka.

Jak będzie dowiesz się w środę.

Wszędzie ! W każdym słowie 😁 po jego trupie !

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego ! 

Edytowane przez gałąż
Korekta
Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Myślę ze znalezienie dwóch fałszywych świadków też jest bardzo proste. Powiedzą że widzieli i kto im udowodni że nie. Wszyscy chyba wiedzą ze polskie sądy to patologia. Widziałeś to ja sąd wydał postanowienie o odebraniu koncesji Republice? 

Tu chodzi tylko i wyłącznie o to żeby zdyskredytować kandydata. 

No ale Trzaskowski wciągał koks. Są świadkowie.

Godzinę temu, Tadeiro napisał:

Tam wygrał Trzaskowski. I w Rosji.

A w więzieniach jak...tradycyjnie też.....?To ich murowany elektorat.

7 minut temu, gałąż napisał:

Wszędzie ! W każdym słowie 😁 po jego trupie !

Próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego ! 

możesz popierać kogo chcesz...to świadczy tylko o tobie.....a to juz jest jak najbardziej do komentowania.

35 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Gęstnieje atmosfera wobec przewin Trzaskowskiego...

Sztabowcy pisowsc modlą się żeby w ciągu tygodnia Trzaskowski wypluł gumę na chodnik, lub przejechał na czerwonym.

A po drugiej stronie: sutereniarz, ćpun, hiena, chuligan, żul (dwa ostatnie zapożyczone od dziennikarza Mazurka, który tak określił pana Nawrockiego).

Kogo tu wybrać...

Tylko prawdziwy Polak może mieć tatuaże o charakterze religijnym.

Odpowiedź jest prosta.

52 minuty temu, gałąż napisał:

Wszystko idzie zgodnie z planem 😁

Ukryta Zawartość

Dokładnie jak w USA.

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

36 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Gęstnieje atmosfera wobec przewin Trzaskowskiego...

Sztabowcy pisowsc modlą się żeby w ciągu tygodnia Trzaskowski wypluł gumę na chodnik, lub przejechał na czerwonym.

A po drugiej stronie: sutereniarz, ćpun, hiena, chuligan, żul (dwa ostatnie zapożyczone od dziennikarza Mazurka, który tak określił pana Nawrockiego).

Kogo tu wybrać...

PO trzask....to ameba umysłowa..ćpun..bo tylko ćpun boi sie testu na zawartość substancji.

7 minut temu, tomek7776 napisał:

A w więzieniach jak...tradycyjnie też.....?To ich murowany elektorat.

możesz popierać kogo chcesz...to świadczy tylko o tobie.....a to juz jest jak najbardziej do komentowania.

Przepraszam ale tu mówimy o słowach Mentzena kolego !

Ja to jestem tylko solą w oku niektórych 😁

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.