Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No i w Putinie :)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Wiedza panie wiedza.

3970-plan-kalergi--to-sie-dzieje-na-nasz.jpg

Jestem nawet tu atakowany.

W Berlinie (od wczoraj): rano kupiłem gazetę i papierosy u Turka (ma polską żonę). Potem w knajpie kawę podał mi Hiszpan. Śniadanie kupiłem w tureckich delikatesach. Lunch w Preussenpark - od tajskich gospodyń domowych, które w każdy weekend urządzają tam piknik ze świetną tajską kuchnią. Wieczorem w barze kelner był z Irlandii, a w ogródku spędziliśmy bardzo fajne 2 godziny w mieszanym niemiecko-australiskim towarzystwie. Dlatego uwielbiam to miasto.

Dziś przyjechałem do Pislandii i czytam takie bzdury.

W Berlinie (od wczoraj): rano kupiłem gazetę i papierosy u Turka (ma polską żonę). Potem w knajpie kawę podał mi Hiszpan. Śniadanie kupiłem w tureckich delikatesach. Lunch w Preussenpark - od tajskich gospodyń domowych, które w każdy weekend urządzają tam piknik ze świetną tajską kuchnią. Wieczorem w barze kelner był z Irlandii, a w ogródku spędziliśmy bardzo fajne 2 godziny w mieszanym niemiecko-australiskim towarzystwie. Dlatego uwielbiam to miasto.

Bo to Panie trzeba zobaczyć jak świat wygląda. Gdyby Kaczor swego czasu ruszył dupę ze swojego grajdołu i zobaczył jak wygląda świat może teraz nie mielibyśmy takiej inwazji debilnych pomysłów.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kiedyś byłoby to śmieszne, ale nie teraz.

A kiedy było?

Ukryta Zawartość

W ktorej czesci Berlina w Neukölln?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ale mieliście pracowity weekend. Radzę wyjechać gdzieś na weekend gdzie nie ma Internetu.

Ciekawe który z Was jest botem. Że tu tacy piszą chyba jest oczywiste.

Ja z maszyną nie chcę rozmawiać.

Miłego dziewczyny.

Tymczasem

Ale mieliście pracowity weekend. Radzę wyjechać gdzieś na weekend gdzie nie ma Internetu.

Ciekawe który z Was jest botem. Że tu tacy piszą chyba jest oczywiste.

Ja z maszyną nie chcę rozmawiać.

Miłego dziewczyny.

Tymczasem

T.Rex jest botem, bo 99% jego wpisów to gołe wklejki z jakimiś pierdami. Tyle to najgłupszy automat potrafi.

Jestem Europejczykiem.

Ach, pomarzyć, pomarzyć - to Ty umiesz.

A poza tym:

Ukryta Zawartość

Przeczytałeś to? Naginają fakty aby dopasować je do swojej wersji. Mam na myśli Lockerbie oraz Kadafiego. A takie poczynanie mówi mi, że cały tekst jest/może być naciągany, a więc nie stanowi żadnego argumentu.

Logika jest ciekawa. Mimo że dochodzi do coraz to większej ilości zamachów to jesteście bardziej bezpieczni...gdyż wcześniej dochodziło do zamachów przez społeczność lokalną, głównie w 2 zakątkach kontynentu. Teraz praktycznie na całym kontynencie i przez obcych ale jesteś bezpieczniejszy. Im więcej tym bezpieczniejszy jesteś. To tak jak w reklamie. Im więcej kupisz tym więcej zaoszczędzisz.

Wierzysz w to?

Osobiście się nie boję czy w ber czy w poz czy w Amsterdamie. Ale ten artykuł to ubaw

Ukryta Zawartość

Major publicznie wylewa alkohole do zlewozmywaka :

Ukryta Zawartość

Ale co tam, jak i tak ciągle przysyłają ;)

Ukryta Zawartość

Gdzie tam botem. Wklejek nie trzeba komentować, każdy ma swój rozum. Wytresowani przez GW i Lisweek rzeczywiście potrzebują komentarza żeby wiedzieć co myśleć na dany temat ale nie będę wyręczał redaktorów tych szmatławców.

Dwa lata temu Marian Kowalski mówił jak Grzegorz Braun. Teraz przewerbował się?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

każdy ma swój rozum.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chamstwem są relacje TVPiS, która wycina wypowiedź sołtysa Rytla. Pełna wypowiedź to : Wojsko bardzo nam pomogło, ale przybyło za późno". W propagandowej stacji wypowiedź ograniczono do "Wojsko nam bardzo pomogło".

Zakładam że podajesz prawdę jednak bardzo się dziwię że cytujesz tą dłuższą wersję i piszesz o niej "pełna". To sprzeczne zdanie wzajemnie wykluczających się informacji jest typowe dla mediów które grają na ludzkim nieszczęściu.

Pełną informację uzyskasz zawsze jak skonfrontujesz tą wersję sołtysa, wojska, miejscowej ludności i innych odpowiedzialnych za akcję....skoro pomogli i to jak mówi sołtys bardzo wypadało by zapytać sołtysa, odpowiedzialnych i wojska co stało na przeszkodzie by przybyć jeszcze szybciej i z taką niezmanipulowaną pełną informacją trafić do obywatela.....ale jak z góry znają (media i tu piszący) winnych dyskusja na ten temat nie ma sensu.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

„W centralnym punkcie winien wisieć krzyż będący oznaką naszego przywiązania do tradycji i religii chrześcijańskiej z którą niezmiennie i na trwałe związane są losy narodu polskiego.(…) Niżej po lewej stronie umieszczone powinno być godło Polski, biały orzeł w koronie na czerwonym tle, zaś po stronie prawej portret przywódcy partii, która czyni nieznane dotąd w historii wysiłki, by nasz kraj w pełni odzyskał niepodległość, oraz szacunek innych a Polakom żeby się żyło dostatniej”.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pod tym samym linkiem jest tekst

Opublikował/a @blogger known as revelstein

Prawie wszystkie opisywane tu wydarzenia mogą być wytworem mojej fantazji a nie istniejące fakty prawdopodobnie zostały całkowicie zmanipulowane. Jakiekolwiek podobieństwo do osób powszechnie nieznanych i nieszanowanych jest jednak jak najbardziej zamierzone i nieprzypadkowe.

Są też inne komentarze. Obrzucanie fake'ami z nadzieją, że coś przyschnie?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Zakładam że podajesz prawdę jednak bardzo się dziwię że cytujesz tą dłuższą wersję i piszesz o niej "pełna". To sprzeczne zdanie wzajemnie wykluczających się informacji jest typowe dla mediów które grają na ludzkim nieszczęściu.

Pełną informację uzyskasz zawsze jak skonfrontujesz tą wersję sołtysa, wojska, miejscowej ludności i innych odpowiedzialnych za akcję....skoro pomogli i to jak mówi sołtys bardzo wypadało by zapytać sołtysa, odpowiedzialnych i wojska co stało na przeszkodzie by przybyć jeszcze szybciej i z taką niezmanipulowaną pełną informacją trafić do obywatela.....ale jak z góry znają (media i tu piszący) winnych dyskusja na ten temat nie ma sensu.

Jaką jeszcze ekwilibrystykę myślową, jaką pokrętną logikę zastosujesz aby bronić łże-wizji? Obrzydliwe.

Ależ ty masz wszystko rozpracowane, aż dziw bierze, że Rząd Światowy jeszcze cię nie zlikwidował.

Pewnie przez te ciągłe zmiany nicków nie mogą wpaść na twój trop.

Zapewne sam ma powiązania z Europejskim Parlamentem Żydów, dlatego cieszy się zdrowiem i bezkarnością, a został tu rzucony w celu aktywowania działań inspiracyjnych oraz siania dezinformacji. :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ja pierdziu, Misiomor, skąd ty chłopie masz taki światopogląd i na jakiej podstawie wypisujesz takie rzeczy ? Tak jakby Polska przez ostatnie 300 lat była oazą demokracji, mądrości i dobrobytu i Unia to wszystko chciała nam zniszczyć.

Jest dokładnie odwrotnie .

Najgorsze co nam się może przydarzyć to własne polskie piekiełko, które się zresztą rozkręca już na całego.

Jeżeli już sięgamy 300 lat wstecz, to poprzednicy Unii Europejskiej poczynali sobie u nas też niekiepsko - prusackie wywłaszczenie polskich właścicieli ziemskich przez lichwiarskie kredyty, nastepnie Bonaparte, potem Bismarck, kulturkampf i Hakata. O XX wieku już nie wspomnę, ale zarówno genetyczni (Niemcy) jak i memetyczni (marksizm) poprzednicy dzisiejszej UE harcowali sobie u nas po konkrecie.

Natomiast w nieznośną dyktature przekształcić się może każdy, nawet najbardziej łagodny i dobrotliwy rząd. Takie zagrożenie dostrzegali Ojcowie Założyciele USA, i łamali sobie głowy nad rozwiązaniami prawnymi najskuteczniej temu zapobiegającymi. Powodem dla którego Unia Europejska na razie musi być łagodna i powściągać totalitarne tendencje (które pojawiają się w każdej biurokracji) jest całkowity brak siły militarnej w jej gestii. Dlatego posługują się na razie głównie pieniędzmi, traktatami, trybunałami itd.

Opcja niemiecka zatacza coraz szersze kręgi, zaczęło się od Gdańska:

z20856528Q,Wpis-poslanki-PiS-Krystyny-Pawlowicz.jpg

Kryśka twierdzi, że to nie ona:

"UWAGA,

Jeszcze raz informuję, że

NIGDY NIE MIAŁAM, NIE MAM i NIE MAM ZAMIARU

zakładać profilu na TWITTER-ze.

Wpisy dokonywane w moim imieniu są FAŁSZYWE."

Gdy polityk coś mówi, to trzeba uważać, czy nie używa półprawd. Bo faktycznie może nie mieć konta, ale spokojnie może zlecać swoim pracownikom pisanie tych swoich chorych bredni.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Niemiecki Onet.

Od kilku dni po Twitterze krążyły wpisy rzekomo napisane przez posłankę PiS Krystynę Pawłowicz. Ktoś podszył się pod nią i założył konto, którego motto brzmiało: "Ludzie muszą nas słuchać, bo my wiemy co dla nich najlepsze. Prezes to dar niebios". O tym, że profil posłanki jest fałszywy, informował wczoraj Samuel Pereira. Dziś wątpliwości ostatecznie rozwiała sama Pawłowicz.

"UWAGA, Jeszcze raz informuję, że NIGDY NIE MIAŁAM, NIE MAM I NIE MAM ZAMIARU zakładać profilu na TWITTER-ze. Wpisy dokonane w moim imieniu są FAŁSZYWE" - czytamy na profilu posłanki PiS na Facebooku.

Post był widocznie edytowany, bo inaczej wygląda jego treść zamieszczona na Twitterze przez Samuela Pereirę, dziennikarza TVP. W oryginalnym wpisie pani poseł napisała jeszcze "Lewactwo walczy w swoim stylu".

W imieniu posłanki PiS zamieszczano na Twitterze bardzo kontrowersyjne wpisy, m.in. "Lewactwo nadchodzę ! Fejs to zło, a ja teraz idę z duchem narodu i chcę Wam powiedzieć słowa prezesa «Wy kanalie i zdrajcy»", "Nie grzeszcie więcej i głosujcie na PiS !! Jesteśmy jedynymi wybranymi przez Boga! Lewacy wszystko co złe to przez was" czy "czytając wypowiedzi polityków opozycji zastanawiam się czemu my ich jeszcze tolerujemy !! Powinni być od razu skazani za zdradę na dożywocie".

Z fałszywego konta komentowano również bieżące wydarzenia, m.in. spóźnioną reakcje wojewody pomorskiego z PiS ws. zniszczeń dokonanych przez nawałnice, które nawiedziły Polskę. "Pan wojewoda powinien powiedzieć ze do lewaków nie jeździ ! Kaszubi zawsze byli krnąbrni i głosowali na PO ! Maja za to karę Boską" czy „Trzymajcie mnie bo wyjdę z siebie! Opozycja twierdzi że to nasza wina, że byliśmy na urlopie zamiast pomagać nawałnicy! Gdzie mieliśmy być?" - napisano.

Na ten tweet zareagował Samuel Pereira, który poinformował, że "sprawdził u źródła" i posłanka Pawłowicz nie ma konta na Twitterze. Konto zostało już usunięte.

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/falszywe-konto-poslanki-pawlowicz-na-twitterze-lewactwo-walczy-w-swoim-stylu/s37kw58

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Jesteście lewusy zakłamani do szpiku kości.

Ale Kłamstwo was wyzwoli.

post-19474-0-73283300-1503301992_thumb.jpg

Jaką jeszcze ekwilibrystykę myślową, jaką pokrętną logikę zastosujesz aby bronić łże-wizji? Obrzydliwe.

Będę zawsze bronił prawdy, dlatego żadnego kłamstwa bronić nie zamierzam.

W TVP temat zbyt późnego użycie wojska jest obecny wbrew temu co sugerują media i piszący, wiem bo oglądam je (jak i inne TV) i nie opieram się tylko na zasłyszanych opiniach.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Będę zawsze bronił prawdy, dlatego żadnego kłamstwa bronić nie zamierzam.

W TVP temat zbyt późnego użycie wojska jest obecny wbrew temu co sugerują media i piszący, wiem bo oglądam je (jak i inne TV) i nie opieram się tylko na zasłyszanych opiniach.

Cały czas kłamiesz i bronisz kłamstwa.

Gdziekolwiek się pojawisz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.