Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Z powodu kłopotów finansowych zaczęły się we mnie objawiać żydowskie cechy osobowości. Np. menu w restauracji czytam jak Torę - od prawej do lewej.

Tylko tyle, że mam dwukrotnie większy limit miejsca na wklejanie zdjęć. Jestem tu już tak długo, że skończyło mi się 100 MB miejsca, a ponieważ od jakiegoś czasu skasowano możliwość usuwania własnych załączników, więc niektórym użytkownikom - żeby mogli dalej robić to, co robią - postanowiono tenże limit powiększyć. Ja sugerowałem, żeby to było "użytkownicy-". ;-)

Edytowane przez twonk

co się dzieje z TymKrajem :)

"Co się dzieje z Polską, skoro do stygmatyzowania osób inaczej myślących dochodzi nawet w reducie tolerancji?

22-letni Mikołaj P. znany z głębokiej awersji do glutenu i zaawansowanego syndromu FOMO zamieścił poruszający wpis na jednym z portali społecznościowych - dowiaduje się ASZdziennik.

Jak bowiem utrzymuje młody hipster, we wtorkowe popołudnie obsługa jednego z lokali w ścisłym centrum Warszawy zaproponowała mu koktajl sojowy z granolą.

Jak byle komu ze zwykłą nietolerancją laktozy.

– Myślałem, że to jakieś nieporozumienie – mówi poszkodowany Mikołaj ASZdziennikowi. – Jak bardzo mam jeszcze odsłonić kostki, by w ich oczach stać się kimś równym? Jak długo przyjdzie mi jeszcze błagać o zwykłe smoothie z pieczonych batatów? – pyta nie powstrzymując łez.

Na wpis Mikołaja szybko zareagowali znani wegeblogerzy nawołując do wegebojkotu wegekawiarni.

Przed wejściem do lokalu nieznani sprawcy urządzili performance, podczas którego dodali do bezmlecznej kokosowej zupy-krem z tofu litr mleka "Łaciate" 3,2%, a z liści herbaty pu-erh usypano tajemniczą posępną mandalę.

– W tej chwili nie chodzi mi nawet o gluten, ale o zwykłą empatię – mówi Mikołaj. – Nigdy w życiu nikt mnie tak nie upokorzył.

Właściciele wegelokalu nie chcieli komentować zdarzenia. Tymczasem ekoprotestujący nie wykluczają bardziej brutalnych eskalacji protestu.

Z jedzeniem mięsa włącznie."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Jan Kochanowski "Na pany"

Ciężko mi na te teraźniejsze pany:

Siebie nie baczą, a ganią dworzany.

"W on czas - pry - czystych zapaśników było,

Szermierzów, gońców, aż i wspomnieć miło.

A dziś co młodzi pacholcy umieją?

Jedno w się wino jako w beczkę leją."

Prawda, że wielka w sługach dziś odmiana,

Ale też trudno o takiego pana,

O jakich nam więc starszy powiadali;

Oni się w męstwie, w dzielności kochali,

Dziś leda Żyda z workiem pieprzu wolą -

Nie dziw, że rzadko za tarczami kolą.

:-)

Zamierzchłe czasy...Młodziśmy byli...

Czasem się wciąż uśmiecham na wspomnienie banów jak leci - rozdawanych:-)))

Pozdro, HQ 150!

7a7e8b70f2692e5adaa901e6a29ec1c3.jpg

To prowokacyjna dezinformacja godząca w dobre imię państwa! Tym się zajmie prokuratura! Każde polskie dziecko, nawet to w żłobku ozdobionym tablica ku czci niezłomnego ministra wie, ze nie jakaś tam katastrofa, tylko ZAMACH!

Edytowane przez trebliG

Rozwalił mnie pewien wierszyk:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.