.png.2fedbaeed142d9ffa7ad27f243687120.png)
Powiem Wam, że nie widzę w tych pokojach nic nadzwyczajnego co by łapało za serducho ;-) ( oczywiście moje spostrzeżenie nie dotyczy wszystkich zamieszczonych )
Owszem, piękno rodzi się w pokoju wraz z wejściem do niego dobrego sprzętu, ale hehe nie o to chyba chodzi w tym wątku prawda ;-)
Dobry od strony wizualnej pokój odsłuchowy to pokój z klimatem.. tu jakimś obrazem, tam jakąś paprotką.. dużą litą drewnianą ławą RTV, nastrojem i feromonem w powietrzu, O! Choć to jak wiadomo też kwestia specyficznego poczucia smaku i gustu ;-)
Lukasiq ten typ co "zatopił" Alexię w swoim zakątku rozpusty czyt. łóżku powinien najnormalniej zostać posadzony na ławie oskarżonych.. zgroza!!!!
Ufff a może wcześniej stały wyżej, tyle, że zapadły się na skutek wagi własnej? ;-)
Masakra.. i zauważyłem jedną prawidłowość, im więcej ludziska posiadają w portfelu tym bardziej ich gust zmierza ku cienkiej granicy kiczu, kiczu totalnego....
Magnepan a gdzie tu choć gram piękna? ;-)
Sprzęty owszem, wzdycham do nich.. ale sam pokój?
Ekhm no ciekawe te Wasze poczucie estetyki ;-)
PS. Sam nie mam u siebie tzw. "Bristolu" ale na ile mogłem, na tyle zrobiłem sobie "intymny kącik"
A te Wasze zdjęcia nieraz aż kłują swoją suchością! Oczywiście nie wszystkie, nie wszystkie....
Pokażcie, że znacie również inne typy pomieszczenia jak tylko połączenie "oklepanego" już marmuru i stosów dyfuzorów na ścianach ;-)
Często piękno pomieszczenia koliduje z drogą do dobrej akustyki.. ale przecież tu chodzi o "najpiękniejszy pokój odsłuchowy"!
Czy takie właśnie jest Wasze poczucie estetyki? Nie wierzę :-)
Niektóre zamieszczane tu zdjęcia są wybitne, niektórych zaś nigdy nie chciałbym zobaczeć...
Powiem Wam, że nie widzę w tych pokojach nic nadzwyczajnego co by łapało za serducho ;-)
To co pokazałeś tutaj:
http://www.audiostereo.pl/moje-pytanie-wasza-odpowiedz_96343.html#entry2552203
bardziej łapie cię za serducho?
Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!
Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe.
Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.
Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.
Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.