Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, xetras napisał:

PiS przejął rząd dusz

Nie.

33 minuty temu, xetras napisał:

sposób robienia kariery

Polska to kraj mafijny, karierę robi się w środowisku, w środowisku mafijnym prędzej czy później natkniesz się na kogoś z mafii, od kogo będą zależały dalsze losy.

W Polsce nikt jeszcze nie zrobił żadnej kariery, nawet Jarosław Kaczyński, jemu tylko chodzi o te wieże, wie że nie może zrobić tu kariery, takie wieże przykryły by jego lenistwo, że nie chciało mu się  wyjechać i robić kariery na zachodzie.

Siedzi tu z tym kotem i rozdaje Polakom ich pieniądze.

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Moja myśl od kebaba z baraniną łagodnie przeszła na politykę PiS który przypomina barana walącego tępym łbem w ścianę rzeczywistości.

Chodzi o kandydaturę Wojciechowskiego na unijnego komisarza. Na przesłuchaniu Wojciechowski wypadł dramatycznie słabo.

Właśnie tak - dramatyczne słabo. Nikt nawet go specjalnie nie szarpał o finansowe przekręty czy jakieś głupie pomysły, problemem Wojciechowskiego był kompletny brak pomysłów. Europosłowie usiłowali czegoś się dowiedzieć, poznać jego pomysły, koncepcję na nadchodzącą kadencję. Nie dowiedzieli się, nie poznali.

Według Cimoszewicza "z zaciekawieniem, ale pozytywnym, oczekiwano tego przesłuchania, bo Wojciechowski angażował się w sprawę tak zwanego dobrostanu zwierząt hodowlanych, żeby dobrze je traktować. I to wywoływało pewną sympatię. Ci ludzie byli zdumieni, że Wojciechowski nie ma nic do powiedzenia poza ogólnikami."

Według Cimoszewicza błędem było, że Wojciechowski nie mówił po polsku. - Angielski nie jest jego mocną stroną i po prostu sobie nie poradził.

Przecieki płynące z Brukseli nie napawają optymizmem jeśli chodzi o szanse Wojciechowskiego na tekę komisarza. Z nieoficjalnych informacji dziennikarzy wynika, że europosłowie nie zechcą go zaakceptować. Kolejne przesłuchanie ma się odbyć w najbliższy poniedziałek.  No i co?

Rząd, co potwierdził dzisiaj wiceszef MSZ Szymon Szynkowski vel Sęk, nie planuje wystawiać innego kandydata.

Jeżeli ktoś w PiS nie pójdzie po rozum do głowy to Polska straci kolejne ważne unijne stanowisko. Przecież to jest klasyczny przypadek postawy małego gówniarza "na złość mamie odmrożę sobie uszy". I to ma byś to "wstawanie  kolan" i "odzyskiwanie podmiotowości"?

Mógł dureń powrócić do niedawnych pomysłów urzedasow unijnych aby krowy pasące się na pastwiskach nosiły pampersy. Ten wspaniały pomysł powstał w roku 2016 po tym jak wizjonerskie grono unijnych ormowców stwierdziło, że krowie placki pozostawiane przez pasące się na alpejskich łąkach krowy, są szkodliwe.

Zawsze miałby jakiś punkt zaczepienia i dalej by poszło...gumiaki do dojenia kóz z instrukcją co by ich odwrotnie nie zakładać, współpraca z Bayer, Syngenta,  Monsanto aby stworzyć sztuczną pszczołę produkująca pyszny miodek z melasy buraczanej itd.

Bez ograniczeń.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

5 godzin temu, bubusia napisał:

No i mateczka Kidawa, dobre, dobre

?

Niestety, jedzie w te druga strone, czyli wspiera Putina, hehe

Mateczka jak Aniela "Kaźmierczak".

Trump z Putinem się dogadają. Vide Syria. Interesy mają.

To nas hasła "ruscy" "kacapy"  jeżą. Interes gospodarczy tylko lokalnie.(Pisałem o tym, że w obwodzie kaliningradzkim sadownicy od nas tworzą plantacje.)

747 zawiódł się na JK i jego 2 wieżach (nie wiem, o jakie chodzi) to gdyba o reżyserze, JKM i narodowcach.  Faza rozczarowania PiSem mu minie. Osłabionym będąc niby supermocarstwową propagandę uprawia - najbliższe i najsilniejsze supermocarstwo to Federacja, więc taka figura retoryczna, mimo że to nadużycie, w polemice może być uprawniona.

Ale Putina nie wspiera, (vide "pivot" " heartland" i inne geostrategiczne globalne doktryny NATO), bo tu nie ma zasięgu (Putin).

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Jeśli już Stonoga został przypomniany, to przypomnę, ze to ten Pan też upublicznił:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"W ramach prowadzonej sprawy, w obiekcie został zamontowany sprzęt umożliwiający rejestrację video. Spotkania por. Polaszczyka z Jarosławem Kaczyńskim odbywały się z częstotliwością kilka razy w miesiącu. Zwykle trwały one 1-1,5 godz i kończyły się stosunkiem seksualnym, zazwyczaj oralnym."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
1 godzinę temu, 747 napisał:

Nie zazdrość że wiem lata wcześniej

Jakie liczby zostaną wylosowane w  najbliższym losowaniu Lotto również wiesz? Masz szanse uczciwie i bez wysiłku zarobić dużą kasę.

8 godzin temu, toptwenty napisał:

Zreperowałeś Outlooka.

Obcęgamy :-).

9 godzin temu, 747 napisał:

Nie, pisałem że układ władzy nie odda, z wszystkimi tego konsekwencjami.

Musisz się bardziej postarać, według ostatnich sondaży Konfereracja nie wchodzi do Sejmu, ale brakuje jej niewiele. A ja obstawiałem 7% i co, mam teraz oczami świecić?

Jestem Europejczykiem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Trorys, nawet samo zawieszony, napisałby raczej no k... nie przy herbacie. Mleko już pominę.
Oczywiście że herbata tylko z mlekiem, z tym że ja nałogowo piję miętę
10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Obcęgamy :-).

Musisz się bardziej postarać, według ostatnich sondaży Konfereracja nie wchodzi do Sejmu, ale brakuje jej niewiele. A ja obstawiałem 7% i co, mam teraz oczami świecić?

W Polsce przedwyborcze sondaże-szantaże są skutecznym środkiem Systemu manipulowania opinią publiczną i jako jedno z głównych narzędzi fałszowania wyników wyborów.

Chociaż czasem zdarzy się błąd matrixa ale nawet jak wybory są dla jednej partii systemowej wygrane a dla innej przegrane to i tak są wygrane.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

13 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Konfereracja nie wchodzi do Sejmu,

Są afery, mogą na koniec namieszać ludziom w głowach i zarówno wyborcy z Tczewa jak i popierający Jarosława Kaczyńskiego, być może będą skłonni zagłosować na Konfederację, lub, pozostaną w domu, co pomoże też tej partii.

21 godzin temu, toptwenty napisał:

Zreperowałeś Outlooka

Co to ma wspólnego z Konfederacją ?

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Co to jest jawność materialna prawa podatkowego???

No widzisz? Gówno wiesz.

A w Tworkach mają to w małym palcu.

58 minut temu, Jaro_747 napisał:

Co to jest jawność materialna prawa podatkowego

To jest pytanie do wtopa.

Ja wiem.

59 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gówno wiesz

To napisz, skoro byłeś w Tworkach i wiesz że to tam wiedza powszechna.

55 minut temu, 747 napisał:

To jest pytanie do wtopa.

Ja wiem.

To napisz, skoro byłeś w Tworkach i wiesz że to tam wiedza powszechna.

Słuchaj no, ty dziwadło:

Gdyś się mościł i sadowił w dupie Kaczyńskiego - mogłem sobie z ciebie kpić i podśmiechujki różne czynić, bo jednak jakiąś tam śladową przyzwoitość wykazywałeś. Choć raczej psią wierność.

Teraz, odkąd skumałeś się z faszystowskimi śmieciami - uczciwi i porządni ludzie powinni przechodzić na drugą stronę ulicy i omijać cię szerokim łukiem.

Co zatem czynię.

Tfu! Płyń.

Ps. Pieski ? wszelkich ras i bezras - przepraszam za porównanie.

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Słuchaj no, ty dziwadło:

Gdyś się mościł i sadowił w dupie Kaczyńskiego - mogłem sobie z ciebie kpić i podśmiechujki różne czynić, bo jednak jakiąś tam śladową przyzwoitość wykazywałeś. Choć raczej psią wierność.

Teraz, odkąd skumałeś się z faszystowskimi śmieciami - uczciwi i porządni ludzie powinni przechodzić na drugą stronę ulicy i omijać cię szerokim łukiem.

Co zatem czynię.

Tfu! Płyń.

Ps. Pieski ? wszelkich ras i bezras - przepraszam za porównanie.

Faktem jest, że Kolega 747 wykazywał ślepe wręcz uwielbienie dla Prezesa i jego politycznego geniuszu. Wypadałoby przypomnieć co bardziej odjechane wpisy, ale byłoby to trochę jak kopanie leżącego.

Teraz Kolega 747 przestawił wajchę i ukochał miłością ślepą naszych hitlersynków. No cóż, przeżyjemy i to, ale gdy 747 kolejny raz przebudzi się rozczarowany to kogo weźmie na cel swojej płomiennej politycznej miłości? Moja wyobraźnia tak daleko nie sięga, ale aż strach pomyśleć ;-).

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

faszystowskimi śmieciami

Dzielisz Polaków, mnie stygmatyzujesz i dehumanizujesz, no no, sovieckie metody, nieźle.

Kiedy prosiłem o poparcie Jarosława Kaczyńskiego w kolejnych wyborach, byłem tu już nazywany gównojadem, więc i tak mój status wzrósł na forum, Koledzy pozostali rozumieją że odbierają większe pieniądze dzięki mrówczej pracy i bezgranicznemu poświęceniu internautów, gdyż PiS wygrał w sieci, coś mi się wydaje nieskromnie że nikt z forum bardziej się nie przyczynił niż znienawidzony 747.

Zazdrościsz umiejętności poruszania się w polityce, niepotrzebnie, to moja żona, która jest politologiem podpowiada mi z kuchni..już pisałem lata temu.

Pisałem też że dysponuję wiedzą wyprzedzającą / tarot /.

Osobiście czuję się specjalistą z zakresu hi end audio.

3 minuty temu, 747 napisał:

Pisałem też że dysponuję wiedzą wyprzedzającą / tarot /.

nie sądzę by był to powód do chwalenia się ?

4 minuty temu, 747 napisał:

Osobiście czuję się specjalistą z zakresu hi end audio.

wypróbowalem Twoje rady dotyczące kierunkowości izolacji przewodnika

żadne z Twoich twierdzeń sie nie sprawdziło ?

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

rozczarowany

Nie wiem czym.

Jaro nie dodawaj sobie aż tyle, trochę możesz bo starasz się być rozsądny, lecz nie za dużo.

Pamiętam że wciąż czekasz na rozstrzygające decyzje prokuratury w sprawie katastrofy smoleńskiej..

Nie jestem pewien, w którym pokoleniu po Twoim ono nastąpi, jako definitywne ?

Gdzie podziałeś rozsądek pisząc dziecinne dyrdymały, że jakaś prokuratura, w jakiejś Polsce, wyda wyrok, który będzie w zgodzie z rzeczywistością ?

Inne Twoje wpadki pominę, Palikot nie był taki zły, to Polacy nie dorośli do tego przywódcy politycznego...

Wyluzuj.

1 minutę temu, 747 napisał:

Nie wiem czym.

Jaro nie dodawaj sobie aż tyle, trochę możesz bo starasz się być rozsądny, lecz nie za dużo.

Pamiętam że wciąż czekasz na rozstrzygające decyzje prokuratury w sprawie katastrofy smoleńskiej..

Nie jestem pewien, w którym pokoleniu po Twoim ono nastąpi, jako definitywne ?

Gdzie podziałeś rozsądek pisząc dziecinne dyrdymały, że jakaś prokuratura, w jakiejś Polsce, wyda wyrok, który będzie w zgodzie z rzeczywistością ?

Inne Twoje wpadki pominę, Palikot nie był taki zły, to Polacy nie dorośli do tego przywódcy politycznego...

Wyluzuj.

Rozstrzygające decyzje? O czym rozstrzygające?

W sprawie katastrofy smoleńskiej fakty są mniej-więcej znane. Piszę mniej-więcej bo wojskowym udało się mocno ukryć ich zaniedbania w tym megalomańską działalność Błasika która w dużej mierze stworzyła warunki do katastrofy.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

kierunkowości izolacji przewodnika

żadne z Twoich twierdzeń sie nie sprawdziło

Nie żartuj, zatrudnij się w firmie audio, produkującej przewody i spróbuj montując najwyższej klasy kabel / wykonywany ręcznie / ubrać w izolację stroną jaką akurat wpadnie Tobie do głowy.

Zobaczymy ile popracujesz...

Napisać można wszystko, izolator umieszczony przeciwnie niż kierunek zalecany, powoduje że kabel wręcz charczy, dźwięk jest nie do zniesienie, odrzuca wręcz.

Nie można tego nie usłyszeć, robiłem badania wśród laików i nawet kobiet, ani razu kiedy odsłuchujący miał świadomość, który kierunek został użyty, nikt nie wskazał tego złego jako właściwy.

Jestem w 100 proc pewien, że i Ty wybrałbyś przyjemnie brzmiący zamiast szorstkiej chropowatości.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Błasika

Jesteś na etapie Błasika ?

Zostawmy to.......

Jaro, nawet Rosjanie oficjalnie mówili - brzoza nie istotna..

Sam Putin mówił gdzie szukać osób które podłożyły ładunki..

Taka jest rozmowa na forum, interlokutorzy nieprzygotowani, bez wyobraźni, bez intuicji, bez przewidywalności przyszłości..

11 minut temu, 747 napisał:

Jaro, nawet Rosjanie oficjalnie mówili - brzoza nie istotna..

Sam Putin mówił gdzie szukać osób które podłożyły ładunki..

Taka jest rozmowa na forum, interlokutorzy nieprzygotowani, bez wyobraźni, bez intuicji, bez przewidywalności przyszłości..

Znowu zapomniałeś wziąć lekarstw?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.