Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno wszyscy są mentalnie w XXI w. ? Chyba część byłaby zadowolona żyjąc w czasach bardzo zamierzchłych...

10801661_477963009009114_4977374057039365861_n.jpg?oh=10a73255e345f37556152e3a22155100&oe=5515E947&__gda__=1427946285_77bc960e257dc9d2f01a4f9ad3b72752

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Wersja ostrobramska, można jeszcze niżej upaść? :-)

2011-07-15-piel3.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Na pewno wszyscy są mentalnie w XXI w. ? Chyba część byłaby zadowolona żyjąc w czasach bardzo zamierzchłych...

Wersja ostrobramska, można jeszcze niżej upaść? :-)

Daj kiedyś proboszczowi na mszę... bez tego kościoła byś nie zaistniał.

oczywiście że można - nabijając się z przekonań innych...

Bingo! Ale obawiam się, że bez tłumacza się nie obejdzie.

Ale jestem dowcipny, co nie, Thrak? No, jaja jak berety...

.

A w Paryżu jest porządek. Nikt się nie nabija.

praying.jpg

Ale generalnie modlą się w kierunku Ankary, ktoś im złe koordynaty z GPS a podał, może parę stopni w prawo i było by OK?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

pope.jpg

4531947_700b.jpg

political-pictures-pope-benedict-xvi-jesus-poor.jpg

Idealne odwzorowanie :-)

012-blind-faith.jpg

I coś śmiesznego z naszego muzycznego podwórka :-) najbardziej kretyńskie okładki płyt.

67-1.jpg

chubby.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1194823403829

ken_14.jpg

WorstAlbumCover.jpg

enhanced-buzz-11808-1292006133-22.jpg

picture_1.png

No i co? Czy jest udostępnienie materiału z tym młodym głupkiem przez to mniejszym aktem hyenizmu?

Operator, który to wypuścił w świat powinien cieszyć się w branży takim samym powodzeniem jakim cieszy się kelner o którym wiadomo, że cie podsłuchuje lub nawet nagrywa. Zresztą wydaje się, że temu młodemu rapgłupkowi ktoś rozsądniejszy już doradził by skopać mu tylek drogą prawną.

Ciekawe czy miałby tyle jaj by także przedstawić się publicznie na youtube.

Jeśli piszesz serio to wpisujesz się idealnie między te dwie wspaniałe osobowości .

Edytowane przez jacm

10676282_804494466254568_173162628896174573_n.jpg?oh=28681695c15cf5c84d7e394933e3b5e0&oe=5517E558&__gda__=1424396817_255ce74e5839c1fde4e7007faebcc714

To jest najlepszy komentarz do tych wyborów i niestety nie jest to śmieszne... Gówniarzeria, która razem moherem zagłosowała na pisuar nie ma bladego pojęcia co się działo podczas rządów PiS-Samoobrona-LPR, państwo faszystowskie tworzyło się z dnia na dzień, najważniejsza była walka z Ruskimi i zmiana nazw ulic, stawianie pomników, wsadzanie do kryminału kogokolwiek i medialne nagłaśnianie tych spraw z debilem Zioberkiem na stołku ministra... Żałość.

Co to niby k**wa jest?

A to co to niby qwa jest? ;-))) taki humor :-D

Gówniarzeria, która razem moherem zagłosowała na pisuar nie ma bladego pojęcia co się działo podczas rządów PiS-Samoobrona-LPR, państwo faszystowskie tworzyło się z dnia na dzień, najważniejsza była walka z Ruskimi i zmiana nazw ulic, stawianie pomników, wsadzanie do kryminału kogokolwiek i medialne nagłaśnianie tych spraw z debilem Zioberkiem na stołku ministra... Żałość.

Ż a ł o ś ć ? No, jak tam, wypadłeś po wyborach z samorządu? Nie daj się! Zgłoś czterdzieści siedem petycji o ponowną weryfikację głosów.

Od 2008 roku o 20% wzrosła liczba głodnych dzieci w przedszkolach. A to POlska właśnie! Dobrze, że chociaż Sir Donald wpadł na pomysł wybudowania gazoportu, co nie? :) :) :)

<br />Od 2008 roku o 20% wzrosła liczba głodnych dzieci w przedszkolach. A to POlska właśnie!<br />

A te "fakty" to znasz z prawicowych gadzinówek ?

Powiedział prawdę. Niestety. Takie są efekty przyjmowanej przez lumpen-liberałów zasady, że najlepszą polityką gospodarczą jest brak polityki gospodarczej.

Prawicowe gadzinówki? No, to o faktach z kimś takim się raczej nie pogada, wyłącznie o "faktach".

Stoi dwoje przedszkolaków pod kościołem.

Po co mnie tutaj psywlokłeś? - pyta pierwszy.

Cekaj, zara bedzie dym - odpowiada ten drugi z szelmowskim uśmiechem i...

Tato! Tato! - drze się podbiegając do pana młodego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.