Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

45 minut temu, witek_z napisał:

jeden drugiego wart

Istotnie, pocieszny z was duecik. Taki wodewilowy. Ale, cóż każdy ma rozrywki tylko takie jakie jest w stanie przyswoić...

Panowie, panujcie trochę nad emocjami.

To nie podrzędna knajpa. Czas jest trudny i ja to rozumiem, ale nie będzie akceptacji na wzajemne obrzucanie się bluzgami. Partie polityczne możecie sobie mieszać z błotem. Nic mi do tego. Konkretnych użytkowników - nie.

Trochę kultury, szczególnie w wypowiedziach między sobą i będzie dobrze.

Ja bym w w wątku Polityka od Kolegów PiSowców oczekiwał np. wyjaśnienia o co chodziło z tą wizytą Salviniego, ale to pewnie za trudne. Łatwiej pisać o niczym tak jak powyżej.

Jestem Europejczykiem.

Panowie od tej pory KAŻDY POST wprost promujący nienawiść na tle politycznym zachęcający do działania sprzecznego z prawem jaki znajdzie się w tym temacie i w ogóle na bocznicy będzie równał się 30 dniowym odpoczynkiem na Forum AS.

Szczuto Adamowicza w TV, nazywano go złodziejem, przestępcą z układami mafijnymi. Znamy cały przebieg narracji. Znamy te akty zgonu, hejt na ludzi świata polityki i szubienice. Znamy też "gorszy sort", "zdradzieckie mordy", ale też znamy "dożynanie watahy" i inne mało przyjemne słowa, jakie padły w świecie polityki.

Forum AudioStereo NIE JEST miejscem sporów politycznych, Bocznice traktujemy WYŁĄCZNIE jako swoisty Hyde Park, ale obejmujący w swoim zachowaniu poszanowanie ludzkiej godności bez względu na polityczne przekonanie.

Jeśli chcecie przerzucać się winą, to proszę używać siły argumentów i merytorycznie. Administracja i moderacja nie daje przyzwolenia na używanie w przestrzeni Forum słów wprost nawołujących do łamania prawa, czy zachowań sprzecznych z prawem w naszym kraju. Dzień smutny, śmierć KOLEJNEGO polityka... ale człowieka. Wcześniej zginął polityk PiS, co było zwykłym bestialstwem.

Nie zgadzamy się na mowę nienawiści bez względu na opcję polityczną i przekonanie. Po obu stronach SĄ LUDZIE, walczmy z nimi siłą argumentów, wykazujmy ich zakłamanie, podłe uczynki, łamanie prawa czy zwykły brak przyzwoitości.

Nie walczymy z nimi argumentem siły i przemocy! Kolejne więc takie zagrywki i słowne podjudzanie do nienawiści jak napisałem powyżej - skutkowac będzie NATYCHMIASTOWYM banem na okres 30 dni NA CAŁE FORUM!

30 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja bym w w wątku Polityka od Kolegów PiSowców oczekiwał np. wyjaśnienia o co chodziło z tą wizytą Salviniego, ale to pewnie za trudne. Łatwiej pisać o niczym tak jak powyżej.

I to jest przykład merytorycznej dyskusji. Tego spodziewamy się po ludziach na poziomie, nie nawoływania do "dożynania watahy" czy nazywania ludzi i dzielenia ich na "zdradzieckie mordy"  czy "gorszy sort".

Moderacja.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Premier Theresa May poniosła historyczną porażkę w głosowaniu nad umową ws. brexitu. Jeszcze nigdy w historii brytyjskiego parlamentaryzmu rząd nie zaliczył tak miażdżącej przegranej. Co teraz będzie się działo w Wielkiej Brytanii?

Rząd premier May przegrał głosowanie zaledwie 10 tygodni przed terminem formalnego wyjścia z UE. Za umową w sprawie brexitu głosowało 202 posłów, przeciw było aż 423. Teraz Theresa May ma trzy dni obrad Izby Gmin, by przedstawić dalsze plany - czyli do poniedziałku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

17 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ciekawe było ile czasu zajmie PiSowcom przystąpienie do ofensywy propagandowej.

Zintensyfikują działania zaraz po pogrzebie. Niektórzy z nich zaczęli zaraz po niedzielnej tragedii. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

14 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Pytasz a później nie czytasz odpowiedzi, więc powtórzę odpowiedź raz jeszcze:

Jak pisałem, reżimowej telewizji nie oglądałem. Oglądałem natomiast TVN24 i trzeba stwierdzić, że prowadzący tonowali nastroje i absolutnie nie było czegoś, co możnaby nazwać "atakiem na PiS". Chwalono nawet Dudę, że umiał się znależć w całej tej tragicznej sytuacji.

Natomiast spokój i umiar nie oznaczają, że nie należy mówić prawdy. Ściganie Adamowicza wszystkimi możliwymi metodami, w tym przez prokuraturę to fakt, przecież można to sobie sprawdzić, internet nie zapomina. Faktem jest również odwołanie prokurator Grześczak o którym mówiono.

No więc jak się pytasz jak jest faktycznie to ci odpowiadam, że nikt nie zmyśla a fakty możesz sobie sprawdzić.

Ukryta Zawartość

każdy jest równy wobec prawa. 

czytamy ze zrozumieniem:  prokuratura pod dyktando PO/PSL mimo uznania winy uznała że można ahh wyjątkowo umorzyć. Wyjątkowo, wiesz... spróbuj ty dopuścić się takiego wykroczenia. 

przyszła nowa i uznała że nie można wyjątkowo odpuścić...i już jest że to nękanie prawego obywatela. A plebs to łyka i stosuje podwójne standardy. 

Widać Waszą obłudę fałsz i zakłamanie również w przypadku robienie polityki na trumnach. Gdy to robił pis to oburzenie i wyzwiska, jak się tylko pojawiła taka możliwość dla 2 strony to aprobata dla tego postępowania. 

obłuda fałsz i zakłamanie. 

Ukryta Zawartość

14 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Fejki produkują prawackie portaliki - w podlinkowanym artykule jednej z dwóch najważniejszych poznańskich gazet masz wszystko czego potrzeba do wyrobienia sobie własnego zdania. No chyba że nie chcesz mieć własnego bo cudze ci starcza.

gdyby tak było jak piszesz to nagłówek wyglądałby tak 

Prokuratura: Hanna Grzeszczyk odwołana.

koniec

dalej treść i sam sobie wyrób zdanie.

"bo postawiła się nowej władzy"

to manipulacja, insynuacja i gotowy pogląd.

Wiec wedle algorytmu podają ci The News z którymi się zgadzasz, które klikniesz (reklama się sprzedaje) i które uznajesz za Prawdę. 

Niby każdy to wie ale jego to nie dotyczy. Nie nie. Tylko tych idiotów po 2 stronie.

manipulacja w najczystszej postaci. 

jak widać działa aż miło.

33 minuty temu, Dominic2509 napisał:

każdy jest równy wobec prawa. 

Czyżby? Patrz: Rydzyk.

26 minut temu, Zyzol napisał:

Znamienne jest to, że Kolega Jaro_747 merytorycznych wypowiedzi oczekuje przeważnie od innych. Sam bawi się w cenzurowanie, wyszydzanie i atakowanie personalne innych. Też mógłbym wkleić takie Jego wypowiedzi. Sądzę, że nie tylko ja mam takie odczucie.

Strona PiS uważa że ma monopol na lżenie i obrażanie innych. Każda próba odpowiedzi językiem jaki oni sami wprowadzili do przestrzeni publicznej powoduje natychmiastowy ich wrzask jacy to oni są źle traktowani.

Co za hipokryzja.

55 minut temu, Dominic2509 napisał:

Przyszła nowa i uznała że nie można wyjątkowo odpuścić...i już jest że to nękanie prawego obywatela. A plebs to łyka i stosuje podwójne standardy. 

Widać Waszą obłudę fałsz i zakłamanie również w przypadku robienie polityki na trumnach. Gdy to robił pis to oburzenie i wyzwiska, jak się tylko pojawiła taka możliwość dla 2 strony to aprobata dla tego postępowania. 

obłuda fałsz i zakłamanie. 

Ty Kolego od dawna masz problem z logicznym myśleniem, albo z myśleniem w ogóle. Nie mówiąc o tym, że nie wiesz o czym piszesz, takie bezmyślne bełkotanie cudzymi poglądami.

Wyjaśnię, żeby nie było kłamstw o jakiejś obłudzie:

1. Jedna Pani prokurator odmówiła wszczęcia postępowania.

2.Druga Pani prokurator wszczęła postępowanie ale we wniosku krytycznie oceniła pomysły szefów z Warszawy.

3.Zdegradowano drugą Panią bo pan Zbyszek i jego przydupasy nie lubią krytyki.

Jesteś Dominik żałosny z tymi swoimi wpisami, weź się chłopie ogarnij i pomyśl zanim coś napiszesz.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, Jamówię napisał:

są cały czas wiszące,nikczemne wpisy adalberta. Najwyraźniej jego nienawistnymi bredzeniami powinien zająć się ktoś inny.

Bezczelnie łżesz, jak zwykle zresztą. Nic innego zresztą nie potrafisz. Wskaż choć jeden mój wpis w którym jakoby nawołuje do owej nienawiści, podjudzam czy wzywam do odwetu, itd. Jeśli swoim  rozumkiem nie potrafisz rozróżnić czym jest ocena zachowań obecnie nami rządzących, opis sytuacji i prognoza jak będzie wyglądać nasza polityka w najbliższym okresie, a podjudzanie, wzywanie do odwetu, vendetty, itp. to wyłącznie twój problem i zmartwienie. Bezczelnością jakiej można się spodziewać tylko u wyznawców PiS jest zarzucanie mi, że nie szanuję jakoby woli rodziny Adamowicza. By odwołać się tylko do pierwszego z brzegu przykładu; czy twoi polityczni ulubieńcy uszanowali wolę części rodzin ofiar katastrofy Smoleńskiej by zostawić w spokoju szczątki ich bliskich i ich nie ekshumować? Zresztą nawet zapadły już w tej sprawie wyroki w Strasburgu. A mieliśmy w tym wypadku do czynienia nie z ofiarą mordu o politycznym podłożu, a ofiarami zwykłego wypadku.

Cały ten ten twój dezyderacik, to tylko i wyłącznie zbudowana na czystej hipokryzji i ociekająca bezczelnością, do tego nieudolna próba zamykania ust przeciwnikom politycznym, którzy i teraz i w przyszłości będą pisywać o tym ohydnym mordzie. Nikt, nie nabierze się na te twoje prymitywne zagrywki socjotechniczne, jedyne zresztą jakie możecie stosować, bo nic innego ani nie potraficie, ani wam nie pozostało. Będą pisywać i żadne ani twoje, ani innych popleczników PiS starania, w dowolnej formie, tego nie zmienią, nawet i nie ograniczą. Sami zasialiście wiatr, to teraz macie burzę i choćbyście stawali na uszach i dawali popisy zakłamania, hipokryzji i obłudy dotąd nie widziane, nikt i nic tego nie zmieni. NIC.

Tak, donoś gdzie chcesz, to zresztą postawa też charakterystyczna dla takich jak wy. Nic innego poza donoszeniem - zresztą zupełnie nie skutecznym wam nie pozostało.

No cóż,

"Trudno o bardziej wymowny symbol. Prezes PiS Jarosław Kaczyński nie przyszedł na wspomnienie Pawła Adamowicza, od którego rozpoczęły się obrady Sejmu. Pokazał, że wykupione przez niego nekrologi i rezygnacja PiS ze startu w wyborach uzupełniających to puste gesty."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do tego ostatnio tracący instynkt polityczny, bo pojawienie się na tym pożegnaniu wzmocniło by i uprawdopodobniło obowiązujący od kilkudziesięciu godzin propagandowy (tylko propagandowy naturalnie) przekaz PiS jak to Adamowicza, mimo, że przeciwnik polityczny szanowaliśmy i jak nam przykro, że zginał.  A tak, jednym prostym ruchem całą ta narrację posyła do kosza i daje dowód, że to tylko kolejna pisowska hucpa.

20 minut temu, Adalbert95 napisał:

Miałeś kiedyś choć cień nadziei, że będzie jakieś pojednanie?

Nie. Pamiętam, jak dwa trzy dni po katastrofie smoleńskiej napisałem na forum, że wokół tego zdarzenia zostanie zbudowany mit,  który zostanie wykorzystywany przez PiS do walki o władzę, to mi go Józwa wtedy skasował w imię pojawiających się haseł "pojednania". 

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Strona PiS uważa że ma monopol na lżenie i obrażanie innych. Każda próba odpowiedzi językiem jaki oni sami wprowadzili do przestrzeni publicznej powoduje natychmiastowy ich wrzask jacy to oni są źle traktowani.

Co za hipokryzja.

Jakoś słabo bronią się Twoje słowa wobec choćby takiej delikatności:

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kaczyński to mściwy gad.

Dla mnie hipokryzją jest to, co powiedział dzisiaj w Sejmie Schetyna. "(...)wspominając zmarłego. - Żegnamy dziś naszego kolegę, przyjaciela."  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Zyzol napisał:

Dla mnie hipokryzją jest

Nagle hipokryzja zaczęła przeszkadzać? A, oczywiście hipokryzja u Schetyny, bo uprawiana na niebywałą skalę i to od lat hipokryzja PiS zupełnie nie przeszkadza. Kali krowa? Tak jak jeden tam też sądzisz, ze ktoś się da na to nabrać? Błogosławiona naiwności...

Zamiast płakać na temat jakiejś wydumanej hipokryzji Kolega Zyzol skomentuje fakt, że w Sejmie w trakcie minuty ciszy po śmierci Adamowicza nieobecni byli Kaczyński, Terlecki i Mazurek. Pojawili się gdy było już po wszystkim.

Jestem Europejczykiem.

Rozumiem to, że Szanowna Moderacja podbudowała Twoje ego, wskazując Twoją wypowiedź jako 

12 godzin temu, arkadowski napisał:

przykład merytorycznej dyskusji

Nie musisz jednak ciągle nakazywać, co i jak mają pisać inni. Czas nakazów już dawno minął. Wiedzą to nawet ci, który zaliczasz do

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

sierotek po komunie.

18 minut temu, Zyzol napisał:

sierotek po komunie.

Doprawdy te sierotki zabawne i pocieszne. Który to już nick na tym forum? 10, 11? I zawsze wywalany byłeś niesłusznie, krzywdząco i stronniczo? Skrajnie naiwny jesteś sądząc, że czas nakazów już minął. Tu nie chodzi o nakazy, a o wredny charakter i takież zachowania, co prędzej czy później doprowadzi do tego, że Zyzola też zbanują i trzeba będzie wracać po raz 13. Kto się wroną urodził sokołem nie umrze...

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ty Kolego od dawna masz problem z logicznym myśleniem, albo z myśleniem w ogóle. Nie mówiąc o tym, że nie wiesz o czym piszesz, takie bezmyślne bełkotanie cudzymi poglądami.

Wyjaśnię, żeby nie było kłamstw o jakiejś obłudzie:

1. Jedna Pani prokurator odmówiła wszczęcia postępowania.

2.Druga Pani prokurator wszczęła postępowanie ale we wniosku krytycznie oceniła pomysły szefów z Warszawy.

3.Zdegradowano drugą Panią bo pan Zbyszek i jego przydupasy nie lubią krytyki.

Jesteś Dominik żałosny z tymi swoimi wpisami, weź się chłopie ogarnij i pomyśl zanim coś napiszesz.

Ad. 1 dlaczego owa Pani odmówiła? 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.