Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Był to Jasio Bury, poseł PSL z Podkarpacia - dzisiaj z zarzutami prokuratorski

dziwne jasiu ze przy okazji nie wymieniles ksiedza ktory tam przy okazji laskawie przyjal sztabke zlota w zamian za wsparcie biznesmenow......

i tez ma zarzuty.Tak misiu o tym od rzeczy nie piszom.ksiondz misiaczku... z warszawy.Juz mu odebrali co łaska,

a ty jestes w stanie zroumiec?czy z mozgu gąbkai łykasz jak pelikan wiesci gw,tvn,polskojezycznech mediow niemieckich?nie wstyd ci?

no chyba ze masz w tym interes,zabrali emeryturke?

Tak, Tomulka, masz jak zwykle rację, którą przyznaje się zawsze osobnikom z niskim IQ.

bo myslec ciezko,kac?

...

i papka z mozgu.

...

szumowiny.

gorszy sort to komplement.

z mozgu gąbka

...

i łykasz jak pelikan wiesci gw,tvn,polskojezycznech mediow niemieckicih

Po co w ogóle dyskutujemy na tym poziomie chamstwa, prostactwa i intelektualnego prymitywizmu? Sprowadzi nas do swego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy Hamburger Abendblatt jest wiarygodnym zrodlem?

Nie znam się na hamburskich bulwarówkach, więc nie podejmuje się oceniać wiarygodności.

Ciekawszym za to zagadnieniem jest ten chińsko-amerykański portal. Jest niezwykle mało prawdopodobne byś to czytywał, więc dalej pozostaje pytanie kto ci teksty do wrzutek podsyła? Nie wstydź się, podaj, nie będziesz musiał się męczyć z pudelkami, chińczykami, szukaniem po necie kto jeszcze opublikował, etc.

Ukryta Zawartość

Asfalt powinien leżeć na swoim miejscu

obiektywnie...a ty na asfalcie.

tydź się, podaj, nie będziesz musiał się męczyć z pudelkami, chiń

problem jest w tym ze ogolnie wszyscy wiedza kto zacz pudelek.Tyle ze niektorzy rzna glupa mowiac ze nie wiedzieli liczac na to ze ty nie wiesz.

Panowie cos do obecnej sytuacji

"Złodziej planuje 2 miesiące kradzież. Planuje , bo wcześniej jednego złapali.

Po dwóch miesiącach mówi :

"Chcę Wam ukraść telewizor, jednak wiem że to niezgodne z prawem. Ale przygotowałem tak zmianę prawa aby kradzież telewizorów była legalna. Co Wy na to?""

Po co w ogóle dyskutujemy na tym poziomie chamstwa, prostactwa i intelektualnego prymitywizmu?

A to Tomuś i jemu podobni prowadzili kiedykolwiek, jakąkolwiek dyskusję na jakiś temat? Jakoś, cholera nie zauważyłem. Chamstwo, prostactwo i prymitywizm było, ale dyskusja? Za Chiny...

Dziękuję Sittku - zgłoszona.

Zgloszona

Dzięki!

Kopacz, Pawłowicz....

Obrzydliwość ma różne oblicza.

Mam tylko nadzieję, że Tobie określenia typu sittkowej "szmaty" są Tobie równie obrzydliwe.

Żadne słowa , nawet eufemizmy Sittka nie oddadzą obrzydliwości i podłości, i nie opiszą chamstwa pawłowicz oraz obrzydzenia, jakim mnie napawa to podłe,chamskie , obrzydliwie i głupie babsko .

Czy ta ludzka świnia(PRZEPRASZAM Was i Moderację za słowa ), choć przez moment się zastanowiła , jak się czują rodzice rzeczonego Kacpra , z jednej strony rozdarci samobójczą śmiercią syna , a z drugiej strony przyczyną jego desperackiego czynu ?

Z pewnością NIE !

Czy Ci, którzy drwiną i szyderstwem zlinczowali na śmierć swoją ofiarę , zdobędą się dzisiaj na gest słowa przepraszam i złożą na jego mogile kwiaty ?

Obawiam się, że również NIE!

pawlowicz sama sobie wydała świadectwo, i nawet skądinąd inteligentny Sittek, nie zrobił by tego lepiej.

P.S.

I bardzo Cię proszę Jacku, nie podpisuj się pod chamstwem i podłością pawlowicz , choćby ze względu na niewypowiedziany ból rodziców , po stracie dziecka oraz ze względu na to, iż Twoje/nasze dzieci, lub wnuki mogą znaleźć się w podobnej sytuacji życiowej, jako że nie mamy wpływu na orientację seksualną naszych pociech .

Piotr

łykasz jak pelikan wiesci gw,tvn,polskojezycznech mediow niemieckich?nie wstyd ci?

Z tego co mi wiadomo TVN jest już amerykański. Nie wstyd ci tak sojusznika oczerniać?

Typowa propaganda napędzana przez kłamliwe pisowskie media.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Bylo cos na temat sondazy. Wzbudzalo to ogolne rozbawienie - zalozenie, ze robione pod Pis

No to tu mamy dla Oneta

Ukryta Zawartość

"Na partię rządzącą zagłosowałoby 38,6 proc. badanych. To o 2,2 pkt. procentowego więcej niż w zeszłym miesiącu. Oznacza to, że przewaga nad drugą Platformą Obywatelską wzrosła"

Czyzby tez pod Pis? A moze celowo tak zrobili, zeby zmobiloizowac przeciwnikow?

ps i jesli ktos zamierza sie odnies, to prosze do tematu, a nie np do mnie, thx

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

nikt nie mowi ze pod pis.Wszyscy sie smieja i czekaja jak bedzie 70%.tyle jest matolow w kazdym narodzie bucus.

A zapomniales juz wklejke z fejsa, czy wykopu, i ogolne rozbawienie, ze sondy robione wsrod elektu pisiakow?

No to tu masz oneta

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

a co mnie to obchodzi bucek.Mnie obchodzi koniec tego gnoju.... i twoj.

a ja zycze ci wszystkiego najlepszego, i to jest glowna roznica miedzy mna, a toba, jesli juz musi byc personalnie

Ciekawszym za to zagadnieniem jest ten chińsko-amerykański portal. Jest niezwykle mało prawdopodobne byś to czytywał, więc dalej pozostaje pytanie kto ci teksty do wrzutek podsyła?

Jak przypuszczasz, kto?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

no chyba ze masz w tym interes,zabrali emeryturke?

Widzę że Kolega ma jakieś kompleksy związane z emeryturkami bo co jakiś czas o nich wspomina.

"Złodziej planuje 2 miesiące kradzież. Planuje , bo wcześniej jednego złapali.

Po dwóch miesiącach mówi :

"Chcę Wam ukraść telewizor, jednak wiem że to niezgodne z prawem. Ale przygotowałem tak zmianę prawa aby kradzież telewizorów była legalna. Co Wy na to?""

Świetne :-))), ale beton i tak tego nie zrozumie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Maju dnia 25.09.2017 - 12:18 napisał

"Sittek uważaj byś sam tak nie skończył jak dowiedzą się co napisałeś w jednym z tematów. Taką szczerością o tym że "jesteś nadal przy korycie" nie należało się chwalić. :))))"

Nie mam się czego wstydzić, jestem starym zatwardziałym pisowcem, o złamanym kręgosłupie moralnym, trzepię wielką kasiorę jak marzenie. Działam w wojewódzkich strukturach PIS, w egzekutywie, przechodzę co chwilę kierunkowe szkolenia a w szczególności "działalność w sieci-operacje o charakterze inspiracyjnym oraz dezinformacyjnym". Od lat szkolę się w niejawnych ośrodkach w Toruniu. Zadania otrzymuję drogą mailową z wykorzystaniem urządzeń kryptujących.

Aha- nazywam się major Bień i mam stopień majora.

Zbig , argus , muls i 5 innych osób lubią to Lubię post

Zacząłem ten OT chcę też (dla "lubiących to" a niecnie wykorzystanych przez @sittek jako dawców laików) zakończyć, może tyle - odpowiedź jak chcecie znajdziecie w temacie o TVP.

~Handełes : Kto sobie zadał trud dowiedzenia się co to takiego KRS? Ręka do góry! Nie widzę! No, no, pięknie nie ma co! A czy wiedzieliście że w jej skład wchodzi 1 osoba desygnowana przez prezydenta, 4 posłów i, a jakże 2 senatorów. Reszta to sędziowie z tej 25 osobowej "czerezwyczajki". A wiecie czyja to osoba była "najjaśniej świecącą gwiazdą" tej rady? Nie? To wam napiszę. Był to Jasio Bury, poseł PSL z Podkarpacia - dzisiaj z zarzutami prokuratorskimi. Więc jak już kogoś bronicie, to wiedzcie chociaż kogo bronicie i za co (jakie ma zasługi) a nie powtarzajcie tej papki robionej dla was.Zawsze lepiej jest wiedzieć więcej.

Powtarzasz papkę robioną na Nowogrodzkiej.

Jak ktoś jeszcze nie zauważył; synonim "papki na Nowogrodzkiej" to wszystkie fakty niewygodne dla @Bobcat i TWA.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.