Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem fanem Indiany i oglądam wszystkie filmy. Niestety ten ostatni słabiutki . Bez wdzięku , humoru , schematyczny . Odgrzewane kotlety .

Bez przesady - początek jest świetny, w środku niestety wszystko siada, ale końcówka trochę nadrabia. Nostalgiczny finał ma odrobinę uroku. Wg mnie solidne 6 na 10.
  • Moderatorzy
4 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Odgrzewane kotlety .

"Poszukiwacze zaginionej arki" też zrobili na mnie większe wrażenie ale to był jeden z pierwszych dorosłych filmów (obok Błękitnego Gromu) jakie widziałem w kinie i miałem wtedy 6 lat.

Wiadomo że trochę odgrzewane ale to jest syndrom pizzy gdzie zawsze dostaniesz coś płaskiego i pewnie z serem albo pomidorami ...

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Ostatnio żona namówiła mnie do obejrzenia nowego "Pana Samochodzika" (fanka Nienackiego z młodości). Jak to u Netflixa, połączenie porąbania ze skrzywieniem w kierunku poprawności politycznej, tylko brakowało paru czarnoskórych harcerzy. Dobrze, że choć główny bohater nie był kobietą...

Dno do potęgi. ☹️

6 godzin temu, broniasz napisał:

Błękitny grom.Uuuu Panie,przesiedziało się trochę w kinie,wiadomo dla ktòrej sceny.

Byłem na premierze w Spodku (tak, kiedyś tam bywało też kino),

później jeszcze ze trzy razy, film robił wtedy wrażenie...ale nie pamiętam za cholere o jaką scenę chodzi?

2 godziny temu, iro III napisał:

...ale nie pamiętam za cholere o jaką scenę chodzi?

No jak można nie pamiętać? 

Wirnik "na wyciszeniu" i obserwacja laski uprawiającej jogę na golasa...

😁

11 godzin temu, porlick napisał:

Ostatnio żona namówiła mnie do obejrzenia nowego "Pana Samochodzika" (fanka Nienackiego z młodości). Jak to u Netflixa, połączenie porąbania ze skrzywieniem w kierunku poprawności politycznej, tylko brakowało paru czarnoskórych harcerzy. Dobrze, że choć główny bohater nie był kobietą...

Dno do potęgi. ☹️

Też pomyślałem o czarnoskórych harcerzach 😉
Ale ja wytrzymałem tylko pierwsze kilkanaście minut (do pierwszej sceny z obozem harcerskim) i z ulgą wyłączyłem to badziewie.

John Wick 4

Hmm... jeśli kiedyś przyjdzie Wam do głowy pomysł, żeby zabić jakiegoś psa, sprawdźcie wcześniej, kto jest jego właścicielem.

Edytowane przez Mrok

"Dziewczyna i kosmonauta" (czy jakoś tak) Netflix 1/5 - nie daję 0 bo klepiąc na Forum AS dotrwałem do końca.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

klepiąc na Forum AS dotrwałem do końca.

O! To tak, jak ja na Samochodziku! 👍

A żona, która mnie na niego namówiła, w połowie zasnęła.

• Redaktorzy

A ja w 2006 r. zasnąłem w kinie na "Diabeł ubiera się u Prady". A w tym roku obejrzałem go w TV i podobał mi się do tego stopnia, że znalazł miejsce w recenzji płyty "Scène de vie" Patricii Kaas.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

"Pachnie oszustwem" (Netflix) 5/5 nie arcydzieło ale bardzo fajny film na luzie, który obejrzałem z przyjemnością.

"Pachnie oszustwem" (Netflix) 5/5 nie arcydzieło ale bardzo fajny film na luzie, który obejrzałem z przyjemnością.
Obejrzałem w pracy. Całkiem przyjemnie się oglądało.
W dniu 17.07.2023 o 05:56, RAF77 napisał:

Całkiem przyjemnie się oglądało.

I taki yen film właśnie ma być, po prostu relaks.

• Redaktorzy

"Karate po polsku" 1982 r.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

IMG_20230718_192346924~2.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy
8 minut temu, Ajothe napisał:

Żeś mnie wprawił w osłupienie 🤣

Wracam do starych filmów...

• Redaktorzy
3 minuty temu, broniasz napisał:

Czy dwudziestoletni to już stary.

Nie mam pojęcia.

40-letni na pewno.

Obejrzałem ostatniego Indiana Jones'a. Klasyka- pościgi, efekty, cuda na kiju z mocno naciąganą fabułą. Podziwiam jednak Harrisona Forda, że dał radę w tym wieku po raz kolejny wcielić się w Indy'ego. Ma gość zdrowie! Biorąc pod uwagę czego należało się spodziewać, gdy znamy wcześniejsze części, i ten film pozostawił pozytywne wrażenie.

Byliśmy wczoraj na MI najnowszej odsłonie Z Tomciem "Kruzem" w roli głównej, powiem krótko nam się bardzo podobał i jak ktoś lubi takie kino to polecam. Na pewno na BR też sobie kupię,

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

6 godzin temu, lolek126 napisał:

Byliśmy wczoraj na MI najnowszej odsłonie Z Tomciem "Kruzem" w roli głównej, powiem krótko nam się bardzo podobał i jak ktoś lubi takie kino to polecam. Na pewno na BR też sobie kupię,

Polecam mejking ofy na jutiubie, są świetne.

Ciekawy dramat norweski - Liczy się tylko przeszłość z 2012 roku (Netflix).
W ogóle coraz częściej sięgam do kina, które oferuje bardziej niekonwencjonalne filmy.

• Pokaż nowe odpowiedzi