Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chętnie bym kogoś okradł, ale na razie to okradają mnie.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

12 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Ja tu nie jestem w robocie ?

Audiostereo musi być mało interesujące dla pisiorów skoro takiego niewydarzonego trolla tu oddelegowali ?

Heh …..Owszem w kategoriach oddelegowanego aktywisty wypadam świetnie  ale nic w tym dziwnego ponieważ nie jestem oktywistą PISU. Choć mam kilku kolegów w PIsie ,nie ukrywam.

PIS ,ich polityczni działacze nawet nie wiedzą że jest jakiś portal muzyczny.

gadasz z zwykłym tak zwanym niższej rangi człowiekiem . bo wiadomo że elita to inni ludzie .Elita to ludzie sprzedający Polske .

I od tego zjadacza kapusty z kartoflami dostajesz po jajach .Wiesz że przegracie te wybory i to na całe szczęście dla Polaków ?

Dostajesz pojajach podwójnie ponieważ jestem absolutnym Ateistą …...

ludzie zaczynają się powszechnie brzydzić tym co robili i chcą nadal robić pewne posrane elity ,tak zwane elity …….Z PO. 

Osobiście mam nadzieje że dojdzie do wielkiego sojuszu Polski z USA .

Generalnie ,wszystko wskazuje na to iż wpływy Rusko/Niemieckie zostają na dziś znacznie ograniczone ……….

21 minut temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czynicie to lepiej.

Tak robi pis ale inaczej .obniża podatki .wspiera Polskich producentów .

Ukryta Zawartość

25 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja to jak kogoś rano nie okradnę to normalnie chory jestem.

Myślałem że tylko ja tak mam i że coś ze mną nie tak jest... 

"Kandydat na komisarza UE ds. sprawiedliwości Didier Reynders otrzymał zielone światło od komisji wolności obywatelskich i komisji prawnej PE. Poparło go 2/3 jej członków. Podczas wysłuchania przed komisją Belg zadeklarował, że procedury praworządności wobec Polski i Węgier będą kontynuowane.

Ukryta Zawartość

I wcale nie przeszkadzało nikomu to, że: "Belgijska prokuratura prowadzi dochodzenie w sprawie Didiera Reyndersa, belgijskiego kandydata na unijnego komisarza ds. praworządności. Polityk jest podejrzewany o korupcję oraz pranie brudnych pieniędzy. (...) Reynders oraz jego wspólnik mieli sfałszować wiele przetargów, m.in. dotyczący budowy ambasady belgijskiej w Kinszasie. Belgijskie media podają, że nielegalnie uzyskane pieniądze prali poprzez sprzedaż niezbyt cennych dzieł stuki, których cena była następnie wielokrotnie zawyżana. Kandydat na unijnego komisarza miał także korzystać z ze spółek w rajach podatkowych.

Ukryta Zawartość

Nawet jeżeli belgijskie śledztwo jest  jeszcze na wstępnym etapie, to już taki powód jest wystarczający, aby zdyskwalifikować takiego kandydata do każdej z komisji PE.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

18 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Myślałem że tylko ja tak mam i że coś ze mną nie tak jest... 

FAJNY SARKAZM .Ale nie pisze że wy musicie być złodziejami .Pisze że bronicie złodzieji …….

Mnie nie boli że bronicie sytemu okradania ludzi .Rozumiem że tacy jesteście i Ja was nie zmienie .W dupie mam zmienianie was .

Ja pisze o tym iż wasza przestrzeń do kradzieży kurczy się ,a za to każde dziecko w Polsce dostaje to co mu się należy .

O tym pisze .Oraz o tym iż Przegracie !!!!!!!! oraz o tym iż będziemy mieli coraz bardziej scisły sojusz z USA co jest kościa w gardle dla państwa z zachodu i innego państwa z wschodu ……...

Pisze o tym że PiS zwycięży . A co wy możecie napisać ? że niemiecka partia PO zwycięży ?Nie napiszecie bo sami w to nie wierzycie ?

Były prezydent Kwaśniewski udzielił wywiadu RMF FM.

"Ja się nie poczuwam do "emeryckości" z tego względu, że jestem aktywny. Mam swoją fundację, wykładam, jeżdżę po świecie, jestem zapraszany... Natomiast jeśli alternatywą dla emerytury ma być siedzenie w wieku lat sześćdziesiąt parę w ławach poselskich, to uważam to za propozycję wobec mnie niepoważną."

14486171690084.jpg

"Pomagam im. Pomagam, poprosili o tę pomoc, uważam, że w ogóle powstanie tej koalicji lewicowej - w co, mówiąc szczerze, średnio wierzyłem jeszcze parę miesięcy temu - udało się."

Może w końcu przełamie ciążące na Lewicy fatum. Do tej pory ile razy jej pomagał, tyle samo razy szkodził. Ale może Głódź odprawił nad tym problemem jakiś egzorcyzm uroczysty. ?

Wraz z zaplanowanym kolejnym rozbiorem Polski przez ………..sympatycy rozbioru wpadają w wściekłość bowiem staje się to niemożliwe w sytuacji bardzo bilskich powiązań Polski i USA .

3 minuty temu, jar1 napisał:

My, Turobosłowianie. 

Heh , Wy Arianie ……….

Zachodzi pytanie .kto jest kim? Prawda?

A odpowiedz jest prosta …….Od wieków niezmienna …...

a odpowiedz brzmi tak .Od wieków silniejsi podporządkowywali słabszych ……..

My jesteśmy spowrotem w ognisku oka Rusków i Niemców. nIC  dziwnego iż w obliczu wolnej Ukrainy i wolnej Polski te państwa jednoczą siły .To nic nowego .to ich głos natury zniszczenia Polski i Ukrainy  …….

Dlaczego jeszcze istniejemy ? Tylko i wyłącznie dlatego że w Europie stoją nadal wojska USA .

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Fajnie się czyta te wesołe pierdoły. Proszę o więcej, świetnie mnie takie teksty odprężają.

zaczekaj do wyników wyborów .Wyniki dedykuje twojemu szczęściu.

2 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Przeczytaj pogrubione i nie samobiczuj się więcej na publicznym forum

Ty zdaje się czytasz tylko pogrubione.

Budka pokazał paragon za lek na ponad 2000zł i stwierdził, że ta cena to zasługa PiS i za PO tak nie było.

Tymczasem Naczelna Izba Aptekarska stwierdziła, że  refundacja która działa dzisiaj, w tej samej formie działa od wielu lat.

Rozumiesz? Może coś wytłuścić?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

….

Fajnie że ujawniasz swoje anty Polskie  usposobienie …...

przynajmniej mamy okazje poznać ciebie od tej strony .

Rozumiem iż osobiście wybierasz protektorat Niemiecki (Ruskiego byś nie wybrał) ...

oCZYWIŚCIE NIe masz z tym żadnych problemów ,prawda ?

Jest wielu takich jak ty . 

A ciekawostka , Antypolacy to niby Żydzi ……. Co jest oczywistą bzdurą ……..

Rozumiem waszą wściekłość ,udało się zabić w samolocie w Smoleńsku 60% elit  Polskich patriotów z Prezydentem i jego ŻonI Już miała przestać istnieć wolna Polska …...A tu teraz straciliście władze bo naród się odezwał ……….

I jest zagwozdka oco chodzi …...

a chodzi o to że prawdziwe Polskie elity to nie tylko wykształceni politycy ale też zwykli chłopi i zwykli pracownicy .

Okazało się że Polacy umieją odrzucić system okupantów …...

I wiedzą na kogo głosować .Tu ulotki Korwina  że bracia Kaczyńscy to żydzi już nie działają.

Nazywanie części Polaków Żydami już nie działa bo do większości już dotarło że to nie Żydzi !!!!!!nas okradają a Niemcy i Ruscy …...

Jest szczepionka na Niemców i Ruskich ……….

Jest nią wojsko USA oraz nawiązanie gospodarczych relacji z USA .To najlepsza szczepionka ……..

AAAA oczywiście .Atmeg pisze pijany ?

31 minut temu, atmeg napisał:

Rozumiem waszą wściekłość ,udało się zabić w samolocie w Smoleńsku 60% elit

Przepraszam, że się wtrącam, bo w sumie mało mnie ciekawi ten monolog, ale jak wyliczyłeś te 60%?

8 minut temu, jar1 napisał:

Kiedy Jałta II?

Już nie będzie tego .Tu teraz wiele zależy od Ukraińców ,czy postawią się ,czy ulegną …….

jak dla mnie Ukraińcy powinni natychmiast zerwać rozmowy z Rosją z udziałem Niemiec .

z kolei My Polacy powinniśmy wesprzeć Ukraińców sprzedając tanio sprzet wojskowy .to co produkujemy dobrego już dawno powinno iść na Ukrainne 

bo to nie są żadne żarty …...

Godzinę temu, atmeg napisał:

a odpowiedz brzmi tak .Od wieków silniejsi podporządkowywali słabszych ……..

My jesteśmy spowrotem w ognisku oka Rusków i Niemców. nIC  dziwnego iż w obliczu wolnej Ukrainy i wolnej Polski te państwa jednoczą siły .To nic nowego .to ich głos natury zniszczenia Polski i Ukrainy  …….

Dlaczego jeszcze istniejemy ? Tylko i wyłącznie dlatego że w Europie stoją nadal wojska USA .

zaczekaj do wyników wyborów .Wyniki dedykuje twojemu szczęściu.

Napisz coś więcej o tej wolnej Ukrainie.

Nieźle się zapowiada.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Teraz, jezz napisał:

Przepraszam, że się wtrącam, bo w sumie mało mnie ciekawi ten monolog, ale jak wyliczyłeś te 60%?

skoro ciebie to nie interesuje ,nie jesteś osobą której wypada to wyjaśniać .To chyba oczywiste .Co innego gdyby byłbyś osobą która jest zainteresowana jak zabito elite Polakow w tym samolocie .

No ale ty nie jesteś tym zainteresowany jak zabito tych ludzi ,zaciekawiło ciebie jedynie dlaczego określiłem to na 60% .

Spadaj.

12 minut temu, atmeg napisał:

skoro ciebie to nie interesuje ,nie jesteś osobą której wypada to wyjaśniać .To chyba oczywiste .Co innego gdyby byłbyś osobą która jest zainteresowana jak zabito elite Polakow w tym samolocie .

No ale ty nie jesteś tym zainteresowany jak zabito tych ludzi ,zaciekawiło ciebie jedynie dlaczego określiłem to na 60% .

Spadaj.

Aaaaa, widzę, że bardzo fachowo odpowiedziałeś. Tak na poziomie. Twoim.?

Jak się zabili to ja wiem dlatego ciekawi mnie to 60%.

4 minuty temu, Amator 2b napisał:

Napisz coś więcej o tej wolnej Ukrainie.

Nieźle się zapowiada.

Rozumiem iż ty nie masz nic do napisania .nie dziwie się .Już pomine jak nazwać twoją ciekawość w połączeniu z twoim milczeniem w tym temacie ? 

idz na TVN kolego tam cie dostroją …..

No dobra .My tu gadu gadu .

A moja sympatyczna partia PIS wygrywa wybory i jestem wniebowzięty …………...

48 minut temu, atmeg napisał:

udało się zabić w samolocie w Smoleńsku

Katastrofa lotnicza na własną prośbę. Bowiem łamano wszystkie procedury bezpieczeństwa.

Rozumiem iż zwolennicy PO wolą nie pamiętać jak odbierano za ich rządów dzieci rodzinom o bardzo małych dochodach .Zamiast dać tym rodzinom kase to odbierano im dzieci .Potem te dzieci miały iść np. do pederastów i ci mieli brać za adoppcje już grubą kase ….. Nie pamiętacie tego kochani miłośnicy Niemieckiego PO .Nie pamiętacie tego?

dziś Szwabskie pedofile w Polsce nie dostaną Polskich dzieci .To fakty.

To was wścieka ?to że PIS odciął te metode terroryzowania ludzi ?

Wściekniecie się bardziej po wyborach !!!!!!!

17 minut temu, atmeg napisał:

Rozumiem iż ty nie masz nic do napisania .nie dziwie się .Już pomine jak nazwać twoją ciekawość w połączeniu z twoim milczeniem w tym temacie ? 

idz na TVN kolego tam cie dostroją …..

No dobra .My tu gadu gadu .

A moja sympatyczna partia PIS wygrywa wybory i jestem wniebowzięty …………...

Ręce opadają.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

4 godziny temu, atmeg napisał:

PiS jest partią Polaków

PiS to expozytura amerykańsko-żydowska.

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Audiostereo

PiS wygra z dużą przewagą, zdaj sprzęt.

Dzięki PiS masz parę złotych więcej zamiast mafie.

19 minut temu, atmeg napisał:

Taa .ale wcześniej samoloty lądowały w trudniejszych warunkach …….

Lądowały. Ale warunki wtedy były lepsze. Niektóre zawróciły.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

jak kogoś rano nie okradnę to normalnie chory jestem

PO ogołociło Polskę z czego się tylko dało, ludzie uciekali do innych krajów by żyć, dlatego ściągnąć chcieli tu uchodźców, bo nie miał kto pracować w niemieckich montowniach i supermarcetach.

8 minut temu, 747 napisał:

PO ogołociło Polskę z czego się tylko dało, ludzie uciekali do innych krajów by żyć, dlatego ściągnąć chcieli tu uchodźców, bo nie miał kto pracować w niemieckich montowniach i supermarcetach.

Nie zgodzę się.

Coś tam jeszcze zostało do wyskrobania na poczet ustawy 447.

Lasy jakieś czy cóś.

1 godzinę temu, 747 napisał:

Niania ci na głowę usiadła?

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, atmeg napisał:

Fajnie że ujawniasz swoje anty Polskie  usposobienie …...

przynajmniej mamy okazje poznać ciebie od tej strony .

Rozumiem iż osobiście wybierasz protektorat Niemiecki (Ruskiego byś nie wybrał) ...

oCZYWIŚCIE NIe masz z tym żadnych problemów ,prawda ?

Jest wielu takich jak ty . 

A ciekawostka , Antypolacy to niby Żydzi ……. Co jest oczywistą bzdurą ……..

Rozumiem waszą wściekłość ,udało się zabić w samolocie w Smoleńsku 60% elit  Polskich patriotów z Prezydentem i jego ŻonI Już miała przestać istnieć wolna Polska …...A tu teraz straciliście władze bo naród się odezwał ……….

I jest zagwozdka oco chodzi …...

a chodzi o to że prawdziwe Polskie elity to nie tylko wykształceni politycy ale też zwykli chłopi i zwykli pracownicy .

Okazało się że Polacy umieją odrzucić system okupantów …...

I wiedzą na kogo głosować .Tu ulotki Korwina  że bracia Kaczyńscy to żydzi już nie działają.

Nazywanie części Polaków Żydami już nie działa bo do większości już dotarło że to nie Żydzi !!!!!!nas okradają a Niemcy i Ruscy …...

Jest szczepionka na Niemców i Ruskich ……….

Jest nią wojsko USA oraz nawiązanie gospodarczych relacji z USA .To najlepsza szczepionka ……..

AAAA oczywiście .Atmeg pisze pijany ?

Dziękuję i proszę o więcej tych przemyśleń.

Niestety nie wszystko rozumiem, np. to jest dla mnie zagadką:

"Nazywanie części Polaków Żydami już nie działa bo do większości już dotarło że to nie Żydzi !!"

O co kaman?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.