Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe, w UE pijak z Luksemburga i traktorzysta z Holandii na pewno studiowali marketing i zarządzanie, dlatego tak pięknie piastują swoje funkcje

ja piernicze ten pojechał???Ale przyjedzie???

Ciekawe, w UE pijak z Luksemburga i traktorzysta z Holandii na pewno studiowali marketing i zarządzanie, dlatego tak pięknie piastują swoje funkcje.

Zapomniałeś dodać że Karol Młot był analfabetą.

Centrala związkowa, która dla korzyści wtula się w rząd, musi stać się mafią. W przeciwnym razie nie utrzymają tej dogodnej pozycji.

centrale jeszcze mozna zrozumiec ale czlonkow...Czyli czlonki to zwykle ...h...e

Czy ty zdrowy jesteś? Chyba nie, jak to pissman

Czuje się pewnie widząc Prezesa pod rękę z tow. Piotrowiczem i widząc że już za chwilę żaden sąd krzywdy swojemu nie zrobi nawet jak ten będzie przestępcą. Pomijam oczywiście najdrastyczniejsze przestępstwa takie jak zabójstwo/morderstwo choć i tu można liczyć na władzę że będzie kluczyć i mataczyć jak Antoni w sprawie Smoleńska (patrz sprawa Igora Stachowiaka).

Nie zwrócił jednak uwagi panom, ale mnie. Powiedział, że mam nie prowokować! Bo mnie aresztuje.

To był standard w komunie. Spotkałem się z tym na własnej skórze. Widać komuna wraca.

Solidarność XXI wieku.

Każda komuna prowadzi prędzej czy później do zapaści gospodarczej. Niestety zapaść będzie dotyczyć wszystkich. Najbardziej zdziwią się związkowcy z obecnej Solidarności. Trzeba przyznać że skutecznie depczą słynną nazwę która kojarzyła się z zupełnie czymś innym niż widzimy teraz. Sojusz Prezesa, tow. Piotrowicza i Solidarności. Słychać chichot historii.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Dowiedziałem się z mediów, że jutro zostanie Pan ministrem. Rozpiera mnie duma. Jest pan ucieleśnieniem snów milionów, którzy pana karierą pobudzeni (od fryzjera do Rady Ministrów) uwierzą wreszcie, że jedynie ciężką pracą, zdolnościami i błyskotliwością można dojść do zaszczytów - pisze w liście do Marka Suskiego Roman Giertych."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W którym roku rozpowszechniono tę ulotkę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

W którym roku rozpowszechniono tę ulotkę:

Jest dość uniwersalna. 1905, 1947-48, 1956, 1968, 1970, 1976, 1980-81, 1988, 2017... Każda z tych dat sie nadaje.

Najświeższe wiadomości z frontu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niemcy chcą nam ukraść wizję życia zrodzoną w Polsce.

Taką?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziś Szczerski powiedział, że ustawy o SN i KRS, będą podpisane przez prezydenta za kilka dni (znaczy, niby zadecyduje czy podpisać), po tym jak sprawdzi czy są zgodne z jego założeniami. Założenia Konstytucji, na którą przysięgał ma więc daleko, w 4 literach.

Niesamowite, co ideologia robi z ludzkim mózgiem...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

To chyba wiara i głębokie przekonanie o sensie tego, czego bronimy - WOLNOŚCI.

Wolności!!!

Genialne!

UBywatele i komuchy bronią... wolności! :)

Nie żadnej wolności broni to towarzystwo na zlecenie oficera prowadzącego, tylko własnych koryt!

Duchowi i bezpośredni spadkobiercy tych co zamordowali 100 milionów ludzi bronią wolności! Paradne! :)

Założenia Konstytucji, na którą przysięgał ma więc daleko, w 4 literach.

Konstytuta Kwacha i Kalisza to największe nieszczęście współczesnej Polski.

Na szczęście ostatnie sondaże pokazują jasno: PiS idzie po większość konstytucyjną! Więc już wkrótce z Konstytutą się pożegnamy! :)

już za chwilę żaden sąd krzywdy swojemu nie zrobi nawet jak ten będzie przestępcą.

BUHAHAHAHAHHA! Dokładnie tak działa wymiar niesprawiedliwości w tej chwili! Dokładnie z tą patologią walczy Kaczor i Ziobro! Więc daruj sobie opowiadanie głupot. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wolności!!!

Genialne!

UBywatele i komuchy bronią... wolności! :)

Nie żadnej wolności broni to towarzystwo na zlecenie oficera prowadzącego, tylko własnych koryt!

Duchowi i bezpośredni spadkobiercy tych co zamordowali 100 milionów ludzi bronią wolności! Paradne! :)

Konstytuta Kwacha i Kalisza to największe nieszczęście współczesnej Polski.

Na szczęście ostatnie sondaże pokazują jasno: PiS idzie po większość konstytucyjną! Więc już wkrótce z Konstytutą się pożegnamy! :)

BUHAHAHAHAHHA! Dokładnie tak działa wymiar niesprawiedliwości w tej chwili! Dokładnie z tą patologią walczy Kaczor i Ziobro! Więc daruj sobie opowiadanie głupot. :)

Ukryta Zawartość

wiele to ty o niej nie wiesz pomijajac fakt ze glosowal na nia suweren kmiocie.I to w wiekszym procencie niz na PIC.

a tak nam marginesie kmiocie UBecy wlasnie umieraja za glodowe emerytury a nowi jeszcze sie nie urodzili,Chyba ze zakwalifikujemy do nich tych z obecnego rzadu.

tak wiec doktorku plaaaaza zupelna na zwojach musgowych.

Ukryta Zawartość

Prezes Fundacji Łączka występuje z pożyteczną inicjatywą: NORYMBERGA DLA KOMUNY!

Gdyby Polska naprawdę była wolnym krajem to już w 1990 mielibyśmy kraj fizycznie zdekomunizowany.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

tak genralnie doktorku to ty nie wiesz ani kiedy ta KOnstytucja powstała ani kto ja napisal ani kto na nia glosował.Bo to co jest w srodku to przerasta juz twoja wyobraznie i nie ogarniasz poslugujac sie facetami ktorzy ci ja objasniaja.

Prezes Fundacji Łączka występuje z pożyteczną inicjatywą: NORYMBERGA DLA KOMUN

i slusznie doktorku a zaraz potem norymerga dla takich jak ty i koledzy.Bo roznicy nie widze zadnej.
  • Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Kolega w rewolucyjnym zapale nie zauważył, ze za własną rękę się złapał. Prokurator to akurat podwładny Ziobry, prokuratura jest podwórkiem Zyzia już trzeci rok.

Ukryta Zawartość

A Powiedz Ty mi konowale które to przepisy ,ustawy są robione pod suwerena , a nie pod partię ?.

I Ty paranoiku pitolisz coś o Konstytucji?

I Ty się z tego cieszysz?.

Cieniutko,cieniutko.

Ale sąd zadziałał z duchem czasu, zerowego prokuratora uniewinnił. :)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

@ilDottore

Pilnuj swoich spraw w Irlandii "patrioto" w funkcji kasy, którego ojczyzna jest tam gdzie mu lepiej płacą.

Mam przypomnieć jak się nazywa miłość za pieniądze?

...Konstytuta Kwacha i Kalisza to największe nieszczęście współczesnej Polski.

Na szczęście ostatnie sondaże pokazują jasno: PiS idzie po większość konstytucyjną! Więc już wkrótce z Konstytutą się pożegnamy! :)...

Obowiązująca Konstytucja Rzeczpospolitej Polskiej została zatwierdzona w wyniku ogólnoNARODOWEGO referendum Wolaku. :)

P.S. Jak tam pod rządami taoiseach Leo Varadkara? Dogadujecie się jak lekarz z lekarzem? Lubrykantów nie potrzeba? :D

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

@ilDottore

Pilnuj swoich spraw w Irlandii "patrioto" w funkcji kasy,

Ależ pilnuję, idzie mi doskonale. :)

którego ojczyzna jest tam gdzie mu lepiej płacą.

Nie - moja ojczyzna to Polska. A gdzie pracuję to nie ma żadnego znaczenia. Z moją wiedzą, doświadczeniem i talentem mogę pracować wszędzie - nawet na Księżycu. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.