Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wygraj sobie wybory, będziesz miał koryto.

Nie zazdrość.

Nie ma czego. Żal "ludzi:, co poświęcają i tracą życie na walkę partyjną czy wyborczą:(

I mi nie p...e w kółko o uczciwości.

Poprzedni byli źli, a współcześni - jeszcze gorsi (to mało powiedziane).

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Wielu się gniewa otwarcie na Jarosława Kaczyńskiego, Michalkiewicz, inni, poczytaj salon24, Jozwa czyta.

Z tobą naprawdę gada się jak z głupim. To oczywiście kolejny mechanizm obronny - regresja.

Jestem Europejczykiem.

Z tobą naprawdę gada się jak z głupim. To oczywiście kolejny mechanizm obronny - regresja.

Dokładnie!

To mi przypomina powiedzenie "mówił dziad do obrazu..."

Żadne argumenty nie trafiają. Jak grochem o ścianę.

"Baczni obserwatorzy" rzeczywistości powtarzają jak mantrę: "pic, to partia uczciwa". Jasne więc jest, że w tym wypadku tylko lekarz o jednej specjalności może pomóc. Chociaż, wątpię czy da radę...

Dobrze że stać Cię choć na taką konstatację.

No widzisz! A u Ciebie - prawda nie przechodzi przez gardło:(

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

W realu mam znajomego tegoż co Samolocik pokroju.

Absolutnie NIC na niego nie działa..

Nie wiem jak samolotowy ,ale znajomy od zawsze - a znamy się od dziecka - taki pojeb był

'

mechanizm obronny

Po co Ty to wszystko wymyślasz..

Polityce nie obce są zwroty, nawet państwa jenego dnia się przyjaźnią a drugiego z sobą walczą, co dopiero roszady wśód polityków..

Szydło jest w rządzie, Antonii Macierewicz jest szefem komisji...nic się nie stało nadzwyczajnego, jak na polskie warunki.

Dokładnie!

To mi przypomina powiedzenie "mówił dziad do obrazu..."

Żadne argumenty nie trafiają. Jak grochem o ścianę.

"Baczni obserwatorzy" rzeczywistości powtarzają jak mantrę: "pic, to partia uczciwa". Jasne więc jest, że w tym wypadku tylko lekarz o jednej specjalności może pomóc. Chociaż, wątpię czy da radę...

A to już jest następny mechanizm obronny - wyparcie.

747 udaje głupiego i to jest regresja, czyli udawanie dziecka czy kogoś na niższym, poprzednim stopniu rozwoju.

Jestem Europejczykiem.

747 udaje głupiego

Popatrz sobie na uśmiechnięte twarze polityków którzy odeszli, są wywiady, ich autorskie audycje, wszędzie rzeczowość, nazywanie bycia ministrem służbą dla kraju, obywateli, skąd Jaro u Ciebie takie motywacje, chęci, by teraz każdy zdymisjonowany wszczynał wojnę polityczną w obozie z którego się wywodzi, któremu daną funkcję zawdzięza..?

Musisz być bardzo rozczarowany.

747 wszystko sobie wytłumaczy. Jest jak chorągiewka. Z której strony by nie wiało, będzie łopotać tak samo.

Nie poradzisz nic:( Jest niczym miszcz Czarnecki - euroosieł.

Po co Ty to wszystko wymyślasz..

Polityce nie obce są zwroty, nawet państwa jenego dnia się przyjaźnią a drugiego z sobą walczą, co dopiero roszady wśód polityków..

Szydło jest w rządzie, Antonii Macierewicz jest szefem komisji...nic się nie stało nadzwyczajnego, jak na polskie warunki.

A tu mamy zaprzeczenie i racjonalizację, czyli techniki zniekształcania rzeczywistości.

Dziękuję Koledze za współpracę ;-).

Jestem Europejczykiem.

Popatrz sobie na uśmiechnięte twarze polityków którzy odeszli, są wywiady, ich autorskie audycje, wszędzie rzeczowość, nazywanie bycia ministrem służbą dla kraju, obywateli, skąd Jaro u Ciebie takie motywacje, chęci, by teraz każdy zdymisjonowany wszczynał wojnę polityczną w obozie z którego się wywodzi, któremu daną funkcję zawdzięza..?

Zaprzeczanie i relatywizacja.

Jeszcze raz dziękuję za współpracę.

Jestem Europejczykiem.

Dziękuję Koledze

Znam się na psychologii, te mechanizmy, które przytaczasz nie mają tu zastosowania, jest takie słowo - prawda, nie znajome dla Ciebie, więc odstaw psychoanalizę, gdyż nie masz uprawnionych podstaw do wydawania ocen.

Marksizm nie zna pojęcia prawdy, a stosujesz właśnie taki system wartości, musisz pamiętać, tak jak ja pamiętam, że nie są to Twoje pierwsze posty na forum..

Jesteś trwale zdemaskowany.

Nie no. Ni kupy, ni d...y. Mur berliński, to przy nim pikuś.

Obstawiam, żeby wysłać gościa do ameryki. W tym wypadku, nie da rady żaden specjalista z Europy!

Samolocik od lat buja w obłokach, a my? Na ziemi.

Hallo? Czy leci z Tobą pilot?

ogolnie rzecz biorac nie mozna byc takim idiotom trzy razy.Okazuje sie ze mozna nawet szesc razy.Tak wiec panowie mamy obraz.......Dosc pełny i przekonywujacy.Tak jak to ze trzeba dopchac sie do koryta zeby chapac.Dwa lata temu przekonywał ze chapanie to blad PO i jak to mowia w picie...wystarczy nie krasc.Wesolo jest ale nie beznadziejnie .Jesli bombowiec nadal bedzie dopuszczony to tajemnic

a tu ZANIM wyleciał o WIELKI i co pisza w rosji o NIM

CO W ROSJI PISZCZY. Nie można powiedzieć, że ostatni komunikat podkomisji Antoniego Macierewicza odbił się w Moskwie szerokim echem. Były minister obrony, jak twierdzą tutejsze media, "nauczył świat nie zwracać uwagi na to, co mówi". Jakieś echo jednak jest - przy tym szydercze.

z22889253V,Byly-minister-obrony-w-rzadzie-PiS-Antoni-Macierew.jpg

Marksizm nie zna pojęcia prawdy, a stosujesz właśnie taki system wartośc

tu wydaje sie ze bombowiec pisze jakis nowy KAPITAŁ.Rewelacyjny i rewolucyjny.

to moze byc cós co zachwyci swiat .

PiSioki po "rekonstrukcji" strasznie przycichły. Dostrajają się do nowych dyrektyw czy próbują ogarnąć dalekosiężną myśl Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

Jesteś w błędzie.

Napisałem tu na forum tylko to, że Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym politykiem w Polsce.

Naturalną konsekwencją musiał być więc sukces Jego ugrupowania.

Pisałem też o tym, że Platforma Obywatelska jest niezwykle niebezpieczną partią dla naszego kraju, gdyż członkowie są głodni oraz prymitywni, będą więc w sposób bezkrytyczny i bezpardonowy demolować gospodarkę państwa, eksploatować dla swoich indywidualnych zysków, prywaty.

Przedtem rządziło SLD, poustawiało się, ale to zawodowi politycy, potrafiący działać z klasą, dbali też o parametry gospodarcze.

Czy stało się coś nieoczekiwanego Jaro ?

Nie, wszystko ma naturalne konsekwencje wynikające wprost z natury rzeczy.

Profesjonalista zachowuje się jak zawodowiec, amator jak amator, zostaje na koniec z ręką w nocniku, a uczciwy otrzymuje to co mu się należy, jednak nie więcej.

Stąd PiS jako partia uczciwa jest w tym miejscu gdzie jest, uczciwością w dzisiejszym zamordystycznym świecie, daleko się nie zajedzie, to proste jak ..

Nasza sytuacja jest niezwykle skomplikowana, jesteśmy w oku cyklonu, ale o tym w przestrzeni publicznej się nie mówi/pisze.

Jesteśmy przedmiotem rozgrywek na najwyższej półce geopolitycznej, takie mamy położenie i takie są akurat dziś uwarunkowania.

Walki mocarstw, nowe rozdanie etc.

Każdy kto się interesuje geopolityką wie o co chodzi.

Polityka w wydaniu krajowym jest bez znaczenia, co najwyżej informuje, o ruchach wielkich sił stojących za danymi personami.

Taka wielka siła musi wyrazić zgodę aby ich stronnik został usunięty/zastapiony.

W przeciwnym razie dzieją się rzeczy jak art 7.

I znów ów przepyszny bełkocik :-) I za to cie ubóstwiam, samolociku ty mój kochany. Te "dowody" wszechwidzącego tarocisty i wizjonera, są nie do przecenienia przez potomnych:-)

Włodek.

747 twierdzi,że opisuje rzeczywistość.To chyba żyje w innym wymiarze?

Alez skąd.

Rzetelnie opisuje rzeczywistość jaka sam sobie tworzy na własne zapotrzebowanie, a następnie uprawdza ją w sobie potwierdzeniami że wszystko dokładnie odgadł, przewidział, opisał i taki właśnie był przebieg owej wykreowanej w jego głowie "rzeczywistości".

Tego nie wyleczysz. To chyba nawet nie jest stan chorobowy, tylko jednostkowa właściwość. To cecha osobników o skłonnościach fanatycznych.

Włodek.

To chyba nawet nie jest stan chorobowy, tylko jednostkowa właściwość. To cecha osobników o skłonnościach fanatycznych.

Nie można się z tym zgodzić. Przebywanie w świecie własnych urojeń (możemy je nazwać fantazjami), w wykreowanej przez siebie rzeczywistości - to JEST stan chorobowy. Wśród pacjentów szpitali wiadomej specjalizacji pełno jest Napoleonów, Stalinów i kogo tam jeszcze.

Wśród pacjentów szpitali wiadomej specjalizacji pełno jest Napoleonów, Stalinów i kogo tam jeszcze.

Ale nasz samolocik jest sobą. Co prawda wirtualnie wykreowanym sobą, ale nie przybiera zewnętrznych sławnych osobowości :-) To cecha ogólnie ludzka, takie granie wyidealizowanego siebie, szczególnie kiedy oryginał czyni to będąc pewny niemożności zdekonspirowania :-) Skłonności psychopatyczne są właściwe każdej jednostce ludzkiej i jeśli są niezaburzone, nie stwarzają zagrożenia ani dla siebie ani dla bliźnich. Każdy jest w pewnym sensie aktorem, wciąż odgrywającym jakieś swe "życiowe role" :-)

Włodek.

jeśli są niezaburzone, nie stwarzają zagrożenia ani dla siebie ani dla bliźnich.

Nie wiem jak inni, ale ja pisaninę @747 traktuję jako nieszkodliwe dziwactwo i jednocześnie dobrą lekturę rozrywkową. Bo to co pisze jest takie głupie, że aż śmieszne.

Tego nie wyleczysz. To chyba nawet nie jest stan chorobowy, tylko jednostkowa właściwość. To cecha osobników o skłonnościach fanatycznych.

Idealny materiał na członka sekty.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jaki tam materiał, to już jest członek sekty!

Zgadza się, ale chciałem pozostawić odrobinę tajemniczości ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

sekty smoleńskiej?

Sekta smoleńska to jedna wielka tajemnica.

W realu mam znajomego tegoż co Samolocik pokroju.

Absolutnie NIC na niego nie działa..

Nie wiem jak samolotowy ,ale znajomy od zawsze - a znamy się od dziecka - taki pojeb był

'

To mój ojciec jest taki sam - mogę mu tłumaczyć wszystko z lewej i z prawej strony, od przodu i od tyłu, a do Niego i tak kompletnie nic nie dotrze, kompletnie. Jak do betonu bym gadał. ;) :)

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.