Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Krowa wykorzystana seksualnie przez 19-latka w szwajcarskim kantonie Freiburg - zdechla z powodu ciezkich okaleczen.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Krowa wykorzystana seksualnie przez 19-latka w szwajcarskim kantonie Freiburg - zdechla z powodu ciezkich okaleczen.

Ukryta Zawartość

Ale tam tych zboczencow i innych zoofili i pedofili jest cała armia. Z czego u nich sie to wzięło nie wiem. Trzeba by przeanalizować społeczeństwo jakie błędy popełniono że taką mentalność wytworzylo u swoich obywateli.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Doskonale widac jak duze lobby trzyma Europe za jaja.

W Polsce zas nie mamy odpowiednika Donalda Trumpa ktory by to wszystko chwycil, posprzatal i jeszcze powiedzial jak jest.

Smutne to..Polska odpiera to jak moze, to chca robic przewrot na sile. Wizja Michalkiewicza sie sprawdza.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Oczywiście mogą robiś dobrą minę do złej gry i wymyślać jakieś bzdury, ale widać, że zachód nie daje się nabrać na ich tanie sztuczki.

Dawali już się nabierać Grekom, wiec teraz pewnie będą ostrożniejsi wiedząc ile Grecja kosztuje i będzie kosztować.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Są projekty, żeby w każdym zakładzie pracy zatrudniającym ponad 10 osób istniała podstawowa organizacja partyjna PiS, pilnująca realizacji polityki PiS, zgodnie z ostatnim okólnikiem prezia.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Kto dzieli skore na niedźwiedziu to wiem

ale kto przeciw komu walczy ? bo już zgłupiałem, zresztą to nie ważne, te dzikusy myślą ze biegają dla Allaha, a oni są tylko marionetkami w następnym przekręcie świata,

ze bron niemiecka znalazła się po wszystkich stronach to tez wiem

ze PKK Terroryści odpowiedzialni za ostatni zamach w Turcji wspomagani są przez Niemców i USA tez wiem

nie napisze tego na forum ale zlikwidować jedno Państewko i nigdy w życiu nie będzie wojen, mam nadzieje ze w końcu Araby to zrobią bo za dużo cierpienia i niesprawiedliwości przez nich na świecie.

uuuuu chłopie naraziłeś się hihi. przypomnij sobie casus Mela Gibsona - biedak nie dostał a ni jednej propozycji przez ładnych parę lat- powiedział kilka zdań za dużo publicznie przed kamerami. A przecież to naród miłujący pokój, wyrozumiały i najbardziej poszkodowany wśród innych narodów. Mściwy ???? nieeeee ....Niech Allach ma Cię w swojej opiece

Bohatyr naszych czasów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Żołnierze Allaha" na ulicach Oslo. Zakapturzeni i z logiem ISIS chcą "zachęcać do dobra"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Jeżeli taka opinia Komisji Weneckiej ostanie się w ostatecznej wersji raportu, to PiS ma spory problem.

Oczywiście mogą robiś dobrą minę do złej gry i wymyślać jakieś bzdury, ale widać, że zachód nie daje się nabrać na ich tanie sztuczki.

Jeżeli PiS pójdzie w zaparte i Komisję ojeje, to za chwilę będzie miał na głowie różne instytucje europejskie i nie tylko.

Z tego, co pamiętam to Kerry wyraził zadowolenie, że Polska skorzysta z opinii Komisji.

Można sobie dopowiedzieć, że jeżeli nie skorzysta, to Amerykanie zadowoleni nie będą. Podejrzewam, że PiS podejmie jakieś działania pozorne i będzie grał na zwłokę do lipca, czyli do szczytu NATO chyba, że Kaczyński całkiem już postradał rozum.

już malinika mówi, że to dziwne, że opinia wstępna wyciekła.

jest ubaw po pachy,

szydełko strzeliła sobie w kolanko

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Diana Krall własnie śpiewa jedną z najpiękniejszych kompozycji sir Elton John-a (u mnie). Diana Krall to chyba też Europa. Europa jest piękna. Tak mi się wydaje. PiS to mroczne zacofanie. Tak mi się wydaje. Czy się mylę ? ;-).

Z Dianą czuję się bosko z Prezesem nie.

a u mnie śpiewa Duda. Ten bez prezesa

Jeżeli PiS pójdzie w zaparte i Komisję ojeje, to za chwilę będzie miał na głowie różne instytucje europejskie i nie tylko.

Z tego, co pamiętam to Kerry wyraził zadowolenie, że Polska skorzysta z opinii Komisji.

Można sobie dopowiedzieć, że jeżeli nie skorzysta, to Amerykanie zadowoleni nie będą. Podejrzewam, że PiS podejmie jakieś działania pozorne i będzie grał na zwłokę do lipca, czyli do szczytu NATO chyba, że Kaczyński całkiem już postradał rozum.

Smutne to co napisałeś...

Smutne.

I bynajmniej nie tylko z powodu małego człowieka.

Smutne jak w kontekście (chyba) ulgi mówimy o interesowaniu się nami elit politycznych innych nacji.

Zaniepokojenie i niezadowolenie innych na dobre Polsce nigdy nie wychodziło.

Muszą mieć jakiś plan. Chyba, żeby nie mieli...

To znaczy ja znam ten plan, tylko nie wiem czy mnie nie oskarżą o ujawnienie tajemnicy państwowej.

Ten plan w skrócie: "rozjebiemy wszystko".

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

To znaczy ja znam ten plan, tylko nie wiem czy mnie nie oskarżą o ujawnienie tajemnicy państwowej.

Ten plan w skrócie: "rozjebiemy wszystko".

LOL

Jak to było? Słuchajcie uważnie, bo nie będę dwa razy powtarzać... :-)))

KOD ma większość w Sejmie? Łomajgod, czyli jak się korzysta z wolności zgromadzeń ale bez wyrywania kostki brukowej jak to robią patrioci to się kraj rozwala?

No tak, ty jesteś pisowy więc masz jakiś defekt co nie pozwala ci myśleć, tzn. jak pomyślisz to ci głowa wybuchnie.

Co do skarżypyty. Skarżypytą jest minister dyplomacji bo to on wystąpił do KW. minister dyplomacji to minister w pisowym rządzie, czyli skarżypytą jest pis. Czyli w sumie przyznałeś mi rację :D

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Głupota jest mistrzem z Niemiec, czyli o tym jak zrobić ze sprawców gwałtów ofiary. „Kolonii nie było. Kolonia to wymysł mediów i rasistowskich resentymentów”

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tu dowód, że maliniak to jednak mąż stanu:

Ukryta Zawartość

czyli 27 lutego rzecznik pisowego rządu mówi, że rząd dostał od KW oficjalnie projekt opinii

a tu maliniak, 28 lutego:

Ukryta Zawartość

no jaka antypolska jest ta KW, robi takie wredne przecieki do pisowego rządu oficjalną drogą. I teraz biedny rząd broszkowo-pisowy analizuje przeciek, który nie jest stanowiskiem KW.

Pojawia się szereg pytań i wątpliwości. W szczególności ile razy maliniak wypadł z kołyski i dlaczego tak dużo? Każdego dnia stara się przezwyciężać te swoje ograniczenia, nie udaje mu się, ale próbuje i za to ma u mnie duuużego plusa!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Ostatnio w sprawę uchodźców zaangażował się Jude Law.

Postanowił on nakręcić tam klip promujący wpuszczanie uchodźców do Wielkiej Brytanii.

Uchodźcy jednak nie chcieli jego wsparcia, ekipa została okradziona, a na pożegnanie wszyscy zostali obrzuceni kamieniami."

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Sie masz

Jak tam, popierasz kapustę ze względów propagandowych czy się odcinasz?

Nie chce mi się czytać całego forum, a mam półroczne zaległości.

Wilk jest wilkiem czy psem?

Wałęsy nie popieram i nie popierałem. Osobiście uważam, że współpracował, ale dokładnie kiedy i w jakim zakresie pewnie nigdy się nie dowiemy.

Ale to było 40 lat temu, teraz naprawdę mamy ważniejsze problemy.

Ale polityka w Polsce jak zwykle obraca sie wokół symboli a nie rzeczywistych problemów.

Jestem Europejczykiem.

He... :D

Ciekawe, czy zaangażowanie mu pozostało czy minęło?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Moderatorzy

Wałęsy nie popieram i nie popierałem. Osobiście uważam, że współpracował, ale dokładnie kiedy i w jakim zakresie pewnie nigdy się nie dowiemy.

Ale to było 40 lat temu, teraz naprawdę mamy ważniejsze problemy.

Ale polityka w Polsce jak zwykle obraca sie wokół symboli a nie rzeczywistych problemów.

Dla mnie sprawa Wałęsy wymaga ostatecznego wyjaśnienia.

I nie jest problemem, że być może donosił 40 lat temu, tylko, że jeśli donosił to przez ostatnie 20 bił się w piersi, że nie.

Więc broblemem jest kłamstwo.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.