Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak T udowodni że wybuchów nie było..

Ciekawe jak Antek udowodni, że wybuchy były bo jak na razie to pomysły z dupy wzięte. Dowodów zero, nic, poza dywagacjami amatorów które trudno uznać za dowód.

Jestem Europejczykiem.

Raport Millera jest anulowany, więc za rok, oficjalne stanowisko państwa polskiego będzie raczej zgodne z dzisiejszym raportem.

Będzie tam wskazanie na explozje.

Za chwilę Antoni anuluje zachody słońca.

Przecież zostało udowodnione, teraz czeka komisja na potwierdzenie badaczy USA.

Jeżeli ktoś jest na tyle głupi żeby wierzyć w bajki Antoniego to jest to problem a nie dowód.

Jestem Europejczykiem.

za rok

W relacji z konferencji podkomisji można się dowiedzieć.

Muszą być wyniki od prokuratorów oraz dokończenie sprawdzeń i badań w USA.

Przez kogo konkretnie i w jaki sposób to przeprowadzono?

Podkomisja anulowała.

• Redaktorzy

Podkomisja nie ma uprawnień ani rządu, a ni parlamentu, a jej przewodniczący (podobno nim został) jest zwykłym posłem. Ergo, nic nie zostało anulowane, a jak Macierewicz coś mówi, to mówi.

Tak jak pisałem, Antek pali za sobą wszystkie mosty. Wrzucił do ogródka Zbyszka granat i dał sobie rok czasu.

Teraz niech się Zbysio martwi co z tym gównem zrobić.

Jestem Europejczykiem.

Panowie!

Polska, ba świat cały nie widział takiej szopki, jaką odpierdzieliii picusie (a szczególnie Antek) w 8. rocznicę katastrofy smoleńskiej. Dotychczas, śmiano się z nas przez zęby. Teraz - nie dadzą rady się powstrzymać.

A, ofiary z Katynia, obozów w Ostaszkowie czy Starobielsku, zostały praktycznie pominięte, zapomniane. Kilkadziesiąt tysięcy wojskowych polskiej elity.. Co jest?

Polityka, robi ludziom kompletną sieczkę z mózgu. Zwierzęta lepiej się zachowują!

To woła o pomstę do nieba!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Raport Millera jest anulowany

Przez kogo? Grupę kolesi pajaców-amatorów nie mających żadnej wiedzy o katastrofach lotniczych?

Może tabliczka mnożenia też jest anulowana? Albo prawo Newtona?

Przez kogo? Grupę kolesi pajaców-amatorów nie mających żadnej wiedzy o katastrofach lotniczych?

To jakby Krycha P. po odśpiewaniu "rudej" po pijaku na imprezie partyjnej u muchomorka w Toruniu uznała się za swiatowej sławy nieomylną kreaturę krytyczną i jednym zdaniem anulowała cała twórczość Hyuny.

Dzisiejszy wodewil czy raczej tragifarsa, w wykonaniu szajbniętego wprawił mnie w doskonały humor. Już bardziej teorii o zamachu, wybuchu czy co tam jeszcze, skompromitować, wręcz wyszydzić i do cna ośmieszyć się nie da. Choć w tej ostatniej kwestii mogę się jednak mylić. I obym się mylił...

Ale dzisiaj w TVP Info bardzo poważnie rozmawiali o podkomisji podsmoleńskiej. Stwierdzili, że napewno, ale to napewno był wybuch. I że nie ma zbrodni doskonałej.

Kurna, Agathie Christie się znalazła.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Teraz niech się Zbysio martwi

Podkomisja posiada inną rolę do spełnienia, niż prokuratura, oczywiście zobaczymy jak to się dalej potoczy, nikt nie siedzi z głównych graczy odpowiedzialnych za zamach, cóż, młyny sprawiedliwości mielą powoli...jednak mielą i towarzystwo spać spokojnie nie będzie już nigdy, na początek dobre i to.

Jozwa

Wyluzuj, raport Millera jest tam gdzie jego miejsce - w koszu.

Grupę kolesi pajaców

Zaraz będę oglądał Artymowicza w TVN24.

Pajaca.

cała twórczość Hyuny.

Kolego, twórczość artystki odbywa się na oczach widzów, przed kamerami, nie potrzeba dochodzić..otwierać trumien, składać szczątek, etc, po prostu wszystko widać, za to w Smoleńsku była mgła...

Podobno trzy osoby przeżyły katastrofę, nie wiem czy ich dobito, ale na filmach z terenu zdarzenia słychać strzały, więc mamy tu inną naturę dramaturgi, inne osoby występują, mniej przyjemne..

Anulowanie tego raportu jest awykonalne

Obawiam się że tkwisz w błędzie.

napewno był wybuch

Wybuchy.

A, ofiary z Katynia, obozów w Ostaszkowie czy Starobielsku, zostały praktycznie pominięte, zapomniane.

Jak dojdziesz do siebie, to postaraj się zrozumieć że właśnie lot dotyczył oddania im hołdu w rocznicę.

Ja pierdzielę! Jakie one mają "bystrzaki" w swoich szeregach:)

747>>>

Poważnie? Oświeciłeś mnie! Ja dotąd myślałem, że tak sobie polecieli...

Oprócz tego, że Lechu chciał mocnym akcentem otworzyć swoją kampanię przed następnymi wyborami. Znaczy - obawiam się, że tak mocno nie chciał. Jarek i partia, to usilnie sugerowała...

Pisałem, że polityka wypiera ludziom mózg...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Amerykanie (mam na myśli oficjalne instytucje tego państwa odpowiedzialne za badanie przyczyn katastrof lotniczych, nie jakiś prywatnych i działających na rachunek własny błaznów) byli wielokrotnie nagabywani przez Antka-świra aby zajęli się sprawą Smoleńska. Stanowczo odmówili, dając do zrozumienia dyplomatycznym ale jednoznacznym językiem, że sprawa jest dawno wyjaśniona a w politycznej szopce uczestniczyć nie zamierzają gdyż nie pozwala na to powaga ich państwa.

Kolego, twórczość artystki odbywa się na oczach widzów, przed kamerami, nie potrzeba dochodzić..otwierać trumien, składać szczątek, etc, po prostu wszystko widać, za to w Smoleńsku była mgła...

Podobno trzy osoby przeżyły katastrofę, nie wiem czy ich dobito, ale na filmach z terenu zdarzenia słychać strzały, więc mamy tu inną naturę dramaturgi, inne osoby występują, mniej przyjemne..

Kolego, staram się szanowac Cię i nie obrażać Twojej inteligencji, mimo wszystko. Bądź więc łaskaw nie obrażać mojej, jeśli nie chcesz, żebym następne adresowane do Ciebie wypowiedzi dostosował do poziomu odpowiedniego do powyższej Twojej wypowiedzi czyli innymi słowy do poziomu durnia, OK? Pieprząc takie farmazony najzwyczajniej mnie obrażasz. I resztę forumowiczów o IQ powyzej poziomu rozwielitki również. Traktujemy Cię tu z reguły jak święta krowę i solidarnie bronimy przed konsekwencjami wypisywanych przez Ciebie głupot, bo Twoje wypowiedzi nadają Bocznicy tego Forum swoistego kolorytu, ale nie traktuj tego jako przywileju nadanego na zawsze. Szajbusa antonowa chroni przed konsekwencjami jego chlapanych na prawo i lewo bzdetów nadany mocą przepisów prawa immunitet poselski. Ciebie jedynie typowa dla nas - lewaków - sympatia dla wszelkiej maści oryginałów i ekscentryków. Uszanuj to, jeśli łaska.

Teraz po cząstkowym raporcie podkomisji, nikt nie może mieć wątpliwości

Po raporcie komisji jest już wiadomo że jej twórca powinien jak najszybciej zacząć się leczyć. Przynosi wstyd Polsce.

Były wybuchy

Jasne, były ;-).

Czekam na reakcję prokuratury.

Dlaczego czekacie nie lepiej wydać jej polecenie?

Raport Millera jest anulowany, więc za rok, oficjalne stanowisko państwa polskiego będzie raczej zgodne z dzisiejszym raportem.

Komuna wraca pełnym frontem. Nie wiedziałem że PiS był tak silnie związany z zasadami obowiązującymi w czasach PZPR.

Będzie tam wskazanie na explozje.

Rozkaz, były eksplozje! ;-)

A, ofiary z Katynia, obozów w Ostaszkowie czy Starobielsku, zostały praktycznie pominięte, zapomniane. Kilkadziesiąt tysięcy wojskowych polskiej elity.. Co jest?

Na razie Antek i PiS rozgrywa trupy smoleńskie, potem wrócą do katyńskich, ale tylko przed wyborami.

Od tego PiS powinien zacząć. Po co w ciemnogrodzie nauka tabliczki mnożenia albo prawo Newtona?

cóż, młyny sprawiedliwości mielą powoli..

Zgadza się, kiedyś wezmą się za PiS i za rozliczą rozpierduchę jaką PiS zafundował Polsce.

niekontrolowane, termobaryczne wybuchy niekontrolowanej głupoty.

Głupota nie jest chorobą a w tym przypadku mamy do czynienie z chorobą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Teraz po cząstkowym raporcie podkomisji, nikt nie może mieć wątpliwości.

Były wybuchy.

Dowody bombowiec!!!

Przestańcie sobie robić cyrk z tragedii.

Banda kretynów uczestnicząca w całej tej podkomisji (?) kiedyś za to odpowie.

Choć znając życie część spierdzieli a reszta wyląduje z żółtymi papierami.

To był zamach czy go nie było?

Przydałby się jakiś spis tych omamów maciera bo zaczynam się gubić:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A może to faktycznie wybuchła parówka w prezydenckiej mikrofalówce?

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

• Redaktorzy

Wiecie co? Mnie się wydaje, że ich w końcu te "rodziny smoleńskie" kiedyś rozszarpią. Albo przynajmniej poszarpią na nich szatki przy okazji jakiejś kolejnej dętej rocznicy obliczonej na promocję rządu. Widzę już wyraźne pierwsze objawy.

Wiecie co? Mnie się wydaje, że ich w końcu te "rodziny smoleńskie" kiedyś rozszarpią. Albo przynajmniej poszarpią na nich szatki przy okazji jakiejś kolejnej dętej rocznicy obliczonej na promocję rządu. Widzę już wyraźne pierwsze objawy.

Ci z "rodzin smoleńskich" którzy zostali solidnie opłaceni różnymi odszkodowaniami i zadośćuczynieniami będą jeszcze jakiś czas wiernie trwali przy pisie z nadzieją na więcej.

"Prokurator generalny Zbigniew Ziobro wystąpił do marszałka Sejmu o uchylenie immunitetu szefowi klubu PO Sławomirowi Neumannowi. Jako wiceminister zdrowia miał przekroczyć uprawnienia w celu uzyskania korzyści majątkowej w wysokości 13,5 mln złotych."

Ukryta Zawartość

Zawsze powtarzam, że nie ma znaczenia jaką bozie w klapie i do którego kościoła nalezy ten któremu udało się dojść blisko koryta. Ma przed ryjem - to żre. Bo co we własnym brzuchu to jego :-))))

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy Neumann ma faktycznie coś za uszami czy nie. Ale coraz bardziej zaczyna mi to wszystko przypominać zasadę sformułowaną przez tow. Andrieja Wyszynskiego (dla niewtajemniczonych: prokurator generalny ZSRR w czasach wielkich czystek): "dajcie mi człowieka, paragraf na niego znajdę".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.