Skocz do zawartości
IGNORED

Czym jest socjalistyczne myślenie ?

Vires

Rekomendowane odpowiedzi

związki zawodowe są wobec tego bezradne.

Związki walczyły przed Europejskim Trybunałem Sprawiedliwości przeciwko takich jak Laval czy Rüffert, ale bezskutecznie. Konsekwencje tych orzeczeń to właśnie m.in. problemy które opisał Piotr.

Powrót po dłuższej przerwie...

• 2 lata później...
50589219800dd.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Najpotężniejszy człowiek w Polsce.

Przed II wojną Polacy też napinali muskuły i straszyli uniesionym pawim ogonem. Jak to się skończyło we wrześniu 1939 wszyscy pamiętają. "Potężni" ówcześni Polacy zostawili Naród na pastwę Niemców i spieprzyli jak tchórze do Anglii. Należy pamiętać że Prezes to też tchórz co wykazał w czasie zmian ustrojowych w Polsce pod koniec ubiegłego wieku a tchórz Antoni w czasie ucieczki ze Smoleńska w 2010 po katastrofie. Niech Naród pamięta że najprawdopodobniej to ich tchórzostwo wyjdzie ponownie w przypadku realnego zagrożenia. Wysocy oficerowie uczestniczący w boju zostali przez tych tchórzy zmuszeni do odejścia z armii. Można liczyć tylko na kiboli ale też tylko do pierwszego rozerwanego kulą kibola. Później już pójdzie jak po maśle.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wojtku, ja Tobie współczuje ale chyba nie jest to miejsce na opisywanie własnych doświadczeń życiowych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Rozumiem Twoją frustrację i spadek formy umysłowej ale na kolanach źle się myśli.To bardzo niewygodna pozycja i kiepska optyka.

Przed II wojną Polacy też napinali muskuły i straszyli uniesionym pawim ogonem. Jak to się skończyło we wrześniu 1939 wszyscy pamiętają. "Potężni" ówcześni Polacy zostawili Naród na pastwę Niemców i spieprzyli jak tchórze do Anglii. Należy pamiętać że Prezes to też tchórz co wykazał w czasie zmian ustrojowych w Polsce pod koniec ubiegłego wieku a tchórz Antoni w czasie ucieczki ze Smoleńska w 2010 po katastrofie. Niech Naród pamięta że najprawdopodobniej to ich tchórzostwo wyjdzie ponownie w przypadku realnego zagrożenia. Wysocy oficerowie uczestniczący w boju zostali przez tych tchórzy zmuszeni do odejścia z armii. Można liczyć tylko na kiboli ale też tylko do pierwszego rozerwanego kulą kibola. Później już pójdzie jak po maśle.

Piłsudski rowniez byl tchorzem,ktory uciekl w decydujacym momencie,a potem zawlaszczyl nie swoj sukces w 1920r.

w 1939 r dowodctwo,tez ucieklo z pola walki,nie wspominajac o rzadzie.

to juz taka polska tradycja.

na nic nie liczcie.jestesmy miesem armatnim.

Raczej

...nie zrozumiałeś, jak zwykle zresztą i przewlekle.

a ja ani troche

Wiem, ty tylko tu "stąpasz jako słup"

To bardzo niewygodna pozycja i kiepska optyka.

Wierzę Ci na słowo drogi Wojtku, skoro twe doświadczenie przez Ciebie przemawia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wiem, ty tylko tu "stąpasz jako słup"

stoje jak ten slup osłupialy.Jak na razie to ty wygladasz na oslupialego widzac co sie dzieje i udajac ze nie dzieje sie NIC.

gadajac tylko jak slup do slupa.

na nic nie liczcie.jestesmy miesem armatnim.

Zgadza się, jeszcze dojnymi krowami do utrzymywania rządowych "misiewiczów".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Proponuję doktorkowi i xniwaxowi aby poczytali choć trochę wcześniejsze wpisy w tym wątku.Było sporo merytorycznych wpisów i na temat.Bo temat sam w sobie jest ciekawy.Ja sam nie mam nic więcej do powiedzenia poza tym co napisałem wcześniej.Mało tego.Przeczytałem swoje wpisy sprzed wielu lat i podpisuję się pod nimi obiema rękami.

Natomiast to co teraz proponują wyżej wymienieni to tylko jałowe bicie piany.

pilsudzki rowniez byl tchorzem,ktory uciekl w decydujacym momencie,a potem zawlaszczyl nie swoj sukces w 1920r.

Prawdziwy prawicowy bohater wie który moment jest najlepszy do wejścia na scenę. Te niebezpieczne prześpi.

14558859544099.jpg

ludwik-von-mises-o-socjalizmie-mem.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

ten jak widac juz pozostanie na poziomie obrazkowego.Widocznie tak mu scisneło gardziel po wzruszeniach mocarstwowych

a i tak lewakiem zostanie.

lewak z krzyzem na grobie??

Slogany slogany.Wyjechałeś do kraju w znacznej mierze socjalistycznego i wybrzydzasz.To brak konsekwencji lub zagubienie.Thatcher jak zbawczyni?Przecież już od dawna wiadomo,że to właśnie thatcheryzm i reaganizm doprowadziły do kryzysu 2008r.

do doktorka

Bardzo pouczające jest przeczytanie wpisów niektórych forumowiczów uważających się za prawicę.Wpisów z lat 2007-2012.Jak oni bronili PRLu !Jak źrenicy oka.Może poczytają to teraz?

Prawdziwy prawicowy bohater wie który moment jest najlepszy do wejścia na scenę. Te niebezpieczne prześpi.

nie do konca pewne czy to prawicowiec byl(raczej lewicowiec),i jak to bylo z jego uwolnieniem z magdeburga.kto o tym zdecydowal i w jakim celu.

przed "misiewiczami" byli inni "misiewicze",w PO np w PSLu,itp

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.