Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż, Kamiński nie poszedł siedzieć i pewnie już nie pójdzie, Ziobro się wywinął, chociażby dlatego PO należały się baty w wyborach.

Jestem Europejczykiem.

To na 100%.

Tylko czy Duda nas czymś ubogaci?

Mnie bardzo zaniepokoiła jego wypowiedź jasno wskazująca na ułaskawienie Kamińskiego.

Przecież wyrok jest nieprawomocny.

Przecież wyrok jest nieprawomocny.

Prawomocny będzie pewnie inny bo prokuratura straci niezależność. Będzie zależna od Prezesa. Nieoficjalnie oczywiście.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

TK już zaraz straci niezależność:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

TK już zaraz straci niezależność:

Ukryta Zawartość

Czyli TKM całą gębą.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Słuchałem teraz fragmentu przemowy Prezydenta PiSu, bo na pewno nie była to przemowa Prezydenta wszystkich Polaków. Bardzo smutne i żałosne! Teraz Pan Prezydent pewnie poleci do kościoła. Szkoda bo choć mała, to jednak była szansa, że wyzwoli się z małostkowości i pisowskiego uzależnienia. Teraz widzę, że nie ma na to szans.

Ktoś jest zaskoczony?

Ja nie, ale dziwię się że tak wielu wierzy ze ekonomią można sterować ręcznie. To wszystko świadczy o braku podstawowej wiedzy społeczeństwa w kwestii podstaw ekonomii. Duże zadanie dla systemu edukacji, ale pewnie dopiero za 4 lata. Tym władcom na nowoczesnej edukacji raczej zależeć nie będzie bo wierzącym w "gruszki na wierzbie" ciemnogrodem rządzi się dużo łatwiej. Łatwiej jest takimi manipulować.

Słuchałem teraz fragmentu przemowy Prezydenta PiSu, bo na pewno nie była to przemowa Prezydenta wszystkich Polaków. Bardzo smutne i żałosne! Teraz Pan Prezydent pewnie poleci do kościoła. Szkoda bo choć mała, to jednak była szansa, że wyzwoli się z małostkowości i pisowskiego uzależnienia. Teraz widzę, że nie ma na to szans.

Żałosne jest to co napisałeś.

Po wysłuchaniu przemówień Pana Prezydenta Andrzeja Dudy jestem dumny, że ten człowiek reprezentuje Polskę i Polaków!

Żałosne jest to co napisałeś.

Po wysłuchaniu przemówień Pana Prezydenta Andrzeja Dudy jestem dumny, że ten człowiek reprezentuje Polskę i Polaków!

Nie tak dawno temu byli również dumni z przemówień Gomułki.

Masz absolutną rację! Dziwne, że miałeś złudzenia. To jedna, niereformowalna PiS-owska banda kłamców.

Tym władcom na nowoczesnej edukacji raczej zależeć nie będzie bo wierzącym w "gruszki na wierzbie" ciemnogrodem rządzi się dużo łatwiej. Łatwiej jest takimi manipulować.

Dokładnie z tej zasady korzystała Platforma,też obiecywali różne rzeczy,bo też liczyli na ciemną masę....do czasu.

To jedna, niereformowalna PiS-owska banda kłamców.

Nie jedna a jeśli już,to druga.Pierwszą jest PO....zdecydowanie.

Masz absolutną rację! Dziwne, że miałeś złudzenia. To jedna, niereformowalna PiS-owska banda kłamców.

To jeszcze młody człowiek i wiem, że te jego kościelne zaloty i pisowskie ideały, to są tak na pokaz i na obecne potrzeby. Wiem, że on nie ma takich poglądów. Generalnie nie ma radykalnych poglądów i to dobrze, bo to dawało pewną nadzieję, że jednak będzie Prezydentem wszystkich Polaków. Ciągle jest na to szansa ale jak na razie coraz mniejsza.

Nie, ten człowiek reprezentuje PiS i wyborców PiS, a nie Polskę i Polaków.

Wydaje mi się,że jesteś w błędzie.Elektorat PiSdracki taki duży nie jest i nigdy nie był.Jest w nim inny,który się znalazł z przyczyn wiadomych.....słabości POopaprywnych.

Ciągle jest na to szansa ale jak na razie coraz mniejsza.

Mniejsza czy większa ale jest,niczym nadzieja.

Jaki jest, każdy widzi.

Pewny jesteś,że każdy widzi to samo?

Wolno ci. Na razie poza ostatnim wystąpieniem parlamentarnym Duda nie pokazał nic, poza pracą na rzecz PiS. Mam nadzieję, że jak odrobi swoje zobowiązania za kampanię wyborczą zdobędzie się na więcej.

Jestem Europejczykiem.

Kopacz zrezugnowała z upiegania się o przywództwo PO.

To było do przewidzenia po wczorajszej przegranej z Neumannem.

Kto teraz będzie przewodniczącym, Schetyna?

Jestem Europejczykiem.

Wolno ci. Na razie poza ostatnim wystąpieniem parlamentarnym Duda nie pokazał nic, poza pracą na rzecz PiS. Mam nadzieję, że jak odrobi swoje zobowiązania za kampanię wyborczą zdobędzie się na więcej.

Wątpię, to typowa marionetka. Prawdopodobnie potrzebuje być marionetką bo boi się podejmować decyzje na własną odpowiedzialność. Jak dostanie wytyczne to jest pewniejszy. W ONZ widział się z Putinem, ale o wrak smoleński nie zapytał. Nie miał wytycznych w tej sprawie.

Dokładnie z tej zasady korzystała Platforma,też obiecywali różne rzeczy,bo też liczyli na ciemną masę....do czasu.

Co np. obiecywali ? Kilka przykładowych obietnic oczywiście poza kampanijnych ?

Np. 2 mln mieszkań to obietnica PIS z poprzedniej kampanii.

Jeśli jest tak jak piszesz to będzie to druga najgorsza po Lechu Kaczyńskim prezydentura w Polsce. Tamta była katastrofą co zresztą sami Polacy ocenili pod koniec tamtej kadencji.

Jeśli jest tak jak piszesz to będzie to druga najgorsza po Lechu Kaczyńskim prezydentura w Polsce

Na to się zanosi. To człowiek bez doświadczenia politycznego. Nawet Prezes był zaskoczony jego niespodziewanym sukcesem. Do tej pory wygniatał stołeczek w Parlamencie UE. Oczywiście mogę się mylić ;-).

Już jest po PO,tak myślę.Więc nie ma znaczenia kto usiądzie za sterami.

PO jest teraz w cieniu a świeczniku jest PIS ze swoimi obietnicami i deklaracjami o uczciwości. To oni powinni obawiać się katastrofy.

W obecnej sytuacji PO musi zdefiniować się na nowo. Mogą trwać bez tego, czybkiej katastrofy nie będzie, ale to najkrótsza droga do coraz słabszych wyników i odpływu elektoratu oraz działaczy.

Jestem Europejczykiem.

O tym Panowie mówicie???

U mnie tak odbierało.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już jest po PO,tak myślę.Więc nie ma znaczenia kto usiądzie za sterami.

Dobrze byłoby.

Elektorat przepłynąłby do Nowoczesnej no i wtedy trzeba by mieć nadzieję, że nie zapomną tego, co głoszą teraz.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.