Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadro

Jaro, Palikot był pociesznym słupem politycznym, też mi go brakuje, jego prognoz i diagnoz..ale to już nie wróci, pogódź się z tym.

USA jak zorientuje się że pozycja polityczna PiS jest zagrożona prawdopodobnie podejmie konieczne kroki..

Potrzebują zapory między RFN i CCCP, i nie ma na to siły, a po wsiach niech sobie rządzą kto tam chce...to nikogo nie obchodzi, po to się nikt poważny nie schyla.

komisję reprywatyzacyjną

Wystawili polityków do komisji aby zdobyli popularność następnie wysunęli ich na kandydatów do urzędu prezydenta wielkich miast - to kompromitacja.

Dzieciaki bez przygotowania i obycia mają rządzić wśród układów mafijnych, dobrze że nie wygrali, bo ktoś może by ich odkopywał kiedyś jeśli poszłyby na nich zlecenia jakby odrzucili propozycję biznesową nie do odrzucenia..

PiS był jedyną nadzieją na biologiczne przetrwanie Polaków, innej nie było, nie ma i nie będzie.

Jeśli państwo nie ma modelu transferu technologii, to choćby wszyscy zostali wynalazcami to mogli by je sobie w ...włożyć.., albo dogadali by się z podmiotem zagranicznym albo nic by z tego się nie urodziło.

To co w końcu jest decydujące?

Przyrost naturalny czy pomysł państwa na transfer technologii?

Kręcisz jak zwykle i we wszystko (dosłownie w każdą dziedzinę) mieszasz obcy wywiad i interes większych mocarstw. Za każde zło - winisz obcych.

Wypisz wymaluj jak PiS.

Jeśli tak byłoby, to nie mamy szans (chyba, że PiS:)

Po co więc klepiesz w klawisze?

Masz misję uświadamiania prostaczków?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Zajmuję się innowacjami, Mateoł mówi o innowacjach nie mając o nich pojęcia, - to jest niedorzeczność, gdzie są te nowe polskie marki oparte o krajowe wynalazki..??

Sorry, ale bym przeoczył,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co za różnica kto będzie w Warszawie słoiki tresował.

Strasznie lubię czytać PiSowców jak się pocieszają.

PiSowcy, nic się nie stało?

Jestem Europejczykiem.

PIS, na którego głosowałem

Wstydź się. Co z Twoją świadomością polityczną?

No przecież PiS to narodowi socjaliści, partia małomiasteczkowego i wiejskiego proletariatu

Dokładnie. Dlatego wygrali tylko we wsiach i gminach.

Wasz tępy elektorat wybrał kolejnego ładnego Kennedy'ego, przed merytorycznym Nixonem.

Trep Jaki jest merytoryczny?

Buahahaha. ;-). Co za bzdury... ;-(

Modele przetrwania biologicznego narodów da się zaobserwować na wielu przykładach.

Polaków nie ma trzydzieści kilka milionów, to nie są rdzenni Polacy, takich jest tylko pewien procent, reszta przyjechała tu w czasie zakrętów historii.

Nie ma tu miejsca na analizy tego poziomu, ale kilkanaście milionów, - ocenia się że to są rdzenni Polacy.

Polacy są na emigracji, jakby tu wrócili, a są to radykałowie, wymietliby całą klasę polityczną na śmietnik historii.

PiS

Zaczną się walki frakcyjne zakonu z resztą.

PiS wygrał ale przegrał czyli wszyscy wygrali chociaż przegrali.

PiS wygrał na papierze. Wygrał ilością głosów, ale przegrał w dużych kluczowych miastach.

W Krakowie też przegra.

Zauważ, że Koalicja depcze mu po piętach...a niedługo go wyprzedzi.

Sam nie spodziewałem się takiego wyniku.

Moim zdaniem PiS znalazł się na rozdrożu i będzie zmiana...dobra zmiana. ;-)

Nie miej mi za złe...lubimy się muzycznie, do polityki dotychczas nie mieszałem się,

ale jak poczytałem trochę co tu się pisze, to nie wytrzymałem.

Pozdrawiam i nie gniewaj się za przeciwne poglądy. :)

Wybory dały PiSowi odetchnąć od problemu z Sądem Najwyższym i postanowieniem TSUE, ale ten problem nie zniknie. Usunięci sędziowie wrócą do pracy i biedny pan Zbyszek oraz reżimowa telewizja będą musieli wymyślić jakiś kit dla swojego elektoratu.

Jestem Europejczykiem.

Wybory dały PiSowi odetchnąć od problemu z Sądem Najwyższym i postanowieniem TSUE, ale ten problem nie zniknie. Usunięci sędziowie wrócą do pracy i biedny pan Zbyszek oraz reżimowa telewizja będą musieli wymyślić jakiś kit dla swojego elektoratu.

TSUE załatwiło PiS na cacy, Sędziowie SN już są przez Gersdorf zaproszeni do pracy.

PiS jest rozgrywane przez każdego kto tylko siada do gry.

będą musieli wymyślić jakiś kit dla swojego elektoratu

np. 1000+.

Morawiecki przed wyborami obiecał PZPS 15 milionów nagrody za zdobycie mistrzostwa świata.

Myślał, że tępy elektorat to kupi...z naszych podatków obiecał 15 baniek, ale nie siatkarzom, tylko związkowi.

Wiadomo jak to będzie podzielone. Na pewno część głosów tym zdobył, inaczej porażka byłaby bardziej sromotna.

Mateoł nie chciał finansować Kubicy, teraz ludzie nie będą finansować KORYT z których mieli chapać samorządowcy promowani przez tego polityka, a tyle jeździł podczas kampanii..

Prawo karmy.

np. 1000+.

Morawiecki przed wyborami obiecał PZPS 15 milionów nagrody za zdobycie mistrzostwa świata.

Myślał, że tępy elektorat to kupi...z naszych podatków obiecał 15 baniek, ale nie siatkarzom, tylko związkowi.

Wiadomo jak to będzie podzielone. Na pewno część głosów tym zdobył, inaczej porażka byłaby bardziej sromotna.

Obatel Rysiu Czarnecki już się tą kasą zaopiekuje.

Jestem Europejczykiem.

Trzy lata zajęło zorientowanie się, że rządzą nami tępe buce?

Oni nie rządzą, oni rządzą w imieniu rządzących.

Stalin wykonał niezłą robotę..

Nie da się na obecnym gruncie niczego zbudować.

Bez rozliczenia Stołu bez kantów, nie będzie żadnej zmiany na tym terenie.

Oni nie rządzą, oni rządzą w imieniu rządzących.

Stalin wykonał niezłą robotę..

Nie da się na obecnym gruncie niczego zbudować.

Bez rozliczenia Stołu bez kantów, nie będzie żadnej zmiany na tym terenie.

Jeżeli się jeszcze nie leczysz to z pewnością powinieneś to zrobić.

Jestem Europejczykiem.

Stalin chciał mieć bufor, ale nie z problemami, tylko taki z którego jeszcze mógłby czerpać.

Tak nam urządził PRL.

Rockefeller po 50 latach postanowił, TKM.

I tak nam urządził PRL BIS.

USA powołało UE, Niemcy mieli tym zarządzać, my pracować.

Teraz się trochę poprztykali, w ogóle teraz jest wszędzie bałagan.

Komplikują Chińczycy, Rosjanie, Żydzi..

Napisałem że

Napisałeś wiele rzeczy. Piszesz je z pozycji "znawcy" materii, a tak naprawdę sadzisz takie bzdury aż głowa mała.

I co gorsze - nawet nie dostrzegasz, że ludzie z Twoich opinii (by nie napisac z Ciebie) po prostu kpią.

Może przestań po prostu pisać bzdury, wyjdzie zdrowiej i lepiej.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

PiS jest rozgrywane przez każdego kto tylko siada do gry.

PiS to kompletni debile. No bo co innego uważać o kimś, kto mając samodzielną większość w Sejmie, własnego prezydenta na posyłki i koniunkturę zapewniającą wzrost gospodarczy 5%+ robi wszystko aby roztrwonić swój sukces?

Przecież jakby po wyborach odpuścili tępy populizm, pozostawiając tylko trochę propagandy na rzecz swojego ciemnego ludu i nie wpuszczali się w te bezsensowne wojny z TK, sędziami, Tuskiem, itp..., tylko trochę otworzyli się na centrum, to by z palcem w d... mieli teraz ponad 50% poparcia a opozycja mogła by im skoczyć na plecy obunóż z rozbiegu.

No ale oni muszą się oprzeć o prawą ścianę i gryźć każdego co chce podejść. Ich wybór, tylko że wścieklizna to choroba nieuleczalna i kończąca się śmiercią.

To się kiedyś nazywało "zbiorowa mądrość partii" ;-).

Mateuszek miał ocieplić wizerunek PiS, załagodzić konflikt z Unią i otworzyć partię na centrowy elektorat. Ale on zupełnie jak ten skorpion z przypowieści nie wytrzymał i zaczął żądlić.

Wywołało to entuzjazm partyjnego betonu ale w skali strategicznej okazało się rujnujące.

Jestem Europejczykiem.

PiS to kompletni debile. No bo co innego uważać o kimś, kto mając samodzielną większość w Sejmie, własnego prezydenta na posyłki i koniunkturę zapewniającą wzrost gospodarczy 5%+ robi wszystko aby roztrwonić swój sukces?

Nienawiść to destrukcja - nie znają nic innego.

Nie sądzę żeby to była nienawiść - bardziej prawdopodobne jest, że to zwykłe lizusostwo.

W organizacji dyktatorskiej nie liczy się sens poszczególnych posunięć tylko to, czy spodobają się wodzowi. No i mamy wyścig. Na to nakładają się wewnętrzne rozgrywki frakcyjne i mamy to, co widać.

Jestem Europejczykiem.

Napisałeś wiele rzeczy. Piszesz je z pozycji "znawcy" materii, a tak naprawdę sadzisz takie bzdury aż głowa mała.

I co gorsze - nawet nie dostrzegasz, że ludzie z Twoich opinii (by nie napisac z Ciebie) po prostu kpią.

Może przestań po prostu pisać bzdury, wyjdzie zdrowiej i lepiej.

Tutaj muszę zaoponować w obronie mojego "samolocika".

Mimo ogromnej przewagi infantylnie bezczelnych głupot jakie produkuje w chwilach napływu weny, zdarzają sie mu jednak prawdziwie trafne i błyskotliwe perełki, tłumaczące sporo mechanizmów i konsekwencji z działań kręgów, które aktualnie do władzy sie odrwią.

Jednak jak to napisałem powyżej, są to perełki z powodu ich rzadkości występowania w powodzi bełkotu jaki wciąż produkuje na łamach forum. Nie tylko Bocznicy :-)))

W Pucku przegrali wszyscy kandydaci z PiS. Kandydat w Pucku na stołek burmistrza przyznaje, że nawet w jego ulotkach zawarta była "mniej więcej prawda". I nie pomogło.

"Kupiłem sobie ulotki, mniej więcej prawda w nich była" opowiada Rintz Marek i narzeka, że nie miał mocnego wsparcia kościoła: "ani agitacji w kościołach".

Facet stwierdził, że odchodzi z polityki i wraca do handlu kwiatami "Wracam do prowadzenia kwiaciarni. Już nie będę startował".

Dobrze, że nie zajmował się wczesniej czyszczeniem na zlecenie akwarium - bo i taki "wybitny" znajduje się wśród stołkowych PiS.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.