Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A ten, czyżby się wstydził zaradności:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

• Redaktorzy

Ma się ten łeb do interesów (szemranych).

Ukryta Zawartość

Ile zagarków Nowaka można za to kupić?

Jakieś siedem wagonów, jak sądzę.

Ukryta Zawartość

A ten, czyżby się wstydził zaradności

Ma się ten łeb do interesów (szemranych).

Kłamali zawsze. Kłamią i będą kłamać aż po grobową deskę. Zresztą nawet i w kwestiach grobowych też łżą do zawsze.

Może któryś z miłośników pisiarstwa, np Maju czy Drogi X. skomentują i sprawę Srebrnej i Mateuszka?

Może któryś z miłośników pisiarstwa, np Maju czy Drogi X. skomentują i sprawę Srebrnej i Mateuszka?

Nie wiesz co napiszą? Że to wszystko są "kłamstwa, oszczerstwa i manipulacje" lewackich mediów.

Wiem, ale sprawia mi przyjemność czytanie jak te typki w obronie swoich idoli, z taką łatwością są w stanie posunąć się do tej czysto złodziejskiej metody: jak cie złapią z ręką w cudzej kieszeni, mów, że to nie twoja ręka.

W zestawieniu tego co pisaliśmy z tym co obecnie się dzieje, możnaby zapytać - a nie mówiłem? Możnaby poczuć satysfakcję - tylko, że za cholerę tego nie czuję. Patrząc na to co dalej się dzieje, można wyobrazić sobie kolejne pomysły tych oszołomów i krętaczy.

Najgorsze jest przypuszczenie, że jak za parę lat (bo nie nastąpi to szybko) będą zmuszeni oddać władzę, ile jeszcze złego zrobią. Jak bardzo będę wykorzystywać poza prawne metody, żeby do końca przy tej władzy się utrzymać i nie być oskarżanym o łamanie podstawowych praw obywatelskich i Konstytucji. Ten jad lejący się z TVPiS i Brudzińskiego namawiającego do tworzenia bojówek.

K...a, żal mi tej Polski i Polaków jak jasny gwint. Samemu zgotować sobie taki los.

P.S.

Może trochę pompatycznie i przerysowanie, ale w tej chwili takie mam odczucia.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Wiem, ale sprawia mi przyjemność czytanie jak te typki w obronie swoich idoli, z taką łatwością są w stanie posunąć się do tej czysto złodziejskiej metody: jak cie złapią z ręką w cudzej kieszeni, mów, że to nie twoja ręka.

Już nawet tego im się nie chce. No bo jak nazwać wypłacanie sobie nagród na poziomie 40-50% zarobków podczas gdy budżet generuje miliardy deficytu? W biznesie standard to 10% i tylko wtedy gdy jest zysk na poziomie zaplanowanym lub wyższym.

kolejny, który nie był w stanie zrozumieć genialności polskiego rządu:

"Nie jest to »biała księga«, ale próba usprawiedliwienia/wybielenia »reform« a posteriori, które są niczym innym, jak zbiorem pogwałconych, wzajemnie połączonych i niekonstytucyjnych ataków na polskie sądownictwo" - pisze w swoim pierwszym tweecie Laurent Pech.

i dla mnie świetne podsumowanie:

"Polski rząd wydaje się działać w oparciu o założenie, że jesteśmy idiotami" - komentuje prawnik.

Można powiedzieć, że niektórzy mierzą innych swoją miarą

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolejny zdziwiony. Doprowadzają do zawłaszczenia wymiaru sprawiedliwości a potem się dziwią, że inni to widzą. Tak jak i w tym przypadku (podejrzenie o handel narkotyków), każda papuga będzie mogła zablokować ekstradycję. Jeżeli będzie cień przypuszczenia o sprawy polityczne to na pewno ekstradycja będzie zablokowana. Jeszcze trochę i Polacy znowu będą mogli ubiegać się o Azyl P:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i widzicie moi rostomili ludkowie jake mioł wyczucie nosz prezydynt. Łun piyrszy spuścił tillersona do kanału, hehehe. Co mioł zrobić biydny trampek? Zrobiył to samo co dudek hehe.

To cytat za onetem. Nooo niedługo niesławna pamięć PO zniknie. Świetnie, że PIS zdegradował. Powinni jeszcze wsadzić szmalcowników (niezależnie od wieku)

Nawet nie piszcie, bo nie przeczytam

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Ukryta Zawartość

Koalicjanci pic-u szukają wsparcia.

Pic to picuje - i wiadomo, że ciągnie kraj na dno głębokiej studni.

A dokąd zmierza kukiz? To już nie kosmos. To dalej!

Przypuszczam, że sami nie wiedzą, dokąd zmierzają...

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Czy aby kolega nie wymaga nazbyt wiele od pisowskiego akolity? One znają tylko wolski.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

On też już nie będzie głosował na PiS.

Jak Kiszczakowa, odrażająca baba.

I to już będzie koniec PiSu.

:-)

jeszcze nigdy nie głosowałem, może w końcu zagłosuję.

No i widzicie moi rostomili ludkowie jake mioł wyczucie nosz prezydynt. Łun piyrszy spuścił tillersona do kanału, hehehe. Co mioł zrobić biydny trampek? Zrobiył to samo co dudek hehe.

Muszę Cię rozczarować. Trampek spuścił Tillersona bo ten nie raz, nie dwa nazwał trampka durniem (całkiem zresztą słusznie). Opinia czy długopisa, czy kogokolwiek z dojnej zmiany w tej sprawie (jak zresztą w absolutnie każdej innej) obchodzi trampka tyle co zeszłoroczny śnieg w Bangladeszu. Jakież wy musicie mieć kompleks niższości, by po tym jak trampek zakazał długopisowi czy Mateuszkowi spotykania się w Stanach z kimkolwiek powyżej poziomu trzeciorzędnych urzędników, wypisywać takie piramidalne bzdury o wyczuciu długopisa. Nawet w formie facecji. Ale nie przejmujcie się. Niedługo i długopis i Mateuszek dostąpią ewentualnie zaszczytu audiencji na poważnych, politycznych salonach jedynie na Białorusi, no i oczywiście San Escobar. I tyle...

jeszcze nigdy nie głosowałem, może w końcu zagłosuję.

Aż drżymy wszyscy z podniecenia na wieść o tym ze masz zamiar głosować. Po prostu to news nie dnia, a co najmniej dziesięciolecia...

Tamten o wyczuciu długopisa, ten o tym, że będzie głosował. Wam się chyba jednak sufit wali na głowę...

Maliniak znów palnął coś takiego, że słów brakuje.

Powtarza się pytanie - czym ten biedny kraj zasłużył sobie na rządy wiejskich wesołków?

Jestem Europejczykiem.

W TVPi nie napomnkęli?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ukryta Zawartość

Co on za banialuki pieprzy ?

porównał bycie w UE do rozbiorów?

Noś kuzwa kto go na prezydenta wybrał?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.