Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Bo wbrew pisowskiej propagandzie spora część polityków w tym kraju to byli ideowcy, myśleli o tym, co będzie lepsze dla kraju. W 1992 roku po próbie zamachu stanu w wykonaniu Macierewicza (zamieszani byli w to także Kaczyńscy i paru jeszcze dzisiejszych prominentów) uznano, że dla wizerunku Polski w świecie będzie lepiej ukręcić całej sprawie łeb. A gdyby mniej się zastanawiali i działali impulsywniej, to dziś Antoni by się ubiegał o warunkowe zwolnienie bo dostałby 25 lat za zdradę stanu. Ileż to by rozwiązało problemów.

To samo z Platformą, durnie myśleli sobie, że mają do czynienia ze zwykłym politycznym przeciwnikiem, że lepiej będzie jeśli afera SKOKów zostanie wygaszona powoli, że może uda się uratować miliardy z naszych podatków. Zemsta na PiS była na ostatnim miejscu. A trzeba było tym dziadom dowalić i pod Trybunał Stanu co niektórych, ale łajzy się nie potrafiły spiąć. Więc mamy Rzeszę Pisowską na następnych przynajmniej 25 lat.

Pierdu, pierdu a walizki w porcie.

Przecież wiadomo, że głównym (jeśli nie jedynym) zadaniem IPN jest szukanie (a z braku takowych: fabrykowanie) haków na przeciwników PiS, oraz zamiatanie pod dywan spraw kompromitujących ludzi PiS.

IPN jest typowym bytem istniejącym ponad potrzeby i nikomu niepotrzebnym konsumentem dochodu narodowego. W normalnych warunkach w zupełności wystarczyłoby Archiwum Akt Nowych, Komisja Badania Zbrodni Przeciw Narodowi Polskiemu oraz Wydziały Nauk Historycznych PAN i uczelni wyższych.

No tak. Wtedy "Walesa" waszym bohaterem największym. Dopiero potem Frasyniuk, Michnik i Geremek. Demokraci KM.

słonce narodu do Was klęczniki prezesa............

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pierdu, pierdu a walizki w porcie.

No tak. Wtedy "Walesa" waszym bohaterem największym. Dopiero potem Frasyniuk, Michnik i Geremek. Demokraci KM.

Wysoce merytoryczna odpowiedź. Ale jakże charakterystyczna dla brygad sieciowych PiS. Zgodna z wytycznymi centrali.

Stronę zablokował mi antyvir

Jakiego używasz jeśli wolno zapytać.

Wydatki na zbrojenie z nikogo nie czynią agresora.

Chcesz mieć pokój, gotuj się do wojny.

Czyli Niemcy w latach 30tych szykowali się na nadchodzący pokój?

Wysoce merytoryczna odpowiedź. Ale jakże charakterystyczna dla brygad sieciowych PiS. Zgodna z wytycznymi centrali.

Merytorycznie?

Bobciu, poluzuj majty. Sieciowi to raczej ci, co mają ponad 7tysiączków wpisów. Ja przy tobie to szczyl jakiś.

Jak PiS już wszystko ro***erdoli, to i tak będzie płakał że System się broni, że wróg czai się wszędzie i rzuca kłody pod nogi, że imperialiści, spiski, imigranci, islam i co tam jeszcze. Tak samo robili bolszewicy, a to dla PiSu wzór.

Stalin też mówił, że w miarę postępów w budowie socjalizmu walka klasowa zaostrza się...

Jestem Europejczykiem.

i co tam jeszcze

I jeszcze stonka ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Merytorycznie?

Bobciu, poluzuj majty. Sieciowi to raczej ci, co mają ponad 7tysiączków wpisów. Ja przy tobie to szczyl jakiś.

Kulą w płot. Moje 7070 wpisów to są wyłącznie w wątkach merytorycznych poświęconych tematyce audio video. Przecież wpisy na Bocznicy nie są liczone i nie wchodzą do statystyk. Jesteś na Forum ponad 2.5 roku dłużej niż ja a dorobiłeś się "aż" 452 wpisów merytorycznych. Za to na Bocznicy widać Cię permanentnie.

Od razu widać kto na Forum Audiostereo ma coś do powiedzenia w tematyce audio, a kto jest tylko wyrobnikiem frontu propagandowego rządzącej chwilowo opcji politycznej, zaś do wątków merytorycznych zagląda z rzadka i wyłącznie dla kamuflażu.

I jeszcze stonka ;-).

No tak, zapomniałem.No i te... fale co to wróg podstępnie ludzi napromieniowuje. MON miał to zbadać, i jakoś nic. Badacze też zostali napromieniowani?

Jestem Europejczykiem.

No tak, zapomniałem.No i te... fale co to wróg podstępnie ludzi napromieniowuje. MON miał to zbadać, i jakoś nic. Badacze też zostali napromieniowani?

Ale to chyba pomysł Antoniego z tymi falami, choć podsunięty z zewnątrz a Antoni to wiadomo kto. Widać to po oczach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Mam takie pytanie do Kolegów PiSowców - podobno Polska wstała z kolan, a na publiczne spotkanie z Trumpem polityków różnych partii zaprasza ambasada amerykańska. Rząd PiS oddał władzę?

Jestem Europejczykiem.

Jutro wielki dzień. Na konferencje Trójmorza i Śródziemia przybywa Sauron. Przywita go armia orków i goblinów. Gollum w krawacie będzie się giął w pół, wieli Goblin będzie udawał, że mu nie zależy, a porządku będzie pilnował Bolg i Azog Plugawy.

Mam takie pytanie do Kolegów PiSowców - podobno Polska wstała z kolan, a na publiczne spotkanie z Trumpem polityków różnych partii zaprasza ambasada amerykańska. Rząd PiS oddał władzę?

Adrianowi prezes nie pozwolił wiec posłużyli sie ambasadą.....

Gość

(Konto usunięte)

na publiczne spotkanie z Trumpem polityków różnych partii zaprasza ambasada amerykańska

Opinia co prawda kukizowca ale chyba trafna.

http://fakty.interia.pl/polska/news-polska-jest-kijem-w-reku-stanow-zjednoczonych,nId,2412969

"To jest fakt polityczny, że Donald Trump przyjeżdża do Polski, a nie do Niemiec czy Francji. To jest jasny sygnał dyplomatyczny" - powiedział w radiowej Trójce Jakubiak.

"Niemcy i Francja zawłaszczyły sobie Unię Europejską. Wielka Brytania widząc to wyszła, robiąc brexit. Polska nie ma szans z Niemcami i Francją. (...) Donald Trump przyjeżdża wspomóc nas politycznie" - mówił poseł w kontekście pomysłu Trójmorza, jako przeciwwagi wewnątrzunijnej.

Poseł Kukiz'15 podkreślił jednak, że obawia się, że Polska jest "kijem w ręku Stanów Zjednoczonych". "Jak już się Stany Zjednoczone - a to jest bardzo pragmatyczny naród - dogadają z Niemcami i Francją, jak już Niemcy i Francja otworzą swoje rynki przed Stanami Zjednoczonymi, jak już NATO będzie dofinansowane przez te kraje, to ten kij może być wyrzucony w krzaki i wtedy sami zostaniemy" - stwierdził Jakubiak.

Jakubiak.

Ten browarniak od Kukiza'15 (hi hi hi)?

"63 mln 15 tys. 317 zł - tyle wart jest majątek najbogatszego posła. To Marek Jakubiak z klubu Kukiz'15. Ma browary warte miliony, zabytkowy radziecki pojazd, eleganckiego Mercedesa i obraz Kossaka. - Posłowie powinni iść do Sejmu w sprawach, a nie po pieniądze - mówi money.pl Jakubiak."

Faktycznie, polityczna fachurka.

Słuchałem rozmowy Jakubiaka w telewizji. pieprzył takie głupoty, że głowa mała. Faktem jest, że po myśli ruskich, nie dziwię się, że Jurij go cytuje.

Jestem Europejczykiem.

Podpisujcie:

Ukryta Zawartość

Stronę zablokował mi antyvir

Kasperski Antyvir...

To Ruscy...

Wiadomo, że działają na rzecz destabilizacji Polski poprzez wsparcie PiS...

Ukryta Zawartość

O, witamy Szanownego Kolegę, stęskniliśmy się!

Był tu Szanowny Kolega przez długi czas swego rodzaju wzorcem, niczym ten z Sevre, ale czasy się zmieniły. Teraz są tacy, którzy składają jeszcze bardziej wiernopoddańcze hołdy Prezesowi i wypisują jeszcze większe głupoty.

Ciekaw jestem, czy uda się Koledze odzyskać palmę pierwszeństwa w tym zakresie?

Jestem Europejczykiem.

Wszystko ułożyło się tak jak podawałem, Jarosław Kaczyński wygrał, wszyscy politycy działający przeciwko przegrali, ich lista jest długa, układ władzy nie oddał, walczy, rzuca pod nogi szefa PiS swych współpracowników / po niepowodzeniu puczu /, wrogiem są Niemcy, tak jak informowałem.

Nie ma o czym pisać, gdyż zasadzie nic się nie dzieje, poza naturalnym biegiem rzeczy, wymieniałem nazwiska osób skończonych w polityce, nie ma się więc co nimi zajmować, mają wspólnego wroga, jest nim czas, tylko on warunkuje ich jeszcze aktywność, kolejne wybory okażą się barierą która jeszcze bardziej ograniczy ich możliwości by w końcu całkowicie wyeliminować.

Potrzebna jest kolejna partia zamiast PO i .N., te są zużyte / zepsute /.

Jeśli przyleci Ivanka, skradnie show tatusiowi.

P.S

Ciekawe jest tylko kto ile dostanie, po tym jak Jarosław Kaczyński otrzyma od Prezydenta wolną rękę w celu uporządkowania spraw wewnętrznych kraju.

Lecą goście, proszę Szanownych Państwa o serdeczne przyjęcie.

Amerykanie są zawsze w Polsce przyjmowani serdecznie. Dlaczego miałoby się to zmienić ? Wzajemnie tak samo taki np. Wałęsa też w USA jest przyjmowany serdecznie.

Nie ma o czym pisać, gdyż zasadzie nic się nie dzieje, poza naturalnym biegiem rzeczy, wymieniałem nazwiska osób skończonych w polityce, nie ma się więc co nimi zajmować, mają wspólnego wroga, jest nim czas, tylko on warunkuje ich jeszcze aktywność, kolejne wybory okażą się barierą która jeszcze bardziej ograniczy ich możliwości by w końcu całkowicie wyeliminować.

Czyli, jaka jest data pełnego powrotu do socjalizmu ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.