Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

292858cf486c17988e0900f195512945.jpg

Piękne :-) ja bym szalet miejski i oczyszczalnię ścieków, czy kompostownię opatronował świętymi, dobry kierunek ;-)

Dr Wyskrobek ;-)

14040176_1184131164987572_8783704296620018070_n.jpg?oh=b9ce9ac22d4164d0f0329e012f6f76a1&oe=5842B6FA

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

A propos.

Odtatnio chodzą słuchy, że tu, czy tam, świętsi od papieża burzą się na pokemony. Proponuję, żeby było (w niektórych kręgach) bardziej trendy, pozamieniać z lekka postacie gry i wcielić się w egzorcystę, łapiącego demony. Nie trzeba by było wiele zmieniać, a nawet Mohery by się nie czepiały...

tumblr_obq7msUyIN1usd91ao1_400.gif Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To jeszcze powiedz za jakiej władzy liberalnej, oświeconej i antykościelnej miało miejsce to poświecanie włazów do studzienek łódzkich? Bo temat jest sprzed kilku albo kilkunastu lat.

A co to ma za znaczenie za jakiej władzy jak każda na kolanach op..la gałę kk... Chodziło mi o debilizm tej grupy szamańskiej, porównywalny z idiotyzmem święcenie serwerowni, samochodów policyjnych itd. końca nie widać.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Taką sam bym poświęcił ;)

14102779_10153754883601821_8490332752643951397_o.jpg

Widziałem te serwerownie :-) genialne. Te standardowe w pierdolnikiem kabli i te poukładane to jakby porównać King Crimson z czasów Starless z King Crimson z Discipline :-D

do kurry nędzy - można komentować co się chce -

ale trza od tego podatek płacić w postaci CZEGOŚ ŚMIESZNEGOOOO!

więc - kto nie daje jajowych wrzutek temu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez juro7

Książka kucharska z XIXw:

173333,427204,f_620_620.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) /status/768382395502518273

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) /status/768425997679067136

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) /status/768443964152287232

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

:-)))))))))))

e1c0ca9afd63b3fcc0d3f9fa98282ceb.jpg

Ale zjeba poszła :-))))

d5ad0cf6686d743e3362fe58c605befa.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Film juz ma swoje lata ale i ten fragment i calosc - wyborne:

Lilianna Pruszcz-Gdańska #2, czyli Joanna Kołaczkowska

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Taki stary, żydowski szmonces:

- Gdy pan mi podwyżki nie da, wszystkim opowiem, jaka jesteś świnia i się zwolnię!

- I co, i co???? - pyta kolega

- Doszliśmy do porozumienia. On mnie nie wy***rdoli, podwyżki nie da, a o świni mogę sobie swobodnie gadać...

Horacy Safrin i jego opowieści - są miodne.

:)

Też mi się coś przypomniało :)

Na egzamin z logiki studentka przyszła bardzo wydekoltowana i w mini. Myślała, że pójdzie jej jak z płatka. Weszła do sali, profesor zadał jej kolejno trzy pytania, na które nie znała oczywiście odpowiedzi. Wdzięczyła się za to strasznie, więc w końcu zdenerwowany profesor wpisał jej dwóję i wywalił za drzwi.

Na korytarzu kumple od razu pytają jak poszło. Ona na to:

- Ten alfons wpisał mi dwóję!!!

Profesor usłyszał to przez uchylone drzwi, wybiegł na korytarz i poprosił ją o indeks. Przepisał ocenę na trzy i powiedział:

- Może i ja jestem alfons, ale o swoje dziwki dbam.

14045549_296837410676621_2918070271228301453_n.jpg?oh=e34db0b30939d3307d41cb892392ee50&oe=584E87C4&__gda__=1481195923_700729bea727f4e515904c35cc9ac8e7

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.